Accu luchtpomp kopen? De Top 5 beste luchtpompen op accu

Last updated by Joni on

Draagbare luchtpomp kopen

Heb je af en toe een luchtpomp nodig, bijvoorbeeld om een luchtbed of fietsband op te pompen?

Dan kun je voor een elektrische pomp, een luchtpomp op batterijen of een accu luchtpomp kiezen. In dít artikel staat de luchtpomp op accu centraal.

Graag vertellen wij je alles over deze soort luchtpomp. We bespreken wat volgens ons de vijf beste varianten zijn, hoe je zelf de beste accu luchtpomp uitkiest en waar je rekening mee moet houden.

We kunnen nu in ieder geval alvast het volgende stellen: een accu luchtpomp is om meerdere redenen een ware aanrader.

Beste accu luchtpompen vergeleken

Wil je overal en altijd gebruik van een luchtpomp kunnen maken? Dan zijn zowel een luchtpomp op batterijen als een luchtpomp op accu interessant.

De variant op accu is echter veelal krachtiger en daarmee veelzijdiger inzetbaar.

Bij zo’n luchtpomp ben je bovendien van slechts één ding afhankelijk: de accu. Je moet de accu af en toe opladen, maar verder heb je nergens omkijken naar.

Spreken deze voordelen van een accu pomp je aan? Dan raden wij je graag aan om onderstaande vijf reviews door te nemen.

In deze reviews laten wij je kennismaken met de vijf beste accu luchtpompen van dit moment.

1. Vulpes Tech luchtcompressor

Vulpes Tech Fietspomp luchtcompressor

Deze draagbare luchtpomp op accu is voor alle soorten banden geschikt. Je kunt moeiteloos je fietsbanden, autobanden en de banden van je mountainbike oppompen.

Maar, het is met deze luchtcompressor ook nog mogelijk om bijvoorbeeld een luchtbed of zwembadband op te pompen.

De werking is volledig elektrisch; je hoeft dus zelf geen kracht te zetten. Voor de kracht maakt deze pomp gebruik van een krachtige accu.

Deze accu is de sterkste op de markt en kun je makkelijk met de meegeleverde USB kabel opladen. Met dank aan de meegeleverde opzetstukken zet je deze luchtpomp nóg veelzijdiger in.
2. Makita DMP180Z

Makita DMP180Z Luchtpomp

Wil je graag voor een accu luchtpomp van een A-merk gaan? Kijk dan niet verder.

De Makita DMP180Z is in dat geval een prima optie voor je. Deze luchtpomp is van een geweldige kwaliteit, fijn te bedienen en veelzijdig inzetbaar.

Wel moet je goed met het volgende rekening houden: deze luchtpomp wordt zonder toebehoren geleverd. Je krijgt géén accu en oplader meegeleverd.

Deze items dien je dus nog separaat aan te schaffen. Met deze luchtpomp kun je in ieder geval alle kanten op, onder meer vanwege de maximale druk van 8,3 bar.

Ook onthoudt deze pomp wat de laatst ingestelde druk was.
3. Bosch EasyPump Accupomp

Bosch EasyPump Accupomp

De aanschaf van een luchtpomp op accu van Bosch is altijd een goed idee. Dit merk levert kwaliteit en zorgt voor de nodige handige functies.

Deze vlieger gaat zéker op bij de Bosch EasyPump accupomp. Dit is volgens onze test één van de beste luchtpompen op accu van dit moment.

Deze luchtpomp is compact, heeft een maximale druk van 10,3 bar en is fijn te bedienen.

Op het display zie je precies wat de huidige druk is. Je ziet de druk vervolgens tijdens het oppompen oplopen, waardoor je zeer nauwkeurig bijvoorbeeld een band op kunt pompen.

Ook voor kleinere watersportartikelen is deze accupomp geschikt.
4. BLACK+DECKER BDCINF18N-QS

Black+decker BDCINF18N-QS Compressor

Niet alleen Makita en Bosch leveren prima luchtpompen op accu, maar ook Black & Decker. Wij zijn onder meer over de BDCINF18N-QS uiterst te spreken.

Deze accupomp is compact, makkelijk mee te nemen en bijzonder krachtig. Deze luchtpomp levert namelijk een maximale druk van 11 bar.

Het fijne is dat je zelf de druk in kunt stellen. De pomp gaat vervolgens aan de slag en stopt op precies het juiste moment.

Je hebt hierdoor géén omkijken naar het oppompen van bijvoorbeeld een band of zwembadaccessoires. Ook deze accu luchtpomp wordt spijtig genoeg zonder accu en lader geleverd.
5. Donrox Ride F511

Donrox Ride F511 Draagbare accu luchtpomp

Gaat je voorkeur uit naar een hele compacte luchtpomp op accu? En wil je vooral banden met de luchtpomp op kunnen pompen?

Dan sluit deze pomp van Donrox perfect op je wensen aan. Deze pomp is compact, beschikt over veel handige extra’s en is erg krachtig.

Je kunt bijvoorbeeld een band met een maximale druk van 10,3 bar oppompen.

Daarnaast is de bediening erg simpel. Op het display zie je precies wat de luchtdruk is, waarbij je in kunt stellen wat de luchtdruk moet worden.

Op precies het juiste moment stopt deze luchtpomp vervolgens met pompen.
Wat is voor jou de beste luchtpomp op accu?

Draagbare luchtpomp

Welke van vijf bovenstaande luchtpompen op accu spreekt je het meeste aan? Als je naar de bovenstaande vijf varianten kijkt, zie je dat de varianten behoorlijk verschillend zijn. 

Het kan hierdoor lastig zijn om de juiste keuze voor jezelf te maken. Maar, wij maken dit graag een stuk makkelijker voor je. Daarvoor raden wij je aan om onderstaande punten goed door te nemen.

Dít zijn namelijk de belangrijkste aandachtspunten:

  • Soort luchtpomp accu: je moet allereerst goed bepalen naar wat voor soort luchtpomp op accu je voorkeur uitgaat. Wil je een compacte en draagbare compressor aanschaffen, zoals de variant van Vulpes of Donrox? Of wil je voor een ‘echte’ luchtpomp gaan, zoals de variant van Bosch, Makita of Black & Decker?
  • Wat wil je oppompen: ook moet je goed bedenken wat je precies op wilt pompen. Wil je alleen banden oppompen? Of wil je ook andere zaken op kunnen pompen? Je moet hier goed de maximale luchtdruk op afstemmen.
  • Bediening: ga goed na op welke manier je de luchtpomp kunt bedienen. Wij geven zelf de voorkeur aan een luchtpomp met een groot en duidelijk display. Op dit display zie je precies wat de huidige druk is én kun je instellen wat de druk moet worden.
  • Prijs: ook raden wij je aan om goed naar de prijs te kijken. Voor een goede accu luchtpomp betaal je al snel de nodige tientjes. Mede daarom is het echt belangrijk om een goede vergelijking voor jezelf te maken.

Wil je de allerbeste luchtbed pomp accu aanschaffen? Ga dan niet naar Lidl of Aldi, maar check het aanbod bij onze partners hieronder.

In dit aanbod vind je de beste accu luchtpompen van de beste merken.


Misschien ook interessant:


Categorieën: Huishouden