Amerikaanse koelkast Black Friday Deals 2024

black friday deals amerikaanse koelkast

Wil je een nieuwe Amerikaanse koelkast aanschaffen? Hou dan in veel gevallen rekening met een vrij forse investering.

De meeste Amerikaanse koelkasten zijn luxe en groot, waardoor ze vrij duur zijn. Gelukkig kun je op één moment in het jaar voordelig je slag slaan; tijdens Black Friday.

In dit artikel maak je direct kennis met de beste Amerikaanse koelkast Black Friday Deals.

Beste Amerikaanse koelkast Black Friday Deals

Het is tijdens Black Friday en Cyber Monday ideaal shoppen. Je ontvangt immers veel kortingen op uiteenlopende koelkasten, waaronder op Amerikaanse koelkasten.

Wil je nou de beste Amerikaanse koelkast in de aanbieding aanschaffen? Check dan direct de deals bij onderstaande aanbieders:


Hoeveel korting kun je verwachten tijdens Black Friday?

Jaren geleden had nog niemand van Black Friday gehoord. Hoe anders is dat nu? Heel anders! In de afgelopen jaren is Black Friday is ons land steeds populairder geworden.

Dit merk je overduidelijk aan de hoeveelheid kortingen, maar ook aan de hoogte van de kortingen.

Op Amerikaanse koelkasten geniet je tijdens Black Friday van echt hoge kortingen. Wij hebben opgemerkt dat de korting tot wel 30% op kan lopen.

Kies je voor een koelkast die normaal gesproken €1500 kost? Een korting van 30% is in dat geval een besparing van maar liefst €450.

Let wel op: de korting wordt tijdens Black Friday niet altijd in percentages aangegeven. Er zijn ook aanbieders die ervoor kiezen om een vast bedrag als korting te geven.

Zo krijg je bij meerdere aanbieders bijvoorbeeld €200 korting op Amerikaanse koelkasten.

Kortom: de Amerikaanse koelkasten worden tijdens Black Friday behoorlijk in de aanbieding aangeboden. Black Friday lijkt dan ook het juiste moment om een nieuwe Amerikaanse koelkast aan te schaffen.

Welke merken geven doorgaans de meeste korting?

Wil je van een interessante Amerikaanse koelkast Black Friday deal genieten? Dan doe je er verstandig aan om goed naar het aanbod van A-merken te kijken.

De meeste A-merken hebben behoorlijke marges op hun koelkasten. Als dat het geval is, zijn ze in staat om een behoorlijke korting te geven op hun koelkasten.

Hebben deze merken bijvoorbeeld een marge van 40%? Dan zijn ze moeiteloos in staat om een korting van 20 á 30% te geven. In die situatie maken zij zelfs nog winst op hun Amerikaanse koelkast.

Het is dus verstandig om goed naar het aanbod van A-merken te kijken. Ook kun je nog even met een schuin oog naar het aanbod van B-merken kijken.

Deze merken hebben doorgaans een kleinere marge, waardoor er minder ruimte is voor het aanbieden van een forse korting.

Maar, de B-merken bieden hun Amerikaanse koelkasten vaak al goedkoper aan. Krijg je op een Amerikaanse koelkast van €800 bijvoorbeeld 20% korting? Dan betaal je voor die koelkast slechts €640. Dat is toch wel heel interessant, niet waar?

Let goed op eigen merken van aanbieders

Tijden Black Friday stunten veel aanbieders met kortingen op de Amerikaanse koelkasten. Gaat dit om een koelkast van een A-merk? Dan heeft de aanbieder weinig vrijheid.

De aanbieder heeft namelijk met het betreffende merk afspraken staan over het geven van kortingen.

Het is daarom interessant om naar de eigen merken van aanbieders te kijken. Op deze koelkasten zit vaak al een forse marge.

Bovendien zijn de aanbieders in staat om zélf het kortingspercentage te bepalen. Het gaat immers om producten van hun eigen merken.

Waarom bieden merken hun koelkasten in aanbieding aan?

De feestdag Black Friday is vanuit Amerika over komen waaien. Vrij veel consumenten zijn hier blij mee, aangezien je op gigantisch veel producten tijdens Black Friday hoge kortingen krijgt.

Maar, waarom doen merken dit? En waarom kiezen merken ervoor om hun Amerikaanse koelkast in de korting aan te bieden? Daar zijn 2 goede redenen voor:

  • Het is een prima moment om van de oude voorraad af te komen. Gedurende het hele jaar kun je van een interessante Amerikaanse koelkast aanbieding genieten. Maar, tijdens Black Friday is dit extreem. Dit komt onder meer doordat merken tijdens deze feestdag van hun oude voorraad af kunnen komen. Juist op dit moment gaan veel consumenten namelijk op zoek naar hun nieuwe Amerikaanse koelkast.
  • Het is nodig om de concurrentiestrijd te winnen. Tijdens Black Friday stunten meer en meer merken met forse aanbiedingen op koelkasten. Kiest een merk ervoor om zich níet met Black Friday bezig te houden? Dan zijn ze eigenlijk dief van hun eigen portemonnee. Een consument kiest tijdens Black Friday immers altijd voor de beste aanbieding. Veel merken houden zich dan ook met Black Friday bezig om de concurrentiestrijd niet te verliezen.

Tips om van de beste Amerikaanse koelkast Black Friday deal te genieten

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe Amerikaanse koelkast aan te schaffen? Ga dan op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast Black Friday deal. Daarmee bespaar je gewoonweg veel geld. Wij raden je aan om deze tips daarvoor op te volgen:

  • Kijk goed naar de Amerikaanse koelkast. Niet elke koelkast is hetzelfde. Kijk daarom niet alleen naar het prijskaartje, maar ook naar de totale samenstelling van de Amerikaanse koelkast. Houd hierbij uiteraard goed rekening met je eigen voorkeuren.
  • Kijk goed naar de korting. Je moet uiteraard ook goed naar de korting kijken. Het percentage is hierbij niet zozeer van belang, Nee, alles draait om het bedrag in euro’s dat je weet te besparen. Kijk daarom per beste Amerikaanse koelkast Black Friday deal goed naar de besparing in euro’s.

Wil je nou de beste Amerikaanse koelkast in de aanbieding aanschaffen? Check dan direct de deals bij onderstaande aanbieders: