Verwarmde schoenen? Bekijk de Top 3 verwarmde inlegzolen

Last updated by Joni on

Elektrisch verwarmde inlegzolen

Heb je regelmatig last van koude voeten? Dan ben je zeker niet de enige. Vrij veel mensen hebben last van voeten die ijskoud aanvoelen.

Om hier iets tegen te doen, zouden verwarmde schoenen ideaal zijn. De fabricatie daarvan is vrij lastig, maar gelukkig bestaan er verwarmde inlegzolen.

Wat verwarmde inlegzolen zijn? Dit zijn inlegzolen die je op de normale binnenzool van je schoen moet leggen.

Deze elektrische inlegzolen geven vervolgens warmte af, waardoor de onderkant van je voeten (+ tenen) heerlijk warm worden. Dit straalt uiteindelijk door naar de rest van je voeten.

Nooit meer last van koude voeten dus!

De beste verwarmde inlegzolen

Wil je graag ook elke dag van heerlijk warme voeten genieten? Dan raden wij je aan om onderstaande reviews op je gemakje door te nemen.

In de onderstaande reviews vind je namelijk alle informatie over de beste verwarmde inlegzolen van dit moment.

1. Beste verwarmde inlegzolen – BERTSCHAT PRO

BERTSCHAT inlegzolen

De BERTSCHAT PRO zijn wat ons betreft de beste verwarmde inlegzolen.

Deze zolen zijn bijzonder dun uitgevoerd, waardoor je ze amper voelt in je schoenen. Je geniet hierdoor van veel pascomfort én van heerlijk warme voeten.

Dit is te danken aan de krachtige accu’s van de inlegzolen. Deze accu’s zijn in de zolen weggewerkt, waardoor je deze nooit voelt. Vervolgens kun je de inlegzolen in alle mogelijke schoenen dragen.

Heb je de inlegzolen opgeladen en in de gewenste schoenen gestopt? Dan geniet je tot maar liefst 14 uur lang van de aangename warmte.

Dat is namelijk de maximale batterijduur van de krachtige accu’s. Zijn de accu’s leeg? Dan laad je deze makkelijk op met de meegeleverde USB kabel.

Bij deze schoenzolen vielen de verwarmingsgebieden ons op. BERTSCHAT heeft voor meerdere verwarmingsgebieden gekozen met verschillende afmetingen.

Men weet als geen ander dat de tenen als eerste koud worden, waardoor het grootste verwarmingsgebied bij de tenen aangebracht is.

Verder is het ideaal dat je zelf de temperatuur in kunt stellen. Daarvoor gebruik je de meegeleverde afstandsbediening. Overigens bedraagt de maximale temperatuur maar liefst 68 graden!

Let op: deze inlegzolen zijn in vier verschillende maten te verkrijgen. Maat 35-37, maat 38-40, maat 41-43 en maat 44-46.

👍 Voordelen:

 • Heerlijke pasvorm
 • Beschikt over krachtige accu’s
 • Accuduur van maar liefst 14 uur
 • Je stelt zelf de temperatuur naar wens in
 • Ideale verwarmingsgebieden
 • Past in elke soort schoen
 • Voor zowel mannen als vrouwen geschikt

👎 Nadelen:

 • Vrij prijzig
2. Beste prijs-kwaliteitsverhouding – KIMO Direct verwarmde zolen

KIMO DIRECT elektrische inlegzolen

Geef je liever niet ruim 150 euro aan nieuwe elektrische inlegzolen uit? Dan kun je beter kiezen voor deze inlegzolen van het merk KIMO Direct.

Deze inlegzolen zijn namelijk een stuk voordeliger geprijsd, maar zijn wél van de gewenste kwaliteit.

Ook deze inlegzolen zitten heerlijk, zijn dun uitgevoerd en zijn makkelijk te bedienen. Bij aanschaf krijg je een afstandsbediening meegeleverd, waarmee je op afstand de gewenste temperatuur instelt.

Hierbij heb je de keuze uit drie warmtestanden. In de zool zelf zitten meerdere verwarmingsgebieden en accu’s verwerkt.

Zodra de accu’s leeg zijn, laad je ze makkelijk op dankzij de oplader. Dankzij deze oplader zijn de inlegzolen snel weer in staat om de gewenste warmte af te leveren.

Belangrijk voordeel: deze inlegzolen zijn voor in alle soorten schoenen geschikt. Dit komt door de aangename pasvorm en door het gewicht van slechts 475 gram.

Tevens is het goed om te weten dat je uit twee maten kunt kiezen: maat 35 tot 40 en maat 41 tot 46.

👍 Voordelen:

 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Past in elk soort schoen
 • Keuze uit drie warmtestanden
 • Makkelijk en snel op te laden
 • Fijne pasvorm
 • Geschikt voor alle soorten schoenen
 • In twee maten te verkrijgen

👎 Nadelen:

 • Minder krachtige accu
3. Beste goedkope verwarmde inlegzolen – Zizza Verwarmde Inlegzolen Unisex

Zizza Verwarmde Inlegzolen

Weet je nog niet zeker of verwarmde inlegzolen iets voor jou is?

Dan is het aan te raden om voor deze verwarmde inlegzolen van Zizza te kiezen. Dit zijn volgens onze test de beste goedkope verwarmde inlegzolen.

Voor deze inlegzolen betaal je bij onze partner Bol.com slechts 35,95 euro. Voor dit bedrag kun je niet de mist ingaan; de inlegzolen zijn namelijk van een prima kwaliteit.

De zolen beschikken over meerdere accu’s en verwarmingselementen. De accu’s kun je makkelijk opladen met de USB oplader en geven de warmte perfect af.

Doordat deze inlegzolen zeer dun uitgevoerd zijn, voel je de zolen amper in je schoenen zitten.

Verder geniet je van ultiem loopcomfort, van het feit dat de zolen waterdicht zijn en van de aangename warmte.

Verder is het uniek dat je deze inlegzolen zelf op maat kan knippen; dit varieert van maat 35 tot en met 40.

👍 Voordelen:

 • Voordelig geprijsd
 • Ultiem loopcomfort
 • Op maat te knippen
 • Makkelijk op te laden
 • Waterdicht en comfortabel

👎 Nadelen:

 • Mindere kwaliteit
Voordelen van verwarmde inlegzolen

 • Lekker warme voeten: het opwarmen van de voeten is voor de verwarmde inlegzolen een koud kunstje. De inlegzolen warmen zichzelf op, maar staan daarbij in direct contact met je voeten. Dit betekent dat je voeten binnen de kortste keren heerlijk warm aanvoelen.
 • In alle schoenen geschikt: een ander voordeel is dat je de elektrische inlegzolen in alle schoenen kunt gebruiken. Wil je morgen die ene leuke sneakers aan? Leg de verwarmde inlegzolen alvast in die sneakers en trek morgen je sneakers aan. Gedurende de dag ben je vervolgens verzekerd van warme voeten.
 • Je voelt ze amper zitten: door een extra inlegzool in je schoen te leggen, komt je voet iets hoger ‘te staan’ in de schoenen. Belangrijk voordeel is echter dat je dit nauwelijks voelt. De beste elektrische inlegzolen zijn namelijk vrij dun uitgevoerd.

Wil je een compleet warme outfit dragen? Kijk dan ook eens naar een verwarmde jas, verwarmde handschoenen en verwarmde sokken.  

Wat zijn voor jou de beste verwarmde inlegzolen?

Wil je iets doen aan je koude voeten? Dan is het advies om te kiezen voor één van bovenstaande inlegzolen.

Deze inlegzolen geven heerlijke warmte af, waardoor koude voeten definitief tot de verleden tijd behoren.

Voordat het zover is, moet je wel de juiste verwarmde inlegzolen uitkiezen. Let hierbij goed op onderstaande aandachtspunten:

Maat

Maat elektrische inlegzolen

Het is zaak om goed naar de maat van de inlegzolen te kijken. Hierbij is het goed om te weten dat er géén eenzijdige maten gehanteerd worden. Het gaat altijd om bijvoorbeeld de maten ’38 tot 40’.

Pascomfort

Het is onwijs belangrijk dat de inlegzolen aangenaam zitten. Kijk daarom goed naar de vorm van de inlegzolen, naar de dikte en naar de beoordelingen van andere gebruikers.

Zijn veel gebruikers over de elektrische inlegzolen te spreken? Dan is dat veelzeggend voor de kwaliteit en het pascomfort.

Aandrijving

Ga bij de elektrische inlegzolen goed na om wat voor accu’s het precies gaat. Check of het merk iets aangeeft over de batterijduur en de oplaadtijd.

Ga bovendien goed na of je alle toebehoren meegeleverd krijgt om de accu’s op te kunnen laden.

Temperatuur & bediening

Verwarmde inlegzolen

Uiteraard moet je ook goed naar de temperatuur kijken.

Wat is de maximale temperatuur die door de inlegzolen geleverd wordt? Tussen hoeveel standen kun je kiezen? En hoe kun je tussen de verschillende temperatuurstanden kiezen?

Kwaliteit

Bij de elektrische inlegzolen is het heel belangrijk om goed naar de kwaliteit te kijken.

Kies daarom altijd voor inlegzolen van de betere merken. De inlegzolen die we hierboven hebben besproken, zijn van prima merken.

Daarbij moeten we wel optekenen dat de kwaliteit per merk verschilt. Het merk Zizza levert bijvoorbeeld een mindere kwaliteit dan BERTSCHAT, maar daar is het prijskaartje dan ook zeker naar.

Prijskaartje

Hoeveel geld wil je aan de beste elektrische inlegzolen uitgeven? Je kunt dit zo gek maken als je zelf maar wilt.

Je kunt hier bijna 200 euro aan uitgeven, maar je kunt ook voor maximaal 50 euro prima inlegzolen aanschaffen. Denk al met al goed na over je budget.


Meer warmte:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *