Boiler Black Friday deals – Vind de hoogste kortingen

black friday boiler

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe boiler? Is bijvoorbeeld je huidige boiler aan vervanging toe? Of ben je bezig met het verduurzamen van je woning?

Ongeacht wat je situatie is, is het advies om te wachten tot Black Friday. Gedurende Black Friday kun je namelijk van hoge kortingen op de beste boilers profiteren!

De scherpste boiler Black Friday Deals

Speciaal voor jou zijn wij al op zoek gegaan de scherpste boiler Black Friday Deals. Voor de beste deals kun je uiteindelijk het beste terecht bij deze aanbieders:


Hoe hoog zijn de kortingen op boilers tijdens Black Friday?

verbruik-elektrische-boiler-120-liter

Tijdens Black Friday lopen de kortingen hoog op. Dit geldt niet alleen voor boilers, maar voor elk product in zijn algemeenheid. Bij een boiler kan het zomaar tientallen tot honderden euro’s schelen.

Het soort boiler is hierbij uiteraard wel van belang.

Overweeg je om een boiler van bijvoorbeeld €800 aan te schaffen? Als je op zo’n boiler 10% korting tijdens Black Friday krijgt, is dit toch al €80. Bij een boiler van €200 is dit ‘slechts’ €20 korting.

Welke merken bieden de meeste kortingen?

Veel aanbieders stunten met interessante Black Friday deals op boilers. Hierbij ligt de focus met name op huismerken én de A-merken.

Zowel bij de huismerken als bij de A-merken is er sprake van een aanzienlijke marge. Des te groter de marge is, des te hoger de korting kan worden.

Niet alleen het merk is van belang, maar ook de originele vraagprijs. Een gemiddelde elektrische boiler 150 liter heeft bijvoorbeeld een hogere vraagprijs dan een gemiddelde boiler van 50 liter.

Het kortingspercentage kan weliswaar hetzelfde zijn, maar dat geldt niet voor de besparing in harde euro’s.

Hoe vind je de beste boiler Black Friday deal?

beste boiler black friday deal

Ten eerste raden wij je aan om de bovenstaande aanbieders in de gaten te houden. Deze aanbieders stunten – over het algemeen – met de hoogste kortingen tijdens Black Friday.

Ten tweede raden wij je aan om wat voorbereidingen te treffen. Maak in de weken voorafgaand Black Friday alvast een lijst met interessante boilers.

Ben je op zoek naar een elektrische boiler 80 liter? Ga dan alvast op zoek naar geschikte modellen en noteer hiervan de vraagprijzen.

Waarom wij dat aanraden?

Omdat jammer genoeg merken en aanbieders hun vraagprijzen voorafgaand Black Friday verhogen. Dit is uiteraard niet eerlijk, maar hier kun je vrij weinig aan doen. Het enige dat je kunt doen, is je goed voor te bereiden.

Ten derde wijzen wij je ook graag op Cyber Monday.

Ook tijdens die feestdag stunten veel aanbieders met hoge kortingen op boilers. Mocht je bijvoorbeeld een horizontale boiler willen kopen, zou je zowel tijdens Black Friday als tijdens Cyber Monday goed op moet letten.

Ten vierde raden wij je aan om kritisch te zijn.

Kom je een interessante elektrische boiler Black Friday deal tegen? Doe dan goed onderzoek naar de betreffende boiler. Richt je in ieder geval nooit volledig op de korting.

Tot slot adviseren wij je om snel toe te slaan. Lang niet alle Black Friday deals op boilers hebben namelijk een onbeperkte geldigheidsduur. In veel gevallen is het een kwestie van ‘op = op’.

Zodra je een interessante deal tegenkomt, zou je dus direct toe moeten slaan.

Maar, volg hiervoor wel bovenstaande tip op: blijf te allen tijde kritisch. Het is vooral van belang dat de boiler volledig naar je wens is.

Boiler Black Friday deals; ga op zoek naar de beste deals!

Het is de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de beste boiler Black Friday deals. Check hiervoor dus de kortingen bij onderstaande aanbieders: