Elektrisch verwarmde bodywarmer kopen? Bekijk de Top 3!

Last updated by Joni on

Bodywarmers met elektrische verwarming

Al decennialang is een bodywarmer een stijlicoon.

Een bodywarmer kleedt elke outfit af, zit heerlijk en is in tal van varianten te verkrijgen. Zo heb je de keuze uit meerdere kleuren, materialen en stijlen.

Draag je een bodywarmer vooral om het lekker warm te hebben? Dan is een elektrisch verwarmde bodywarmer precies het soort bodywarmer waar je naar op zoek bent.

Een elektrische bodywarmer beschikt over een verwarmingssysteem. Dit systeem drijft de verwarmingselementen in de bodywarmer aan, waardoor de bodywarmer warmte afgeeft.

Deze warmte komt op je huid terecht, waardoor je het een stuk warmer krijgt. Met name op de koudere dagen is dit een belangrijk voordeel.

Onze top 3 beste elektrische bodywarmers

De voordelen van een bodywarmer staan als een paal boven water.

Maar, voor welke elektrische bodywarmer kun je nou het beste kiezen? En wat zijn belangrijke aandachtspunten bij het uitkiezen van een nieuwe bodywarmer?

Op die twee vragen geven wij in het restant van dit artikel het antwoord. We starten allereerst met reviews over de 3 beste elektrische bodywarmers.

1. Beste elektrische bodywarmer – Uacah outdoor bodywarmer

Verwarmde bodywarmer Uacah

Gaat je voorkeur uit naar een betaalbare en fraaie bodywarmer? Dan kom je al snel bij deze variant van Uacah uit. Toen wij deze elektrische bodywarmer uit mochten proberen, waren wij direct onder de indruk.

Dit begon eigenlijk al bij de uitstraling van de bodywarmer. De bodywarmer ziet er stijlvol uit, is in een fraaie kleur uitgevoerd en lijkt net een normale bodywarmer te zijn.

Dat is het echter niet; in deze bodywarmer zijn op meerdere plekken verwarmingselementen aangebracht.

Deze elementen zorgen voor een aangename warmte. Volgens het merk Uacah komt deze warmte in veel situaties goed van pas: tijdens het wandelen, tijdens de wintersport, tijdens het uitlaten van de hond of tijdens het werken.

Belangrijk voordeel hierbij is dat je uit drie temperatuurstanden kunt kiezen: 25 graden, 35 graden of 45 graden Celsius.

👍 Voordelen:

 • Stijlvol
 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Aangename pasvorm
 • Warmte elementen aan voor- en achterzijde
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding

👎 Nadelen:

 • Valt klein
2. Beste elektrische bodywarmer met powerbank – BERTSCHAT PRO

Elektrisch verwarmde bodywarmer Bertschat

De BERTSCHAT PRO is naar onze mening één van de beste elektrische bodywarmers.

Dit is te danken aan tal van elementen, waaronder de powerbank. Deze krachtige powerbank zorgt ervoor dat de bodywarmer de gewenste warmte afgeeft.

Belangrijk voordeel is dat je deze powerbank direct meegeleverd krijgt. Je hoeft dus géén separate aankopen meer te doen.

Als je deze bodywarmer met powerbank vervolgens aantrekt, geniet je direct van een aangename pasvorm. De bodywarmer ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Bijkomend voordeel is dat de bodywarmer vrij dun is. Je kunt deze bodywarmer dan ook prima in combinatie met een trui of jas dragen.

Ongeacht met welke andere kleren je deze bodywarmer aantrekt, geniet je van de gewenste warmte.

Bij deze elektrische bodywarmer heb je namelijk uit drie temperatuurstanden de keuze. Heb je de keuze gemaakt? De 5 grote verwarmingszones zijn snel op temperatuur en geven de warmte perfect af.

Je hoeft het in ieder geval nooit meer koud te hebben!

👍 Voordelen:

 • Met krachtige powerbank en USB oplaadsysteem geleverd
 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Beschikt over vijf grote temperatuurzones
 • Perfect te combineren met andere kleding
 • Fraai design
 • Unisex model
 • Krachtige accu (tot 10 uur lang verwarmen op één acculading)

👎 Nadelen:

 • Vrij duur
3. Beste verstelbare elektrische bodywarmer – KIMO Direct outdoor bodywarmer

KIMO DIRECT elektrisch verwarmde bodywarmer

Bij het aanschaffen van een bodywarmer moet je goed naar de maat kijken. Je kunt echter ook voor deze KIMO Direct outdoorbodywarmer kiezen.

Deze bodywarmer is dankzij de rits te verstellen, waardoor deze bodywarmer bij iedereen goed zit.

In onze ogen is dit een unieke bodywarmer. Met dank aan het unieke rits systeem maak je deze bodywarmer bij iedereen passend.

Handig en daarmee ook voor meerdere mensen geschikt; je kunt deze bodywarmer bijvoorbeeld met je partner delen.

Verder is het ideaal dat deze bodywarmer met powerbank geleverd wordt. Dit betreft een krachtige 10.000 mAh powerbank; deze hoef je niet al te vaak op te laden.

De vijf grote verwarmingspanelen leveren perfect de warmte af. Bovendien bepaal je hierbij zelf voor welke temperatuurstand je wilt gaan; je hebt uit drie standen de keuze.

Belangrijke overige voordelen: deze bodywarmer is makkelijk te wassen, is waterdicht, is winddicht en weegt alles behalve veel.

Het minieme gewicht is te danken aan de dunne vormgeving van de bodywarmer. Daarmee draag je deze bodywarmer óók in combinatie met bijvoorbeeld een jas.

👍 Voordelen:

 • Door de rits voor iedereen passend
 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Vijf grote verwarmingszones
 • Dun en licht van gewicht
 • Wind- en waterdicht
 • Makkelijk te wassen
 • Stijlvolle uitstraling
 • Met krachtige powerbank geleverd

👎 Nadelen:

 • Vrij duur
Voordelen van een elektrische bodywarmer

 • Prima warmteafgifte: doordat een bodywarmer een groot gedeelte van het bovenlichaam bedekt, geniet je van een prima warmteafgifte. Zowel je rug als je buik worden lekker opgewarmd door de bodywarmer.
 • Aangename pasvorm: een bodywarmer zit per definitie al lekker. Kies je voor een elektrische bodywarmer? Dan geniet je van een nóg aangenamere pasvorm. De bodywarmer zit heerlijk en geeft ook nog een aangename warmte af.
 • Stijlvol: vanaf de buitenkant zie je niet het verschil tussen een normale bodywarmer en een verwarmde bodywarmer. Met een elektrische variant geniet je dus óók van de gewenste stijlvolle uitstraling. Bijkomend voordeel is uiteraard dat zo’n bodywarmer in tal van kleuren te verkrijgen is.
 • Veelzijdig: tot slot is een elektrische bodywarmer wat ons betreft veelzijdig. Je kunt de bodywarmer als afkleding van je outfit dragen, maar je kunt ‘m ook tijdens het werk dragen. Werk je bijvoorbeeld in de bouw? Dan zijn de koude wintermaanden alles behalve prettig. Met een verwarmde bodywarmer maak je het werken gelukkig een stuk aangenamer.

Wat is voor jou de beste elektrische bodywarmer?

Is een elektrische bodywarmer precies hetgeen waar je naar op zoek bent? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt uit veel varianten kiezen.

Wij geven zelf de voorkeur aan bovenstaande varianten, maar wat is van deze varianten de beste koop voor jóu?

Om het antwoord op die vraag te achterhalen, moet je op de nodige factoren letten. De belangrijkste factoren hebben we even voor je op een rijtje gezet.

Verwarmingszones en temperatuurstanden

Bodywarmer verwarmd

Ten eerste zou je goed naar de verwarmingszones moeten kijken. Een goede elektrische bodywarmer heeft vijf van deze zones, zoals bij bovenstaande varianten ook het geval is.

Ten tweede zou je goed naar de temperatuurstanden moeten kijken. Wij geven hierbij zelf de voorkeur aan een bodywarmer met in totaal drie temperatuurstanden.

Vormgeving & maat

Ten derde zou je goed naar de vormgeving van de bodywarmer moeten kijken.

Wat is de kleur van de bodywarmer? Hoe ziet de bodywarmer er in zijn totaliteit uit? En wat vind je van de vormgeving van de bodywarmer?

Ten vierde moet je ook goed naar de maat kijken. Let goed op of de bodywarmer eventueel klein of groot uitvalt.

Aandrijving

Ten vijfde zou je goed naar de aandrijving moeten kijken.

Op welke manier worden de verwarmingszones aangedreven? En krijg je bij aanschaf direct een powerbank meegeleverd? Dat laatste is toch wel heel prettig wat ons betreft.

Pasvorm

Bodywarmer pasvorm

Ten zesde zou je goed naar de pasvorm moeten kijken. In tegenstelling tot een verwarmde jas is een bodywarmer een stuk dunner.

Zeker als je voor een flinterdunne variant gaat, combineer je de bodywarmer makkelijk met bijvoorbeeld een jas.

Overige eigenschappen

Ten zevende raden wij je aan om goed op overige eigenschappen te letten. Check goed hoe je de bodywarmer kunt wassen, of de bodywarmer waterdicht is en of de bodywarmer winddicht is.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Tot slot wijzen wij je graag op de prijs-kwaliteitsverhouding. Op dit gebied hebben wij twee tips voor je verzameld:

 • Durf te investeren. Juist door net iets meer geld uit te geven, geniet je van een hoogwaardige bodywarmer. Een bodywarmer waar je jarenlang van geniet.
 • Ga voor kwaliteit. Kies altijd voor een verwarmde bodywarmer van één van de betere merken. De merken KIMO Direct, Uacah en BERTSCHAT leveren in ieder geval de gewenste kwaliteit.


Meer verwarmde kleding:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *