Mini GPS tracker: De 5 beste kleine GPS trackers

Last updated by Kaz on

beste mini gps tracker

Wil je graag altijd in kunnen zien waar een bepaald voorwerp is? Wil je je kind op afstand in de gaten kunnen houden? Of zou je je huisdier op afstand in de gaten willen houden?

Dit zijn stuk voor stuk situaties waarin je baat hebt bij een GPS tracker. De keuze voor een mini GPS tracker is in veel situaties de beste keuze.

Doordat een mini GPS tracker zo klein is, is ‘ie onopvallend. Dit is bijvoorbeeld fijn voor je kind of je huisdier.

Bovendien is het simpel om zo’n kleine GPS tracker aan bijvoorbeeld een voorwerp vast te maken. Voldoende reden dus om specifiek voor een kleine GPS tracker te kiezen.

5 beste kleine GPS trackers uitgelicht

Is een mini GPS tracker precies het soort GPS tracker waar je naar op zoek bent? Neem dan vooral onderstaande 5 reviews door. In deze reviews laten wij je kennis maken met de beste kleine GPS tracker.

1. TKMARS Mini GPS tracker

De TKMARS Mini GPS tracker is op dit moment de beste kleine GPS tracker. Deze GPS tracker is klein, is super handig en is ook nog veelzijdig te gebruiken.

Het merk TKMARS geeft bijvoorbeeld aan dat je ‘m kunt gebruiken voor een kind, auto, scooter, fiets of ander voorwerp.

Voor deze GPS tracker heb je alleen een 2G netwerk simkaart nodig. Deze simkaart plaats je in de kleine GPS tracker, waarna je van een perfect signaal geniet.

Via de app van TKMARS kun je vervolgens de GPS tracker perfect in de gaten houden. Je geniet van real time tracking, zonder dat je hier een (duur) abonnement voor af hoeft te sluiten.
2. MT-120 Minitrack GPS tracker

Wil je altijd weten waar je koffer zich bevindt? Of wil je altijd weten waar je kind precies buiten aan het spelen is? Kies in dergelijke gevallen voor de MT-120 Minitrack GPS tracker.

Deze GPS tracker is super klein en is vormgegeven in de vorm van een sleutelhanger. Juist door de compactheid berg je ‘m makkelijk op in bijvoorbeeld een koffer of tas.

Ook kun je hierdoor met de MT-120 Minitrack GPS tracker makkelijk je kind of huisdier in de gaten houden.

Kies je voor deze kleine GPS tracker? Dan geniet je ook nog van real time tracking. Je kunt deze kleine GPS tracker namelijk aan je smartphone koppelen. Via de app zie je vervolgens precies waar de tracker zich bevindt.
3. DrPhone GPS1

Als je voor een écht kleine GPS tracker wilt gaan, is de DrPhone GPS1 tracker ook een geschikte optie. Zoals je op de foto’s kunt zien, is deze tracker super klein uitgevoerd.

Dit betekent dat je ‘m op verschillende plekken kunt gebruiken. Of kunt verstoppen. Zo zijn er mensen die deze GPS tracker in hun auto verstopt hebben.

Voor de werking van deze GPS tracker heb je een simkaart met 2G nodig. Je kunt vervolgens de tracker aan je smartphone koppelen. Middels een SMS bericht is het vervolgens mogelijk om nauwkeurig de locatie van deze tracker te achterhalen.
4. Reptrek Minitrek 4G GPS

De Reptrek Minitrek 4G GPS is ook een prima kleine GPS tracker. Deze GPS tracker is als een soort van sleutelhanger uitgevoerd, waardoor je ‘m makkelijk aan een voorwerp vast kunt maken.

Of wil je graag je kind of huisdier volgen? Ook dat is mogelijk met deze compacte GPS tracker.

Deze tracker heeft een lange batterijduur; hij kan tot wel 3 á 6 dagen mee gaan. Bovendien geniet je van real time locatie tracking, waardoor je precies achterhaalt waar de GPS tracker zich bevindt. Je hebt voor deze kleine GPS tracker alleen een simkaart nodig.
5. Winnes Mini GPS Tracker

Deze top 5 sluiten we af met de Winnes Mini GPS Tracker. Deze GPS tracker is moeiteloos tussen je wijsvinger en duim vast te houden; dat geeft duidelijk aan dat deze GPS tracker klein is.

Deze GPS tracker is ook nog eens IP65 waterdicht en is te koppelen aan je smartphone.

Met een speciale smartphone app achterhaal je de locatie van deze tracker nauwkeurig. Ook krijg je nauwkeurig inzicht in de bewegingen die gemaakt worden.

Volgens het merk Winnes is deze mini GPS tracker veelzijdig inzetbaar: voor kinderen, oudere personen, voor je fiets en voor je auto.
Waarom voor een mini GPS tracker kiezen?

Wil je graag een smart GPS tracker aanschaffen? Als je naar het huidige aanbod kijkt, komen tal van soorten GPS trackers naar voren. Om meerdere redenen is het aan te raden om specifiek voor een mini GPS tracker te kiezen:

  • Een mini GPS tracker valt amper op. Wil je liever niet dat men ziet dat je van een GPS tracker gebruik maakt? Dan is de keuze voor een mini GPS tracker een logische keuze. Doordat deze tracker zo klein is, valt ‘ie amper op. Dit maakt het sowieso nog handiger om van zo’n tracker gebruik te maken.
  • Je kunt een mini GPS tracker makkelijk ergens aan vastmaken. Door de compacte afmetingen kun je een mini GPS tracker makkelijk aan een voorwerp vastmaken. Of wil je je kind goed in de gaten houden? Dan maak je de mini GPS tracker aan de broek van je kind vast. Of wil je je hond of kat in de gaten houden? Dan bevestig je de mini GPS tracker aan de halsband. Hier heeft je hond of kat verder geen last van, mede door het beperkte gewicht van een mini GPS tracker.
  • Een goede mini GPS tracker is uiterst nauwkeurig. De nauwkeurigheid van een GPS tracker wordt niet door de afmetingen bepaald, maar door de interne technologie. Met een goede mini GPS tracker ben je daarom ook van de gewenste nauwkeurigheid verzekerd.
  • Een mini GPS tracker is veelzijdig inzetbaar. Ben je op zoek naar een keyfinder? Dat is een voorbeeld van een mini GPS tracker. Of ben je op zoek naar een GPS tracker voor je fiets? Ook dan kom je al snel bij een GPS tracker uit. Dat is ook het geval als je een voorwerp, je huisdier of je kind in de gaten wilt houden. Met andere woorden: je zet een GPS tracker in het klein veelzijdig in.

Hoe vind je de beste kleine GPS tracker?

Heb je interesse om van bovengenoemde voordelen te genieten? Dan heb je baat bij de beste kleine GPS tracker. Het is daarvoor wel zaak om goed over je wensen na te denken:

  • Waar wil je de kleine GPS tracker precies voor gebruiken? Het is van belang dat je goed bepaald waar je de kleine GPS tracker exact voor wilt gebruiken. Wil je ‘m voor een voorwerp, je kind of je huisdier gebruiken? Dit kan van invloed zijn op de kleine GPS trackers waar je het beste voor kunt kiezen.
  • Wat verwacht je precies van een kleine GPS tracker? Het is sowieso belangrijk om over goed over het gewenste gebruik na te denken. Verwacht je bijvoorbeeld dat de GPS tracker een flink bereik heeft? Verwacht je dat de GPS tracker waterdicht is? Of verwacht je dat de GPS tracker aan een smartphone te koppelen is? Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van mogelijke wensen.

Het blijft niet alleen bij je wensen. Nee, je hebt ook nog met de werking van de mini GPS tracker te maken. Wij raden je daarom aan om ook goed op onderstaande aandachtspunten te letten.

Exacte werking

Bij een kleine GPS tracker moet je goed naar de exacte werking kijken.

Kun je de GPS tracker mini bijvoorbeeld aan je smartphone koppelen? En is het daarmee ook mogelijk om het voorwerp, je kind of je huisdier live te tracker? Hierbij heb je ook nog met het bereik en de nauwkeurigheid te maken.

Ga ook goed na wat je nodig hebt voor de werking. Kun je direct gebruik van de mini GPS tracker maken? Of heb je hier een speciale 2G simkaart voor nodig? Dat laatste is bij de beste mini GPS trackers in veel gevallen wel zo.

Afmetingen

Een mini GPS tracker is klein, maar de afmetingen zijn wel per kleine GPS tracker verschillend. Ga daarom per mini GPS tracker na hoe klein ‘ie precies is. Stem ook dit goed op het gewenste gebruik af.

Wat kost een goede kleine GPS tracker?

Voor een kleine GPS tracker hoef je echt geen honderden euro’s te betalen. Nee, voor de beste varianten betaal je tussen de 40 en 100 euro.

Wat je precies voor de kleine GPS tracker moet betalen, hangt vooral af van het soort kleine GPS tracker waar je voorkeur naar uitgaat. Neem daarom – nogmaals – bovenstaande reviews goed door.

Doe je verstandig aan de aanschaf van een kleine GPS tracker?

Ja, je doet zeker verstandig aan de aanschaf van een kleine GPS tracker. Zo’n tracker is veelzijdig te gebruiken, valt amper tot niet op en is opvallend nauwkeurig.

Zo’n tracker is uiterst geschikt voor het tracken van je kind, huisdier of voorwerp. Door de compacte afmetingen gebruik je ‘m simpelweg op een veelzijdige manier.


Categorieën: Computer