Goedkope jacuzzi kopen? De 5 opblaasbare jacuzzi’s op budget

Last updated by Kaz on

goedkope jacuzzi

Droom jij van een jacuzzi, maar wil je er niet veel geld aan uitgeven? Dan is het interessant om de goedkope modellen te ontdekken die wij voor je uitgezocht hebben.

Ondanks hun scherpe prijs, stellen ze niet teleur op vlak van comfort en kwaliteit. Wij geven je daarnaast tips die je helpen bij het uitkiezen van de beste goedkope jacuzzi!

Beste budget jacuzzi aanbiedingen (goedkoop & opblaasbaar)

Bij het zoeken naar de beste budgetvriendelijke jacuzzi’s hielden wij uiteraard vooral rekening met de prijs. Maar we keken ook naar de kwaliteit en het gebruiksgemak.

In onze top 5 vind je ook jacuzzi’s in verschillende formaten en uitvoeringen. De beste goedkope opblaasbare jacuzzi voor in jouw tuin, zit er vast ook bij!

1. Beste goedkope jacuzzi voor 2 personen: Exit Silver Classic spa

De goedkoopste opblaasbare jacuzzi die je kunt kopen? Dat is de Exit Silver Classic. Het is een simpel model, maar op vlak van kwaliteit doet hij het echt goed.

De jacuzzi heeft namelijk extra stevige wanden van drielaags pvc. Dankzij de 100 airjets is hij ook zalig om in te relaxen. En dat is toch wel het allerbelangrijkste.

Deze goedkope opblaasbare jacuzzi heeft een diameter van 165 cm en biedt plaats voor twee personen. Je hoeft hem niet op te blazen, want dat doet hij zelf. De temperatuur bedien je eenvoudig met het controlepaneel.
2. Beste goedkope jacuzzi met verlichting: Infinite Champion 600 jacuzzi

De Infinite Champion 600 is niet de meest goedkope opblaasbare jacuzzi uit de lijst. Maar voor zijn formaat en features is hij zeker budgetvriendelijk. Zo is hij voorzien van verlichting en 120 jets. Je kunt er dus ook heerlijk in ontspannen wanneer het buiten donker is.

Door zijn vierkante vorm plaats je hem ook makkelijk in een hoekje. Ideaal als je tuin niet zo groot is! Dit is een jacuzzi voor 4 personen. Maar natuurlijk kun je er ook met twee of drie heerlijk in relaxen. De diepte van deze goedkope opblaasbare jacuzzi is 65 cm.
3. Beste goedkope jacuzzi voor 4 personen: Netspa Canyon bubbelbad

Ben je specifiek op zoek naar een jacuzzi die goedkoop is én plaats biedt voor vier? Dan raden wij je de Netspa Canyon aan, een mooie jacuzzi van Toppy. Zeker als je een kleine tuin hebt. Het is namelijk een compact model. Bovendien is hij vierkant. Daardoor kun je hem perfect in een hoek plaatsen.

De spa kan worden opgewarmd tot 42°C en heeft 110 bubbeljets. De bediening werkt aan de hand van een digitaal paneel. Daarnaast heeft de goedkope jacuzzi een krachtige energiebesparende motor. Ook kun je het water makkelijk reinigen.

Je drukt op een knop van het bedieningspaneel en binnen het uur is het water schoon.
4. Beste goedkope jacuzzi met app: Lay-z spa Havana jacuzzi

Een jacuzzi die goedkoop is, kan zeker ook modern zijn. De Lay-z spa Havana is daar een goed voorbeeld van. Je kunt hem namelijk via een app bedienen.

Zo kun je het water verwarmen voordat je thuiskomt. Lekker handig! Het is ook mogelijk om via de app het water te filteren en de intensiteit van de bubbels aan te passen.

Op vlak van kwaliteit is dit goedkoop bubbelbad ook erg interessant. Want het bestaat uit polyester, gaas en pvc. Je krijgt het dan ook niet zomaar stuk.

De Freeze Shield beveiliging voorkomt bevriezing in de winter. Dat dit een uitstekende opblaasbare jacuzzi aanbieding is, moeten we je ondertussen niet meer vertellen!
5. Beste goedkope opblaasbare jacuzzi voor 6 personen: Alice’s Garden bubbelbad

Alice’s Garden is een goedkope jacuzzi die opblaasbaar is. Het is een groot model dat geschikt is voor 6 personen. De jacuzzi heeft een timer- en voorverwarmingsfunctie. De bijgeleverde afstandsbediening is ook een groot voordeel.

Maar wat deze goedkope jacuzzi pas echt interessant maakt, is de uitstekende kwaliteit. Hij is namelijk gemaakt van 6-laags pvc. Er zijn weinig andere modellen die zo stevig zijn. Dat betekent dus dat je er erg lang van kunt genieten!

Dat is zeker nog niet alles. Want de Alice’s Garden goedkope opblaasbare jacuzzi is tevens voorzien van 132 jets. Deze zorgen voor een heerlijke massage over je hele lichaam.

Daarnaast is hij eenvoudig op te blazen. Dat hoef je namelijk zelf niet meer te doen. Het motorblok pompt het bubbelbad automatisch op in slechts enkele minuten. Zo eenvoudig kan het zijn!
Hoe vind je de beste goedkope jacuzzi?

Hoe maak je nu een keuze uit bovenstaand lijstje? Eigenlijk is dat niet zo moeilijk. Op de prijs hoef je al niet meer te letten. Dan is het nog een kwestie van hoe groot de jacuzzi moet zijn.

Dat is makkelijk om te bepalen. Vraag jezelf af met hoeveel personen je hem gaat gebruiken. Maar kijk ook op voorhand hoeveel ruimte je ervoor beschikbaar hebt in je tuin.

Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende plaats overlaat om goed in en uit te kunnen stappen. Bij weinig ruimte is het verstandig om misschien een kleine jacuzzi te overwegen.

Naast het formaat kun je letten op de vorm. Vind je een ronde of vierkante opblaasbare jacuzzi fijner? Weet dat een vierkante jacuzzi minder plaats biedt. Maar ook dat je in een ronde jacuzzi rechter moet zitten.

Nog een overweging waard; wil je een jacuzzi met jets? Of is een jacuzzi zonder jets voldoende?

Een laatste puntje dat je helpt beslissen is of je een jacuzzi met verlichting wilt of niet. Dit is vooral aangeraden als je graag ‘s avonds in je jacuzzi zit. In andere gevallen is het geen noodzaak.

Conclusie

Een jacuzzi die goedkoop is, kan zeker de moeite waard zijn. Daarvan is onze top 5 hét bewijs.

Wil je weten welke jacuzzi aanbieding voor jou het interessants is? Let dan op het formaat, de vorm en extra’s. Een goedkope jacuzzi vinden die bij je past, is dan helemaal niet meer moeilijk!


Meer jacuzzi’s:


Categorieën: Outdoor