Zonnepanelen Black Friday acties 2024

zonnepanelen black friday

Waar vind je de beste zonnepanelen Black Friday deals van dit jaar? In dit artikel! Op deze pagina tonen wij de beste Black Friday zonnepanelen deals.

Als je van één van deze deals weet te profiteren, investeer je op een voordelige manier duurzaam in je woning.

De beste zonnepanelen Black Friday deals

Black Friday wordt elk jaar groter en groter. Dat is ook van grote invloed op het aanbod van zonnepanelen; veel aanbieders besluiten om tijdens Black Friday flinke kortingen te geven.

Binnen dit aanbod zijn wij op zoek gegaan naar de beste aanbieders. Deze sommen we hieronder graag voor je op:


Hoe hoog lopen de zonnepanelen Black Friday kortingen op?

Heb je de wens om je woning te verduurzamen? Eén van de beste opties is om op Black Friday of Cyber Monday nieuwe zonnepanelen te kopen. Tijdens deze feestdagen geniet je namelijk van geweldige kortingen.

Wij hebben het volgende opgemerkt: de zonnepanelen Black Friday kortingen lopen aanzienlijk op. In sommige gevallen kun je tot wel 30 á 40% besparen op de aanschaf van nieuwe zonnepanelen.

Normale zonnepanelen worden plots goedkope zonnepanelen, dankzij de Black Friday kortingen.

Let wel even goed op: de korting wordt niet altijd in percentages uitgedrukt. Je kunt ook een vast bedrag als korting krijgen tijdens Black Friday en/of Cyber Monday.

Als je bijvoorbeeld een vast bedrag van 200 euro korting als korting krijgt, heb je ook geen reden tot klagen. Dit is toch wel een hele makkelijke besparing.

In sommige gevallen krijg je bepaalde accessoires gratis. Zo zijn er aanbieders die tijdens Black Friday gratis een omvormer verstrekken, indien je bij hen zonnepanelen koopt.

Als je bijvoorbeeld alleen losse zonnepanelen wilt kopen, kan dit interessant zijn. Je hoeft dan immers alleen in de losse panelen te investeren.

Welke merken bieden de beste Black Friday zonnepanelen kortingen aan?

Wij hebben opgemerkt dat veel merken prima Black Friday zonnepanelen kortingen aanbieden. Het gaat in ieder geval om meer en meer merken.

Deze merken willen de concurrentiestrijd met elkaar aangaan; het perfecte gereedschap daarvoor is uiteraard korting. Vandaar ook dat je tijdens Black Friday van aanzienlijke kortingen kunt profiteren.

Richt je niet alleen op het merk van de zonnepanelen. Nee, je moet ook goed naar de aanbieder kijken.

Is de aanbieder toevallig dezelfde firma als het merk? Of koop je de zonnepanelen van merk X bij reseller Y? Dit kan van invloed zijn op bijvoorbeeld de exacte korting, maar ook op de voorwaarden. Verdiep je hier daarom even goed in.

Waarom bieden merken zonnepanelen tijdens Black Friday in de korting aan?

Jaren geleden kenden wij in Nederland Black Friday nog helemaal niet. Dat is in de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd.

Doordat veel merken en bedrijven zich op Black Friday zijn gaan richten, is dit plots een soort van onofficiële feestdag in ons land geworden.

Dit biedt veel mogelijkheden, bijvoorbeeld als je nieuwe zonnepanelen wilt kopen. Tijdens Black Friday geniet je van een geweldige zonnepanelen aanbieding, waarmee je dus veel geld weet te besparen.

Maar, waarom bieden merken nou zonnepanelen tijdens Black Friday in de korting aan? Dit heeft uiteenlopende redenen:

  • Een merk wil op deze manier de concurrentiestrijd winnen. Door de jaren heen zijn er in ons land veel aanbieders van zonnepanelen ontstaan. Deze aanbieders gaan allemaal de concurrentiestrijd met elkaar, maar makkelijk is dat niet. Om de strijd uiteindelijk te winnen, stunten veel merken met flinke kortingen. De ervaring leert dat dit met name tijdens Black Friday ideaal is.
  • Merken willen van hun huidige voorraad af. Zonnepanelen die 2 jaar geleden gelanceerd werden, zijn alweer achterhaald qua technologie en rendement. Het is echter goed mogelijk dat merken dergelijke zonnepanelen wel nog op voorraad hebben liggen. Als dat het geval is, is Black Friday dé oplossing. Tijdens deze ‘feestdag’ kunnen de merken op een prima manier van hun huidige voorraad afkomen.

Waardoor verschillen de zonnepanelen Black Friday kortingen?

Heb je al naar de Black Friday zonnepanelen deals bij bovenstaande aanbieders gekeken? Dan heb je waarschijnlijk opgemerkt dat de zonnepanelen Black Friday kortingen aanzienlijk verschillen. Dit kan ook verschillende redenen hebben.

Ten eerste heeft men met de marges op de zonnepanelen te maken. De merken die de meeste marge op hun zonnepanelen hebben, zijn in staat om hogere kortingen aan te bieden.

Zelfs als zij hoge kortingen geven, maken zij nog winst op de zonnepanelen. Bij merken met een kleine marge is dit niet mogelijk/aan de orde.

Ten tweede heeft dit met de situatie te maken. Biedt het merk rechtstreeks haar zonnepanelen aan de consument aan? Dan heeft het merk alle touwtjes in eigen handen.

Biedt een reseller de zonnepanelen van een merk aan? Dan heeft de reseller te maken met de afspraken die met het merk zijn gemaakt.

Ten derde ontstaan er ook meer en meer ‘huismerken’. Dit zijn de merken van aanbieders zelf. Bij deze merken hebben de aanbieders alle touwtjes in eigen handen. Zij hoeven zich niet te houden aan afspraken met resellers, maar bepalen alles zelf.

Hoe vind je de beste zonnepanelen Black Friday deal?

Je moet allereerst bepalen naar wat voor zonnepanelen je op zoek bent. Wil je hele krachtige zonnepanelen hebben? Wil je losse zonnepanelen hebben? Of wil je speciale transparante zonnepanelen hebben?

Denk goed over je wensen na, zodat je gericht naar de beste zonnepanelen Black Friday deal op zoek kunt gaan.

Daarvoor verwijzen wij je graag naar de beste aanbieders. Bij de beste aanbieders vind je niet alleen de beste deals, maar ook de beste zonnepanelen. Als je de beste zonnepanelen tegen een zacht prijsje kunt kopen, ben je spekkoper.

Tot slot adviseren wij je om zo snel mogelijk je slag te slaan. Je bent namelijk absoluut niet de enige die van een interessante Black Friday zonnepanelen deal wilt profiteren.

Wacht je te lang? Dan bestaat de kans dat de zonnepanelen al uitverkocht zijn. Voorkom dus dat je achter het net vist.

Bekijk direct de deals bij onderstaande aanbieders. Bij deze aanbieders is de kans het grootst dat je de perfecte zonnepanelen deal aantreft:


Ontvang gratis offertes van zonnepanelen specialisten

Wil jij gratis offertes ontvangen zodat je gemakkelijk de beste deal vindt? Klik snel op de knop hieronder voor kosteloze en vrijblijvende offertes: