Beste tandsteen verwijderaar / tandplak verwijderaar? Top 10

Last updated by Kaz on

beste tandsteen verwijderaar

Een goede mondverzorging is cruciaal. Cruciaal voor de gezondheid van je gebit, maar ook voor de uitstraling van je gebit.

Als je langere tijd je mond niet goed genoeg verzorgt, zie je dit duidelijk aan de kleur van je tanden.

Relatief veel mensen krijgen last van tandplak. Dit komt door een onvoldoende gebitsverzorging, maar ook door de hedendaagse voeding.

In veel eten zit tegenwoordig chemische stoffen; deze zijn eveneens van grote invloed op de staat van je gebit.

Merk je dat je last van tandsteen danwel tandplak hebt? Dan zou je hier zo snel mogelijk iets aan moeten doen.

Dit doe je met een tandsteen verwijderaar, waarmee je zelf je tandsteen kunt verwijderen.

Beste tandsteen verwijderaar voor zelf tandsteen verwijderen

Zie je de aanschaf van een tandsteenverwijderaar nu al zitten? Dat is logisch. Met een goede elektrische tandsteen verwijderaar neem je snel afscheid van het tandsteen. Je tanden worden hierdoor gezonder, fraaier en sterker.

Maar, gebruik niet zomaar de eerste de beste tandsteen verwijderaar. Bij onder meer Kruidvat en Etos worden regelmatig tandsteen verwijderaars aangeboden, maar die zijn niet van de gewenste kwaliteit.

Nee, kies voor één van onderstaande varianten. Deze varianten zijn als beste uit onze test naar voren gekomen en voldoen aan alle verwachtingen.

1. DEN-T PRO U500

De DEN-T PRO U500 vinden wij de beste elektrische tandsteen verwijderaar van dit moment. Deze verwijderaar krijg je met meerdere opzetstukken meegeleverd, waardoor je je gehele gebit perfect kunt reinigen.

Deze verwijderaar werkt bovendien met ultrasonische vibraties; dat is precies wat je wilt.

Verder beschikt deze tandsteen verwijderaar over 5 schoonmaakstanden, een ingebouwde LED lamp en een geheugenfunctie.

Zodra je met deze tandsteen verwijderaar tegen het tandvlees aankomt, stopt het apparaat bovendien direct. Op deze manier ben je in staat om perfect en veilig zelf tandsteen te verwijderen.
2. V-Goods Premium Sonische Tandsteen Verwijderaar

We blijven nog even bij de sonische tandsteen verwijderaars. Ook deze variant van V-Goods maakt namelijk gebruik van deze technologie.

Door deze technologie geniet je van de beste reiniging. En daarmee ook van het gewenste resultaat. Ook deze tandplak verwijderaar kun je op 5 standen instellen.

Bij aanschaf krijg je bovendien 3 opzetstukken meegeleverd. Met deze opzetstukken ben je in staat om je gehele gebit perfect te reinigen.

Je gebit blijft hierdoor gezond en je hebt minder snel last van klachten. Bovendien is deze tandsteen verwijderaar makkelijk te gebruiken, mede dankzij de slimme vormgeving.
3. Novalits Elektrische Tandsteen verwijderaar

Wil je de aanschaf van een elektrische tandsteen verwijderaar zo goedkoop mogelijk houden? Kies dan voor deze Novalits Elektrische Tandsteen verwijderaar. Voor deze variant betaal je slechts 25 euro, terwijl ‘ie zijn werk meer dan prima doet.

Dit is onder meer te danken aan de ingebouwde LED verlichting. Met dank aan deze verlichting heb je perfect zicht op je gebit en de tandplak.

Overigens krijg je nog meerdere opzetstukken meegeleverd, waardoor je van een 100% schoon en stralend gebit geniet.
4. iSmile – ISM-2199

De iSmile – ISM-2199 vinden wij ook één van de beste goedkopere varianten. De adviesprijs van deze variant ligt rond de 30 euro, terwijl deze verwijderaar zijn werk meer dan prima doet. Ook hierbij geldt weer dat je de nodige extra’s meegeleverd krijgt.

Deze elektrische tandsteen verwijderaar is waterdicht, beschikt over meerdere standen en over LED verlichting. De gehele samenstelling is dus naar wens, net zoals de technologie.

Net zoals meerdere van bovenstaande varianten maakt ook deze variant gebruik van de sonische technologie.
5. Dentools Elektrische Tandsteen Verwijderaar

Streef je naar witte en gezonde tanden? Die verkrijg je met de Dentools Elektrische Tandsteen Verwijderaar.

Deze elektrische tandsteen verwijderaar is fijn te bedienen, wordt met een complete tandarts set geleverd en biedt maar liefst 3000 trillingen per minuut. Door deze trillingen maak je snel en efficiënt je gebit perfect schoon.

Je hebt de keuze uit 3 standen, terwijl de verwijderaar ook over een LED lamp beschikt. Dankzij die lamp heb je het perfecte zicht op je gebit. En dankzij de 3 opzetstukken kun je je gehele gebit perfect reinigen.
6. Whitee Elektrische Tandsteen Verwijderaar

Geef je liever niet al te veel geld uit? Kijk dan eens naar de Whitee Elektrische Tandsteen Verwijderaar. Deze tandsteen verwijderaar kost net iets meer dan 20 euro, maar doet zijn werk prima.

Dit is onder meer te danken aan het feit dat je uit maar liefst 5 standen kunt kiezen.

Deze elektrische tandsteen verwijderaar kun je zowel nat en droog gebruiken. Hij ligt bovendien fijn in de hand, waardoor je je gebit op de gewenste manier kunt reinigen.
7. ExCorn Elektrische Tandsteen Verwijderaar

De ExCorn Elektrische Tandsteen Verwijderaar vinden wij eveneens een prima elektrische tandsteen verwijderaar.

Deze verwijderaar wordt met veel opzetstukken geleverd, is fijn te bedienen en ook nog eens voordelig. Je krijgt bovendien een complete tandarts set meegeleverd.

Met deze elektrische tandsteen verwijderaar kun je uit drie modi kiezen. Ook is het ideaal dat je 3 opzetstukken geleverd krijgt, waardoor je elk gebied van je gebit perfect kunt reinigen.

De accu gaat bovendien 150 minuten lang mee, waardoor je deze tandsteen verwijderaar niet al te vaak op hoeft te laden.
8. Bluemay Elektrische Tandsteen Verwijderaar

Wil je graag je gebit op de best mogelijke manier verzorgen? Dat doe je onder meer met de Bluemay Elektrische Tandsteen Verwijderaar.

Deze tandsteen verwijderaar beschikt over drie verschillende standen en wordt met drie opzetstukken geleverd. Je houdt hierdoor elke tand en kies perfect schoon.

Daarbij geniet je van enkele handigheidjes. Zo is deze tandsteen verwijderaar licht van gewicht. Ook is het fijn dat ‘ie van een LED lamp voorzien is, waardoor je ook perfect zicht hebt op elk deel van je gebit.
9. Lotiks Tandsteen verwijderaar

Met de Lotiks Tandsteen verwijderaar haal je ook een prima apparaat in huis. Deze elektrische tandplak verwijderaar doet zijn werk goed, is fijn te gebruiken en wordt met meerdere opzetborstels geleverd.

Ook krijg je een tongschraper en tandarts set meegeleverd. Daarmee ben je al helemaal in staat om je gebit perfect te verzorgen.

Deze tandsteen verwijderaar beschikt over een ingebouwde LED lamp, is 150 minuten draadloos te gebruiken en biedt meerdere standen aan. Door met de standen soft, normal en clean te variëren, reinig je je gebit op de perfecte manier.
10. BOME Tandsteen Verwijderaar

Deze top 10 sluiten we af met de BOME Tandsteen Verwijderaar. Deze elektrische tandsteen verwijderaar kost niet de hoofdprijs, staat goed aangeschreven en is fijn te gebruiken.

Dat is onder meer te danken aan de verschillende opzetstukken. Ook is het fijn dat je deze tandsteen verwijderaar in 3 standen in kunt stellen.

Deze elektrische tandsteen verwijderaar beschikt bovendien over een ingebouwde LED lamp. Daarmee heb je nog beter zicht op je gebit. En dankzij de verschillende opzetstukken kun je vervolgens elk deel van je gebit perfect reinigen.
Wat is voor jou de beste elektrische tandsteen verwijderaar?

Heb je de wens om de beste tandplak verwijderaar aan te schaffen? Dan raden wij je één van bovenstaande varianten aan. Maar, welke van deze varianten is nou voor jóu de beste keuze?

Ook als je bijvoorbeeld een elektrische eeltverwijderaar wilt kopen, zijn er meerdere punten waar je op moet letten. Niet geheel verrassend geldt dit ook bij het kopen van een elektrische tandsteen verwijderaar. Let heel goed op onderstaande punten tijdens je zoektocht.

Aantal standen

Met een elektrische tandsteen verwijderaar kun je je gebit perfect reinigen. Maar, het is daarvoor wel zaak dat je van meerdere standen gebruik kunt maken. Elk deel van het gebit moet je namelijk op een nét iets andere manier reinigen.

Ga daarom goed na over hoeveel standen de tandsteen verwijderaar beschikt. Des te meer standen, des te beter.

Aantal opzetstukken

Niet alleen de standen zijn van belang, maar ook op de opzetstukken. Des te meer opzetstukken je meegeleverd krijgt, des te beter je je complete gebit kunt reinigen.

Overigens gaat het niet alleen om de opzetstukken, maar ook om andere accessoires. Bij veel elektrische tandsteen verwijderaars krijg je bijvoorbeeld een complete tandarts set meegeleverd.

Daarmee kun je je gebit nog beter verzorgen.

Technologie

Bij een elektrische tandsteen verwijderaar moet je ook goed naar de technologie kijken. Dit is wellicht ietwat technisch, maar een sonische tandsteen verwijderaar heeft absoluut de voorkeur.

Deze technologie zorgt voor heel veel trillingen per minuut, waardoor je je gebit op de best mogelijke manier kunt verzorgen.

Handige extra’s

Als je meerdere tandsteen verwijderaars met elkaar gaat vergelijken, moet je goed naar de handige extra’s kijken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een ingebouwd LED lampje. Dat vinden wij toch wel een ‘verplichting’ voor elke tandsteen verwijderaar.

Kwaliteit

Kom je een hele goedkope tandsteen verwijderaar tegen? Sla dan niet direct je slag. De kans is groot dat zo’n goedkope variant niet van de gewenste kwaliteit is. En niet de gewenste reiniging biedt.

Ga altijd voor kwaliteit. Dit betekent onder meer dat je de elektrische tandsteen verwijderaar niet zomaar bij elke keten zou moeten bestellen.

Bestel ‘m bij bijvoorbeeld Bol.com; deze aanbieder werkt met de beste merken samen. Dat merk je aan de kwaliteit, de levensduur en de optimale reiniging van je gebit.


Meer verzorging:


Categorieën: Sport & Verzorging