Kleine jacuzzi kopen? Deze zijn geschikt voor de kleine tuin

Last updated by Kaz on

kleine-jacuzzi-kopen

Heb je een kleine tuin, maar wil je toch van een jacuzzi genieten? Dan kan dat. In dat geval is het vooral belangrijk dat je een opblaasbare jacuzzi zoekt met de juiste afmetingen.

Maar er zijn nog een aantal andere belangrijke aandachtspunten. Je ontdekt ze allemaal hieronder. We vertellen je ook welke kleine jacuzzi’s echt de moeite waard zijn!

Beste mini jacuzzi’s voor de kleine tuin

Bij het uitzoeken van mini jacuzzi’s keken wij uiteraard naar de afmetingen. Maar we hielden ook rekening met de kwaliteit, de prijs en de features. Wij onderzochten heel wat verschillende exemplaren om jou een goede lijst te kunnen bieden.

Daarnaast hebben wij diverse modellen uitgekozen. Daardoor vind je in onze lijst zeker de beste kleine jacuzzi voor in je tuin!

1. Beste goedkope kleine jacuzzi: EXIT Silver Classic spa

Exit-Silver-Classic-spa-goedkope-jacuzzi-2-personen

De EXIT Silver Classic spa is de meest goedkope kleine jacuzzi op de markt. Ook als je een klein budget hebt, kun je er dus een vinden.

Deze opblaasbare jacuzzi voor 2 personen neemt ook niet veel plaats in. De diameter is namelijk slechts 165 cm. Dat maakt hem ook een van de kleinste spa’s die er is.

Deze kleine jacuzzi voor buiten heeft 100 bubbeljets. Daarnaast kan hij verwarmen tot
40°C. Stevig is hij ook, want de buitenkant is gemaakt van drielaags pvc. Vanbinnen vind je een schuimbodem die zorgt voor comfort.
2. Beste vierkante kleine jacuzzi: Netspa Caïman

Ben je op zoek naar een vierkante jacuzzi voor in je kleine tuin? Dan is de Caïman interessant. Het is een aangename jacuzzi om in te zitten, omdat hij voorzien is van 110 bubbeljets.

Daarnaast kan hij het water verwarmen tot 42°C. En omdat hij vierkant is, kun je hem in een hoekje plaatsen.

Deze kleine jacuzzi heeft tevens een krachtig, maar energiebesparend motorblok. Hij is gemaakt van pvc en bekleed met leder.

Ondanks het kleine formaat, kun je er toch met 4 personen inzitten. Verwarmen doet hij met een snelheid van 1,5 tot 2,5°C per uur.
3. Beste luxe kleine jacuzzi: Intex Pure Spa

De Intex Pure Spa is een kleine jacuzzi die je heel wat biedt. Zo is hij prachtig vormgegeven en voorzien van 120 bubbeljets. Hij is tevens extra isolerend.

Je vindt er zeker een plekje voor in je tuin. De diameter is namelijk slechts 145 cm is. Dat maakt hem de kleinste opblaasbare jacuzzi uit onze lijst.

Deze jacuzzi voor in je kleine tuin blaast zichzelf in een half uur op. Erg handig! De temperatuur kun je tot 40°C instellen via het bedieningspaneel. Er is ruimte voor 795 liter water. De hoogte is 71 cm. Hoewel het een mini jacuzzi is, biedt het plaats voor vier personen.
4. Beste prijs/kwaliteit kleine jacuzzi: Netspa Montana

Netspa-Montana-bubbelbad-goedkope-opblaasbare-jacuzzi-4-personen

De Netspa Montana kleine opblaasbare jacuzzi heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ben je op zoek naar een goedkope jacuzzi die lang meegaat? Dan hoef je dus niet meer te twijfelen.

Een ander groot voordeel is dat het water opgewarmd kan worden tot 42°C. Hij beschikt tevens over een handig bedieningspaneel. Daarmee pas je makkelijk de temperatuur aan.

De Montana is ook voorzien van 130 krachtige bubbeljets. Deze kun je aan- of uitzetten. Bij de aankoop van deze jacuzzi van Toppy krijg je alle toebehoren, zoals een grondzeil en een cover. Zo hoef je deze accessoires zelf niet meer te kopen!
5. Beste kleine jacuzzi met verlichting: Arebos spa

De Arebos spa is niet de kleinste opblaasbare jacuzzi, maar neemt toch weinig plaats in. Vooral in de breedte is het ruimtebesparend, omdat het een ovaal model is.

Je kunt er heerlijk met z’n tweetjes in relaxen. Maar het is vooral een goede opblaasbare jacuzzi voor 1 persoon. Als je er in je eentje in zit, kun je er namelijk lekker languit in liggen!

Ook wanneer het donker is, kun je hem gebruiken. De kleine jacuzzi heeft namelijk verlichting. Kies uit verschillende mooie kleuren en geniet. Opzetten is eveneens eenvoudig.

Het enige wat je moet doen is op een knop drukken. Zo geniet jij snel van je jacuzzi! De Arebos is daarnaast uitgerust met 90 bubbeljets en biedt plaats voor 550 liter water.
Hoe kies je de beste jacuzzi voor in je kleine tuin?

Hierboven kon je zien welke kleine jacuzzi’s het interessant zijn. Maar hoe maak je nu de beste keuze uit onze selectie? Allereerst dien je te letten op de afmetingen.

Want hoewel het allemaal kleine jacuzzi’s zijn, is de ene compacter dan de andere. Daarnaast dien je te bepalen welke vorm jacuzzi je wilt. In onze lijst zijn er zowel ronde als vierkante en ovale jacuzzi’s.

Kies voor wat je het mooist vindt. Maar houd er rekening mee dat een vierkante jacuzzi minder ruimte inneemt. Deze kun je namelijk in een hoek plaatsen. Een ander aandachtspunt is de prijs.

Beslis hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan een kleine jacuzzi. Er bestaan voldoende goedkope jacuzzi’s, maar voorkom een miskoop.

Als laatste kun je kijken naar welke extra’s je wilt. Is een jacuzzi met verlichting voor jou noodzakelijk of kun je het missen?

En is een jacuzzi met zitjes iets voor jou? Of vind je een jacuzzi met jets erg fijn? Dit zijn allemaal factoren die je moet afwegen.

Kun je een jacuzzi op je balkon plaatsen?

Wil je geen jacuzzi in een kleine tuin plaatsen, maar wel op je balkon? Dan is dit mogelijk. Alleen mag je dit niet zomaar doen. Je moet er namelijk zeker van zijn dat je balkon stevig genoeg is. Anders kan dit gevaarlijk zijn. Een jacuzzi weegt immers veel zodra het gevuld is.

Plaats dus nooit zomaar een kleine jacuzzi op je balkon zonder onderzoek te doen. Ook niet als het een mini jacuzzi is. Het is daarnaast belangrijk dat je kijkt of de afvoer van het balkon aangesloten is op het riool.

Want je moet het water natuurlijk ooit verversen. Is dat niet het geval? Dan zijn daar oplossingen voor, zoals een pomp. Maar het is handig om dit op voorhand te weten!

Conclusie

Wil je graag een kleine jacuzzi voor buiten kopen? Ga dan eerst na hoeveel ruimte je precies beschikbaar hebt. Daarna kun je een van de kleine jacuzzi’s uit onze lijst selecteren.

Houd tijdens het kiezen rekening met de prijs, de vorm en de extra’s. Zo vind je gegarandeerd het geschikte model!

Wil je een opblaasbare jacuzzi op je balkon plaatsen? Dan moet je voorzichtig zijn. Kijk eerst of je balkon daarvoor wel stevig genoeg is. Daarbovenop is het slim om de aansluiting van de afvoer te bekijken.


Meer jacuzzi’s:


Categorieën: Outdoor