Fitbit Charge 4 aanbieding – Vind de beste Sale Outlet Deal

fitbit_charge_4

De Fitbit Charge 4 is een van de meest recentelijke modellen van het geliefde merk Fitbit. Deze handige activity tracker houdt namelijk alles bij op het gebied van je gezondheid.

Zo meet het handige apparaatje je hartslag, houdt het je stappen bij en nog veel meer!

De Fitbit Charge 4 is dan ook een erg handig klein apparaatje. Jammer genoeg is het zo dat de prijs van deze activity tracker niet altijd zo klein is.

Het aanschaffen in de sale of in een andere Fitbit Charge 4 aanbieding zou dan ook erg fijn zijn.

Maar waar vind je zo een goede aanbieding? En hoe weet je wanneer deze aanbiedingen er zijn?

Vandaag gaan we op zoek naar de beste manieren om een Fitbit Charge 4 aanbieding te vinden zodat jij hier gebruik van kunt maken!

Vergelijk direct de huidige deals:

Nog even samengevat

Het bedrijf Fitbit heeft in het verleden al veel successen weten te behalen. Zo is het bedrijf al jaren bekend over de hele wereld voor zijn innovatieve activity trackers en smartwatches.

De Fitbit Charge 4 laat dan ook al die jaren expertise samenkomen in een enkel apparaat.

Ondanks dat je vast al wel een goed beeld hebt van de Fitbit Charge 4 leek het ons toch een goed idee om nog even een snelle blik te werpen op het apparaatje!

Het apparaatje

fitbit_charge_4_goedkoopste

Zoals we al een beetje verklapt hebben is de Fitbit Charge 4 een activity tracker. Dit is dan ook een apparaatje dat alles voor je bijhoudt op het gebied van gezondheid.

Zo houdt de Fitbit Charge 4 bij hoeveel stappen je zet op een dag, de hoeveelheid calorieën die je verbrandt en laat hij zien wat je hartslag is. Ook kan de menstruatie bijgehouden worden, indien gewenst.

Daarnaast beschikt het toestelletje nog over een aantal andere handige foefjes zoals:

  • Veilig betalen
  • Mogelijkheid tot installeren van verschillende apps
  • Gepersonaliseerde wijzerplaten
  • Ademhalingsoefeningen
  • Mogelijke koppeling met je smartphone
  • Ingebouwde gps
  • 7 dagen batterijduur

Je draagt de Fitbit Charge 4 simpelweg om je pols als een horloge, want ook die functie heeft hij! Zo kun je op ieder gewenst moment er gebruik van maken.

Hoe vind je de beste aanbieding?

Nu we weer een beetje opgefrist (of helemaal nieuw geïnformeerd) zijn over de Fitbit Charge 4 kan het goed zijn dat je er eentje wilt.

Maar met een als maar groter wordend aanbod aan aanbieders, hoe weet je waar je in vredesnaam gaat beginnen?

Timing is belangrijk

Een van de eerste dingen waar je rekening mee wilt houden bij het vinden van de juiste Fitbit Charge 4 aanbieding is het bepalen van je timing.

Want het lijkt misschien alsof aanbieder de aanbiedingen, maar willekeurig in een jaar indelen, maar er schuilt toch meer achter dan je zou denken.

Er zijn namelijk twee hele belangrijke momenten in het jaar wanneer je het handige apparaatje waarschijnlijk in de sale kan kopen!

De eerste is Black Friday. De feestdag die overgewaaid is vanuit Amerika wordt traditiegetrouw ‘gevierd’ op de laatste vrijdag van November, de dag na Thanksgiving.

Dit is het startschot voor mensen om te beginnen met het aanschaffen van de kerstcadeaus. Dit komt omdat retailers op deze dag fikse kortingen instellen op verschillende dingen zoals elektronica en andere luxeproducten.

Dit is dan ook een van de momenten dat de kortingen erg hoog zijn, vaak boven de 50%. Hoewel deze kortingen in Amerika vaak slechts 24 uur van kracht zijn, maken wij er in Europa vaak een weekend of zelfs week van.

Hoewel deze tijdsperiode aanzienlijk langer is, is de keerzijde hiervan dat de kortingen vaak wel wat lager zijn dan in de Verenigde Staten.

Een ander belangrijk moment in het jaar is helemaal aan het begin van het nieuwe jaar. Zo zie je een spontane toename in aanbiedingen op allerlei gezondheids- en sportproducten in de eerste twee weken van het jaar.

De reden hierachter is dat retailers graag in willen spelen op de goede voornemens van mensen. Om je een beetje verder te kunnen helpen is dit een perfect moment om gebruik te maken van een Fitbit Charge 4 aanbieding!

Betrouwbare verkopers

De Fitbit Charge 4 is een immens populaire activity tracker. Dat is ook niet gek, want het apparaat is erg gebruiksvriendelijk en verrassend veelzijdig voor zoiets kleins!

Deze populariteit zorgt er natuurlijk voor dat het apparaatje op veel verschillende plekken te verkrijgen is, vooral tijdens een sale. Maar dit is ook het moment dat je juist goed moet opletten waar je hem wilt aanschaffen.

De populariteit zorgt er namelijk voor dat ook, vooral online, oplichters actief zijn. Deze beloven je vaak een extreem vriendelijke prijs voor het apparaatje, zonder de kwaliteit te leveren of überhaupt iets!

Het is dan ook in veel gevallen zo dat als een deal te goed is om waar te zijn het vaak ook het geval is.

Vooral in de twee bovenstaande periodes zijn dit soort praktijken jammer genoeg met enige regelmaat aan de orde. Het is dan ook verstandig om uitsluitend bij een betrouwbaar verkooppunt je Fitbit Charge 4 aanbieding te kopen.

Grote elektronicahandelaren zoals Mediamarkt en Coolblue zijn dan ook absoluut te vertrouwen.

Dit betekent echter niet dat alle kleine verkopers onbetrouwbaar zijn. Als jij een goed gevoel krijgt bij een kleinere aanbieder, maar toch zeker wilt zijn van de betrouwbaarheid, dan is het slim om wat reviews op te zoeken.

Op deze manier kom je er al gauw achter of jouw vermoeden bevestigd kan worden of niet.

Outlet!

Voor de echte koopjesjager is dit natuurlijk al lang geen geheim meer, maar de kans is ook erg groot dat je een goede Fitbit Charge 4 aanbieding kunt krijgen bij een outlet.

Dit komt omdat outlets vaak niet de producten van dit jaar, maar van vorig jaar en het jaar ervoor hebben. Omdat de producten niet meer ‘hagelnieuw’ zijn kun je hier vaak een fikse korting op krijgen.

Een andere reden waarom een outlet een product met korting kan aanbieden is op het moment dat het gaat over een showroommodel. Deze komen vaak met kleine gebreken en geen garantieperiode, houdt hier dus rekening mee.

Hoewel een outlet klinkt als een sale Walhalla, is het aanbod toch vrij wisselend en soms zelfs wat beperkt. Hierdoor zul je ook maar net mazzel moeten hebben en is niet gegarandeerd helaas.

Conclusie

charge_4_outlet

Dat de Fitbit Charge 4 een van de meest populaire activity trackers van de afgelopen tijd is, staat buiten kijf. Het handige kleine apparaatje is dan ook erg gewild door een groot publiek.

Maar ondanks zijn populariteit is de prijs toch niet altijd voor iedereen betaalbaar. Het is dan ook logisch dat mensen op zoek gaan naar de beste Fitbit Charge 4 aanbieding!

Doordat het apparaatje gebruikt wordt om je gezondheid in de gaten te houden, bijvoorbeeld tijdens het sporten, zijn er twee belangrijke momenten dat het toestel in de sale is: Black Friday en de eerste twee weken van januari.

In deze periodes vliegen de aanbiedingen je dan ook om de oren. Hoewel je al snel verleidt kunt worden door een erg mooie aanbieding, zitten er ook genoeg oplichters tussen.

Deze geven je snel een exemplaar dat beschadigd is of sturen je zelfs helemaal niets op! Koop dus altijd van een betrouwbare bron.

Tot slot is het ook altijd slim om te kijken bij een outlet store. Deze handige winkels bieden namelijk producten van het voorgaande jaar en het jaar daarvoor aan, waardoor jij voor een klein prijsje al snel naar buiten kunt lopen met je Fitbit Charge 4!

Let er wel op dat dit aanbod vaak wisselend is en je dus van niets gegarandeerd bent!

Vergelijk direct de huidige deals: