Beste opblaasbare jacuzzi 4 personen kopen

Last updated by Kaz on

opblaasbare jacuzzi 4 personen kopen

Wil jij heerlijk relaxen met het hele gezin? Dan is een opblaasbare 4 persoons jacuzzi precies wat je nodig hebt. Zelf hoef je niet meer te zoeken naar de beste jacuzzi voor 4 personen.

Wij hebben namelijk de vijf interessantste modellen voor je uitgekozen. Je ontdekt ze hieronder!

De beste 4-persoons jacuzzi’s (opblaasbaar)

De vijf opblaasbare 4 persoons jacuzzi’s uit onze lijst zijn vooral gekozen op basis van kwaliteit, gebruiksgemak en comfort. Daarvoor keken we naar de klantenervaringen en specificaties.

Met een van onderstaande jacuzzi’s, ben je dus zeker van een goede aankoop!

1. Beste gebruiksvriendelijke opblaasbare jacuzzi 4 persoons: Mspa jacuzzi

De Mspa opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is een plezier om te hebben. Je zet hem namelijk makkelijk op met de ingebouwde pomp.

De bediening verloopt even vlot. Dit dankzij de praktische afstandsbediening. Het opblaasbare bubbelbad is 70 cm diep. De pvc wanden zijn 0,75 mm dik.

Deze opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is ook erg aangenaam om in te zitten. Hij heeft maar liefst 118 jets die goed verspreid zijn over de jacuzzi.

Daarmee wordt je hele lichaam gemasseerd. Je kunt de temperatuur instellen tot 42°C. De opblaasbare jacuzzi verwarmt tussen de 1,5 tot 2 graden per uur.
2. Beste opblaasbare jacuzzi 4 persoons met verlichting: Arebos outdoor jacuzzi

De Arebos opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is voorzien van verlichting. Dat maakt hem erg geschikt om ‘s avonds in te relaxen. De kleuren van het licht kun je zelfs veranderen. In totaal zijn er zes opties.

De opblaasbare spa is ook ruim. Daarom kun je hem als jacuzzi voor 6 personen gebruiken. Vind je het juist fijn om veel bewegingsruimte te hebben? Dan is het ook een goede jacuzzi voor 2 personen.

Je geniet er hoe dan ook lang van. Hij is namelijk gemaakt van stevig pvc. Een andere belangrijk voordeel zijn de vele massagejets. In totaal zijn er maar liefst 130. Relaxen in deze jacuzzi is dan ook pure verwennerij!
3. Beste goedkope opblaasbare jacuzzi 4 persoons: Netspa Montana bubbelbad

Het Netspa Montana opblaasbare bubbelbad is erg scherp geprijsd. Toch is het een goede koop. Want je geniet van 130 krachtige bubbeljets en een temperatuur tot 42°C. Je kunt alles ook makkelijk regelen met het bedieningspaneel.

Deze jacuzzi 4 persoons is uitgerust met een krachtige maar energiebesparende motor. Daarnaast is hij makkelijk op te zetten. Hij pompt zichzelf namelijk op. Voor een lage prijs krijg je dus een heerlijke opblaasbare jacuzzi voor 4 personen!
4. Beste winterproof opblaasbare jacuzzi 4 persoons: Avenli jacuzzi

Avenli-Venice-spa-opblaasbare-jacuzzi-voor-2-personen

Wil je ook in de winter relaxen in je hot tub? Dan is de Avenli iets voor jou. Hij werd getest in temperaturen van maar liefst -25°C. Daarnaast verwarmt hij het water tot 43°C.

In deze opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is het dus heerlijk relaxen. Ook als het buiten erg koud is. Dankzij de ingebouwde pomp is hij bovendien in slechts vijf minuutjes opgeblazen.

De opblaasbare jacuzzi is daarnaast voorzien van onderwaterverlichting. Hij heeft 105 luchtstralen die duizenden luchtbellen loslaten.

Met zijn diameter van 165 cm is hij redelijk compact. Je kunt hem dus eveneens als ruime jacuzzi voor 2 personen gebruiken.
5. Beste vierkante opblaasbare jacuzzi 4 persoons: Netspa Aspen spa

Kies je voor een vierkante opblaasbare jacuzzi. Omdat je het mooier vindt? Of omdat je het makkelijker in een hoekje plaatst? Bekijk dan zeker de Netspa Aspen.

De scherp geprijsde hot tub voor vier personen biedt je veel comfort. De 110 bubbeljets laten je stress verdwijnen. Daarnaast kun je het water tot 42°C verwarmen. Zo heb je het altijd lekker warm!

De opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is tevens voorzien van verlichting. Ideaal voor romantische relax-avondjes met je partner.

Met zijn wanden van 0,85 mm dik is hij heel stevig. Bij aankoop ontvang je een afdekzeil, grondzeil en andere benodigdheden.
Zo kies je de beste opblaasbare jacuzzi 4 persoons

Ondertussen weet je welke jacuzzi’s de moeite waard zijn. Dan moet je natuurlijk nog altijd een keuze maken. Eenvoudig is het niet. De beste jacuzzi voor 4 personen ziet er namelijk voor iedereen anders uit.

Maar je vindt er zeker een die bij je past. Tenminste als je rekening houdt met een aantal dingen. Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten bij het uitzoeken van een 4 persoons jacuzzi op een rij!

Vorm

Er bestaan opblaasbare jacuzzi’s in verschillende vormen, waaronder rond, ovaal en vierkant. Het is logisch dat je voor de vorm kiest die je het mooist vindt.

Maar wist je dat een ronde jacuzzi je het meeste zitplaats biedt? Dat is zeker ook iets om rekening mee te houden. Het nadeel is wel dat je een in een ronde jacuzzi wat rechter moet zitten.

Als je op zoek bent naar een ruime jacuzzi om met twee te gebruiken, kun je gerust voor een vierkant model kiezen. In andere gevallen, kies je beter voor een ronde jacuzzi.

Een andere optie is natuurlijk om een ronde jacuzzi voor 6 personen te kopen. Weet wel dat je dan heel wat meer betaalt. Vraag jezelf dus af of het echt nodig is.

Aantal jets

Het soort jets hangt af van jacuzzi tot jacuzzi. De meeste modellen hebben enkel jets die voor bubbels zorgen. Deze zijn aangenaam, maar massagejets zijn nog veel fijner.

Ze zorgen namelijk voor een sterke waterstroom waarmee je lichaam gemasseerd wordt. Een 4 persoons jacuzzi die daarvan voorzien is, kost uiteraard wel wat meer.

Daarnaast speelt het aantal jets die er in een jacuzzi aanwezig zijn een rol. Hoe meer jets in de jacuzzi, hoe beter de ervaring. In een jacuzzi voor vier personen, zouden er toch minimaal 100 jets aanwezig moeten zijn.

Deze dienen zo goed mogelijk verspreid te zijn over de hele jacuzzi. Zo geniet je van een massage over je hele lichaam!

Verlichting of niet?

Een jacuzzi met verlichting is niet langer een uitzondering. Steeds meer modellen zijn voorzien van led strips. Dat is geen wonder.

Veel mensen vinden het namelijk fijn om ‘s avonds van een bubbelbad te genieten. Vooral na het werk.

Geldt dit ook voor jou? Let er dan op of de opblaasbare jacuzzi voor vier personen van verlichting is voorzien.

Sommige jacuzzi’s hebben ook meer kleuren dan andere. Daarnaast zijn er modellen waarbij je de lichtintensiteit kunt aanpassen.

Formaat

Niet iedere 4 persoons jacuzzi is even groot. Om een juiste keuze te maken, is het dus belangrijk om te kijken naar de afmetingen.

Gemiddeld heeft een ronde jacuzzi voor 4 personen een diameter van ongeveer 150 cm. Als je meer ruimte wilt, moet je dus een jacuzzi kiezen met een grotere diameter.

Maar het is ook van belang dat je voldoende ruimte vrij hebt om hem te plaatsen. Je moet daarnaast ruimte vrijlaten om rondom de spa te kunnen lopen. Bovendien dien je rekening te houden met (tuin)meubels.

Is een jacuzzi 4 persoons voor jou de beste keuze?

Vaak twijfelen mensen over welke jacuzzi ze moeten kopen qua zitplaatsen. Als je alleen bent is een jacuzzi voor 1 persoon waarschijnlijk voldoende. Maar dat is zeker niet voor iedereen zo.

Mensen die extra groot zijn of meer comfort wensen, kiezen beter voor een 2 persoons jacuzzi. Zo gaat het ook met een 4 persoons jacuzzi. Als je hem gebruikt voor jou, je partner en kleine kinderen is hij zeker groot genoeg.

Is de jacuzzi eerder bedoeld om te delen met vrienden? En zijn jullie redelijk groot? Dan zit je comfortabeler in een jacuzzi voor 6 personen.

In een jacuzzi voor 8 personen heb je pas echt veel zitruimte met z’n viertjes. Bedenk jezelf dus hoeveel plaats er echt nodig is. En let erop dat je er nog voldoende ruimte voor hebt. Koop de jacuzzi dus ook niet veel te groot.

Conclusie

Een goede jacuzzi opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is niet zo moeilijk om te vinden. Je hoeft enkel met een aantal dingen rekening te houden.

Bepaal welke extra’s je belangrijk vindt, kies het juiste formaat en de gewenste vorm.

Als je jezelf moeite wilt besparen, kun je kiezen voor een van de modellen uit onze top 5. Zo weet je ook zeker dat je een 4 persoons jacuzzi koopt die comfortabel, gebruiksvriendelijk en kwalitatief is!

Meer jacuzzi’s:


Categorieën: Outdoor