Opblaasbare jacuzzi voor 2 personen kopen? Dit zijn de beste!

Last updated by Kaz on

opblaasbare-jacuzzi-2-personen-kopen

Een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen is heerlijk om in tot rust te komen met je partner. Maar het is ook een goede keuze als je lekker op je eentje wilt relaxen.

Zie jij zo’n opblaasbare 2 persoons jacuzzi wel zitten? Dan is het een goed idee om verder te lezen. Je komt hier namelijk te weten welke modellen het kopen waard zijn!

De beste 2 persoons jacuzzi voor buiten (opblaasbaar)

Een jacuzzi is een grote aankoop. Aan een opblaasbaar exemplaar ben je toch al snel enkele honderden euro’s kwijt. Het is daarom belangrijk dat je een goede 2 persoons jacuzzi uitkiest.

Om jou te helpen, hebben wij de 5 beste exemplaren uitgezocht. Ze scoren allemaal goed op vlak van kwaliteit, comfort en gebruiksgemak. Het loont dan ook de moeite om ze te bekijken!

1. Beste opblaasbare 2 persoons jacuzzi met verlichting: Arebos whirlpool

Vind je het fijn om ook s’ avonds te relaxen in je jacuzzi? Dan is de Arebos whirlpool een goede keuze. Want hij is voorzien van verlichting. Je kunt kiezen uit zes kleuren en de helderheid aanpassen.

Daarnaast is deze jacuzzi voor 2 personen erg gebruiksvriendelijk. Je blaast hem op met slechts één druk op de knop. De buitenkant is gemaakt van pvc-laminaat en biedt optimale ondersteuning.

Het Arebos bubbelbad is tevens uitgerust met 90 krachtige jets. Je regelt de temperatuur en massagefuncties eenvoudig via het intuïtief bedieningspaneel.

Dankzij de ovale vorm is het extra fijn om in te relaxen. Gebruik je het als jacuzzi voor 1 persoon? Dan kun je er lekker languit in liggen!
2. Beste gebruiksvriendelijke opblaasbare 2 persoons jacuzzi: Avenli Venice spa

De Avenli Venice spa is eigenlijk een jacuzzi voor 4 personen. Maar je kunt hem ook gebruiken als je met twee bent en extra ruimte wilt. Deze 2 persoons spa heeft veel interessante voordelen.

Zo is hij met zijn stijlvol uiterlijk een meerwaarde voor je tuin. Daarnaast kun je hem in slechts een kwartiertje opblazen. Daarvoor dien je enkel een knop in te drukken.

De opblaasbare jacuzzi voor 2 personen verwarmt bovendien tot wel 42°C. Bij de meeste andere modellen is dit slechts 40°C. Dat betekent dat het extra heerlijk is om in te relaxen. De 105 luchtjets laten je nog meer tot rust komen!
3. Beste vierkante opblaasbare 2 persoons jacuzzi: Xq Max bubbelbad

Vind je een vierkante opblaasbare jacuzzi voor twee personen fijner? Dan raden wij je aan om de Xq Max te bekijken. Met zijn afmetingen van 145 x 145 x 65 cm is het een relatief kleine jacuzzi.

Daardoor vind je er zeker een plekje voor in je tuin. De 100 airjets zorgen voor een zalige massage. Als je de temperatuur wilt aanpassen, kun je daarvoor het handige bedieningspaneel gebruiken.

De watercapaciteit van deze kleine jacuzzi voor buiten is ongeveer 600 liter. Je kunt er dus ook met drie personen in. Gebruik je hem met twee? Dan heb je lekker veel bewegingsruimte.

Bij deze opblaasbare jacuzzi voor 2 personen krijg je een grondzeil, top-cover en repair-kit.
4. Beste koop opblaasbare 2 persoons jacuzzi: Lay-Z Aruba spa

De Lay-Z Aruba spa geeft je een vakantiegevoel dankzij zijn tropische look. De 110 airjets maken hem erg aangenaam om in te zitten.

Daarnaast heeft hij een Freeze Shield. Deze voorkomt dat water bevriest. Je kunt de jacuzzi voor 2 personen dus perfect buiten plaatsen in de winter.

Dankzij het Power Saving system is hij ook extra energiezuinig. De bediening verloopt via een modern touchscreen.

In een mum van tijd regel je de temperatuur en de intensiteit van de jets. Bij aankoop van dit 2 persoons bubbelbad krijg je een afdekzeil.
5. Beste luxe opblaasbare 2 persoons jacuzzi: Jet & Bubble Deluxe jacuzzi

De Jet & Bubble Deluxe is een jacuzzi die je met een app kunt bedienen. Zo kun hem al aanzetten terwijl je je zwemkleding aandoet. Of wanneer je nog op je werk of ergens anders bent. Superhandig!

De luxe jacuzzi voor 2 personen heeft maar liefst 120 jets die je hele lichaam masseren. Dankzij de hoofdsteuntjes die je erbij krijgt, kom je nog meer tot rust.

Het is een achthoekig model dat niet veel plaats inneemt. Je vindt er dus zeker ook een plekje voor in een kleine tuin.
Waar moet je op letten bij de aankoop van een opblaasbare 2 persoons jacuzzi?

Wil je graag een jacuzzi voor 2 personen kopen? Dan is het belangrijk om tijdens je zoektocht te letten op een aantal zaken. Zo voorkom je dat je spijt krijgt van je aankoop.

Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten terug!

Formaat

Een jacuzzi voor 8 personen of zelfs een jacuzzi voor 6 personen is veel te groot voor twee personen. Het heeft geen zin om zo’n groot model te kopen. Want dan ben je alleen maar extra geld kwijt.

Maar hoe groot moet een jacuzzi voor 2 personen dan zijn?

Om het ideale formaat te bepalen, dien je eerst te kijken naar hoeveel plaats je ervoor vrij hebt. Vergeet niet dat je wat extra ruimte moet overlaten. Zo kun je makkelijker in en uit de opblaasbare spa.

Over het algemeen is een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen niet groter dan 2 x 2 meter. Maar als je niet veel plaats hebt, is het beter om een kleine jacuzzi te kopen.

Vorm

Een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen bestaat in verschillende vormen. Welke vorm je het best kiest, hangt af van wat je het mooist vindt.

Maar het is ook handig om te weten dat een vierkante of rechthoekige jacuzzi minder plaatst inneemt. Bovendien kan het makkelijker in een hoekje worden gezet.

Algemene criteria

Er zijn ook een aantal dingen die even belangrijk zijn bij het uitzoeken van een 2 persoons spa dan bij het uitzoeken van een 4 persoons jacuzzi of 5 persoons jacuzzi. Het materiaal waaruit het gemaakt is bijvoorbeeld.

Er wordt altijd voor pvc gekozen, maar de dikte verschilt sterk van jacuzzi tot jacuzzi. Hoe dikker de buitenlaag, hoe langer hij meegaat.

Een ander belangrijk algemeen aandachtspunt is het aantal en de plaats van de jets. Meer jets in de jacuzzi betekent een betere massage-ervaring.

Maar ook het vermogen van de pompen speelt daarbij een rol. De jets bevinden zich het best goed verspreid over de hele binnenkant. Zo wordt je hele lichaam gemasseerd!

Opblaasbare jacuzzi of vaste spa?

Twijfel je nog tussen een vaste spa en een opblaasbaar model? Dan kan het helpen om meer te weten over de voordelen die een opblaasbare 2 persoons jacuzzi je biedt tegenover een vast model.

We geven je een overzicht!

Betaalbaar alternatief

Een vaste jacuzzi is erg prijzig. Je betaalt er al vlug enkele duizenden euro’s voor. Daar zijn de kosten van de installatie nog niet eens bijgerekend.

Je kunt hem wel zelf proberen installeren, maar dat is erg complex. Je begint er dus beter niet aan.

Een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen is een veel budgetvriendelijker alternatief. Bovendien kun je hem zelf installeren.

Bij vele modellen hoef je enkel op een knop te duwen. Vervolgens blaast de jacuzzi zichzelf op. Het kan maar zo eenvoudig zijn!

Meer comfort

Veel personen vinden een opblaasbare spa veel comfortabeler dan een vaste. Het is dan ook heel wat zachter. Dat verschil voel je duidelijk wanneer je tegen de zijkanten leunt.

Verplaatsbaar

Een opblaasbaar bubbelbad verplaats je wanneer je maar wil. Je plaatst het ook waar je maar wil. Zo kun je je jacuzzi voor 2 personen buiten plaatsen.

Wanneer het dan te koud wordt, zet je hem binnen. Wil jij ook op vakantie genieten van je jacuzzi? Geen probleem. Je kunt hem in de kofferbak van je auto plaatsen.

Conclusie

Voordat je een 2 personen whirlpool koopt, moet je rekening houden met enkele zaken. Let vooral op het formaat. Koop geen te grote 2 persoons jacuzzi als je daarvoor geen plaats hebt.

Het is namelijk belangrijk dat je er goed in en uit kunt stappen. Daarnaast dien je te kijken naar het materiaal, de vorm en de jets.

Heb je geen zin om zelf op zoek te gaan? Bekijk dan de 2 persoons jacuzzi’s die wij voor je uitgekozen hebben. Ze voldoen aan de belangrijkste criteria.

Bovendien zijn er verschillende modellen om uit te kiezen. Je vindt er dus zeker een opblaasbare jacuzzi die bij je past!

Meer jacuzzi’s:

Categorieën: Outdoor