Beste Oral B elektrische tandenborstel kopen? Bekijk de Top 5

Last updated by Kaz on

oral b elektrische tandenborstel

Je tanden op de allerbeste manier poetsen? Dat doe je met één van de elektrische Oral B tandenborstels.

Dit merk is continu aan het innoveren, is de pionier in de wereld van tandenborstels en levert de beste kwaliteit. Met een elektrische Oral B tandenborstel geniet je van een stralend, schoon en gezond gebit.

Maar, wat is dan de beste elektrische Oral B tandenborstel waar je voor kunt kiezen? Deze vraag hebben wij onszelf ook gesteld.

Om het antwoord op die vraag te vinden, hebben wij het uitgebreide aanbod kritisch bekeken. Op basis daarvan hebben we een complete top 5 samen kunnen stellen:

De 5 beste Oral B elektrische tandenborstels:

 1. Oral-B iO 10
 2. Oral-B iO 4N
 3. Oral-B Pro 3 3000
 4. Oral-B PRO 750
 5. Oral-B iO 6N

De 5 beste Oral B elektrische tandenborstels uitgelicht

Wat is nou de beste elektrische tandenborstel van Oral B voor jou? Het antwoord op die vraag kan alleen jij geven. Wel helpen wij je graag hier een handje bij.

Dat doen we door de 5 beste varianten hieronder in het kort te bespreken. Ontdek wat de Oral B beste getest tandenborstel elektrisch is en wat de andere 4 prima Oral B elektrische tandenborstels te bieden hebben.

1. Oral-B iO 10

De Oral-B iO 10 is de best geteste elektrische tandenborstel van Oral B. Deze borstel beschikt over de meest geavanceerde technologieën en zorgt daarmee voor de best mogelijke reiniging/verzorging.

Dit is geen goedkope tandenborstel, maar het is wel een tandenborstel waar je écht iets aan hebt.

Met name de revolutionaire iO-technologie is indrukwekkend te noemen. Deze technologie is lastig te duiden, maar zorgt voor een professioneel schoon gevoel.

Volgens Oral B geniet je zelfs binnen één week tijd van veel gezonder tandvlees. Je hebt bij deze elektrische tandenborstel van Oral B ook nog eens de keuze uit 7 poetsstanden.
2. Oral-B iO 4N

Geef je liever iets minder geld aan je nieuwe Oral B elektrische tandenborstel uit? Dan raden wij je graag de Oral-B iO 4N aan.

Deze tandenborstel is een stuk voordeliger dan bovenstaande variant, maar beschikt dus óók over de revolutionaire iO-technologie. Dit resulteert in de best mogelijke reiniging van je gebit.

Deze elektrische tandenborstel van Oral B beschikt over 4 poetsstanden, heeft een ronde borstelkop, beschikt over een slimme poetsdruksensor en levert perfect zachte microtrillingen.

Deze trillingen zorgen voor gezonder tandvlees, een stralend gebit en een 100% schoon gebit.
3. Oral-B Pro 3 3000

De Oral-B Pro 3 3000 is eveneens één van de beste elektrische tandenborstels van Oral B.

Deze tandenborstel is een stuk voordeliger, is fijn in gebruik en zorgt voor de gewenste reiniging van je gebit. Dit is onder meer te danken aan de 3D technologie: een combinatie van vibraties en rotaties.

Dankzij de poetsdruksensor poets je altijd met de juiste druk/kracht. Ook geniet je van 3 poetsstanden en van een opvallend lange batterijduur.

Je hoeft slechts één keer in de 2 weken deze tandenborstel op te laden. Super handig! Ook krijg je bij aanschaf direct 2 opzetborstels meegeleverd.
4. Oral-B PRO 750

In het aanbod van Oral B vind je heel veel goede tandenborstels elektrisch. Veel van deze varianten zijn echter erg duur, maar dat geldt gelukkig niet voor de Oral-B PRO 750. Dit vinden wij de beste goedkope Oral B elektrisch van dit moment.

Voor deze tandenborstel betaal je nog geen 40 euro, terwijl ‘ie wél van de gekende Oral B kwaliteit is.

Deze elektrische tandenborstel biedt een 3D technologie aan. Hij poetst hierdoor met zowel roterende- als met vibrerende bewegingen. Dit zorgt ervoor dat je je gebit altijd op de juiste manier reinigt. Jammer genoeg beschikt deze tandenborstel over slechts 1 stand.
5. Oral-B iO 6N

Deze top 5 sluiten we graag af met de Oral-B iO 6N. Dit is wat ons betreft ook één van de beste elektrische tandenborstels van Oral B, mede door de iO-technologie.

Deze technologie zorgt snel voor een gezond, schoon en stralend gebit. Ook neem je met deze technologie snel mogelijke tandvleesproblemen weg.

De unieke ronde borstelkop van Oral B draagt ook bij aan het schoonmaakresultaat. Dit geldt ook voor de slimme poetsdruksensor, de 5 poetsstanden, het interactieve display en de 3D magnetische werking.

Deze tandenborstel combineert een magnetische, roterende, vibrerende en pulserende beweging.
Waarom voor Oral B elektrisch kiezen?

De keuze voor een elektrische tandenborstel van Oral B is de juiste keuze. Deze tandenborstels bieden namelijk talloze voordelen:

 • Oral B biedt de beste technologieën. Het ontwikkelingsteam van Oral B staat nooit stil. Dit team is voortdurend bezig met het optimaliseren van de technologieën. En daarmee met het optimaliseren van het schoonmaakresultaat van je gebit. Met de beste technologieën onderscheidt Oral B zich ten opzichte van de andere fabrikanten.
 • Oral B biedt pure kwaliteit. Als je voor één van bovenstaande tandenborstels elektrische kiest, maak je een duurzame keuze. Deze tandenborstels van Oral B gaan nu eenmaal heel lang mee. Dit is te danken aan de technologieën, maar ook aan de onderdelen en afwerking van de tandenborstel.
 • Oral B biedt een uitmuntende reiniging. Dit komt niet alleen door de technologieën (zie hierboven), maar ook door bijvoorbeeld de borstelkop. Ook voorziet Oral B haar tandenborstels elektrisch van veel handige extra’s. Hierbij kun je denken aan een poetsdruksensor, meerdere poetsstanden en andere handige functies.
 • Oral B biedt veel soorten tandenborstels aan. Ben je op zoek naar een goede elektrische tandenborstel voor jezelf? Of voor je kind? Ongeacht waar je precies naar op zoek bent, kun je bij Oral B aankloppen. Dit merk biedt simpelweg heel veel soorten (goede) elektrische tandenborstels aan. Precies dát is wat je wilt.

Hoe kies je de beste Oral B elektrische tandenborstel uit?

Heb je interesse om een nieuwe Oral B elektrische tandenborstel uit te kiezen? Kies dan voor één van bovenstaande tandenborstels. Om tussen deze borstels tot de juiste keuze te komen, zijn er enkele belangrijke zaken waar je op moet letten:

 • Poetstechnologie. Ga goed na over welke poetstechnologie(en) de Oral B elektrische tandenborstel beschikt. Het beste van het beste is op dit moment de iO-technologie.
 • Poetsstanden. Check goed uit hoeveel poetsstanden je kunt kiezen. Over het algemeen geldt hierbij ‘hoe meer hoe beter’. Als je bijvoorbeeld uit 7 poetsstanden kunt kiezen, poets je altijd op de gewenste stand. Dit komt de reiniging van je gebit ten goede.
 • Borstelkop. Ga ook goed na over wat borstelkop de Oral B elektrische tandenborstel beschikt. Indien je voor één van de beste varianten van Oral B kiest, beschikt deze borstel over een unieke, ronde borstelkop.
 • Prijs. Ga ook goed na wat je moet betalen voor een elektrische tandenborstel van Oral B. Wij hebben namelijk opgemerkt dat de prijzen van de varianten behoorlijk uiteenlopen.
 • Accessoires. Welke accessoires krijg je precies bij een Oral B elektrische tandenborstel meegeleverd? Wij hebben opgemerkt dat dit per variant aanzienlijk verschillend is. Bepaal daarbij ook goed aan welke accessoires je de meeste waarde hecht.

Wat is de best geteste Oral B tandenborstel volgens de Consumentenbond?

In de afgelopen periode heeft de Consumentenbond onderzoek gedaan naar de beste Oral B elektrische tandenborstel. Men heeft zelfs méér dan 230 tandenborstels van dit merk aan een strenge keuring onderworpen.

Het lastige is alleen dat de Consumentenbond geen recent onderzoek heeft verricht.

Toen wij dit artikel schreven, dateerde de laatste test al van ruim een half jaar geleden. Het is hierdoor lastig om aan te geven wat de Oral b best getest volgens de Consumentenbond is.

Waar koop je een elektrische Oral B tandenborstel?

Wil je graag de beste elektrische Oral B tandenborstel aanschaffen? Dan kun je dit, wat ons betreft, het beste bij de goedkoopste partij doen.

Er zijn veel winkels en webshops in ons land die de elektrische tandenborstels van dit merk aanbieden. Als je bij één van deze aanbieders van een (flinke) korting kunt profiteren, ben je spekkoper.

Bij onder meer Kruidvat kun je regelmatig van aanbiedingen genieten. Dit geldt echter ook voor Bol.com. Een Oral B elektrisch aanbieding vind je bij laatstgenoemde aanbieder eigenlijk het gehele jaar door.

Je bespaart daarmee moeiteloos meerdere tientjes op de aanschaf van een nieuwe tandenborstel.

Het belang van goede mondverzorging

De aanschaf van een Oral B elektrische tandenborstel is absoluut aan te raden. Met een normale elektrische tandenborstel zorg je al voor de beste mondverzorging. Kies je dan ook nog voor een variant van Oral B? Dan kies je voor de perfecte mondverzorging.

Daarvoor heb je ook nog andere attributen nodig. Hierbij kun je aan opzetborstels voor de tandenborstel, tandenstokers en een tandsteen verwijderaar denken. Met dergelijke attributen zet je de puntjes op de i qua mondverzorging.

Oral B elektrische tandenborstel kopen: conclusie

Het kopen van een Oral B elektrische tandenborstel is absoluut aan te raden. De tandenborstels zijn van een uitmuntende kwaliteit, bieden de best mogelijke mondverzorging en zijn bovenal innovatief.

Doordat de Oral B elektrische tandenborstels over de nieuwste technologieën beschikken, geniet je spoedig van een schoon, stralend en gezond gebit!


Categorieën: Sport & Verzorging