Loopband Black Friday acties 2024

loopband black friday

Waar vind je de beste loopband Black Friday acties van dit jaar? Waar moet je op letten bij de verschillende loopband Black Friday kortingen?

En hoe hoog lopen de kortingen op loopbanden tijdens Black Friday op? Op al deze vragen vind je in dit artikel een passend antwoord!

De beste loopbanden Black Friday deals

Heb je interesse om een nieuwe loopband aan te schaffen? In de meeste gevallen moet je voor een nieuwe loopband vrij diep in de buidel tasten.

Gelukkig kun je tijdens Black Friday van interessante kortingen profiteren. Dit doe je volgens ons het beste bij onderstaande aanbieders. Bij deze aanbieders geniet je van hoge kortingen op hardloopbanden tijdens Black Friday:


Hoe hoog lopen de loopband Black Friday kortingen op?

Als je op zoek naar de beste loopband voor thuis bent, heb je voldoende mogelijkheden. Het lastige is alleen dat veel van deze loopbanen relatief duur zijn.

Dit is gelukkig tijdens Black Friday en Cyber Monday niet het geval. Tijdens deze feestdagen lopen de kortingen op loopbanden behoorlijk hoog op.

Bij sommige aanbieders geniet je van kortingen van wel 30 á 40%. Daar waar een loopband normaal gesproken 500 euro kost, betaal je hier tijdens Black Friday bijvoorbeeld nog maar 350 euro voor. Dat is een aanzienlijke besparing, niet waar?

Je kunt echter niet uitgaan van een dergelijke korting. De kortingen lopen namelijk flink uiteen en worden ook niet altijd in percentages aangegeven.

Sommige aanbieders stunten bijvoorbeeld met ‘100 of 200 euro korting’ op een loopband. Uiteraard is het voor jezelf dan alsnog mogelijk wat de procentuele besparing is.

Moraal van het verhaal: tijdens Black Friday kun je perfect een goedkope loopband kopen. Dit is te danken aan de hoge kortingen waar veel merken en aanbieders mee stunten.

Check vooral de loopband Black Friday deals bij bovenstaande aanbieders. Bij die aanbieders lopen de kortingen écht hoog op.

Welke merken bieden de beste loopband Black Friday kortingen aan?

Tijdens Black Friday geniet je van hoge kortingen op loopbanden. De kortingen lopen hierbij aardig uiteen, mede doordat elk merk haar eigen kortingen bepaalt. Logisch ook.

Feit is wel dat de verschillen dus aanzienlijk zijn. Sommige merken geven slechts 10% korting, terwijl je bij andere merken van 30% korting geniet. Het is mede hierdoor erg belangrijk om de verschillende hardloopband Black Friday deals te bekijken.

Focus je overigens niet alleen op het percentage. Krijg je bij een bepaald merk bijvoorbeeld 200 euro korting? Dan kan dit interessanter zijn dan een korting van bijvoorbeeld 30%.

Verder is het verstandig om ook naar de deals van resellers te kijken. Resellers werken vaak met meerdere merken samen. Dat stelt je in staat om (vooral bij bovenstaande aanbieders) een goede vergelijking te maken.

Waarom bieden merken/aanbieders loopbanden met Black Friday korting aan?

Merken en aanbieders hebben meerdere redenen om in te springen op Black Friday. Dit heeft ten eerste met de concurrentie te maken.

Besluit één merk om niks met Black Friday te doen? Dan kiezen consumenten voor de loopbanden van andere merken. Dat wil dat merk uiteraard niet. De merken kunnen hierdoor eigenlijk niet onder Black Friday uit.

Verder is het voor merken een prima mogelijkheid om van hun voorraad af te komen. Is een merk bijvoorbeeld recentelijk met een gloednieuw model op de proppen gekomen? Van het oude model heeft men dan mogelijk nog een aanzienlijke voorraad.

Black Friday biedt de mogelijkheid om van deze voorraad af te komen.

Waardoor verschillen de Black Friday kortingen op loopbanden?

Geen enkel loopbandenmerk is verplicht om iets met Black Friday te doen. Ook is geen enkel merk verplicht om zich aan een bepaald percentage of kortingsbedrag te houden.

Nee, elk merk heeft de touwtjes in eigen handen. Dát zorgt ervoor dat de Black Friday kortingen op loopbanden verschillen.

Maar, er zijn nog meer redenen. Het is namelijk ook zo dat meer en meer aanbieders met een eigen huismerk op de markt zijn gekomen. Deze aanbieders mogen mogelijk de loopbanden van A-merken niet in de korting aanbieden.

Zij kunnen echter wél hun eigen loopbanden fors in de aanbieding aanbieden. Eigenlijk zorgt Black Friday hierdoor voor en leuk schouwspel tussen aanbieders en merken.

Overigens zijn er veel merken van loopbanden die zich op Black Friday richten. Met name de merken met grote marges kunnen hoge kortingen aanbieden.

Heeft een merk bijvoorbeeld een marge van 50% op een loopband? Dan is het voor hen geen probleem om een Black Friday korting van 30% te geven.

Ze maken in dat geval alsnog 20% winst op de loopband. Bij merken met kleine marges is dit uiteraard niet aan de orde/mogelijk.

Hoe vind je de beste Black Friday loopband deals van 2024?

De beste loopband Black Friday deals van dit jaar vind je met deze tips:

  • Bekijk het aanbod van zowel merken als aanbieders. Zoals hierboven aangegeven, gaan merken en aanbieders de strijd met elkaar. Het is daarom interessant om bij alle gangbare merken en aanbieders de Black Friday deals te bekijken.
  • Aarzel niet. Kom je een geweldige Black Friday loopband deal tegen? Sla dan direct je slag. Als je aarzelt, is de kans groot dat je achter het net vist. Je bent namelijk niet de enige die een loopband goedkoop aan wilt schaffen.
  • Bepaal goed wat voor hardloopband je wilt hebben. Heb je voorkeur voor een bepaald soort loopband of merk? Dit is iets om op voorhand over na te denken. Als de Black Friday deals eenmaal beschikbaar komen, is het immers zaak om zo snel mogelijk toe te happen.
  • Kijk goed naar de exacte korting. Wij adviseren je ook om goed naar de exacte Black Friday korting te kijken. Ga met name goed na hoeveel euro’s je met de aankoop kunt besparen. Dat is eigenlijk belangrijker dan het percentage. Je bepaalt immers met euro’s en niet met een percentage.

Tot slot raden wij je aan om vooral bij onderstaande aanbieders de Black Friday loopband deals te checken. Deze aanbieder stunten jaarlijks met hoge Black Friday kortingen op loopbanden:Meer fitness deals: