Beste opblaasbare jacuzzi kopen? Top 10 uit de test

Last updated by Kaz on

beste opblaasbare jacuzzi

In een jacuzzi kun je heerlijk tot rust komen. Je geniet van het warme water, terwijl je ook nog van je eigen tuin kunt genieten.

Dat is althans het geval als je voor de beste opblaasbare jacuzzi voor in je tuin kiest. Met een opblaasbare jacuzzi geniet je simpelweg van veel gemak!

Is dit voor jou ook een reden om een opblaasbare spa voor in je tuin te kopen? Dan raden wij je hoe dan ook aan om goed over je wensen na te denken.

Wil je bijvoorbeeld voor een vierkante opblaasbare jacuzzi gaan? Of wil je juist een buiten jacuzzi in een ronde vorm hebben? De keuze is reuze én is volledig aan jou.

De 10 beste opblaasbare jacuzzi’s uitgelicht

Zie je de aanschaf van een jacuzzi opblaasbaar nu al helemaal zitten? Dan is het aan te raden om onderstaande reviews even door te nemen.

Per review vertellen wij je alles over één van de beste opblaasbare jacuzzi’s van dit moment. Op basis van onze test hebben wij namelijk een complete top 10 voor je samen kunnen stellen.

Wat je met deze top 10 kunt doen? Vergelijken! Door goed naar deze 10 opblaasbare jacuzzi’s te kijken, kun je snel de beste opblaasbare spa kopen.

1. Bestway Lay-Z-spa Miami

Met de Bestway Lay-Z-spa Miami is het optimaal vertoeven in je tuin.

Dit opblaasbare bubbelbad is voor 4 personen geschikt, heeft een diameter van 180 centimeter en wordt met alle toebehoren geleverd. Hierbij kun je denken aan een speciaal afdekzeil en de benodigde pomp.

Deze jacuzzi is van een uitmuntende kwaliteit. Dit is te danken aan de gebruikte materialen, maar ook vele handige extra’s. Zo is de jacuzzi van een Power Saving Systeem voorzien; dit is een automatische start/stop timer.

Ook gaat deze jacuzzi automatisch uit bij een temperatuur onder de 4 graden Celsius, dankzij de Freeze Shield.
2. Alice’s Garden MSPA spa FJORD 6

Wil je graag een grote jacuzzi voor buiten aanschaffen? Dan raden wij je van harte de Alice’s Garden MSPA spa FJORD 6 aan.

Dit is één van de grootste opblaasbare jacuzzi’s van dit moment. Deze buiten jacuzzi is voor 6 personen geschikt en is makkelijk op te blazen.

Je kunt bij deze jacuzzi volledig zelfstandig de temperatuur instellen. Dit doe je tot een maximale temperatuur van 40 graden Celsius.

Het vullen van deze jacuzzi duurt overigens wel lange tijd, aangezien de watercapaciteit maar liefst 490 liter is. Met deze jacuzzi voor buiten geniet je hoe dan ook van een lange levensduur.
3. MSpa Starry

Gaat je voorkeur uit naar een vrij luxe jacuzzi voor buiten? Dan sluit de MSpa Starry jacuzzi prima op je wensen aan.

Deze opblaasbare spa is voor 6 personen geschikt, is lekker groot en is van LED verlichting voorzien. Dankzij deze LED verlichting heeft deze jacuzzi een unieke uitstraling.

Daarnaast is deze jacuzzi voorzien van maar liefst 138 krachtige jets. Al deze jets leveren duizenden bubbels af, waardoor het heerlijk vertoeven is in deze jacuzzi.

Deze jacuzzi heeft een diameter van 204 centimeter, wordt met pomp geleverd en wordt met afdekzeil geleverd.
4. Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe 4p

De aanschaf van een Intex jacuzzi voor in de tuin is altijd aan te raden. Dit merk levert pure kwaliteit, maar vraagt hier wel een flink bedrag voor.

Dit blijkt onder meer uit de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe 4p. Dit is een geweldige opblaasbare jacuzzi, maar hij is wel behoorlijk prijzig.

Met deze grote jacuzzi geniet je van veel gemak. Hij heeft een diameter van 201 centimeter, is voor 4 personen geschikt en biedt een verfrissende massage aan.

Bovendien is de jacuzzi voorzien van hoogwaardige bubbel- en jetstralen. Je komt hierdoor totaal tot rust in deze opblaasbare jacuzzi.
5. BluMill Spa Pool Ibiza

De BluMill Spa Pool Ibiza vinden wij één van de beste opblaasbare jacuzzi’s van dit moment. Deze jacuzzi heeft een diameter van 195 centimeter, is voor 6 personen geschikt en volledig vierkant.

Dat stelt je in staat om op een heerlijke manier in deze jacuzzi te liggen.

Bij aanschaf van deze jacuzzi krijg je alle toebehoren meegeleverd. Met dank aan de meegeleverde pomp is de jacuzzi binnen mum van tijd opgeblazen. En met dank aan het filter hou je het water in de jacuzzi lekker schoon.

Deze jacuzzi beschikt bovendien over 170 rustgevende luchtjets. Dankzij deze luchtjets geniet je nog meer van dit opblaasbaar bubbelbad.
6. Intex – Bubble Massage

Wil je een nieuwe jacuzzi voor in je tuin aanschaffen? Als je gek op aardse kleuren bent, is deze Intex – Bubble Massage een aanrader. Deze jacuzzi is volledig in het beige uitgevoerd, is lekker groot en staat prachtig in een natuurlijke tuin.

Deze grote jacuzzi is voorzien van 140 bubbel jets. Deze jets zorgen voor de gewenste bubbels in het water, waardoor je heerlijk tot rust komt.

De jacuzzi is voor 6 personen geschikt en heeft een diameter van 216 centimeter. Bovendien is deze  jacuzzi in 30 minuten op te blazen en te vullen met water.
7. Bestway Lay-Z-spa St. Lucia

Wil je een jacuzzi in een kleine tuin neerzetten? Dan is de Bestway Lay-Z-spa St. Lucia mogelijk een prima optie voor je.

Deze jacuzzi is vrij klein, is voor 3 personen geschikt en erg makkelijk op te zetten. Dankzij de vele bubbel jets geniet je sowieso van een rustgevende massage in het bubbelbad.

Bij aanschaf van de Bestway Lay-Z-spa St. Lucia krijg je alle toebehoren geleverd. Je krijgt een fijn afdekzeil geleverd, evenals een krachtige pomp.

De buitenrand van de jacuzzi is lekker hard, waardoor het optimaal genieten is. Deze kleine jacuzzi is ook nog relatief betaalbaar.
8. Avenli Venice Spa

Avenli-Venice-spa-opblaasbare-jacuzzi-voor-2-personen

Ben je op zoek naar een goedkope jacuzzi van een hoge kwaliteit? Dan sluit de Avenli Venice Spa perfect op je wensen aan.

Deze jacuzzi kost niet de hoofdprijs, maar is wel van de juiste materialen vervaardigd. Bovendien krijg je een afdekzeil, grondzeil, pomp en extra filter meegeleverd.

Deze hottub is geschikt voor 4 personen en heeft een diameter van 175 centimeter. Het is hiermee één van de kleinere varianten, waardoor je ‘m ook in een kleinere tuin neer kunt zetten.

De jacuzzi is bovendien snel op te blazen, dankzij de meegeleverde pomp.
9. XQ Max Opblaasbaar Bubbelbad

Xq-Max-bubbelbad-Beste-vierkante-opblaasbare-2-persoons-jacuzzi

We hebben nog een goedkope jacuzzi voor je gevonden. Ook dit QX Max Opblaasbaar Bubbelbad is voordelig, maar is wel van een prima kwaliteit.

Bovendien kunnen we stellen dat dit de ideale jacuzzi voor in een kleine tuin is. Deze opblaasbare jacuzzi is namelijk slechts 145 bij 65 centimeter groot.

De jacuzzi is door deze afmetingen geschikt voor 4 personen. Je geniet van een heerlijk gevoel in het water, mede doordat je het water tot maar liefst 40 graden op kunt warmen.

Met dank aan het besturingselement heb je sowieso de totale controle over deze jacuzzi opblaasbaar.
10. Intex – Jet & Bubble Deluxe

Intex-Pure-Spa-Jet-Bubble-Deluxe-stevige-opblaasbare-jacuzzi-met-jets

Deze top 10 sluiten we af met één van de meest unieke jacuzzi’s van dit moment. Het gaat hierbij om de Intex – Jet & Bubble Deluxe. Dat deze jacuzzi zo uniek is, komt onder meer door de vormgeving.

Deze jacuzzi is niet vierkant of rond, maar is zeshoekig. Dit stelt je in staat om met 6 personen op een heerlijke manier in deze jacuzzi te liggen.

Dit komt overigens ook door de afmetingen. Deze jacuzzi heeft een diameter van maar liefst 218 centimeter. Ook is deze jacuzzi van een uitmuntende kwaliteit en kun je ‘m op een fijne manier bedienen.

Het oppompen verloopt overigens ook prima. De jacuzzi is dankzij de meegeleverde pomp binnen 30 minuten volledig opgeblazen.
Waar op letten bij een opblaasbare jacuzzi?

Heb je de wens om een opblaasbare jacuzzi aan te schaffen? Dan is het zaak om op meerdere belangrijke aandachtspunten te letten. Om welke aandachtspunten dit gaat, bespreken we graag hieronder.

Afmetingen van de jacuzzi

Je moet allereerst goed naar de afmetingen van de jacuzzi kijken. Deze afmetingen moet je heel goed op de afmetingen van je tuin afstemmen. Heb je een kleine tuin?

Dan is de aanschaf van een kleine jacuzzi aan te raden. Heb je een grotere tuin? Dan kun je voor een (veel) grotere jacuzzi kiezen.

In het verlengde van de afmetingen moet je ook goed naar de inhoud kijken. Des te groter de jacuzzi is, des te meer water je uiteraard nodig hebt. Bij het vullen is het overigens zaak om de aangeraden maximale waterhoogte aan te houden.

Aantal personen

De afmetingen van de jacuzzi moet je goed afstemmen op het gewenste gebruik. Met hoeveel personen wil je tijd in de jacuzzi doorbrengen? En welke jacuzzi sluit in dat geval goed op je wensen aan?

Het is zaak om de afmetingen en het aantal personen hand in hand te laten gaan. Wil je bijvoorbeeld een grote jacuzzi kopen? Dan kun je uiteraard met meerdere personen in de jacuzzi liggen.

Mogelijk is een opblaasbare jacuzzi met zitjes dan een prima optie. Door de zitjes geniet iedereen van het nodige comfort.

Samenstelling van de jacuzzi

Het is sowieso belangrijk om goed naar de samenstelling te kijken. Zo kun je voor een opblaasbare jacuzzi met zoutwatersysteem kiezen, maar ook voor een opblaasbare jacuzzi met jets. Of wat te denken van een opblaasbare jacuzzi met verlichting?

Kijk in ieder geval heel goed naar de totale samenstelling van de opblaasbare jacuzzi. Daarbij raden wij je ook aan om goed naar je gewenste gebruik te kijken.

Wil je de jacuzzi bijvoorbeeld alleen in de zomer gebruiken? Dan hoeft de jacuzzi mogelijk niet van de allerbeste kwaliteit te zijn. Wil je de jacuzzi ook in de winter gebruiken?

Dan heb je een winterproof opblaasbare jacuzzi nodig. Zo’n jacuzzi beschikt over handige extra’s, zoals een automatische uitschakeling zodra de buitentemperatuur onder een bepaalde grens komt.

Design

Het is ook belangrijk om goed naar het design van de jacuzzi te kijken. Eén van de belangrijkste aandachtspunten hierbij is de kleur van de jacuzzi.

Wil je bijvoorbeeld een jacuzzi in een aardse kleur hebben? Gaat je voorkeur uit naar een jacuzzi in het wit? Of heb je toch het liefste een zwarte variant?

Dit zijn slechts enkele kleuren waar je uit kunt kiezen. Het is daarnaast zaak om goed naar de algehele vormgeving te kijken. Let goed op bijvoorbeeld de buitenrand van de jacuzzi, maar ook op de afwerking.

Tevens moet je goed naar de indeling van de jacuzzi kijken. Beschikt de jacuzzi bijvoorbeeld over losse zitjes? Of is de fabrikant voor alleen bankjes gegaan? De mogelijkheden qua indeling zijn ook divers.

Meegeleverde toebehoren

Ga goed na welke toebehoren je meegeleverd krijgt. Een opblaasbare jacuzzi zonder pomp geleverd krijgen, is bijvoorbeeld erg onhandig te noemen.

Krijg je bij de jacuzzi meerdere geuren meegeleverd? Dan kun je op nog meer manieren genieten van de jacuzzi.

Ook is het wenselijk dat je een afdekzeil en grondzeil meegeleverd krijgt. Hiermee bescherm je niet alleen de jacuzzi zelf, maar ook de grond.

Verder is het wenselijk dat je één of meerdere extra filters meegeleverd krijgt. Deze filters houden het water schoon, waardoor je van nóg meer comfort en gemak in de jacuzzi geniet.

Ga al met al heel goed na wat je allemaal meegeleverd krijgt. Daarbij moet je ook goed nagaan hoe je de jacuzzi neer wilt zetten. Wil je ‘m gewoon op het grasveld in je tuin neerzetten?

Of wil je mogelijk je jacuzzi inbouwen? Dat laatste brengt uiteraard veel extra aandachtspunten met zich mee.

Kwaliteit, aanbieder en prijs

Wij wijzen je graag op de kwaliteit van de opblaasbare jacuzzi. Kies bijvoorbeeld altijd voor een jacuzzi van een A-merk, zoals Bestway en Intex. Deze merken leveren kwaliteit en leveren de jacuzzi’s vaak met talloze toebehoren.

Het is ook aan te raden om goed naar de aanbieder te kijken. Als je een opblaasbare jacuzzi bij Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, Intratuin of Blokker koopt, kun je hier niet al teveel van verwachten.

Koop je de opblaasbare jacuzzi bij Karwei, Gamma of Hornbach? Dan kun je er al meer van verwachten.

Als je voor het beste van het beste wilt gaan, kom je bij bijvoorbeeld Praxis, Toppy, Heuts en Bol.com aan.

Deze aanbieders werken met de beste merken samen, waardoor je van de beste opblaasbare jacuzzi’s verzekerd bent. Bij deze aanbieders vind je overigens ook een goedkope jacuzzi!

Daarbij is het advies ook om goed naar het prijskaartje te kijken. Je moet voor een opblaasbare jacuzzi sowieso diep in de buidel tasten, maar mogelijk kun je van een aanbieding profiteren.

Of geef je liever niet al te veel geld in één keer uit? Ga dan na of je bijvoorbeeld in 3 termijnen kunt betalen.

Nog een bonustip vanuit onze kant: check goed de ervaringen van andere kopers. Aan de hand van de ervaringen van andere kopers krijg je een nog beter beeld van de opblaasbare jacuzzi.

De beste opblaasbare spa’s per aantal personen – Het aanbod

Wil je graag een opblaasbare spa voor in je tuin kopen? Dan is het onwijs belangrijk om goed naar het aantal personen te kijken.

Met hoeveel mensen wil je gebruik maken van de jacuzzi? En hoe groot moet de jacuzzi idealiter zijn? Dit zijn belangrijke vragen om op voorhand al over na te denken.

Op dit moment kun je in ieder geval uit opblaasbare spa’s voor een flink aantal personen kiezen. De verschillende mogelijkheden die je hebt, bespreken we graag hieronder nader.

Opblaasbare jacuzzi voor 1 persoon

Wil je slechts in je eentje gebruik van een jacuzzi opblaasbaar maken? Dan is het goed om te weten dat het aanbod heel erg beperkt is. Er zijn nagenoeg geen merken die zich richten op een opblaasbare jacuzzi voor slechts 1 persoon.

De beste optie die je hebt, is om voor een grotere jacuzzi te kiezen. In die jacuzzi geniet je in je eentje van onwijs veel gemak en comfort.

Krijg je wel eens mensen over de vloer? Dan ben je ook in de gelegenheid om samen van de opblaasbare jacuzzi gebruik te maken.Opblaasbare jacuzzi voor 2 personen

Wil je bijvoorbeeld samen met je partner genieten in een jacuzzi? Dan heb je de keuze uit een beperkt aanbod. Wat hierbij vooral opvalt, is dat de kleinere jacuzzi’s erg duur zijn.

Het is prijstechnisch vaak interessanter om voor een variant voor 4 personen te kiezen.

Wil je wel voor een jacuzzi voor 2 personen gaan? Kijk dan goed naar de vorm en de exacte afmetingen. Wij hebben opgemerkt dat de verschillen op dit gebied vrij groot zijn.

Een jacuzzi voor 2 personen is op het gebied van verbruik overigens een interessante optie!Opblaasbare jacuzzi voor 4 personen

Als je een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen wilt kopen, heb je voldoende mogelijkheden. Dit wordt als de standaardmaat voor opblaasbare jacuzzi’s gezien, waardoor veel merken zich op juist deze maat richten.

Het is daarom des te belangrijker om een goede vergelijking voor jezelf te maken. Let hierbij goed op de kwaliteit van de jacuzzi, maar ook op de exacte afmetingen.

Er bestaan namelijk kleine jacuzzi’s voor 4 personen, maar ook vrij grote jacuzzi’s voor 4 personen. Denk daarom heel goed over je wensen na.Opblaasbare jacuzzi voor 6 personen

Wil je met maar liefst 6 personen van een opblaasbare jacuzzi gebruik maken? Dan heb je daar meer dan voldoende mogelijkheden voor.

De beste merken hebben namelijk meerdere jacuzzi’s opblaasbaar voor 6 personen ontwikkeld. Deze jacuzzi’s zijn lekker groot en bieden veel comfort.

Wel moet je even goed naar het prijskaartje kijken. Als je voor één van de beste opblaasbare jacuzzi’s voor 6 personen wilt gaan, moet je vrij diep in de buidel tasten. Ga daarom goed na hoeveel geld je idealiter uit wilt geven.Opblaasbare jacuzzi voor 8 personen

De grootste opblaasbare jacuzzi is een variant voor 8 personen. Deze jacuzzi’s zijn dusdanig groot dat ze absoluut niet voor in een kleine tuin geschikt zijn. Als je zo’n grote jacuzzi aan wilt schaffen, heb je hier simpelweg veel ruimte voor nodig.

Je hebt ook een goedgevulde portemonnee nodig. Zodra je het huidige aanbod van 8 persoons opblaasbare jacuzzi’s bekijkt, valt de forse prijsstelling direct op.

Je doet er daarom verstandig aan om heel kritisch te zijn. Maar goed, met een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen is het absoluut op en top genieten!
Wat zijn de beste winkels op te kopen?

Een goede opblaasbare jacuzzi koop je bij één van de specialisten.

De beste aanbieders van dit moment hebben we alvast voor je verzameld:


Categorieën: Outdoor