Elektrische eeltverwijderaar kopen? Bekijk de Top 8!

Last updated by Kaz on

elektrische eeltverwijderaar

Heb je last van eelt op je voeten of handen? Dat is iets waar je eigenlijk niet al te veel aan kunt doen. Als je bijvoorbeeld fysiek werk verricht, is het redelijk logisch dat er eelt ontstaat.

Gelukkig kun je wel iets tegen dit eelt doen. Dát doe je met een elektrische eeltverwijderaar.

Met zo’n eeltverwijderaar neem je snel afscheid van het vervelende eelt. Je schraapt het eelt als het ware van je huid af, waardoor je huid weer kan herstellen.

Een eeltverwijderaar staat hierdoor ook te boek als een eeltvijl.

Zou je graag een eeltverwijderaar elektrisch willen aanschaffen? Neem dan onderstaande 8 reviews door.

In deze 8 reviews vertellen wij je alles over de beste elektrische eeltverwijderaars van dit moment.

De beste elektrische eeltverwijderaars uitgelicht

Snel het eelt van je voeten of handen afhalen? Dat is mogelijk met een elektrische eeltrasp. Hiermee haal je niet alleen het eelt op een snelle manier van je lichaam af, maar ook op een duurzame manier. Je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen aan je huid.

Dat is zeker het geval als je voor één van onderstaande varianten kiest. Deze varianten zijn bij onze test als beste naar voren gekomen. En kun je dan ook met een gerust hart aanschaffen en gebruiken.

1. Beeperfect Elektrische Eeltverwijderaar

De Beeperfect Elektrische Eeltverwijderaar vinden wij de beste elektrische eeltverwijderaar. Deze professionele eeltverwijderaar is handig te gebruiken, biedt fijne extra’s en is ook nog behoorlijk betaalbaar.

Eén van de belangrijkste voordelen is in ieder geval het stofzuigsysteem. Dit systeem zuigt direct de vrijgekomen eelt op, waardoor je dit niet later op de grond terugvindt.

Je hebt bij deze eeltverwijderaar de keuze uit 2 standen en 3 schuurschijven. Ongeacht hoe hardnekkig het eelt is, verwijder je het op een fijne en snelle manier met de Beeperfect Elektrische Eeltverwijderaar.

Ook is het fijn dat deze verwijderaar geheel draadloos werkt. Middels het handige LCD display stel je deze eeltverwijderaar volledig naar wens in.
2. LifeWise Elektrische Eelt Verwijderaar

Wil je een duurzame aankoop doen? Dan is de LifeWise Elektrische Eelt Verwijderaar één van de beste opties. Bij deze prima eeltverwijderaar krijg je maar liefst 60 vervangbare schuurpads geleverd. Dit betekent dat je jarenlang vooruit kunt met deze eeltverwijderaar.

Deze verwijderaar beschikt over een 360 graden ronddraaiend oppervlak. Dit oppervlak haalt razendsnel – en duurzaam – al het eelt van je handen af.

Hierbij ben je ook nog in staat om de draairichting en –snelheid zelf aan te passen. Deze elektrische eeltverwijderaar ligt ook nog fijn in de hand.
3. FreshDragon Elektrische Eelt Verwijderaar

Met de FreshDragon Elektrische Eelt Verwijderaar haal je ook een prima eeltrasp in huis. Deze eeltverwijderaar ligt fijn in de hand, werkt volledig draadloos en wordt met 3 rollers geleverd.

Dankzij deze rollers kun je geruime tijd vooruit met deze betaalbare eeltverwijderaar.

Deze eeltverwijderaar is bovendien in staat om alle soorten eelt te verwijderen. Dit is te danken aan de 3 verschillende rollers, maar ook aan de 2 snelheden.

En dankzij het ingebouwde licht heb je perfect zicht op het eelt. Tijdens het verwijderen van eelt zie je op het display precies wat de resterende accuduur is!
4. Safio V-601 Elektrische Eeltverwijderaar

Wil je voor een veelzijdige en handige elektrische eeltverwijderaar gaan? Kijk dan eens naar de Safio V-601.

Deze elektrische eeltverwijderaar ligt fijn in de hand en wordt met tal van toebehoren geleverd. Hierbij kun je onder meer denken aan een 12-delige pedicure set.

Wat wij ook een groot voordeel vinden, is het LED scherm. Via dit scherm kun je makkelijk van snelheid wisselen.

Overigens krijg je bij aanschaf meerdere rollers meegeleverd, waardoor je alle soorten eelt kunt verwijderen. Deze elektrische eeltverwijderaar werkt ook nog eens volledig draadloos.
5. Vibrix 2.0

Wil je zo snel mogelijk afscheid van eelt nemen? Dan is de Vibrix 2.0 een ware aanrader. Deze elektrische eeltverwijderaar beschikt over de krachtigste motor, waardoor het verwijderen van eelt razendsnel gaat.

Je geniet hierbij ook nog eens van het handige stofzuigsysteem. Daarmee hou je de omgeving ook volledig eeltvrij.

Deze elektrische eeltverwijderaar roteert tot wel 2.500 keer per minuut. Ook dit komt de snelheid van het verwijderen van eelt ten goede.

Verder krijg je meerdere vijlschijven geleverd en heb je de keuze uit 2 snelheden. Bijkomend voordeel is dat deze elektrische eeltverwijderaar fijn in de hand ligt.
6. Vulpes BeautyCare Elektrische Eelt Verwijderaar Pro

Gaat je voorkeur uit naar een professionele eeltverwijderaar? Bekijk dan eens deze Vulpes BeautyCare Elektrische Eelt Verwijderaar Pro.

Dit is één van de duurdere varianten, maar het is tegelijkertijd ook één van de beste. Dit komt onder meer doordat je maar liefst 3 vijlschijven en borstels geleverd krijgt.

Verder heb je de keuze uit 3 snelheden. Je bent daarmee in staat om razendsnel alle soorten eelt van je voet/hand te verwijderen. Bijkomend voordeel is de stofzuigfunctie, waarmee je al het losgekomen eelt perfect opzuigt.
7. MW Elektrische Eeltverwijderaar

Elektrische eeltverwijderaars worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Dat bewijst de MW Elektrische Eeltverwijderaar overduidelijk.

Deze eeltverwijderaar is bijzonder compact vormgegeven, waardoor ‘ie nog makkelijker in gebruik is. Ook kun je deze eeltverwijderaar hierdoor erg makkelijk opbergen.

Met deze elektrische eeltverwijderaar zorg je snel voor zachte voeten. Dit is te danken aan de 3 kopstukken die je geleverd krijgt, evenals het feit dat je uit 2 snelheden kunt kiezen. Deze verwijderaar is makkelijk schoon te houden en werkt volledig draadloos.
8. Be Lavish Elektrische Eeltverwijderaar

Over de Be Lavish Elektrische Eeltverwijderaar zijn wij ook enthousiast. Deze elektrische eeltverwijderaar ligt prettig in de hand en beschikt over een groot LCD scherm. Op dit scherm zie je duidelijk wat de resterende accuduur is.

Deze verwijderaar kun je op 2 verschillende standen instellen. En bij aanschaf krijg je 3 opzetstukken geleverd. Dankzij deze opzetstukken kun je alle soorten eelt op de perfecte manier verwijderen.

Voor deze eeltrasp betaal je bovendien niet de hoofdprijs; de adviesprijs is slechts 28 euro.
Wat is voor jou de beste elektrische eeltverwijderaar?

Wil je dolgraag een elektrische eeltverwijderaar kopen? Dat is absoluut aan te raden. Je verwijdert hiermee het eelt op een fijne, snelle en veilige manier.

Maar, een terechte vraag hierbij is wel wat voor jou de beste elektrische eeltverwijderaar is.

Om het antwoord op die vraag te vinden, zou je goed op onderstaande punten moeten letten:

  • Aantal standen. Net zoals een elektrische tandsteenverwijderaar beschikken de meeste eeltverwijderaars over meerdere standen. Ga goed na om hoeveel standen dit precies gaat.
  • Aantal opzetstukken. Let niet alleen op het aantal standen, maar ook op het aantal opzetstukken. Des te meer opzetstukken, des te beter.
  • Accuduur. Ga ook goed na hoe lang je op één acculading de eelt kunt verwijderen. Idealiter is de accuduur uiteraard zo lang mogelijk.
  • Vormgeving. Check ook goed of de vormgeving van de elektrische eeltverwijderaar naar je wens is. Op dit gebied bestaan in ieder geval aardige verschillen.
  • Handige extra’s. Beschikt de elektrische eeltverwijderaar over een LCD display? Beschikt de eeltverwijderaar over een stofzuigsysteem? En beschikt de eeltverwijderaar over een ingebouwde LED lamp? Dit zijn stuk voor stuk handige extra’s die voor veel extra gebruiksgemak zorgen.
  • Kwaliteit. Kies altijd voor een goede elektrische eeltverwijderaar, zoals bovenstaande 8 varianten. Laat de varianten van bijvoorbeeld Kruidvat links liggen; die varianten zijn niet van de gewenste kwaliteit.

Tips voor het verzorgen van je voeten

Heb je veel last van eelt op je voeten? Dan is het verstandig om je voeten op de juiste manier te verzorgen. Dit doe je bijvoorbeeld door verwarmde pantoffels te dragen en een voetmassage apparaat te gebruiken.

Daarnaast is het aan te raden om onderstaande tips op te volgen:

  • Smeer je voeten regelmatig met een vette crème in. Deze vette crème voorkomt dat de huid uitdroogt, waardoor er minder snel eelt ontstaat.
  • Draag goede schoenen en sokken. Het is sowieso belangrijk om goede schoenen en sokken te dragen. Met de juiste ondersteuning is de kans een stuk kleiner dat er eelt ontstaat.
  • Voorkom overgewicht. Wist je dat ook overgewicht van invloed is op de vorming van eelt? Voorkom overgewicht daarom zoveel mogelijk.
  • Droog je voeten goed af. Na het douchen moet je je voeten extra goed afdrogen.


Meer verzorging:


Categorieën: Sport & Verzorging