Opblaasbare jacuzzi met jets kopen?

Last updated by Kaz on

opblaasbare jacuzzi met jets

Er gaat niets boven heerlijk relaxen in je eigen jacuzzi na een drukke dag. En dan is een opblaasbare jacuzzi met jets de beste optie.

Want dankzij de masserende jets ontspan je optimaal. Wil jij graag weten welke jacuzzi’s met jets je geld waard zijn? En waar je op moet letten bij de aankoop?

Lees dan snel verder!

Dit zijn de 3 beste opblaasbare jacuzzi’s met jets

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste opblaasbare jacuzzi’s met jets. Daarmee bedoelen we massagejets en geen bubbeljets.

Er zijn namelijk grote verschillen tussen beiden. Verder in dit artikel kom je er meer over te weten. Maar laten we eerst even kijken welke jacuzzi’s met jets de moeite waard zijn!

1. Beste 6 persoons opblaasbare jacuzzi met jets: Lay-z spa Hawaii

De Lay-z spa Hawaii is een van de best verkochte jacuzzi’s met jets. De jacuzzi heeft zijn populariteit voornamelijk te danken aan zijn stevige Duraplus wanden. Daardoor gaat hij erg lang mee.

Deze jacuzzi heeft 8 massagejets en 140 bubbeljets. Zo biedt hij je de meest relaxerende ervaring. Je kunt er met maximaal 6 personen in zitten.

De Freeze shield functie is ook een groot voordeel. Deze functie voorkomt namelijk dat de onderdelen van je jacuzzi stukgaan wanneer het buiten kouder wordt. Dankzij de vierkante vorm vind je tevens eenvoudig een plaatsje voor de jacuzzi in je woning of tuin.
2. Beste 7 persoons opblaasbare jacuzzi met jets: Lay-z Spa Santorini HydroJet Pro

Als je graag een opblaasbare jacuzzi met zitjes wilt kopen, is de Lay-z Spa Santorini Hydrojet Pro een aanrader. Zitjes zijn handig voor kleinere personen of kinderen. Want zij kunnen dan op een aangename hoogte in de jacuzzi zitten.

Dit is trouwens een van de enige exemplaren die daarvan voorzien is. De jacuzzi biedt daarnaast plaats voor maar liefst 7 personen. Hij heeft 10 massagejets en 180 bubbeljets. De beste combinatie om te ontspannen!

In de avond kun je de ledverlichting aan zetten om zo nog meer te genieten. Deze opblaasbare jacuzzi met verlichting komt tevens met vijf hoofdsteunen. Daarnaast heeft hij een erg stevige wand die goed tegen een stootje kan.
3. Meest stevige opblaasbare jacuzzi met jets: Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

Hoewel Intex altijd stevige jacuzzi’s maakt, heeft het merk zich met de Pure Spa Jet & Bubble Deluxe overtroffen. Het is zelfs de meest stabiele en stevige opblaasbare jacuzzi die er is. Je kunt hem dan ook talloze jaren gebruiken.

Ook de achthoekige vorm maakt deze jacuzzi met jets bijzonder. Daarnaast is hij voorzien van 6 massagejets en 140 verwarmde bubbels.

Je kunt de intensiteit van de bubbels en temperatuur makkelijk aanpassen via een app. Bij de aankoop van deze grote jacuzzi met jets krijg je twee hoofdsteunen.
Bubbeljets en hydrojets: Wat zijn de verschillen?

Als je een opblaasbare jacuzzi met jets wilt kopen, moet je opletten. Er zijn namelijk twee verschillende soorten jets: bubbeljets en massagejets. Vaak wordt er door verkopers misleidende info gegeven.

Daardoor zou je onterecht kunnen denken dat een jacuzzi massagejets heeft. De meeste jacuzzi’s zijn echter enkel van bubbeljets voorzien. Hieronder leggen we de verschillen uit tussen beide soorten jets!

Bubbeljets

Bubbeljets worden soms airjets genoemd. Voornamelijk het merk Bestway doet dit. Deze jets zorgen voor luchtbellen die van de bodem naar boven worden geblazen. Jij ervaart zo een lichte massage over je hele lichaam.

Massagejets

Massagejets hebben hun naam niet gestolen. Dit zijn de jets die je een echt massagegevoel geven. Met bubbeljets word je wel licht gemasseerd, maar dat is niets in vergelijking met massagejets. Ze werken dan ook helemaal anders.

Hydrojets of massagejets zijn aan de binnenkant van de opblaasbare wand ingewerkt. In plaats van lucht stuwen ze een sterke waterstroom.

De ervaring is daardoor veel intenser. Je kunt ook zelf de richting van de stralen bepalen door het mondstuk te draaien. Vaak kun je tevens de sterkte van de straal aanpassen.

Hydrojet Pro

Je hebt vast al bij sommige opblaasbare jacuzzi’s ‘Hydrojet Pro’ zien staan. Dat betekent eigenlijk dat het om een jacuzzi gaat die zowel voorzien is van bubbeljets als massagejets.

Eigenlijk is elk type jacuzzi met massagejets een Hydrojet Pro. Een jacuzzi zonder bubbels bestaat namelijk niet.

Wat is voor jou de beste optie?

Of je beter een jacuzzi met hydrojets of bubbeljets koopt, hangt af van je voorkeuren. Natuurlijk vindt (bijna) iedereen het fijner om in een jacuzzi met massagestralen te zitten.

Maar dit soort jacuzzi heeft ook een groot nadeel: het is veel duurder. Om de juiste keuze te maken, dien je dus te beslissen of je de prijs of de ervaring het belangrijkste vindt.

Opblaasbare jacuzzi met jets – Waar op letten?

Bij de aankoop van een jacuzzi met jets, moet je er dus op letten of deze wel echt voorzien is van massagejets. Maar er zijn nog een aantal andere, algemene aandachtspunten.

Zo is het belangrijk dat je het juiste formaat jacuzzi uitkiest. Let op, want een jacuzzi voor 4 personen is vaak maar goed voor slechts 2 volwassenen en 2 kinderen. Bij de meeste jacuzzi’s moet je dus twee zitjes minder rekenen.

Daarnaast dien je te bepalen of je een jacuzzi met verlichting wilt of niet. Dat is voornamelijk handig indien je je jacuzzi vaak in de avond gebruikt.

Een ander belangrijk aandachtspunt bij de aankoop is de vorm. Een ronde jacuzzi biedt meer plaats, terwijl een vierkante jacuzzi je meer laat relaxen.

Conclusie

Wil je een jacuzzi met jets kopen? Let er dan op dat je een exemplaar uitkiest met massagejets. Tenminste, als je echt de ervaring van een massage wilt hebben. De modellen die wij voor je uitgekozen hebben, zijn daar allemaal van voorzien.

Om de beste jacuzzi met massagestralen uit onze top 3 te kiezen, is het belangrijk om ook met andere dingen rekening te houden.

Bepaal welke vorm van jacuzzi je wilt en hoe groot hij moet zijn. Door te letten op deze simpele zaken, lukt het je zeker om een goede opblaasbare jacuzzi te vinden!

Meer over jacuzzi’s:


Categorieën: Outdoor