Sporthorloge Black Friday acties 2024

sporthorloge black friday

Ben je op zoek naar de beste sporthorloge Black Friday deal? Zoek niet verder. Wij verzamelen, speciaal voor jou, de beste deals op sporthorloges.

Al deze deals tonen wij op deze pagina, zodat jij van de beste Black Friday sporthorloge deal kunt profiteren. En geloof ons maar: de aanbiedingen lopen ook dit jaar weer hoog op!

Beste sporthorloge Black Friday deals

Heb je oren naar de aanschaf van een goed sporthorloge? Dan zit je hiervoor tijdens Black Friday goed. Meerdere merken én aanbieders stunten namelijk met hoge kortingen op verschillende sporthorloges.

Bij de volgende aanbieder vind je, wat ons betreft, de beste sporthorloge Black Friday deals van dit jaar:


Hoe hoog lopen de sporthorloge Black Friday kortingen op?

Voor een goed sporthorloge betaal je al snel een paar honderd euro. Een basic model kost je tussen de 100 en 200 euro, terwijl de meest geavanceerde sporthorloges ruim 400 euro kosten.

Dit zijn forse vraagprijzen, maar gelukkig zijn de Black Friday kortingen op sporthorloges ook fors.

In de afgelopen jaren hebben wij opgemerkt dat de kortingen fors oplopen. Je kunt profiteren van kortingen die oplopen tot wel 30 á 40%. Ook zijn er aanbieders die je niet een percentage korting geven, maar een xxx bedrag.

Wij hebben opgemerkt dat je op sommige sporthorloge tijdens Black Friday tot wel 100 of 150 euro korting krijgt.

Met andere woorden: de Black Friday sporthorloge kortingen lopen fors op. Dit is dus het ideale moment om goedkoop een sporthorloge te kopen. Wel raden wij je aan om goed naar de deal en de originele vraagprijs te kijken.

Er zijn jammer genoeg aanbieders die eerst de vraagprijs verhogen en hier vervolgens een korting over berekenen. Hier hoef je bij bovenstaande aanbieders niet bang voor te zijn.

Welke sporthorloge merken geven doorgaans de meeste korting?

Bij de Black Friday sporthorloge deals vallen meerdere zaken op. Dit geldt bijvoorbeeld voor het feit dat de kortingen hoog oplopen. Maar, dit geldt ook voor het feit dat je bij bepaalde merken van ongekend hoge kortingen profiteert.

Dit kan verscheidene redenen hebben:

  • Deze merken hebben de meeste marge. Als je bijvoorbeeld een goed Garmin sporthorloge wilt kopen, moet je hier diep voor in de buidel tasten. Dit heeft met het merk zelf en de kwaliteit te maken. Tegelijkertijd laat dit ook zien dat het merk Garmin de nodige marge heeft. Tijdens Black Friday en Cyber Monday geniet je van ook van interessante kortingen op de Garmin sporthorloges.
  • Het gaat om eigen merken van aanbieders. Bij meerdere aanbieders kun je ook genieten van extreem hoge kortingen op sporthorloges van het eigen merk. Dit zijn dan merken die door de aanbieder zelf gelanceerd zijn. De aanbieders weten hierdoor als geen ander hoeveel marge ze op deze producten hebben. Zij zijn hierdoor in staat om een flinke horloge Black Friday korting op de sporthorloges te geven.

Welke soorten sporthorloges worden tijdens Black Friday met korting aangeboden?

Tijdens Black Friday, en Cyber Monday, worden allerlei soorten sporthorloges met korting aangeboden. Dit geldt bijvoorbeeld voor de ‘normale’ sporthorloges. Het gaat hierbij om sporthorloges voor heren, maar ook om sporthorloges voor dames en kinderen.

Wil je graag een uitgebreider sporthorloge hebben? Dan is een sporthorloge met hartslagmeter mogelijk een interessante optie voor je. Ook dergelijke sporthorloges worden tijdens Black Friday met een (flinke) korting aangeboden.

Het is hierbij ook interessant om naar de leeftijd van de sporthorloges te kijken. Tijdens Black Friday vallen daarbij twee dingen op:

  • De nieuwste modellen worden veelal niet in de korting aangeboden. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de afspraken tussen de merken en de resellers. De resellers hebben simpelweg niet de toestemming om de nieuwste modellen met korting aan te bieden.
  • De oudere modellen worden wél met korting aangeboden. Voor resellers is Black Friday ook een soort feestdag. Tijdens deze dag worden de oudere modellen met een flinke korting aangeboden, waardoor de resellers van hun huidige voorraad af kunnen komen. Veel horloges op voorraad houden brengt alleen maar kosten met zich mee. Vandaar ook dat resellers óók erg gek op Black Friday zijn.

Waarom stunten sporthorloge merken met Black Friday deals?

Wil je van de beste sporthorloge Black Friday deal profiteren? Dan heb je in ieder geval voldoende keuze. Je hebt voldoende keuze wat betreft sporthorloges, wat betreft merken en wat betreft aanbieders.

Dit heeft onder meer met de onderlinge concurrentie te maken. Stunt het merk Garmin bijvoorbeeld met flinke Black Friday deals? Dan kunnen de concurrenten van Garmin niet achterblijven.

Zouden ze dat wel doen? Dan zijn de eigen dief van de eigen portemonnee. Ze weten dat in dat geval veel consumenten voor een Garmin sporthorloge kiezen.

Merken willen simpelweg niet de concurrentiestrijd tijdens Black Friday missen. Tegelijkertijd is het dus ook een prima mogelijk om van de huidige voorraad af te komen.

De merken komen van hun huidige voorraad af, terwijl jij goedkoop een gloednieuw sporthorloge koopt. Een win-win situatie dus!

Hoe kun je van de beste Black Friday sporthorloge deals profiteren?

Weet je al wat voor soort sporthorloge je aan wilt schaffen? Verdiep je hier eerst goed in. Als je weet wat je (ongeveer) wilt kopen, kun je veel gerichter naar de beste sporthorloge Black Friday deal op zoek gaan.

Daarbij is het belangrijk om kritisch te zijn. Kijk kritisch naar het sporthorloge, maar ook naar de Black Friday deal. Heeft de aanbieder niet onverhoopt eerst de vraagprijs verhoogd? Dat is jammer genoeg iets dat we met enige regelmaat zien.

Verder is het zaak om direct je slag te slaan. Kom je een geweldige sporthorloge Black Friday deal tegen? Bestel het gewenste sporthorloge dan direct. Als je hier te lang mee wacht, vis je mogelijk achter het net.

Je wilt namelijk niet als enige van een geweldige sporthorloge Black Friday deal genieten. Overigens komen sommige merken/aanbieders op Cyber Monday ook nog met compleet nieuwe deals op de proppen.

Tot slot raden wij je aan om vooral de deals van de volgende aanbieders te bekijken. Deze aanbieders stunten simpelweg met de allerbeste sporthorloge Black Friday deals:


Meer sportieve deals: