Bandenpomp kopen? Bekijk de Top 10 elektrische bandenpompen

Last updated by Kaz on

bandenpomp kopen

Snel en gemakkelijk je fietsbanden oppompen? Dat doe je met een elektrische bandenpomp.

Of snel en gemakkelijk je autobanden oppompen? Ook dat doe je met een elektrische bandenpomp.

Een elektrische bandenpomp biedt simpelweg veel gemak. Je geniet van een hoge opblaassnelheid, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Voldoende reden dus om in één van de beste elektrische bandenpompen te investeren.

Top 10 elektrische bandenpompen uitgelicht

Voor welke elektrische bandenpomp kun je nou het beste kiezen? En wat is de beste autoband pomp en de beste elektrische fietspomp? In onderstaande reviews lees je alles over de 10 beste elektrische bandenpompen.

Deze pompen zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. En dat is uiteraard niet zonder reden.

1. CYCPLUS A3-Oplaadbare Bandenpomp

Cycplus A3 accupomp fiets

De CYCPLUS A3-Oplaadbare Bandenpomp vinden wij de beste elektrische bandenpomp. Deze pomp is opvallend compact uitgevoerd, maar is erg krachtig.

Deze pomp kan een maximale luchtdruk van 10,3 bar leveren. En daarbij valt ook nog de veelzijdigheid op. Dit is een prima bandenpomp voor een auto, maar ook voor een fiets.

Ongeacht wat voor auto of fiets je hebt, kun je deze elektrische bandenpomp gebruiken. Je geniet hierbij van veel gemak, mede door de gemakkelijke bediening.

En bij aanschaf krijg je meerdere opzetstukken/ventielen geleverd, waardoor deze pomp voor elk ventiel geschikt is.
2. Lopup Bandenpomp

Als je liever minder geld uitgeeft, is de Lopup Bandenpomp een prima optie. Deze accu bandenpomp is voor autobanden geschikt, maar ook voor fietsbanden. Net zoals bij bovenstaande pomp valt bij deze pomp de veelzijdigheid op.

Deze autoband pomp is overigens ook erg makkelijk te bedienen. Dit is onder meer te danken aan het duidelijke display aan de voorzijde.

Deze elektrische bandenpomp wordt met 4 opzetstukken geleverd. Ongeacht wat voor ventiel de band heeft, kun je deze bandenpomp gebruiken.

De maximale spanning die de bandenpomp kan leveren, is maar liefst 150PSI. Is de accu leeg? Dan laad je ‘m makkelijk met de USB kabel weer op.
3. Thuys Autobanden Pomp

Wil je speciaal voor je auto een nieuwe bandenpomp aanschaffen? Dan kun je niet om de Thuys Autobanden Pomp heen.

Deze autobanden pomp is op een unieke manier vormgegeven, waardoor je ‘m overal mee naar toe kunt nemen. Ook is het ideaal dat deze bandenpomp een maximale luchtdruk van 10,3 bar kan leveren.

Overigens is deze pomp ook geschikt voor het oppompen van fietsbanden. Je krijgt 3 opzetstukken meegeleverd, waarmee je nagenoeg alle banden op kunt pompen. Met dank aan de drukmeter doe je dit ook nog eens nauwkeurig.
4. Aomni Elektrische pomp met Drukmeter

De Aomni Elektrische pomp met Drukmeter vinden wij één van de handigste elektrische bandenpompen.

Dit is te danken aan de vormgeving, meerdere opzetstukken die je meegeleverd krijgt en het duidelijke display. Op dit display lees je, dankzij de drukmeter, nauwkeurig de druk af.

Deze elektrische bandenpomp is ook nog eens heel krachtig. Dit blijkt uit de levering van lucht; 35 liter per minuut. Ook is deze bandenpomp in staat om een hoge luchtdruk te leveren; 10,3 bar. Al met al een erg handige en compacte accu bandenpomp.
5. Cycplus A8

We komen wederom bij het merk Cycplus uit. Dit merk levert niet alleen de prima A3 bandenpomp, maar ook deze A8 pomp.

Deze elektrische bandenpomp is erg compact, waardoor je ‘m moeiteloos overal mee naar toe neemt. Je kunt ‘m op je fiets meenemen, maar ook in je auto.

Het oppompen van de band is vervolgens een feestje. Je geniet van het duidelijke display, van de kracht van deze fietspomp en van de compacte afmetingen.

Ook kun je vooraf de gewenste luchtdruk instellen, waarna deze elektrische bandenpomp daarvoor zorgt. Erg handig, net zoals dat de ingebouwde LED verlichting erg handig is.
6. Rockbros Elektrische Luchtpomp

Snel de banden van je auto, motor en/of fiets oppompen? Dat doe je met deze Rockbros Elektrische Luchtpomp. Deze luchtpomp werkt onwijs snel, is makkelijk in gebruik en is volledig draadloos.

Doordat ‘ie ook nog compact vormgegeven is, kun je ‘m altijd en overal gebruiken.

Bij aanschaf krijg je meerdere opzetstukken meegeleverd. Dat zorgt ervoor dat je deze elektrische bandenpomp voor meerdere zaken kunt gebruiken.

En daarbij geniet je ook nog van enkele handige extra’s. Denk hierbij aan de krachtige accu, het digitale display en de ingebouwde LED verlichting.
7. Airbank K2

Heb je de wens om makkelijk je auto- en fietsbanden op te kunnen pompen? Dan is het aan te raden om ook naar de Airbank K2 te kijken. Deze elektrische bandenpomp is makkelijk in gebruik, lekker compact en beschikt over een duidelijk display.

Op dit display wordt nauwkeurig de actuele luchtdruk aangegeven. Stel de gewenste luchtdruk in en deze bandenpomp doet de rest voor je.

Net zoals bij veel andere varianten krijg je meerdere opzetstukken meegeleverd. Dat zorgt er des te meer voor dat je deze elektrische bandenpomp veelzijdig in kunt zetten. Dit is overigens ook te danken aan de maximale luchtdruk van 10,3 bar.
8. Lowander elektrische fietspomp

Heb je vooral de wens om je fietsbanden op te kunnen pompen? Dan kun je ook eens naar deze elektrische fietspomp van Lowander kijken. Met deze fietspomp pomp je moeiteloos de banden van je fiets op, ongeacht om wat voor ventiel het gaat.

Deze elektrische bandenpomp is namelijk voor alle ventielen geschikt, dankzij de meegeleverde opzetstukken.

Dit vinden wij ook één van de mooiste elektrische bandenpompen van het moment. Hij is erg compact en van een duidelijk display voorzien.

Met dit display stel je de gewenste luchtdruk in, waarna deze fietspomp al het werk voor je doet. Met een maximale luchtdruk van 10,3 bar!
9. Currero Elektrische Pomp

In deze top 10 richten we ook graag een plekje in voor de Currero Elektrische pomp. Deze pomp is voor alle banden geschikt, is handig te gebruiken en beschikt over enkele handig extra’s. Zo valt direct het display bij deze bandenpomp op.

Daarnaast is het ideaal dat deze pomp zo compact vormgegeven is. Je neemt ‘m hierdoor probleemloos overal mee naar toe.

Hij is slechts 4 bij 4 bij 10 centimeter groot, maar het is wel een ware krachtpatser. Hij is voor alle banden geschikt, met uitzondering van trekker banden.
10. Easy-Ride A3-Oplaadbare-Compressor

Deze top 10 sluiten we graag af met deze bandenpomp van EasyRide. Deze bandenpomp is erg compact, makkelijk te gebruiken en voor veel banden geschikt.

Bij aanschaf krijg je meerdere opzetstukken geleverd, waardoor ‘ie ook geschikt is voor het oppompen van autobanden.

Dankzij het handzame formaat neem je ‘m overal mee naar toe. Handig als je een lange tocht op je fiets gaat maken. En ook handig om ‘gewoon’ in je auto te hebben liggen. Met dank aan de krachtige accu hoef je ‘m ook niet al te vaak op te laden.
Wat is voor jou de beste elektrische bandenpomp?

Welke van bovengenoemde elektrische bandenpompen spreekt je het meeste aan? Om het antwoord op die vraag te vinden, zijn er meerdere punten waar je even goed op moet letten. Om welke punten dit precies gaat, bespreken we hieronder.

Gewenste gebruik

Ben je op zoek naar een elektrische pomp voor autobanden? Of wil je een elektrische pomp voor je fietsbanden kopen? De antwoorden op deze vragen zijn van belang voor het soort pomp waar je het beste voor kunt kiezen.

Uiteraard kun je ook gewoon voor een veelzijdige bandenpomp kiezen. In dat geval krijg je meerdere opzetstukken meegeleverd, waardoor je alle mogelijke banden op kunt pompen. Dat geniet in ieder geval onze voorkeur.

Accu

Bij het kopen van een elektrische fietspomp kom je al snel bij een accu luchtpomp uit. De termen ‘elektrisch’ en ‘accu’ worden door elkaar heen gebruikt en betekenen simpelweg hetzelfde.

Het is bij een elektrische fietspomp dan ook verstandig om naar de accu te kijken. Hoe krachtig is de accu precies? En hoe lang duurt het opladen van de accu precies? Idealiter wil je de accu uiteraard niet al te vaak op te hoeven pompen.

Bediening

Je zou bij een elektrische bandenpomp ook goed op de bediening moeten letten. Op welke manier kun je ‘m precies bedienen? En welke handige extra’s biedt de elektrische bandenpomp op het gebied van de bediening?

Hierbij zou je ook goed naar de maximale luchtdruk moeten kijken. Wij adviseren je in ieder geval te kiezen om voor een variant met een maximale luchtdruk van 10,3 bar.

Afmetingen & display

Het is ook zaak om goed naar de afmetingen van de pomp te kijken. Wil je ‘m overal mee naar toe kunnen nemen? Dan is het al helemaal belangrijk dat de pomp lekker compact is.

Ook raden wij je aan om goed naar het display te kijken. Op dit display wordt de actuele druk weergegeven, maar hoe dit gedaan wordt verschilt van variant tot variant. Bekijk dit daarom goed bij de bovenstaande 10 elektrische fietspompen.

Kwaliteit

Tot slot kun je nog met een schuin oog naar de kwaliteit van de pomp kijken. Kies je echter voor één van bovenstaande 10 elektrische fietspompen? Dan ben je van een prima kwaliteit verzekerd, evenals van een fijne werking en lange levensduur.


Categorieën: Outdoor