Pocket printer kopen? Wat is de beste mini printer? Top 5!

Last updated by Simon on

Beste pocket printers

Printers kun je tegenwoordig in allerlei soorten en maten aanschaffen. Gaat jouw expliciete voorkeur uit naar een mini printer?

Wil je bijvoorbeeld een mobiele printer tot jouw beschikking hebben waarmee je altijd en overal kunt printen? Dan is het advies om te kiezen voor een pocket printer.

In deze pocket printer review vind je alle informatie over de beste pocket printers van dit moment. Daarbij informeren wij je ook graag over hóe je de beste pocket printer uit kunt kiezen.

Voordat we dit alles gaan doen, bespreken we eerst in het kort wat een pocket printer precies is.

Wat is een pocket printer?

Met een pocket printer kun je altijd en overal printen. Je neemt de mini printer makkelijk mee, waarbij je ‘m aan jouw telefoon kunt koppelen.

Zo kun je ‘m aan jouw iPhone koppelen, waarna je opeens een mini printer telefoon hebt. Via jouw telefoon kun je de printopdrachten geven, waarna de mobiele printer in actie komt.

Je kunt je vast voorstellen dat zo’n kleine printer veel voordelen met zich mee brengt. Nou, dat is inderdaad het geval. Juist doordat zo’n printer veel voordelen met zich mee brengt, hebben meer en meer merken zich gericht op het ontwikkelen van een mobiele fotoprinter. Juist dáárdoor is het aanbod tegenwoordig behoorlijk uitgebreid.

Wat voor jou de beste pocket printer is? In onze ogen kun je het beste kiezen voor één van de vijf varianten die wij hieronder bespreken. Uit onze pocket printer test is namelijk gebleken dat dit de beste mini fotoprinters zijn.

De beste mini pocket printers uit de test

1. G&G Pocket foto printer

g&g_pocket_foto_printer

Wil jij altijd en overal foto’s af kunnen drukken? Ben je daarvoor op zoek naar een fotoprinter mini voor onderweg? En ga je hierbij graag voor het beste van het beste? Dan kun je niet om deze pocket printer van het merk G&G heen. Deze pocket printer is in onze test als beste naar voren gekomen.

Dit is onder meer te danken aan het gemak. Je koppelt deze pocket printer bijvoorbeeld moeiteloos aan jouw smartphone. Hierbij maakt het ook niet uit wat voor smartphone je hebt; deze pocket is geschikt voor iOS en voor Android. Met dank aan het compacte formaat neem je deze pocket printer bovendien echt makkelijk mee.

Is het noodzakelijk om inkt voor deze pocket printer te kopen? Nee, zeker niet. Deze pocket printer maakt namelijk gebruik van de unieke zinktechnologie. Met dank aan deze technologie is dit een pocket printer die zonder inkt werkt. Ideaal wat ons betreft.

Weet je wat ook top is? Bij aanschaf krijg je direct 5 gratis vellen meegeleverd. Dit betekent dat het afdrukken van de eerste vijf foto’s volledig gratis is. Overigens betaal je voor deze pocket printer zelf ook niet de hoofdprijs. Je geniet ondertussen wel van veel gemak, van een prima printkwaliteit en van een gunstig prijskaartje. Wat wens je nog meer?

👍Voordelen:

  • 5 vellen papier gratis meegeleverd
  • Geschikt voor iOS en Android
  • Werkt snel en gemakkelijk
  • Gunstig geprijsd
  • Compact formaat (= makkelijk mee te nemen)

👎 Nadelen:

  • Je moet extra vellen papier bij bestellen
  • Kleur wijkt een klein beetje af van de originele foto op jouw smartphone




2. Canon Zoemini – Mobiele Fotoprinter – 30 sheets / Zwart

canon_zoemini_-_mobiele_fotoprinter

Ben jij op zoek naar de beste pocket printer voor onderweg? En ben je ook bereid om hier het nodige geld aan uit te geven? Dan is het aan te raden om naar deze variant van Canon te kijken. Zoals we van Canon gewend zijn, is de kwaliteit van deze pocket printer dik in orde.

Met deze pocket printer kun je echt alle kanten op. Dit begint eigenlijk al bij het moment dat je de pocket printer met je mee wilt nemen. Canon heeft voor compacte afmetingen gezorgd, waardoor je ‘m echt moeiteloos overal mee naar toe neemt.

Vervolgens ben je in staat om altijd en overal te printen. Zo kun je foto’s vanuit jouw fotobibliotheek op jouw telefoon printen. Ook is het mogelijk om foto’s vanuit de Cloud te printen of om foto’s vanaf social media te printen. Bij deze printjes geniet je ook echt van een waanzinnige kwaliteit.

Bij deze pocket printer heb je géén inkt nodig. Dankzij de zinktechnologie werkt de printer echt volledig zonder inkt. Het enige wat je hier wel nodig voor hebt, is het speciale zink papier. Bij aanschaf krijg je echter direct 30 vellen papier meegeleverd; je kunt dus direct starten met het afdrukken van jouw favoriete foto’s.

👍Voordelen:

  • Geweldige Canon kwaliteit
  • Makkelijk mee te nemen, dankzij de compacte afmetingen
  • Foto’s zijn 5 x 7,6 centimeter groot
  • Dankzij de Canon Mini Print-app kun je de foto’s naar wens aanpassen
  • Bij aanschaf 30 vellen papier meegeleverd

👎 Nadelen:

  • Dit is niet de goedkoopste pocket printer
  • Je hebt speciaal zinkpapier nodig




3. Fujifilm Instax Mini Link – Dark Denim

fujifilm_pocket_printer_mobiel

Gaat jouw voorkeur uit naar een veelzijdige pocket printer? Wil jij de mobiele fotoprinter thuis kunnen gebruiken, maar ook onderweg kunnen gebruiken? Dan is de Fujifilm Instax Mini Link eigenlijk voor jou op het lijf geschreven. Met deze mini printer kun je namelijk heel veel kanten op.

Zo is het ideaal dat je deze printer overal mee naar toe kunt nemen. Dit is te danken aan de compacte afmetingen, maar ook aan de handige vormgeving. De printer valt als het ware heerlijk in jouw broekszak, waardoor je eigenlijk niet voelt dat je een printer op zak hebt.

Het afdrukken van de foto’s gaat bovendien erg snel. Binnen 12 seconden geniet je al van een prachtige foto. Een foto die van een geweldige kwaliteit is én waar je eigenlijk iedereen mee kan verrassen. Ook is het ideaal dat je deze pocket printer moeiteloos via een app kunt bedienen. Dankzij jouw smartphone behoud je te allen tijde de optimale controle over deze fotoprinter mini.

Qua kwaliteit kom je ook niks tekort bij deze Fujifilm pocket printer. De levensduur is prima, de kwaliteit van de foto’s is prima en je geniet van veel gemak. Tevens heb je veel printmogelijkheden; zo kun je in zwart/wit printen, maar ook volledig in kleur. Het printen van foto’s is nog nooit zo makkelijk én leuk geweest!

👍Voordelen:

  • Geweldige Fujifilm kwaliteit
  • Makkelijk mee te nemen, met dank aan de afmetingen
  • Via een app te bedienen
  • Geschikt voor zwart/wit en kleur
  • Printcapaciteit van 100 instax mini films
  • Binnen 12 seconden is een foto geprint

👎 Nadelen:

  • Geen Wifi verbinding
  • Je hebt instax mini films nodig voor het gebruik maken van deze printer




4. Canon SELPHY CP1300 – Draadloze Fotoprinter / Zwart

canon_draadloze_fotoprinter

Gaat jouw voorkeur uit naar een veelzijdige fotoprinter? En ben je ook bereid om daar het nodige geld aan uit te geven? Dan kun je eens kijken naar deze mobiele fotoprinter van het merk Canon. Deze fotoprinter is uniek en is absoluut niet te vergelijken met de hierboven besproken varianten.

Zo valt direct op dat deze pocket printer een stukje groter is. De printer past alsnog prima in jouw zak, maar hij neemt wel iets meer ruimte in beslag.

Doordat de printer iets groter is, biedt hij wel meerdere functies aan. Zo is het direct opvallend dat je vanaf meerdere apparaten een printopdracht kunt geven. Dit doe je vanaf jouw smartphone, maar doe je ook vanaf een camera of vanaf een tablet. Ideaal!

Verder is de snelheid van deze pocket printer echt subliem te noemen. Binnen de kortste keren print deze mini printer een foto uit, waarvan de kwaliteit ook geweldig is. Bijkomend voordeel: met één acculading kun je maar liefst 54 foto’s printen. Ook als je de nodige foto’s wilt printen, is dat mogelijk met deze Canon pocket printer.

Wel moet je met het volgende rekening houden: voor deze pocket printer heb je inkt nodig. Je dient hiervoor originele Canon inktcartridges te gebruiken, zodat je van het best mogelijke printresultaat kunt genieten.

👍Voordelen:

  • Tot 54 foto’s printen op één acculading
  • Draadloos printen vanaf een smartphone, camera of tablet
  • Snelle print van een geweldige kwaliteit
  • Met alle toebehoren geleverd

👎 Nadelen:

  • Werkt met originele Canon inktcartridges
  • Is niet de goedkoopste pocket printer




5. HP Sprocket Studio Snow – Fotoprinter

hp_sprocket_studio_snow

Deze top 5 van mini fotoprinters sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met dit geweldige apparaat van HP. Dit is verreweg de duurste pocket printer uit deze top 5, maar het is wel een veelbelovende pocket printer. Een mini fotoprinter waar je in ieder geval (heel) veel kanten mee op kunt.

Zo is het een fluitje van een cent om deze printer aan jouw smartphone te koppelen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je allerlei foto’s uit laten printen.

Dit doe je vanaf de social media kanalen, maar doe je ook vanuit de fotobibliotheek van jouw smartphone. De printjes worden snel gemaakt en zijn van een verbluffende kwaliteit. Precies wat je van HP zou (mogen) verwachten.

Met dank aan de Sprocket app van HP is het ook nog mogelijk om de foto’s te bewerken. Nadat je de foto’s bewerkt hebt, druk je deze met één klik op de knop direct af. Daarbij is het goed om te weten dat de foto’s relatief groot zijn: 10 bij 15 centimeter. Ideaal dus als je bijvoorbeeld iemand een leuk en uniek cadeau wilt geven.

Ben je regelmatig onderweg? Dan is deze pocket printer uiteraard ook ideaal voor je. Deze mobiele printer is vrij compact, is makkelijk mee te nemen en werkt bovenal gemakkelijk.

Volgens HP is het nooit meer nodig om naar een winkel te gaan om jouw foto’s af te laten drukken. Dat is iets wat wij alleen maar kunnen beamen.

👍 Voordelen:

  • Foto’s van 10 bij 15 centimeter groot
  • Hoge printsnelheid
  • Makkelijk te koppelen aan smartphone
  • Foto’s te bewerken via de Sprocket app van HP
  • Top kwaliteit

👎 Nadelen:

  • Gebruik van HP sprocketpapier is aan te raden
  • Niet de goedkoopste pocket printer




Hoe vind je de beste pocket printer?

Ben jij overtuigd van de voordelen van een mini printer? En wil je daarom graag de beste mobiele printer aan gaan schaffen?

Dan raden wij je aan om echt een goede vergelijking te maken. Het aanbod is nogal divers, terwijl je waarschijnlijk ook niet elke dag een mini printer aanschaft.

Om je hier een handje bij te helpen, zoomen wij hieronder in op enkele belangrijke criteria.

Printmogelijkheden

Allereerst is het goed om naar de printmogelijkheden te kijken. Kun je bijvoorbeeld een foto in zwart/wit af laten drukken? Of moet het per sé een kleuren foto zijn? Ook is het verstandig om goed naar de afmetingen van de foto’s te kijken.

Gaat jouw voorkeur hierbij uit naar een mini printer die in A4 formaat kan printen? Dan heb je helaas wensen die niet op elkaar aansluiten.

Het belangrijkste kenmerk van een pocket printer is immers dat de printer lekker compact is. Het is daardoor níet mogelijk om een foto op A4 formaat uit te kunnen. In plaats daarvan print de printer in bijvoorbeeld 10 bij 15 centimeter.

Koppelmogelijkheden

Ook doe je er verstandig aan om naar de koppelmogelijkheden te kijken. Kun je de mini fotoprinter bijvoorbeeld alleen aan jouw smartphone koppelen?

Of kun je ‘m ook aan bijvoorbeeld een fotocamera of tablet koppelen? Bij veel pocket printers is op dit gebied opvallend veel mogelijk.

Afdrukkwaliteit en snelheid

Let tevens goed op de snelheid én de kwaliteit van het afdrukken. Om hier een duidelijk beeld van te krijgen, is het interessant om de bevindingen van andere kopers door te nemen.

Aan de hand van die bevindingen krijg je een duidelijke indruk van zowel de kwaliteit als de snelheid.

Kwaliteit van de mini printer

Wil je de beste pocket printer aanschaffen? Dan raden wij je nog één iets aan; kies altijd voor een printer van een gerenommeerd merk.

Kies bijvoorbeeld voor G&G, voor Polaroid, voor HP of voor Canon. Deze merken zijn gewoonweg in staat om de beste mini fotoprinters te leveren.

Printers waar je veel foto’s mee kunt printen én waar je veel plezier aan gaat beleven! Je gebruikt ze overal waar je maar wil. Of je nu thuis bent, buiten loopt, of zelfs onderweg in de auto!






Ook interessant:


Categorieën: Computer

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *