Verwarmde pantoffels kopen? De beste elektrische sloffen

Last updated by Joni on

Elektrisch verwarmde sloffen

Je hebt heerlijk geslapen, je stapt je bed uit en je voelt direct de koude vloer aan je voeten.

Klinkt dit herkenbaar in je oren? En vind je de koude vloer toch wel heel vervelend? Dan heb je twee opties: dure vloerverwarming aan laten leggen of de beste verwarmde pantoffels kopen.

Met de beste verwarmde pantoffels hoef je nooit meer koude voeten te hebben. Zodra je uit je bed stapt, doe je direct je voeten in de verwarmde sloffen. Heerlijk!

Onze top 3 verwarmde pantoffels

Klinken bovenstaande voordelen bij jou als muziek in de oren? Neem dan snel onderstaande reviews op je gemakje door.

In deze reviews bespreken wij de drie beste verwarmde pantoffels. Deze pantoffels zitten heerlijk, zijn van een prima kwaliteit en zorgen altijd voor lekkere warme voeten.

1. Beste elektrische sloffen voor dames – Maenor Elektrische Sloffen

Maenor verwarmde pantoffels

Deze leuke elektrische sloffen zorgen dagelijks voor heerlijke warme voeten.

De sloffen zitten als gegoten, zien er leuk uit, zijn lekker zacht en beschikken over een efficiënt verwarmingssysteem. Dit systeem zorgt voor de gewenste warme voeten.

Als je zo naar deze sloffen kijkt, lijken het net normale sloffen te zijn. Niks is echter minder waar. Zodra je je voeten in de pantoffels stopt, zitten de pantoffels direct als gegoten.

Vervolgens kun je de gewenste temperatuur instellen, waarna het verwarmingssysteem zijn werk gaat doen. Binnen de kortste keren voelen je voeten heerlijk warm aan.

Heb je deze pantoffels een paar dagen aangehad? Dan is de kans groot dat de accu inmiddels leeg is. Met dank aan de meegeleverde oplaadkabel laad je de accu van deze sloffen makkelijk op.

Het enige dat je verder nog nodig hebt, is een oplader. Dit kan gewoon een USB oplader zijn, zoals bijvoorbeeld je smartphone oplader.

Let wel op: het merk Maenor geeft aan dat deze elektrische pantoffels voor dames en heren geschikt zijn.

Als wij naar de kleur kijken, vinden wij dit toch echt sloffen voor dames. Dit heeft ook met de maatvoering te maken; de maat loopt van 35 tot 39.

👍 Voordelen:

 • Leuk design voor vrouwen
 • Efficiënt verwarmingssysteem
 • Met oplaadkabel geleverd
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Maten 35 t/m 39

👎 Nadelen:

 • Minder geschikt voor mannen
2. Beste elektrische sloffen voor heren – Obbomed Elektrische voetverwarming

Obbomed elektrisch verwarmde pantoffels

Ben je als man op zoek naar de beste elektrische pantoffels? Dan raden wij je eerder deze variant van het merk Obbomed aan.

Deze pantoffels hebben een basic grijze kleur en zijn onwijs zacht. Zodra je je voeten in deze pantoffels steekt, begint het genieten al.

Dit genieten wordt extreem als je het verwarmingssysteem zijn werk laat doen. Dit systeem zorgt voor een snelle opwarming van de pantoffels. En daarmee voor een snelle opwarming van je voeten.

Belangrijk voordeel is dat je hierbij kunt kiezen uit twee warmtestanden: hoog en laag. Bij de laagste stand levert het systeem 5 Watt aan vermogen en bij de hoogste stand 10 Watt aan vermogen.

Het verwarmingssysteem warmt op tot een maximale temperatuur van 43 graden. Je kunt je vast voorstellen dat dit voor een heerlijk gevoel zorgt.

Heb je met veel plezier genoten van deze pantoffels? Dankzij de USB kabel laad je de batterij van deze pantoffels snel weer op.

Let op: deze elektrische sloffen zijn alleen geschikt voor schoenmaten 40 tot en met 44. Mede daarom vinden wij dit vooral de beste elektrische sloffen voor heren.

👍 Voordelen:

 • Keuze uit 2 standen
 • Basic design (grijze kleur)
 • Automatische timer
 • Verwarmt tot circa 43 graden Celsius
 • Snel op te laden met USB kabel
 • Heerlijk warm en comfortabel

👎 Nadelen:

 • Minder geschikt voor vrouwen
3. Beste verwarmde pantoffels met rits – Obbomed MF-2600L

Obbomed verwarmde sloffen

Geef je de voorkeur aan verwarmde pantoffels die heel lekker zitten?

Dan zijn deze Obbomed MF-2600L verwarmde sloffen wellicht de beste keuze voor je. Deze pantoffels beschikken namelijk over een rits.

Met deze rits kies je uit twee ‘draagstanden’. Je kunt de rits dichtritsen, waarmee je de warmte echt binnen de sloffen houdt. Grote kans dat je voeten héél lekker warm aan gaan voelen.

Kies je ervoor om de rits naar beneden te doen? Dan geniet je van een aangename pasvorm. Mocht je bijvoorbeeld last van een dikke voet of enkel hebben, komt dit maar al te goed uit.

Verder voldoen deze sloffen aan al onze wensen. De sloffen zien er leuk uit, zijn handig in gebruik, bieden een maximale temperatuur van 43 graden en zijn veilig.

Op het moment dat het verwarmingssysteem twee uur lang zijn werk heeft gedaan, schakelt het systeem zichzelf automatisch uit. Hiermee voorkomt het systeem dat het oververhit/overbelast raakt.

Bij deze stoffen kies je overigens uit twee verschillende standen. Je kunt kiezen voor een hogere stand, waarbij het systeem een vermogen van 10 Watt levert.

Met deze stand wordt de maximale temperatuur van 43 graden behaald. Je kunt echter ook voor de lagere stand kiezen met een vermogen van 5 Watt.

👍 Voordelen:

 • Met een handige rits
 • Zien er leuk uit (fraaie grijze kleur)
 • Maximale temperatuur van 43 graden
 • Je hebt de keuze uit 2 standen
 • Inclusief timer tegen oververhitting
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding

👎 Nadelen:

 • Alleen in maten 40 tot en met 44 (de MF-2600M zijn geschikt voor kleinere voeten)
Wat zijn voor jou de beste verwarmde pantoffels?

Klinkt het verhaal van verwarmde pantoffels bij jou goed in de oren? Wil je te allen tijde van lekkere warme voeten binnenshuis genieten?

Dan kies je het beste voor één van de bovenstaande drie varianten.

Tussen deze varianten bestaan de nodige verschillen. Aangezien het aanbod zo divers is, is het des te belangrijker om een goede vergelijking te maken.

Waar je bij het maken van deze vergelijking op moet letten? Dat bespreken we graag hieronder.

Man of vrouw

Ten eerste moet je goed naar je geslacht kijken. Sommige pantoffels zijn unisex, maar de meeste zijn óf voor dames óf voor heren geschikt.

Dit heeft met twee redenen te maken:

 • Het design: de vrouwelijke verwarmde pantoffels zijn bijvoorbeeld in het roze of paars uitgevoerd. Uiteraard kun je dit als man zijnde ook dragen, maar de meeste mannen kiezen toch voor een meer basic kleur.
 • De maten: de vrouwelijke verwarmde sloffen worden in de kleinere maten aangeboden. Bij de mannelijke elektrische sloffen kies je juist alleen tussen de grotere maten. Mannen hebben nu eenmaal (nagenoeg altijd) grotere voeten dan vrouwen.

Design van de pantoffels

Pantoffels design

Zoals we hierboven al gesteld hebben, zou je goed naar het design van de pantoffels moeten kijken. Let hierbij niet alleen op de kleur, maar op de totale vormgeving.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met een rits. Daar zijn wij zelf enthousiast over, aangezien zo’n rits altijd voor een aangename pasvorm zorgt.

Tevens maakt deze rits het aantrekken van de pantoffels een stuk makkelijker.

Temperatuur(standen)

Bij alle elektrische sloffen zou je goed naar de temperatuur moeten kijken.

Wat is de maximale temperatuur die door de sloffen geleverd wordt? En tussen hoeveel standen kun je kiezen?

In een ideale situatie heb je uit meerdere standen de keuze.

Bediening

Bediening verwarmde pantoffels

Hoe kun je de elektrische pantoffels bedienen? Ook dat is een vraag waar je kritisch naar zou moeten kijken.

Uiteraard is het wenselijk dat de bediening zo simpel mogelijk verloopt.

Handige extra’s

Heb je meerdere elektrische pantoffels op het oog? Dan doe je er verstandig aan om goed naar de extra’s te kijken.

Beschikken de sloffen bijvoorbeeld over een timer? Beschikken de sloffen over een meegeleverde USB kabel? En hoe zit het precies met de batterijduur?

De batterijduur is van meerdere factoren afhankelijk. Ten eerste van het verwarmingssysteem en ten tweede van de gekozen stand. Indien je voor de hoogste temperatuur gaat, loopt de batterij sneller leeg.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Wij adviseren je om voor één van bovenstaande elektrische pantoffels te kiezen.

Deze pantoffels zijn simpelweg van de gewenste kwaliteit; we hebben jammer genoeg ook de nodige pantoffels getest die van een veel mindere kwaliteit zijn.

Tevens raden wij je aan om te investeren in de beste elektrische pantoffels. Juist door nét iets meer geld uit te geven, geef je jezelf de mogelijkheid om jarenlang van de pantoffels te genieten.

De voordelen van verwarmde pantoffels

 • Altijd warme voeten: je voeten en handen zijn bepalend voor je lichaamstemperatuur. Doordat in deze twee uiteinden minder bloed stroomt en meer prikkels gevoeld worden, kun je relatief snel last van koude voeten en handen hebben. Met de beste elektrische sloffen heb je gelukkig nooit meer last van koude voeten.
 • Zitten erg aangenaam: de verwarmde pantoffels voelen als normale pantoffels aan. Dit betekent dat de pantoffels lekker warm zitten en een fijne pasvorm hebben. Door de gebruikte materialen zijn de sloffen ook lekker zacht.
 • Leuke designs: de elektrische sloffen worden tegenwoordig in grote getalen aangeboden. Mede hierdoor heb je de keuze uit allerlei leuke designs.

Tips voor het dragen van elektrische pantoffels

Pantoffels
 • Zet de pantoffels naast je bed. Zodra je uit bed stapt, geniet je hiermee direct van warme voeten.
 • Warm de pantoffels eerst op. Voordat je de pantoffels aantrekt, is het advies om ze even op te laten warmen. Dat maakt het allemaal nóg aangenamer!


Meer verwarmde kleding:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *