Spinningfiets Black Friday acties 2024

spinningfiets black friday

Waar vind je de beste spinningfiets Black Friday deals van dit jaar? Je vindt deze deals in dit artikel!

Speciaal voor jou verzamelen wij de beste spinningfiets Black Friday deals van dit moment. Deze deals tonen we in dit artikel, zodat je snel van de beste deal kunt profiteren.

Met de interessante kortingen op de spinningfietsen bespaar je tijdens Black Friday behoorlijk veel geld!

De beste spinningfietsen Black Friday deals

Normaal gesproken is een spinningfiets een vrij prijzig fitnessapparaat. Met name als je voor de beste spinningfiets wilt gaan, moet je relatief diep in de buidel tasten. Maar, gelukkig staat Black Friday voor de deur.

Tijdens deze onofficiële feestdag bespaar je veel geld op de aanschaf van je nieuwe spinningbike. Bij onderstaande aanbieders vind je de beste spinningbike Black Friday deals:


Hoe hoog lopen de spinningbike Black Friday kortingen op?

Zie je de aanschaf van een spinningbike helemaal zitten? Zie je het alleen niet zitten om relatief veel geld aan je nieuwe spinningbike uit te geven? Dan moet je tijdens Black Friday toehappen.

Of tijdens Cyber Monday. Dat is de maandag ná Black Friday, waarop je mogelijk ook nog van een interessante deal kunt profiteren.

Feit is dat de spinningbike Black Friday kortingen hoog oplopen. Je bent hiervoor altijd afhankelijk van de merken en aanbieders, maar de kortingen lopen oprecht op.

Zo zijn wij al kortingen van 30 á 40% op spinningbikes tegengekomen. Voor een spinbike van 1000 euro zou je in dat geval ‘nog maar’ 600 á 700 euro hoeven te betalen.

En de kortingen lopen zelfs nóg hoger op!

Tijdens Black Friday bespaar je dus oprecht veel geld. Maar, het is wel om goed te weten dat de korting niet altijd in percentages aangegeven wordt.

Sommige merken/aanbieders hanteren geen percentages, maar geven een bepaald bedrag als korting. Krijg je op een mooie spinningbike een korting van bijvoorbeeld 200 euro? Sla dan maar direct toe. Zo’n makkelijke besparing kom je nergens anders terug.

Welke merken bieden de beste spinningfiets Black Friday kortingen aan?

Tijdens Black Friday geniet je van veel kortingen op spinningfietsen. Dit komt onder meer doordat veel merken zich op deze ‘feestdag’ zijn gaan richten. Van hoeveel korting je kunt profiteren, is wel per merk verschillend.

Wat vooral opvalt, is dat je van veel korting bij de beste merken verzekerd bent. De beste merken hebben vaak een behoorlijke marge op hun spinningfietsen zitten.

Stel dat het om een marge van 40% gaat. Als dit merk dan een Black Friday korting van 20% geeft, geniet het merk alsnog van een winst van 20%.

Kijken we naar de kleinere merken, zien we dat de marges een stuk kleiner zijn. Dit betekent dat zij minder ruimte hebben om hoge kortingen te geven. Tijdens Black Friday zit je daardoor vooral bij de beste spinningbike merken goed.

Waarom bieden merken/aanbieders spinningfietsen met Black Friday kortingen aan?

Elk jaar is het in november weer raak: geweldige kortingen op allerlei soorten spinningfietsen. Dat je uit zoveel spinningbike Black Friday deals kunt kiezen, heeft eigenlijk 2 redenen:

  • Het is voor merken een mogelijkheid om van hun huidige voorraad af te komen. Aan spinningfietsen die op voorraad bij een merk staan, valt niet te verdienen. Juist tijdens Black Friday worden deze modellen daarom met extra veel korting aangeboden. Dit ruimt de magazijnen van de merken lekker op.
  • Het is voor merken noodzakelijk om kortingen aan te bieden. Hoezo is het aanbieden van kortingen noodzakelijk? Dat heeft puur te maken met het feit dat andere merken ook hoge kortingen geven. Als een merk dit zelf níet zou doen, zou het merk de concurrentiestrijd verliezen. Je kunt dit eigenlijk als een flink sneeuwbaleffect zien.

Uiteraard zijn deze 2 redenen in jouw voordeel. Als je goedkoop een spinningbike wilt kopen, is Black Friday hier het perfecte moment voor.

Waardoor verschillen de Black Friday kortingen op spinningfietsen?

Dat de spinningbike Black Friday kortingen uiteenlopen, heeft ook meerdere redenen. Ten eerste heeft dit met het soort aanbieder van de korting te maken:

  • Het merk zelf. Een merk zelf is uiteraard vrij om te bepalen met welke kortingen de spinningfietsen tijdens Black Friday aangeboden worden.
  • Universele aanbieder. Een universele aanbieder, of reseller, is altijd afhankelijk van de afspraken die met de merken gemaakt worden. Sommige aanbieders mogen bijvoorbeeld geen korting geven op bepaalde spinningfietsen. Ook zijn er universele aanbieders die hun eigen huismerk op de markt hebben gebracht. Bij dit huismerk zijn ze uiteraard wel in staat om hun eigen prijzen te bepalen.

Ten tweede heeft dit met de marges te maken. Als een merk flinke marges op een spinningfiets heeft, biedt dit meer ruimte voor het geven van een hoge korting.

Zoals eerder al gesteld, gaat de marge vaak hand in hand met het ‘soort’ merken. De beste spinningfiets merken geven over het algemeen meer korting.

Tot slot heeft het ook nog te maken met de spinningfiets zelf. Krijg je op een spinningfiets van 600 euro 20% korting? Of krijg je op een spinningfiets van 1000 euro 20% korting?

Het percentage is gelijk, maar bij de duurdere spinningfiets is de besparing in euro’s uiteraard wel groter.

Hoe vind je de beste Black Friday spinningbike deals van 2024?

De beste Black Friday spinningbike deals vind je met deze tips:

  • Aarzel niet bij een mooie deal. Kom je een interessante Black Friday spinningbike deal tegen? Aarzel dan vooral niet. Door direct toe te happen, voorkom je dat je achter het net vist. Een paar uurtjes wachten, kan ervoor zorgen dat de spinningbike korting niet meer geldig is.
  • Bepaal goed wat voor spinningfiets je wilt hebben. Uiteraard heb je in het huidige aanbod met de nodige spinningfietsen te maken. Bepaal daarom goed wat voor soort spinningfiets je wilt hebben. Ga op basis daarvan op zoek naar de beste Black Friday deal.
  • Bekijk goed de korting in euro’s. Een korting in percentages is interessant, maar zegt niet al te veel. Het gaat volledig om de besparing in euro’s.

Check direct de beste spinningbike Black Friday deals bij deze aanbieders:Meer sportieve deals: