Opblaasbare jacuzzi 8 personen kopen? Bekijk hier de beste!

Last updated by Kaz on

opblaasbare jacuzzi 8 personen

Een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen is perfect voor grote gezinnen. Zo kan iedereen er tegelijkertijd van genieten. Bovendien heeft elk gezinslid dan voldoende zitplaats.

Maar hoe maak je je keuze uit het uitgebreide aanbod? En welke 8 persoons jacuzzi’s zijn je geld waard? Wij vertellen het je!

De beste jacuzzi’s voor 8 personen (opblaasbaar)

Wil je graag een opblaasbare jacuzzi 8 persoons kopen? Dan weet je vast niet waar je moet beginnen. Het assortiment is namelijk erg uitgebreid. Onze top 5 maakt het kiezen gelukkig heel wat eenvoudiger.

Want daarin vind je interessante exemplaren terug voor iedere tuin. Je kunt ook zeker zijn van een goede koop. Wij selecteerden de jacuzzi’s namelijk aan de hand van hun kwaliteit, prijs en andere eigenschappen!

1. Beste extra grote opblaasbare jacuzzi 8 persoons: Lay-Z Spa Grenada

Op zoek naar een jacuzzi die je lekker veel plaats biedt? Bekijk dan zeker de Lay-Z spa Grenada. Want het is een van de grootste jacuzzi’s die er bestaat.

Misschien lukt het je zelfs om er met meer dan acht personen in te kruipen. Deze opblaasbare jacuzzi heeft tevens een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hij is uitgerust met 190 bubbeljets.

Aan de hand van een handig touchscreen kun je de temperatuur makkelijk instellen. De wanden zijn extra stevig en beschermd tegen uv-stralen.

Daarnaast is deze grote opblaasbare jacuzzi geschikt om buiten te staan in de winter. De verwarming schakelt namelijk automatisch in bij een temperatuur onder de 4°C.
2. Beste opblaasbare jacuzzi 8 persoons met massagejets: Lay-Z spa Santorini

Lay-Z-Spa-Santorini-Beste-luxe-jacuzzi-met-verlichting

Een jacuzzi met massagejets is zoveel fijner dan eentje dat enkel voorzien is van bubbeljets. Want deze soort jets geven je een betere massage.

De Lay-Z Santorini heeft maar liefst 10 massagejets. Dat is veel in vergelijking met andere modellen. Daarnaast zijn er 180 bubbeljets aanwezig.

Wat deze opblaasbare jacuzzi voor 8 personen ook bijzonder maakt, is het feit dat er zitbankjes zijn. Dit is een van de weinige jacuzzi’s met zitjes. Ideaal als je wat kleiner bent.

Zo zit je namelijk op een aangename hoogte. Daarnaast komt hij met hoofdsteuntjes die je nog beter laten relaxen.
3. Beste vierkante opblaasbare jacuzzi 8 persoons: Lay-Z spa Maldives

De Lay-Z spa Maldives is in principe een jacuzzi voor 6 personen. Je kunt er wel met 7 of 8 inzitten, maar dan wordt het iets krapper. Toch mocht deze jacuzzi niet uit onze lijst ontbreken.

Het is namelijk een mooi exemplaar dat je veel te bieden heeft. Zo is het voorzien van bubbeljets én massagejets. Samen laten ze je heerlijk tot rust komen. Daarnaast heeft het ledstrips. Deze maken relaxen tijdens de late uurtjes zoveel aangenamer.

Op vlak van stevigheid zit het ook goed. De jacuzzi is namelijk uitgerust met een extra stevige wand. Dankzij de freeze-shield functie kan hij koude temperaturen aan en bovendien is hij voorzien van een handig bedieningspaneel met touchscreen.
4. Beste prijs-kwaliteit opblaasbare jacuzzi 8 persoons: Alice’s Garden Bergen

Een opblaasbare jacuzzi voor 8 personen is meestal niet goedkoop. Maar de Bergen jacuzzi van Alice’s Garden heeft voor zijn grote formaat een scherpe prijs.

Ook met weinig geld kun je dus een goede 8 persoons jacuzzi kopen. Wat dit exemplaar zo goed maakt? Het is voorzien van vorstbescherming en stevige wanden. Daardoor ben je zeker van een lange levensduur!

Met zijn diameter van 180 cm is het tevens een jacuzzi die erg groot is. Ook als je er met je hele gezin in zit, geniet je dus van voldoende comfort.

De 8 persoons jacuzzi komt ook met een afstandsbediening. Daarmee kun je de intensiteit van de bubbels, de temperatuur en de filtratie instellen.
5. Beste ovale opblaasbare jacuzzi 8 persoons: Lay-Z spa Mauritius

Het Lay-Z spa Mauritius 8 persoons bubbelbad is uniek door zijn ovale vorm. Deze vorm is erg geschikt als je je benen wilt streken. Het laat je dus toe om een comfortabelere houding aan te nemen. In dat geval gebruik je hem wel beter als jacuzzi voor 2 personen.

Ook als jacuzzi voor 1 persoon is het fantastisch. Natuurlijk kun je er wel met zeven of acht personen in zitten Alleen heb je in dat geval wat minder plaats. Toch is het dan nog altijd een fijne jacuzzi. De 180 airjets zorgen namelijk voor een ware wellness beleving.

Deze ovale opblaasbare jacuzzi 8 persoons is tevens voorzien van een Power Saving system waarmee je energie bespaart. Daarnaast heeft hij een freeze-shield die bevriezing van het water voorkomt.

Je kunt deze 8 persoons jacuzzi opwarmen tot 40°C. Vind je het heerlijk om een drankje te benuttigen terwijl je in de jacuzzi zit? Dan vind je hem nog fijner. Want hij is voorzien van een plateau.
Tips voor het kiezen van de beste jacuzzi voor 8 personen

Nu je weet welke 8 persoons jacuzzi’s het interessantst zijn, ben je er nog niet. Je moet namelijk nog een keuze maken uit de lijst. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Allereerst is er het formaat.

Niet elke 8 persoons jacuzzi is even groot. Bepaalde jacuzzi’s zijn zelfs meer geschikt om te gebruiken als jacuzzi voor 4 personen of als jacuzzi voor 6 personen. Om erachter te komen of hij wel groot genoeg is, dien je naar de afmetingen te kijken.

Daarnaast is het van belang om te letten op de vorm. Iedere vorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een ovale vorm geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je benen te strekken. Een ronde vorm biedt meer zitplaats. En een vierkante vorm neemt minder plaats in.

Bepaal wat jij het belangrijkst vindt. Kijk daarnaast naar de prijs en naar de extra’s. Deze aandachtspuntjes hangen samen. Want hoe meer extra’s, hoe meer je betaalt. Beslis dus welke extra’s voor jou overbodig zijn en welke je niet kunt missen. Zo bepaal je je budget!

Denk bijvoorbeeld aan een jacuzzi met jets of aan een jacuzzi met zitjes.

Conclusie

Een 8 persoons jacuzzi vinden die opblaasbaar is, hoeft niet moeilijk te zijn. Om het geschikte exemplaar te vinden, moet je enkel letten op de vorm, de prijs, de afmetingen en de extra’s.

Wil je er zeker van zijn dat je een goede opblaasbare jacuzzi koopt? Bekijk dan de modellen uit onze top 5!

Meer over jacuzzi’s:


Categorieën: Outdoor