Dit zijn de beste elektrische nagelvijlen (TOP 7)

Last updated by Kaz on

beste-nagelvijl-elektrisch-kopen

Goede nagelverzorging is van groot belang. Je houdt je nagels hier zowel netjes als gezond mee.

Wil je daarom een goede vijl aanschaffen? Richt je pijlen dan op een elektrische nagelvijl.

Met een goede nagelvijl die elektrisch is geniet je elke dag weer van je prachtige nagels. Daarvoor raden wij je de onderstaande elektrische nagelvijlen aan.

Onze 7 beste nagelvijlen elektrisch op een rijtje:

 1. Simver Elektrische Nagelvijl
 2. Beeperfect Elektrische Nagelvijl
 3. Beeperfect Draadloze Nagelvijl Pro
 4. Allsa Baby Nagelvijl
 5. HARORAH Elektrische Nagelvijl
 6. Beautylush Elektrische Nagelvijl Freesmachine
 7. ProductPlanet Elektrische Nagelvijl

De 7 beste nagelvijlen elektrisch uitgelicht

Voor welke elektrische nagelvijl kun je nou het beste kiezen? Dit hangt onder meer van je situatie, wensen en budget af. Wij wijzen je in ieder geval graag op de 7 bovenstaande varianten.

Dát zijn volgens ons de beste nagelvijlen elektrisch van dit moment. In onderstaande reviews lees je meer over deze varianten, zodat je snel de beste keuze kunt maken.

1. Simver Elektrische Nagelvijl

De Simver Elektrische Nagelvijl is volgens ons de beste elektrische nagelvijl. Deze elektrische vijl is in meerdere standen in te stellen en wordt als een complete set geleverd.

Naast de vijl krijg je namelijk ook nog 11 nagelfrees bitjes en maar liefst 56 schuurrolletjes meegeleverd. Met deze elektrische nagelfrees breng je zodoende je nagels altijd in het gewenste model.

De nagelfrees draait ook nog eens vooruit én achteruit. Hij is bovendien voor rechts- en linkshandigen te gebruiken en brengt weinig geluid met zich mee.

Dat laatste geldt ook voor de trillingen; je krijgt hierdoor geen last in/van je handen van het bedienen van de Simver Elektrische Nagelvijl. Absoluut een aanrader dus!
2. Beeperfect Elektrische Nagelvijl

De Beeperfect Elektrische Nagelvijl is eveneens een geweldige nagel machine. Deze elektrische nagelvijl lijkt in veel aspecten op bovenstaande vijl.

Ook deze vijl is namelijk fijn te bedienen, in meerdere standen in te stellen en voor zowel de teen- als vingernagels geschikt.

Ook deze elektrische vijl wordt met alle mogelijke toebehoren geleverd. Hierbij kun je denken aan maar liefst 11 bitjes.

Ook krijg je 60 schuurrolletjes geleverd; je kunt dus lange tijd vooruit met deze elektrische nagelvijl. Let wel goed op: deze vijl is niet draadloos te gebruiken. Je moet ‘m altijd in het stopcontact ingeplugd laten zitten.
3. Beeperfect Draadloze Nagelvijl Pro

De Beeperfect Draadloze Nagelvijl Pro vinden wij de beste elektrische nagelvijl professioneel. Deze nagelvijl lijkt op bovenstaande variant, maar is nóg beter. Dat is onder meer te danken aan de 25 bitjes die je meegeleverd krijgt.

Als professional kun je hierdoor alle nagels op de gewenste manier (van de klant) vijlen.

Ook krijg je 66 schuurrolletjes meegeleverd. Dat deze uitermate geschikt voor professionals is, is ook aan alle kleinere accessoires te danken. In totaal gaat het om een 96-delige set.

Wat ook een groot voordeel is, is dat je deze vijl geheel draadloos kunt gebruiken. Allemaal super, maar je betaalt voor de Beeperfect Draadloze Nagelvijl Pro wel relatief veel geld.
4. Allsa Baby Nagelvijl

Wil je graag de nagels van je baby netjes vijlen? Dan raden wij je van harte de Allsa Baby Nagelvijl aan. Deze nagelvijl is voor de kleinere nageltjes geschikt, dankzij de 6 verschillende vijlstructuren.

Doordat je zoveel structuren meegeleverd krijgt, kun je deze nagelvijl ook voor je eigen nagels gebruiken.

Belangrijk voordeel van de Allsa Baby Nagelvijl is de veiligheid. Deze nagelvijl is geheel veilig in gebruik, beschikt over een snelheidsschakelaar en over een unieke motor.

Deze motor maakt amper geluid, waardoor je ook de nagels van je baby kunt vijlen terwijl hij/zij ligt te slapen.
5. HARORAH Elektrische Nagelvijl

De HARORAH Elektrische Nagelvijl is een prima nagel machine. Deze nagelvijl is geheel draadloos te gebruiken, waardoor je ‘m altijd en overal kunt gebruiken.

Als de nagelvijl eenmaal leeg is, laad je ‘m makkelijk op. Bij aanschaf krijg je bovendien een gratis e-book meegeleverd; hierin vind je geweldige tips voor het vijlen van je nagels.

Wat wij helemaal subliem vinden, zijn alle meegeleverde accessoires. Zo krijg je bij aanschaf maar liefst 12 vijlkoppen en 66 bitjes meegeleverd.

Dankzij de gratis meegeleverde reiscase neem je deze nagelvijl én alle toebehoren overal mee naar toe. Deze nagelfrees machine is overigens wel relatief prijzig.
6. Beautylush Elektrische Nagelvijl Freesmachine

Wil je zo min mogelijk geld aan je nieuwe nagelvijl machine uitgeven? Kies dan voor de Beautylush Elektrische Nagelvijl Freesmachine.

Deze elektrische nagelvijl is opvallend goedkoop, maar doet zijn werk meer dan prima. Dit is onder meer aan de veelzijdigheid te danken. Met deze nagelfrees bewerk je onder meer nagels van gel, acryl en hybride lakken.

Bij aanschaf krijg je ook nog eens meerdere opzetstukjes geleverd. Bij deze opzetstukjes horen ook meerdere schuurrolletjes, waardoor je direct met de Beautylush Elektrische Nagelvijl Freesmachine aan de slag kunt gaan.

Voor al dit moois betaal je bovendien nog geen €20. Wat wil je nog meer?
7. ProductPlanet Elektrische Nagelvijl

Deze top 7 sluiten we met de ProductPlanet Elektrische Nagelvijl af. Deze elektrische nagelvijl blinkt op meerdere gebieden uit, waaronder de meegeleverde accessoires.

Je krijgt bij aanschaf maar liefst 11 bitjes en 60 schuurrolletjes geleverd. Ook de 5 extra accessoires die meegeleverd worden, dragen bij aan het gebruiksgemak.

Verder zijn wij over de veelzijdigheid te spreken; de ProductPlanet Elektrische Nagelvijl is voor alle nagels geschikt. Je kunt bovendien uit meerdere snelheden kiezen, waardoor je tijdens het vijlen de totale controle behoudt.

Verder is het ideaal dat je ‘m met de UBS kabel makkelijk op kunt laden. Let wel op: het is niet mogelijk om ‘m draadloos te gebruiken. Je moet de USB kabel dus altijd in de vijl laten zitten.
👍 Wat zijn de voordelen van een elektrische nagelvijl?

Twijfel je op dit moment tussen een normale vijl en een elektrische nagelvijl? Dat is eigenlijk nergens voor nodig. Om meerdere redenen is het aan te raden om een elektrische nagelvijl te kopen:

 • Je kunt veel makkelijker je nagels vijlen. Met een elektrische nagelvijl is het een stuk eenvoudiger om je nagels te vijlen. Je hoeft zelf niks te doen, behalve de vijl op de gewenste manier langs je nagels te halen. Bij een handvijl moet je zelf nog werk verzetten, maar daar is bij een nagelvijl elektrisch dus geen sprake van. Ideaal!
 • Geheel naar wens in te stellen. Eén van de grootste voordelen van een nagelvijl elektrisch is terug te vinden in de instelmogelijkheden. Je kunt bij de beste varianten bijvoorbeeld de snelheid naar wens instellen. Stel ‘m op een net iets lagere- of hogere snelheid in en vijl daarmee je nagels volledig naar wens.
 • Veelzijdig inzetbaar. Een ander groot voordeel is terug te vinden in de veelzijdigheid. Zoals we in sommige van bovenstaande reviews al benoemd hebben, is een elektrische nagelvijl voor alle soorten nagels geschikt. Hierbij kun je aan de natuurlijke nagels denken, maar ook aan bijvoorbeeld gel of acryl nagels.
 • Nauwkeuriger en sneller vijlen. Maak je gebruik van een elektrische nagelvijl? Dan kun je al helemaal nauwkeurig en snel vijlen. Je bespaart hier niet alleen tijd mee, maar je geniet ook van het gewenste eindresultaat. Dat is bij een handvijl altijd maar afwachten. Overigens kun je ook nog voor een automatische nagelvijl kiezen; daarmee geniet je van nog meer nauwkeurigheid.
 • Met veel toebehoren geleverd. Kies je voor één van de beste elektrische nagelvijlen die wij hierboven besproken hebben? Dan weet je één ding zeker: de elektrische nagelvijl wordt met veel toebehoren geleverd. Je geniet hierdoor van nog meer veelzijdigheid én je kunt lange tijd vooruit met je nieuwe elektrische nagelvijl.

👎 Wat zijn de nadelen van een elektrische nagelvijl?

In onze ogen doe je verstandig aan de aanschaf van een nagelvijl elektrisch. Je geniet hiermee simpelweg van heel veel voordelen. Maar, we willen je graag eerlijk en uitgebreid informeren over een elektrische nagelvijl.

Vandaar ook dat we de belangrijke nadelen van een elektrische nagelvijl ook voor je op een rijtje zetten:

 • Je hebt mogelijk last van de trillingen. Als je gebruik van een handvijl maakt, moet je deze vijl langs je nagels halen. Dat gaat niet met enige vorm van trillingen gepaard. Bij een elektrische nagelvijl is dit echter anders. De motor drijft de nagelvijl aan, waarbij de motor lichtjes beweegt. Dat brengt trillingen met zich mee, waardoor de kans op uitschieten groter is. Kies daarom altijd voor een trillingvrije elektrische nagelvijl.
 • Mogelijkheid tot warmteontwikkeling. Ben je je nagels langdurig aan het vijlen met een elektrische nagelvijl? Dan moet je rekening houden met een mogelijke warmteontwikkeling. Deze warmte zou niet goed voor je nagels zijn. Het advies is daarom om niet té lang je nagels te vijlen met een elektrische nagelvijl. Dit is overigens ook nergens voor nodig, aangezien een elektrische nagelvijl zo snel zijn werk doet.

Hoe gebruik je een elektrische nagelvijl?

Het in gebruik nemen van een elektrische nagelvijl is niet al te lastig. Allereerst moet je het gewenste bitje en een schuurrolletje op de elektrische nagelvijl bevestigen.

Kijk hiervoor goed naar alle accessoires die je meegeleverd krijgt bij aanschaf van de nagelvijl elektrisch.

Vervolgens is het zaak om je hand op een stevige/vlakke ondergrond neer te leggen. Je vingers moeten hierbij wel vrij zijn, zodat je de nagelfrees elektrisch goed langs je nagels kunt halen.

Voordat je dat doet, moet je even de snelheid van de nagelvijl op de gewenste stand instellen.

Je hoeft nu nog maar één ding te doen: met de elektrische nagelvijl voorzichtig langs je nagels bewegen. Dit is de eerste keer mogelijk enigszins onwennig, maar went al snel.

Voordat je het doorhebt, heb je al je nagels in het gewenste model gebracht. Graag raden wij je aan om onderstaande video even te bekijken:

Voor wie is een elektrische nagelvijl geschikt?

Een elektrische nagelvijl is in principe voor iedereen geschikt. Als je voor een normale variant kiest, kun je ‘m prima bij jezelf en je oudere kinderen gebruiken.

Wil je de nagels van je baby vijlen? Dan moet je even goed naar het soort elektrische nagelvijl kijken. Een dergelijke nagelvijl moet namelijk aan een paar eisen voldoen:

 • De vijl moet over een erg klein bitje beschikken. Dit is logisch, aangezien de nagels van je baby nog erg klein zijn.
 • De motor moet zo min mogelijk lawaai maken. Het ideale moment om de nagels van je baby te vijlen, is als je baby ligt te slapen. Om je baby niet wakker te maken, zou de motor van de vijl daarom zo min mogelijk geluid moeten maken.

Hoe vind je de beste elektrische nagelvijl?

Heb je oren naar de aanschaf van een elektrische nagelvijl? Wij begrijpen maar al te goed. De elektrische varianten werken lekker snel, nauwkeurig en zijn geheel naar wens te bedienen. Je hebt bovendien uit meerdere – interessante – varianten de keuze.

Maar, wat is nou voor jóu de beste elektrische nagelvijl? Om het antwoord op die vraag te vinden, moet je goed naar onderstaande aandachtspunten kijken.

Gewenste gebruik

Het eerste waar je naar moet kijken, is naar het gewenste gebruik. Wil je de elektrische nagelvijl voor jezelf of voor je kinderen/baby gebruiken? Dit is, zoals hierboven al besproken, van invloed op de elektrische nagelvijlen waar je zoal voor kunt kiezen.

Verder moet je goed naar je situatie kijken. Wil je de elektrische nagelvijl voor jezelf gebruiken? Of wil je de elektrische nagelvijl voor/bij je klanten gebruiken? In dat tweede geval heb je een professionele elektrische nagelvijl nodig.

Soort nagels

Ten tweede moet je goed naar het soort nagels kijken. Dit aandachtspunt kunnen we in twee kleinere aandachtspunten uitsplitsen:

 • Natuurlijke- of nep nagels. Heb je natuurlijke of nep nagels? In veel gevallen kun je ook bijvoorbeeld acryl of gelnagels met een elektrische nagelvijl bewerken. Dit is echter niet altijd het geval, dus check dit even goed.
 • Teen- of vingernagels. In principe kun je met de meeste elektrische nagelvijlen zowel de teen- als vingernagels vijlen. Ga wel goed na welke bitjes je precies meegeleverd krijgt.

Aandrijving

Ten derde moet je goed naar de aandrijving van de elektrische nagelvijl kijken. Sommige varianten moet je met draad gebruiken, terwijl andere draadloos te gebruiken zijn.

Een draadloze elektrische nagelvijl geniet toch wel de voorkeur. Doordat ‘ie draadloos werkt, kun je ’m in principe overal en altijd gebruiken. Indien je voor een variant met draad kiest, heb je toch altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Meegeleverde accessoires

Ten vierde is het belangrijk om op de meegeleverde accessoires te letten. Idealiter krijg je heel veel bitjes en schuurrolletjes meegeleverd.

Ga verder goed na of je ook nog andere accessoires meegeleverd krijgt. De kans daarop is groot, aangezien veel merken/fabrikanten daar voor kiezen.

Prijs & kwaliteit

Tot slot moet je goed naar de prijs én kwaliteit kijken. Op beide gebieden hebben wij grote verschillen opgemerkt. Bepaal daarom goed voor jezelf hoeveel geld je idealiter uit wilt geven.

Verder raden wij je aan om goed naar de beoordelingen van andere kopers te kijken. Zijn de meeste andere beoordelingen positief? Dan is dat een duidelijk teken; een teken dat de elektrische nagelvijl doet wat ‘ie moet doen.

Is een elektrische nagelvijl een verstandige aankoop?

Ja, het kopen van een elektrische nagelvijl is absoluut aan te raden.

De nagelvijl werkt snel, is prima te bedienen en werkt ook nog eens uiterst nauwkeurig. Je krijgt bovendien veel toebehoren meegeleverd, waardoor je direct van de nagelvijl elektrisch kunt gebruiken.

Eén van de grootste voordelen hebben we nog niet eens benoemd: de ongekende veelzijdigheid. Een goede elektrische nagelvijl is namelijk voor alle soorten nagels geschikt!


Categorieën: Sport & Verzorging