Elektrische kruik kopen? De 8 beste elektrische kruiken

Last updated by Kaz on

elektrische kruik kopen

Heb je het regelmatig koud als je bijvoorbeeld in bed of op de bank ligt? Hoe lekker zou het dan zijn als je een warme kruik op je neer kan leggen?

Als je voor een goede elektrische kruik kiest, geniet je voor een lange tijd van een aangename warmte.

Dit is bovendien een goedkope vorm van warmte. Als je je woning met de centrale verwarming op wilt warmen, ben je al snel een klein vermogen kwijt.

Met een elektrische kruik is dat een heel ander verhaal. Een elektrische kruik is voordelig in aanschaf én gebruik. Wat wil je nog meer?

De 8 beste elektrische kruiken uitgelicht

Heb je oren naar de aanschaf van een elektrische waterkruik? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een goede variant. Een variant die fijn te gebruiken is, die de gewenste warmte afgeeft en die op je overige wensen aansluit.

Graag helpen wij je een handje met deze zoektocht. Wij hebben namelijk alvast de 8 beste elektrische kruiken uitgezocht. Neem onderstaande reviews door en schaf één van de beste oplaadbare kruiken direct aan.

1. Adler AD 7427

De Adler AD 7427 vinden wij de beste elektrische kruik van dit moment. Deze elektrische warmwaterkruik geeft een aangename warmte af, is voor iedereen geschikt en blijft tot wel 5 uur lang warm. Mede daardoor is dit een kruik waar je écht iets aan hebt.

Deze kruik is ook nog eens van een zachte fleece hoes voorzien. Met dank aan deze hoes ziet de kruik er fraai uit én voelt deze heerlijk zacht aan. De kruik heeft bovendien een vermogen van 360 Watt, waardoor de kruik al binnen 15 minuten opgewarmd is.
2. Lanaform LA180201

Een andere geschikte elektrische kruik voor volwassenen is de Lanaform LA180201. Deze kruik is binnen 10 minuten klaar voor gebruiken, heeft een maximale gebruiksduur van 4 uur en is voor meerdere lichaamsdelen geschikt.

Doordat het een relatief kleine kruik is, is ‘ie vooral voor bijvoorbeeld je nek en handen geschikt.

Deze elektrische kruik is op een handige manier vormgegeven. Zo kun je ‘m op je lichaam neerleggen, terwijl je ook je handen in de hoes van de kruik kunt steken. Nadat je dat hebt gedaan, warmen je handen snel en lekker op.
3. LaVidaLuxe Elektrische warmwaterkruik

Heb je oren naar de aanschaf van een elektrische warmwaterkruik? Dan kun je niet om deze variant van het merk LaVidaLuxe heen. Deze elektrische kruik is heerlijk zacht, werkt volledig automatisch en warmt zich razendsnel op.

Als de maximale temperatuur bereikt is, schakelt de kruik zich automatisch af. Deze kruik elektrisch kan hierdoor niet oververhit raken.

Deze elektrische kruik is bovendien makkelijk op te laden. Nadat je dit hebt gedaan, kun je weer een paar uur genieten van deze heerlijke kruik. Overigens is ook deze kruik relatief klein, waardoor ‘ie vooral voor de kleinere lichaamsdelen geschikt is.
4. Lanaform Hottle – Autonome warmwaterkruik

Over het merk Lanaform zijn wij behoorlijk te spreken. Dat is te danken aan de eerder besproken warmwaterkruik van dit merk, maar ook aan de Lanaform Hottle.

Deze warmwaterkruik werkt volledig elektrisch en is makkelijk op te laden. Nadat je deze oplaadbare kruik opgeladen hebt, geniet je tot wel 3 uur lang van een aangename warmte.

Heb je het liefste een kruik zonder water? Dan is dit de beste optie voor je. Deze kruik geeft een heerlijke warmte af, zonder dat je hiervoor water hoeft te gebruiken. En dankzij de oververhittingsbeveiliging is deze kruik alles behalve gevaarlijk.
5. Termozeta – Elektrische Kruik

Ben je op zoek naar een fijne elektrische kruik? Dan is deze variant van Termozeta een geweldige optie voor je. Deze elektrische kruik is van een zachte stof gemaakt en voelt hierdoor heerlijk zacht aan.

Het vermogen van 360 Watt zorgt vervolgens voor een snelle verwarming.

Ook is het ideaal dat je deze warmwaterkruik in 15 minuten op kunt laden. Nadat je dit hebt gedaan, geniet je 2 tot 5 uur lang van een aangename warmte. Het gaat hierbij overigens om een automatische temperatuurregeling. Erg fijn!
6. ProfiCare PC-EWF 3105 Elektrische Warmwaterkruik

De ProfiCare PC-EWF 3105 is een heerlijke kruik voor de koukleumen. Als je het vaak/snel koud hebt, biedt deze warmwaterkruik uitkomst.

Deze kruik is binnen 10 minuten volledig opgeladen, waarbij de kruik een temperatuur van 65 graden Celsius bereikt. Leg de kruik vervolgens op je neer en geniet van een heerlijk gevoel.

Het fijne is dat je deze kruik niet met water bij hoeft te vullen. Het enige dat je moet doen, is deze kruik af en toe opladen. Nadat je dat hebt gedaan, geniet je met veel plezier van deze elektrische warmwaterkruik.
7. Unold elektrische Warmwaterkruik

De Unold elektrische Warmwaterkruik is een heerlijke elektrische kruik. Deze kruik is binnen 10 minuten volledig opgewarmd, waarna je van een heerlijk gevoel geniet.

Dit is te danken aan de maximale temperatuur van de kruik, maar ook aan de warmteafgifte. Tevens is het fijn dat de kruik zelf van zacht materiaal voorzien is.

Deze kruik is in meerdere kleuren te verkrijgen en werkt volledig draadloos. Voordat je van deze kruik kunt genieten, moet je ‘m wel eerst opladen. Je kunt hiervoor een USB kabel gebruiken. Gemak dient de mens!
8. Currero Elektrische Kruik Baby

Ben je op zoek naar een elektrische babykruik? Dan kun je niet om deze variant van Currero heen.

Deze elektrische kruik is voor baby’s ontwikkeld, maar is wat ons betreft ook prima te gebruiken door volwassenen. Met deze kruik geniet je hoe dan ook van een fijn gevoel.

Dit is onder meer te danken aan de snelle opwarming. Stop deze kruik in het stopcontact en geniet binnen 7 minuten van de gewenste warmte.

Je hoeft hiervoor zelf niks te doen met water. De kruik warmt zich via het stopcontact op, waarna je tot 8 uur lang van deze warmte geniet.
Wat is voor jou de beste elektrische kruik?

Voor welke van bovenstaande 8 elektrische kruiken kun je het beste kiezen? Om het antwoord op deze vraag te vinden, zijn er meerdere punten waar je even goed op moet letten. Deze punten zetten we in deze koopgids graag voor je op een rijtje.

Gewenste gebruik

Ten eerste moet je nadenken over het gewenste gebruik. Wil je zelf van de kruik gebruik maken? Of wil je een kruik voor je kind/baby aanschaffen? Dit is uiteraard bepalend voor het soort elektrische kruik waar je het beste voor kunt kiezen.

Overigens kun je ook kijken naar andere warmteproducten. Je kunt hierbij denken aan een elektrische dekens, elektrisch kussen, verwarmde pantoffels en/of verwarmde bodywarmer.

Met of zonder water

Er zijn kruiken die je met water moet vullen, terwijl er ook kruiken zijn die je níet met water hoeft te vullen. Het is aan jou de taak om te bepalen wat je het fijnste lijkt.

Specificaties

Bij een elektrische kruik is het verstandig om op meerdere specificaties te letten:

  • Opwarmtijd: des te korter de opwarmtijd is, des te sneller je van de voordelen van de elektrische kruik geniet.
  • Max. temperatuur: ga ook goed na wat de maximale temperatuur is. Bij veel kruiken ligt dit tussen de 65 en 70 graden Celsius.
  • Duur van de warmteafgifte: je moet ook goed checken hoelang de warmte door de elektrische kruik geleverd wordt. Uiteraard is het de wens dat de warmte een lange tijd afgegeven wordt. Des te fijner het is om de kruik te gebruiken.

Afmetingen & kleur

Je kunt ook nog even goed kijken naar de afmetingen van de kruik. Sommige kruiken zijn lekker groot uitgevoerd, waardoor je ze heerlijk op je buik kunt leggen.

Andere kruiken zijn een stuk compacter, waardoor je ze voor andere lichaamsdelen kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan je nek, handen en/of voeten. Uiteraard zijn er ook veel elektrische kruiken die je veelzijdig kunt gebruiken.

Een ander punt van aandacht is de kleur. Wil je een roze elektrische kruik hebben? Of gaat je voorkeur toch uit naar een andere kleur?

Materiaal

Let niet alleen op de kleur, maar ook op het materiaal. Kijk hierbij naar het materiaal van de kruik zelf, maar ook naar het materiaal van de hoes.

Het is wenselijk dat de hoes van een zacht materiaal vervaardigd is. Dát maakt het des te fijner om gebruik te maken van de elektrische kruik. Zo is het heerlijk om een kruik te gebruiken die van een fleece hoes voorzien is.

Prijs-kwaliteitverhouding

Als laatste punt wijzen wij je graag op de prijs-kwaliteitsverhouding. Het is ten eerste belangrijk om te weten dat de kwaliteitsverschillen nogal groot zijn.

Bestel een elektrische kruik daarom bij een specialist en niet bij bijvoorbeeld Kruidvat, Blokker of Action. Deze winkels bieden goedkope elektrische kruiken aan, maar dat is jammer genoeg duidelijk aan de kwaliteit te zien.

Durf daarom te investeren in de beste elektrische kruik. Hier hoef je slechts een paar tientjes aan uit te geven, waarna het genieten begint.

Je geniet binnen mum van tijd van zo’n fijne elektrische kruik, maar ook in de komende jaren nog. Met alle dank aan de algehele kwaliteit.


Meer verzorging:


Categorieën: Sport & Verzorging