Over ons

Tech Meester is dé website voor alle informatie rondom tech en consumentenelektronica. Op onze website vind je professioneel koopadvies over onder andere de categorieën audio, TV, computer, outdoor en wearables.

Voor elke productcategorie hebben wij specialisten in huis die jou voorzien van het beste koopadvies. Ook testen onze experts maandelijks een flink aantal producten, om jou zo gericht mogelijk advies te kunnen geven.

Naast het testen doen we onderzoek naar gebruikerservaringen en de prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens ons onderzoeksproces gaan we altijd een aantal stappen verder dan de rest. We halen het onderste uit de kan en laten niets aan toeval over om jou te voorzien van het beste advies!

Contact

Heb je tips, op- of aanmerkingen voor onze redactie? Of heb je een verzoek voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op via: [email protected]

Samenwerken met Tech Meester

Wil je graag samenwerken met ons? Of heb je een aanbeveling voor een product waar je tevreden over bent? Ook dan kun je contact met ons opnemen via het bovenstaande e-mailadres.