Crosstrainer Black Friday acties 2024

crosstrainer black friday

Wil je van de beste crosstrainer Black Friday kortingen profiteren? Op deze pagina vind je de beste Black Friday crosstrainer deals.

Profiteer je van één van deze deals?

Dan koop je een prima crosstrainer tegen een zachter prijsje. Bovendien heb je de keuze uit de nodige Black Friday kortingen, waarover je hieronder meer leest.

De beste crosstrainers Black Friday deals

Voor de beste crosstrainer betaal je, normaal gesproken, relatief veel geld. Er zijn echter een paar dagen in het jaar waarop je van lagere prijzen geniet. Black Friday is hier het beste voorbeeld van.

Tijdens Black Friday koop je relatief goedkoop een nieuwe crosstrainer. Dit doe je volgens ons het beste bij de volgende aanbieders:


Hoe hoog lopen de crosstrainer Black Friday kortingen op?

Hoog, heel hoog zelfs. Tijdens Black Friday – en ook nog tijdens Cyber Monday – geniet je van hoge kortingen op de crosstrainers. Bij sommige aanbieders lopen de kortingen tot wel 30 á 40% op.

Daar waar je normaal gesproken voor een crosstrainer veel geld moet betalen, ligt dat tijdens Black Friday dus anders.

Overigens wordt de korting niet altijd in een percentage aangegeven. Er zijn ook aanbieders – en merken – die een vaste korting op een crosstrainer geven.

Je kunt hierbij denken aan een korting van 100, 150 of 200 euro. Profiteer je van een dergelijke korting? Dan bespaar je dus ook veel geld.

Onder aan de streep draait het puur om de besparing. Hoe deze besparing door de aanbieder weergegeven wordt, is niet van belang. Richt je pijlen daarom altijd op de besparing in euro’s.

Het is in ieder geval raadzaam om tijdens Black Friday toe te happen. Een korting van 30 of 40% kun je niet zomaar laten lopen!

Welke merken bieden de beste crosstrainer Black Friday kortingen aan?

Heb je de wens om een nieuwe crosstrainer aan te schaffen? Geef je hier idealiter zo min mogelijk geld aan uit? Dan is het zaak om tijdens Black Friday extra goed op te letten.

Voorafgaand en tijdens deze feestdag geniet je immers van hoge kortingen op verschillende crosstrainers.

Dit is vooral het geval bij merken met hoge marges. Heeft een merk een marge van bijvoorbeeld 40% op een crosstrainer? Dan is het voor dit merk mogelijk om een Black Friday korting van 20 of 30% te geven.

Zelfs met zo’n korting maakt een merk alsnog winst op een crosstrainer.

Kies je voor een merk met lagere marges? Dan is de korting waarschijnlijk niet zo hoog. De merken die de meeste korting tijdens Black Friday geven, zijn in veel gevallen dan ook de merken met de hoogste marges.

Let wel op: een crosstrainer hoef je tijdens Black Friday niet rechtstreeks bij een merk te kopen. Je kunt ‘m ook bij een (online) aanbieder aanschaffen.

Bij zo’n aanbieder geniet je vaak ook van aanzienlijke kortingen. Hoe deze kortingen tot stand komen, lees je verderop in dit artikel.

Waarom bieden merken/aanbieders crosstrainers met Black Friday kortingen aan?

De ontwikkelingen in de wereld van crosstrainers staan niet stil. Dat is dan ook reden nummer 1 waarom merken de crosstrainers tijdens Black Friday met korting aanbieden. Op deze manier is een merk in staat om alsnog van de huidige voorraad af te komen.

In de huidige voorraad zijn vaak ‘oudere’ modellen te vinden. Om alsnog van deze voorraad af te komen, kan een merk het beste een flinke korting geven. Daar leent de feestdag Black Friday zich dan ook uitstekend voor.

Ook aanbieders stunten vaak met kortingen tijdens Black Friday. De aanbieder is hierbij echter wel afhankelijk van de afspraken met de merken zelf.

Overigens is het voor de merken én aanbieders min of meer noodzakelijk om Black Friday kortingen te geven.

Doen ze dit niet? Dan gaan consumenten bij de concurrentie shoppen. Veel merken en aanbieders doen momenteel mee aan Black Friday. Als een merk of aanbieder besluit om dit niet te doen, zijn ze eigenlijk dief van hun eigen portemonnee.

Veel merken en aanbieders doen daarom mee aan Black Friday. Puur om niet op dat moment de concurrentiestrijd te verliezen.

Waardoor verschillen de Black Friday kortingen op crosstrainers?

Dit heeft onder meer met de marges te maken. Zoals hierboven al gesteld, zijn merken met hoge marges in staat om hoge kortingen te geven. De merken die weinig winst op een crosstrainer maken, hebben hier veel minder mogelijkheden voor.

Daarnaast heb je nog met de specifieke aanbieder te maken. Een merk kan zelf bepalen wat men met de aanbiedingen doet.

Bij een aanbieder van meerdere merken zit dit echter anders. Die aanbieders hebben namelijk met alle merken afspraken gemaakt over de prijzen. Een aanbieder kan hierdoor niet zomaar voor Black Friday de prijzen drastisch verlagen.

Ook hier hebben meerdere aanbieders iets op verzonnen. Zij hebben namelijk hun eigen huismerk crosstrainers op de markt gebracht. Op die crosstrainers kunnen zij wél zelf de korting bepalen.

Onder aan de streep is de hoogte van de korting dus puur afhankelijk van het merk of de aanbieder.

Hoe vind je de beste Black Friday crosstrainer deals van 2024?

Wil je graag een nieuwe crosstrainer aanschaffen? De beste Black Friday crosstrainer deals vind je met deze tips:

  • Bepaal wat voor crosstrainer je wilt hebben. Veel crosstrainers worden tijdens Black Friday met korting aangeboden. Maar, wat is nou voor jou de meest geschikte crosstrainer? Dat moet je op voorhand al zien te bepalen.
  • Treuzel niet. Kom je een geweldige Black Friday crosstrainer deal tegen? Sla dan direct je slag. Als je hier (te) lang mee wacht, zijn mogelijk veel andere consumenten je al voorgegaan. Het is goed mogelijk dat de korting dan niet meer geldig is.
  • Richt je op de exacte korting. Het percentage is niet van belang. Het gaat allemaal om de euro’s die je weet te besparen. Kijk daarom goed naar de exacte korting en vertaal dit naar een xxx aantal euro’s.

Van de beste crosstrainer Black Friday deals profiteer je bij deze aanbieders:


Meer deals: