Elektrische Haard Black Friday Deals 2024

elektrische haard black friday

Waar vind je de beste elektrische haard Black Friday deals? In dit artikel! Wij verzamelen voor jou de beste Black Friday deals en tonen dit op deze pagina.

Het enige dat je hoeft te doen, is de aanbiedingen op deze pagina te checken. Mogelijk geniet je daarna al snel van een prachtige én goedkope elektrische haard in je woning.

Vind hier de beste Black Friday elektrische haard deals

Wil je in je woning graag van de warmte en gezelligheid van een elektrische haard genieten? Zie je het alleen niet zitten om hier veel geld aan uit te geven? Dan is het zaak om met Black Friday en Cyber Monday toe te slaan.

Dat doe je het beste bij de onderstaande aanbieders. Dit zijn volgens ons de beste aanbieders met de beste Black Friday elektrische haard deals:


Wat kun je van een Black Friday elektrische haard korting verwachten?

Van een Black Friday elektrische haard korting kun je veel verwachten. Heel veel zelfs. In de afgelopen jaren hebben wij opgemerkt dat veel merken en aanbieders met hoge kortingen stunten. Dit jaar verwachten wij daar nóg meer van.

Je kunt in sommige gevallen profiteren van een korting van wel 30 á 40%. Dit gaat om aanzienlijke bedragen, aangezien je voor een goede elektrische haard al een paar honderd euro kwijt bent.

Overigens wordt de korting niet altijd met een percentage aangeduid. Het is ook goed mogelijk dat je bijvoorbeeld 100 of 200 euro korting op een elektrische haard krijgt. Daarvoor laat je ‘m waarschijnlijk ook niet staan, toch?

Zeker dit jaar verwachten wij veel van de Black Friday elektrische haard kortingen. Dit heeft twee duidelijke redenen:

  • De elektrische haarden zijn steeds populairder geworden. Door de ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn de elektrische haarden steeds populairder geworden. Met een interessante Black Friday deal speelt een elektrische haarden merk hier dan ook feilloos op in.
  • De concurrentie is hevig. Meer en meer merken zijn zich op elektrische haarden gaan richten. Zij hebben hierdoor met en hevige concurrentiestrijd te maken; dat is uiteindelijk alleen maar in jouw voordeel. Een kenmerk van zo’n concurrentiestrijd is namelijk een lagere prijsstelling. En in dit geval hogere Black Friday kortingen!

Bij welke merken geniet je van hoge Black Friday elektrische haarden kortingen?

Bij meerdere merken geniet je van hoge Black Friday elektrische haarden kortingen. Dit komt puur door bovengenoemd punt: de hevige concurrentie.

Komt merk X voorafgaand Black Friday met een geweldige korting op de proppen? Dan kunnen de andere merken niet achterblijven. Ook zij komen met hoge kortingen, waardoor de kortingen alsmaar hoger oplopen.

Dit is uiteraard alleen maar in jouw voordeel. Jij bent hierdoor in staat om zo goedkoop mogelijk een nieuwe elektrische haard tijdens Black Friday te kopen.

Ons advies is om vooral de deals bij bovenstaande aanbieders te bekijken. Deze aanbieders zijn niet alleen betrouwbaar, maar bieden ook nog eens hoge kortingen aan.

Je hebt bij deze aanbieders bovendien de keuze uit meerdere elektrische haarden. Ongeacht of je een vrijstaand- of inbouw model wilt, heb je tijdens Black Friday meer dan voldoende keuze.

Waarom geven sommige merken hoge kortingen tijdens Black Friday?

Dit heeft dus te maken met de concurrentiestrijd, zoals hierboven al besproken. Maar, waardoor zijn deze merken dan in staat om hoge kortingen te geven?

Dit kan twee verschillende redenen hebben:

  • Het merk heeft veel marge. De merken die de hoogste kortingen tijdens Black Friday geven, zijn merken met de meeste marges. Zij verdienen vrij veel geld per elektrische haard, waardoor zij de elektrische haarden moeiteloos tegen lagere prijzen aan kunnen bieden.
  • Het gaat om een eigen merk van een aanbieder. Er zijn ook meerdere aanbieders die hun eigen merk op de markt gebracht hebben. Deze aanbieders weten hierdoor precies wat de haard gekost heeft, wat de marge is en met hoeveel % de vraagprijs verlaagd kan worden.

Overigens is het sowieso voor merken interessant om tijdens Black Friday te stunten. Zij werken hiermee namelijk ook nog aan hun naamsbekendheid.

Bijkomend voordeel is dat ze van hun huidige voorraad af kunnen komen. Met name als er binnenkort een compleet nieuwe productlijn aan zit te komen, is het voor merken interessant om hoge elektrische haarden Black Friday kortingen te geven.

Welke soorten elektrische haarden worden met korting aangeboden?

Tijdens Black Friday worden in principe alle elektrische haarden in de korting aangeboden. Je kunt hierbij denken aan vrijstaande modellen, aan inbouwmodellen, aan krachtige modellen en aan goedkope modellen.

Dit biedt uiteraard veel mogelijkheden voor jouw zoektocht. Wat voor elektrische haard wil je graag in je woning hebben? Als je dat weet, kun je gericht zoeken naar de beste elektrische haard Black Friday deal.

Uiteraard moet je hierbij wel kritisch kijken naar de aanbieder, de aanbieding en de elektrische haard. Kom je bijvoorbeeld een elektrische haard Black Friday deal van 60% tegen? Dan kun je hier je vraagtekens bij zetten.

Ga bijvoorbeeld goed na of de aanbieder de vraagprijs niet verhoogd heeft. Dit komen wij spijtig genoeg wel eens tegen.

Van de beste elektrische haard Black Friday deal profiteren

Black Friday staat alweer (bijna) voor de deur. Het is daarom alvast zaak om over je wensen na te denken. Wat voor elektrische haard wil je graag hebben?

En wat verwacht je van je nieuwe elektrische haard? Wil je bijvoorbeeld een elektrische haard met verwarming, of toch iets anders?

Vervolgens is het zaak om deze tips op te volgen:

  • Vergelijk de deals goed met elkaar. Richt je op de verschillende deals van de verschillende aanbieders. Stem dit goed op je wensen af, zodat je uiteindelijk van de beste elektrische haard Black Friday deal kunt profiteren.
  • Sla tijdig je slag. Tijdens Black Friday kopen de nodige mensen een nieuwe elektrische haard. Dit heeft uiteraard alles te maken met de hoge kortingen. Wacht je onverhoopt te lang? Dan is het goed mogelijk dat je achter het net vist. Sla daarom tijdig je slag.

Graag raden wij je aan om goed de deals bij de beste aanbieders te checken. Deze aanbieders zetten wij graag nogmaals overzichtelijk voor je op een rijtje:

Meer Black Friday deals: