Opblaasbare jacuzzi 6 personen kopen? Dit zijn de Beste!

Last updated by Kaz on

beste opblaasbare jacuzzi 6 personen

Hou je regelmatig een (tuin)feestje? Of heb je een groot gezin en zijn jullie dol op relaxen? Dan komt een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen vast van pas.

Maar hoe vind je dan een goed exemplaar? Simpel, je bekijkt hieronder onze zorgvuldig uitgekozen top 5.

We geven je ook enkele belangrijke aandachtspunten mee. Zo lukt het je zeker om de beste jacuzzi 6 persoons te vinden!

De beste jacuzzi’s voor 6 personen (opblaasbaar)

Er zijn ontzettend veel 6 persoons jacuzzi’s te koop. Zoveel zelfs, dat kiezen erg moeilijk wordt. Wij wilden jou de zoektocht makkelijker maken.

Daarom zijn we zelf op zoek gegaan naar exemplaren die interessant zijn. Tijdens onze zoektocht hielden wij voornamelijk rekening met de kwaliteit van de opblaasbare jacuzzi’s.

Maar daarnaast werd er ook gekeken naar het gebruiksgemak, de prijs, het formaat en meer. De modellen uit ons lijstje voldoen allemaal aan strenge criteria.

Als je kiest voor een van onze opblaasbare 6-persoons jacuzzi’s, ben je dan ook zeker van een goede koop.

1. Beste opblaasbare jacuzzi 6 persoons met verlichting: Mspa Aurora

Een opblaasbare jacuzzi met verlichting is een goede optie als je ook ‘s avonds wilt genieten van je spa. Deze van Mspa is dan ideaal dankzij zijn goede prijs-kwaliteitverhouding.

Aan de hand van de afstandsbediening bepaal je eenvoudig de kleur en intensiteit van de verlichting.

Deze opblaasbare jacuzzi voor 6 personen heeft ook 138 bubbeljets die je in drie verschillende standen kunt plaatsen. Daarnaast is hij voorzien van een anti-bevriezingssysteem. Ideaal voor in de winter!

Er kan 930 liter water in en de binnendiameter is 160 cm. Op vlak van kwaliteit stelt hij ook niet teleur. Dankzij de verticale luchtkamers is de constructie namelijk extra stevig. Kortom, een grote opblaasbare jacuzzi waar je blij van wordt!
2. Beste goedkope opblaasbare jacuzzi 6 persoons: Alice’s Garden FJORD 6

Wil je het liefst een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen die vierkant is? Dan is de Alice’s Garden FJORD 6 interessant. Hij ziet er niet alleen erg fraai uit, maar is ook stevig.

Aan deze grote opblaasbare jacuzzi beleef je dus vele jaren plezier. Bovendien kun je hem voor een scherp prijsje kopen. En dat is natuurlijk altijd fijn!

Deze opblaasbare zespersoons jacuzzi heeft tevens een afstandsbediening en is makkelijk op te zetten. Hij verwarmt zo’n 1,2 tot 1,8°C per uur.

Daarnaast is hij voorzien van 132 luchtstralen. De binnenste afmetingen zijn 148 x 145 x 68 cm.
3. Beste opblaasbare jacuzzi 6 persoons met massagejets: Lay-Z Maldives Hydrojet Pro

De Lay-Z Maldives Hydrojet Pro wordt je favoriete plekje om in te relaxen. Dat kan niet anders. Want dankzij de 8 massagejets is hij heerlijk om in te zitten. Daarnaast is hij voorzien van 140 bubbeljets. Deze laten je nog meer tot rust komen!

De Lay-Z Maldives is bovendien een hele grote jacuzzi voor 6 personen. Het is zelfs mogelijk om er met zeven personen in te zitten (5 volwassenen en 2 kinderen).

Laat hem gerust het hele jaar buiten staan. Dat is geen enkel probleem, want hij is vorstbestendig. Daarnaast is de jacuzzi voor 6 personen voorzien van onderwaterverlichting.

Je kunt kiezen uit blauw, lichtblauw, donkergroen, geel, groen, rood en roze.
4. Beste ruime opblaasbare jacuzzi 6 persoons: NetSpa Phyton

In de NetSpa Phyton heb je het altijd lekker warm. Deze jacuzzi kun je namelijk verwarmen tot maar liefst 42°C. Daarnaast is het een hele mooie jacuzzi die je met plezier in je tuin plaatst. Hij is ook nog eens fantastisch op het vlak van prijs-kwaliteitverhouding.

Deze opblaas jacuzzi 6 persoons heeft 130 bubbeljets en beschikt over een handig bedieningspaneel. Daarnaast kun je er dankzij zijn achthoekige vorm extra comfortabel in zitten.

De bijzondere vorm biedt je namelijk extra ruimte. Veilig is deze 6-persoons ook, want hij is voorzien van een vergrendeling, kinderslot en extra veiligheidsschakelaar.
5. Beste luxe opblaasbare jacuzzi 6 persoons: Intex Greywood Deluxe

Als je deze Intex jacuzzi voor 6 personen koopt, gun jij jezelf het beste. De grote jacuzzi biedt met zijn diameter van 216 cm namelijk veel ruimte. Bovendien is hij voorzien van 170 krachtige bubbelstralen.

Deze zorgen ervoor dat je optimaal relaxt. Ook in de avond is hij prettig in gebruik, omdat hij voorzien is van verlichting.

Om het jou makkelijker te maken, kun je hem tevens met een app bedienen. Dat heeft enkele extra voordelen. Zo kun je hem reinigen op afstand.

Daarnaast kun je hem verwarmen als je nog niet thuis bent. Als je deze jacuzzi voor 6 personen bestelt, krijg je er ergonomische hoofdsteunen bij. Je ontvangt ook een onderhoudspakket. Je hoeft dus bijna niets meer zelf te voorzien!
Waar moet je rekening mee houden bij de aankoop van een jacuzzi 6 persoons?

Bij het uitzoeken van een jacuzzi voor 6 personen zijn er enkele zaken waar je op dient te letten. Tenminste als je zeker wilt zijn van een goede aankoop.

Wij sommen de belangrijkste aandachtspunten hieronder voor je op!

Formaat

Je zou denken dat een jacuzzi voor 6 personen altijd even groot is. Maar dat is zeker niet zo. Sommige aanbieders verkopen een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen namelijk als een jacuzzi voor 6 personen.

Bij andere verkopers is een 6 persoons jacuzzi eerder een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen.

Let dus goed op de afmetingen als je zeker wil zijn dat iedereen een plekje heeft. Maar kijk ook of je er voldoende ruimte voor hebt in je tuin.

Of waar je hem ook wilt plaatsen. Reken tevens voldoende ruimte om goed in en uit de jacuzzi te kunnen stappen.

Massagejets of bubbeljets?

Een jacuzzi 6 persoons kan voorzien zijn van massagejets en/of bubbeljets. Het verschil is dat jacuzzi’s met massagejets je een betere massage geven.

Een jacuzzi met massagejets kost wel bijna het dubbele van eentje met bubbeljets. Vraag jezelf dus af of het voor jou die meerprijs waard is.

Vormgeving

Jacuzzi’s bestaan in heel veel vormen en kleuren. Het is een goed idee om voor een te kiezen die mooi past in je tuin. Maar let op. De vormgeving bepaalt in vele gevallen ook je comfort.

Zo biedt een vierkantige opblaasbare jacuzzi vaak iets minder plaats dan een ronde jacuzzi. Het is wel zo dat je vaak iets comfortabeler zit in een vierkant model.

Verlichting en andere extra’s

Sommige opblaasbare jacuzzi’s voor zes personen zijn voorzien van extra’s, zoals verlichting. Een jacuzzi met licht is vooral handig als je ook ‘s avonds wilt relaxen. Ben je dat niet van plan? Dan is het wellicht een overbodige luxe.

Andere extra’s kunnen zijn: een grondzeil of een onderhoudset. Dit zijn dingen die je nodig hebt. Door een jacuzzi te kopen die daarvan voorzien is, hoef je ze niet apart te kopen.

Maar je kunt er soms ook andere accessoires bij krijgen, zoals hoofdsteunen. Deze accessoires zijn niet noodzakelijk, maar wel een fijne extra.

Bepaal welke extra’s voor jou echt nodig zijn en welke je kunt missen. Ditzelfde geldt voor jacuzzi’s die zitjes hebben.

Prijs

Kijken naar de prijs helpt je bepalen welke opblaasbare jacuzzi 6 persoons het best bij je past. Dit is zelfs het eerste waar je op moet letten.

Want je moet er natuurlijk eerst zeker van zijn dat de jacuzzi binnen je budget past. Als dat het geval is, kun je op alle andere aandachtspunten letten.

Is een opblaasbare jacuzzi 6 persoons de beste optie voor jou?

Als je op zoek bent naar een zespersoons jacuzzi is een jacuzzi voor 2 personen te klein voor jou. En met een jacuzzi voor 1 persoon doe je al helemaal niets. Maar misschien twijfel je nog tussen een jacuzzi voor 4, 6 of 8 personen.

Om de juiste keuze te kunnen maken, dien jij je af te vragen met hoeveel personen je het bubbelbad voornamelijk gaat gebruiken. Wil je een 6-persoons jacuzzi kopen, omdat je hem één keer per jaar met zes gaat gebruiken?

Dan is het wellicht niet de beste optie. Houd er ook rekening mee dat een jacuzzi voor 6 personen meestal bedoeld is voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Bij een 8-persoons jacuzzi is dit 6 volwassenen en 2 kinderen.

Conclusie

Wil je een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen kopen? Dan is het erg belangrijk dat je kijkt naar de afmetingen. Let daarnaast ook op de prijs, de vorm en de extra’s.

Besef ook dat een 6-persoons jacuzzi meestal bedoeld is voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Ga je hem met 6 volwassenen gebruiken? Dan koop je beter een jacuzzi voor 8 personen!


Meer over jacuzzi’s:


Categorieën: Outdoor