Hometrainer Black Friday acties 2024

hometrainer black friday

Waar vind je nou de beste hometrainer Black Friday deals van dit jaar? Deze deals verzamelen wij voor je en presenteren we in dit artikel aan je.

Wij verwijzen je graag naar de beste Black Friday deals, zodat je het nodige geld kunt besparen.

De beste hometrainer Black Friday deals

Voor een hometrainer moet je normaal gesproken vrij diep in de buidel tasten. Gelukkig is dit tijdens Black Friday minder aan de orde. Tijdens deze ‘feestdag’ geniet je namelijk van interessante kortingen.

Wij hebben alvast de beste aanbieders van goedkope aanbieders van hometrainers tijdens Black Friday voor je verzameld:


Hoe hoog lopen de hometrainer Black Friday kortingen op?

De hometrainer Black Friday kortingen lopen oprecht hoog op. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van een korting van 30% op een nieuwe hometrainer, of zelfs nog meer. Dat is nog eens een geweldige hometrainer aanbieding, niet waar?

Een hometrainer die je normaal gesproken 1000 euro zou kosten, kost je nu ‘nog maar’ 700 euro.

Uiteraard krijg je niet op elke hometrainer 30% korting. Ook krijg je niet bij elke aanbieder een dergelijke korting.

Nee, elke aanbieder is uiteraard vrij om zelf de kortingen te bepalen. En soms lopen deze kortingen nog veel hoger op, tot wel 73%.

Het is hierbij goed om te weten dat de kortingen niet altijd in percentages uitgedrukt worden.

Je krijgt bij bepaalde aanbieders bijvoorbeeld 200 euro Black Friday korting. In dat geval geniet je ook van een geweldige korting, maar wordt deze dus niet procentueel aangegeven.

Je kunt dit uiteraard zelf wel omrekenen. Daarmee ga je na wat de korting qua percentage nou precies inhoudt.

Overigens krijg je bij sommige aanbieders tijdens Black Friday ook accessoires gratis. Zo krijg je mogelijk een borstband of een handdoek gratis. Het is uiteraard aan jezelf om te bepalen in hoeverre je hier waarde aan hecht.

Welke merken bieden de beste hometrainer Black Friday kortingen aan?

Tijdens Black Friday geniet je van veel kortingen op hometrainers. Dit komt onder meer doordat veel merken zich op deze feestdag zijn gaan richten. Veel merken hebben ervoor gekozen om veel kortingen te verstrekken tijdens deze feestdag.

Uiteraard zijn hierbij wel grote verschillen waarneembaar. Het ene merk biedt bijvoorbeeld 20% korting aan, terwijl je bij een ander merk van 10% korting profiteert. Het is dus aan jou om de verschillende Black Friday hometrainer deals goed te bekijken.

Overigens hoef je de hometrainer niet altijd bij het merk zelf te kopen. Het is eigenlijk veel interessanter om naar de Black Friday deals van resellers te kijken. De ervaring leert dat juist de resellers met aanzienlijke kortingen op de proppen komen.

Waarom bieden merken/aanbieders hometrainers met Black Friday kortingen aan?

Black Friday is in de afgelopen jaren erg populair in ons land geworden. Het is nu niet eens meet één feestdag, maar het is eigenlijk een complete feestweek geworden. Ook tijdens Cyber Monday geniet je van interessante kortingen.

Maar, waarom kun je nou uitgerekend tijdens Black Friday een hometrainer in de korting aanschaffen? Dit heeft meerdere redenen:

  • Merken en aanbieders willen de concurrentiestrijd winnen. Meer en meer merken + aanbieders zijn zich op Black Friday gaan richten. De merken of aanbieders die dit nog niet deden, konden hierdoor niet achterblijven. Er is eigenlijk een compleet sneeuwbaleffect ontstaan. Dit effect is absoluut in het voordeel van jou, als consument zijnde.
  • Het is een goede mogelijkheid om van een voorraad af te komen. Merken zijn uiteraard continu bezig met innovatie en het uitbrengen van nieuwe hometrainers. Dit betekent ook dat ze soms met de voorraad van ‘oudere’ modellen blijven zitten. Black Friday is dan de uitgelezen mogelijkheid om van die voorraad af te komen.

Waardoor verschillen de Black Friday kortingen op hometrainers?

Heb je toevallig al naar de Black Friday deals op hometrainers gekeken? Dan heb je opgemerkt dat de kortingen nogal uiteenlopen. Ook dit heeft meerdere redenen.

De eerste reden is in het merk of de aanbieder te vinden. Kijk je specifiek bij een merk? Dan is dit merk in staat om zelf haar kortingen te bepalen. Zeker bij de merken met de hoogste marges geniet je van interessante Black Friday kortingen.

Kijk je echter naar de aanbiedingen bij resellers? Dan heb je mogelijk met andere aanbiedingen te maken. Dit komt onder meer doordat resellers zich aan afspraken met de merken moet houden.

Maar, meerdere aanbieders hebben ook hun eigen merk op de markt gebracht. In dat geval is de aanbieder uiteraard vrij om zelf de korting te bepalen. Hierbij speelt het prijskaartje van de hometrainer ook een rol.

Kies je voor een goedkope hometrainer? Dan valt de korting qua harde euro’s relatief gezien tegen. Kies je juist voor een dure high-end hometrainer? Dan geniet je qua harde euro’s waarschijnlijk van een interessantere korting.

Door deze redenen is het interessant om een goede vergelijking te maken. Check hiervoor goed de Black Friday deals bij de verschillende aanbieders én merken.

Hoe vind je de beste Black Friday hometrainer deals van 2024?

De beste Black Friday hometrainers deals vind je met deze tips:

  • Bepaal goed wat voor hometrainer je wilt kopen. Weet je wat voor hometrainer je wilt kopen? Dan kun je gericht naar de beste Black Friday deal op zoek gaan.
  • Treuzel niet. Bovenstaande tip heeft onder meer met de doorloopsnelheid te maken. De aanbiedingen van aanbieders op hometrainers zijn vaak niet oneindig. De aanbieders hebben immers met een beperkte voorraad te maken. Treuzel daarom nooit. Als je wel te lang afwacht, vis je mogelijk achter het net.
  • Kijk even goed naar de Black Friday korting. Het advies is om goed naar de exacte korting te kijken. Het percentage is eigenlijk niet van belang. Het gaat vooral om het bedrag in euro’s dat je bespaart. Ga hiervoor ook goed na wat de initiële vraagprijs van de hometrainer is. Meerdere aanbieders verhogen voorafgaand aan Black Friday spijtig genoeg de prijzen op de hometrainers.

Spreekt een mooie Black Friday deal op een hometrainer je aan? Wij raden je aan om vooral de deals bij de volgende aanbieders te bekijken:Meer fitness deals: