Beste opblaasbare jacuzzi voor 1 persoon kopen? De Top 3!

Last updated by Kaz on

opblaasbare jacuzzi 1 persoons

Houd je ervan om te relaxen in een jacuzzi, maar ben je alleen? Dan twijfel je misschien of je er wel een moet kopen. Want de meeste jacuzzi’s nemen vaak veel ruimte in.

Gelukkig zijn er ook kleine modellen die geschikt zijn om in je eentje te gebruiken. Zo kan jij alsnog genieten van alle voordelen die jacuzzi’s kunnen bieden.

De allerbeste opblaasbare jacuzzi’s voor 1 persoon hebben wij voor je uitgezocht. Hieronder vergelijk je direct de top 3. Lees snel verder!

Top 3 opblaasbare 1 persoons jacuzzi

Laten we meteen met de deur in huis vallen en je de 3 beste jacuzzi’s tonen die wij hebben beoordeeld voor 1 persoon.

Deze jacuzzi’s zijn vooral geselecteerd op basis van hun formaat en prijs-kwaliteitsverhouding.

1. Beste goedkope opblaasbare 1 persoons jacuzzi: Exit Silver Classic Spa

De Exit Silver Classic Spa is de beste 1 persoons jacuzzi om buiten te plaatsen als je weinig ruimte vrij hebt. Eigenlijk is dit een jacuzzi voor 2 personen, maar wel een hele compacte.

Hij past daardoor in vrijwel iedere tuin. Deze kleine jacuzzi voor buiten is ook erg scherp geprijsd en heeft heel wat troeven. Zo kan je erg eenvoudig de temperatuur en jets instellen via het handige controlepaneel.

Daarnaast is hij stevig, omdat de wanden gemaakt zijn van drielaags pvc. Van deze kleine opblaasbare jacuzzi kan je dus lang genieten!
2. Beste opblaasbare 1 persoons jacuzzi met color led: Infinite Spa Champion

Hoewel bij de Infinite Spa Champion vermeld staat dat het een jacuzzi voor 4 personen is, gebruik je hem het best alleen of met 2 personen. Dit is namelijk de meest kleine jacuzzi uit de lijst.

Bijzonder is dat hij voorzien is van een led-onderwaterprojector. Wanneer het buiten donker is, kan je dus nog altijd genieten van deze kleine opblaasbare jacuzzi.

Het interieur is comfortabel dankzij het 5 mm schuim waarvan het is voorzien. De buitenkant is dan weer vervaardigd van dik gelamineerd pvc. Daardoor is het een goede 1 persoons jacuzzi voor buiten.

Ook is de jacuzzi voorzien van 120 airjets. Je kan de temperatuur instellen van 20 tot 40 graden. Ook heeft deze 1 persoons jacuzzi een handig geïntrigeerd controlepaneel.
3. Meest relaxerende opblaasbare 1 persoons jacuzzi: Intex Bubble Massage

Als je thuiskomt van een drukke werkdag, wil je het liefst tot rust komen. Dan komt de Intex Bubble Massage spa goed van pas.

De jets hebben de juiste positie en kracht om je van top tot teen te masseren. Doordat het een A-merk bubbelbad is, kan je ook rekenen op de beste kwaliteit.

De wanden zijn superstevig en het motorblog is erg krachtig. Deze 1 persoons jacuzzi voor buiten is in principe geschikt voor meer personen. Maar als je graag veel ruimte wil voor jezelf, is het een goed model.

Om hem in je tuin te kunnen plaatsen, heb je wel een ruimte van minimaal 300 bij 220cm nodig. Houd daar rekening mee bij de aanschaf. Deze opblaasbare whirlpool verwarmt met gemiddeld 2 graden per uur en reikt een temperatuur van maximaal 40 graden.
Waar let je op bij het kiezen van een opblaasbare jacuzzi voor 1 persoon?

Het belangrijkste punt om op te letten bij het kopen van een jacuzzi voor 1 persoon is het formaat. Een jacuzzi voor 6 personen of zelfs een jacuzzi voor 8 personen, is voor jou veel te groot en niet handig.

Zeker niet als je een kleine tuin hebt. Er zijn helaas geen jacuzzi’s die ook echt bedoeld zijn voor één persoon.

Maar als je een whirlpool voor jou alleen nodig hebt, kan je perfect een jacuzzi voor 2 personen kopen. Ook sommige jacuzzi’s voor 4 personen zijn nog compact genoeg om alleen te gebruiken.

Naast het formaat dien je rekening te houden met enkele aandachtspunten die altijd belangrijk zijn bij het uitkiezen van een opblaasbare whirlpool.

Zo dien je erop te letten dat de jacuzzi stevig genoeg is. De meeste zijn gemaakt van pvc, maar sommige zijn voorzien van meer lagen dan andere jacuzzi’s.

Daarnaast is het interessant om te kijken naar het aantal jets. Hoe meer jets in de jacuzzi, hoe beter de jacuzzi doorgaans masseert!

Conclusie

Wil je graag een 1 persoons jacuzzi die opblaasbaar is kopen? Dan zal je moeten kiezen voor een variant die bedoeld is voor minimaal 2 personen.

Een jacuzzi voor 1 persoon bestaat namelijk (nog) niet. Maar je vindt zeker de geschikte kleine jacuzzi voor buiten. Want er zijn heel wat interessante modellen die weinig plaats in je tuin innemen!

Met de informatie uit dit artikel weten wij zeker dat jij een goede opblaasbare jacuzzi gaat vinden!


Meer baden:


Categorieën: Outdoor