Verwarmde jas kopen? De beste jas met verwarming

Last updated by Joni on

Beste verwarmde jassen

Heb je het tijdens de winter regelmatig koud? Sta je bijvoorbeeld op de skipiste te trillen? Of heb je het tijdens het werken behoorlijk koud?

In al deze situaties komt een verwarmde jas goed van pas. Door een jas met verwarming te dragen, hoef je het in principe ’s winters nooit meer koud te hebben.

In dit artikel vertellen wij je graag meer over een elektrische jas. We bespreken in het kort wat hier de voordelen van zijn, waarna wij je kennis laten maken met de beste varianten.

Door voor één van de beste varianten te kiezen, geniet je van een comfortabele én lekker warme jas.

Voordelen van een verwarmde jas

 • Heerlijk warm: het belangrijkste voordeel van een verwarmde jas is uiteraard de warmteafgifte. Doordat zo’n jas veel warmte afgeeft, hoef je het niet meer koud te hebben. Je kunt je vast voorstellen dat dit in veel situaties een aangenaam voordeel is.
 • Fijne pasvorm en stijlvolle uitstraling: een elektrische jas lijkt grotendeels op een normale jas. Zo geniet je ook van een fijne pasvorm en van een stijlvolle uitstraling. Daarbovenop komt dus óók nog dat je het lekker warm hebt.
 • Voor zowel dames als heren: elektrische jassen worden voor zowel dames als voor heren gemaakt. Ongeacht naar wat voor jas je precies op zoek bent, kun je in het huidige aanbod altijd wel een geschikte verwarmde jas vinden.

Onze top 3 beste verwarmde jassen

Zie je de voordelen van een verwarmde jas in? In het hedendaagse aanbod vind je vrij veel verwarmde jassen.

Wat nou de beste koop is, hangt vooral van je wensen en voorkeuren af. Wij raden je in ieder geval onderstaande drie varianten aan. Déze drie varianten zijn als beste uit onze test gekomen.

1. Beste verwarmde jas met powerbank – KIMO Direct verwarmde jas

KIMO DIRECT verwarmde jas

Een goede verwarmde jas wordt met een powerbank geleverd. Dat is ook het geval bij deze verwarmde jas van KIMO Direct; dit is naar onze mening de beste verwarmde jas met powerbank van dit moment.

Bij aanschaf krijg je niet alleen de stijlvolle jas geleverd, maar ook een 10.000 mAh powerbank.

Deze powerbank drijft de vijf ingebouwde verwarmingselementen aan; deze elementen zorgen ervoor dat je het heerlijk warm krijgt.

Belangrijk voordeel hierbij is dat deze powerbank erg krachtig is. Concreet betekent dit dat je tot 8 uur lang van één acculading geniet.

De exacte batterijduur is wel afhankelijk van de temperatuurstand; je kunt namelijk uit 3 temperatuurstanden kiezen.

Over de pasvorm van deze jas zijn wij heel enthousiast. De jas lijkt een normale jas te zijn, maar beschikt dus wel over verwarmingselementen.

Opvallend genoeg is de jas alsnog vrij dun uitgevoerd, waardoor je he ‘m prima kunt combineren met andere kledingstukken.

Verder is het minieme gewicht een voordeel, evenals de water- en winddichtheid. Mocht deze beste verwarmde jas onverhoopt vies worden, is dat geen probleem.

Deze machine is namelijk makkelijk wasbaar!

👍 Voordelen:

 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Met een krachtige powerbank geleverd
 • Beschikt over vijf verwarmingstanden
 • Elk seizoen in het jaar te dragen
 • Licht van gewicht en daardoor comfortabel
 • Water- en winddicht

👎 Nadelen:

 • Alleen in de maten S en L te verkrijgen
2. Beste elektrische jas voor dames – BERTSCHAT Outdoorjas

BERTSCHAT verwarmde jas Soft Shell

Ben je op zoek naar een elektrische jas die speciaal voor dames ontwikkeld is?

Dan raden wij je van harte deze BERTSCHAT Outdoorjas aan. Deze jas heeft een getailleerde pasvorm, waardoor je van een stijlvolle uitstraling verzekerd bent.

Waar je ook verzekerd van bent, is van aangename warmte. Deze jas beschikt namelijk over vijf grote verwarmingsgebieden.

Deze zones bevinden zich op de buik, op de onderrug en op de bovenrug. Al deze elementen worden aangedreven voor een meegeleverde powerbank; deze heeft een accuduur tot wel 10 uur. 

Deze jas houdt de warmte prima vast, doordat dit een softshell-jacket betreft. Ook als er bijvoorbeeld een gure wind staat, betekent dit dat je het heerlijk warm hebt.

Daarbij bepaal je overigens zelf wat de temperatuur van de jas moet zijn. Je kunt uit meerdere standen kiezen, waarbij de maximale stand maar liefst 68 graden is.

Belangrijk detail: deze elektrische jas voor dames is volledig wind- en waterdicht!

👍 Voordelen:

 • Ideaal voor de moderne vrouw
 • Stijlvol en aangename pasvorm
 • Veelzijdig te gebruiken
 • Vijf grote verwarmingselementen
 • Met powerbank geleverd
 • In meerdere maten te verkrijgen

👎 Nadelen:

 • Relatief duur
3. Beste elektrische jas voor heren – GLØDE Parka winterjas

Glode Elektrische Verwarmde Jas

Ben je als man zijnde op zoek naar een stijlvolle elektrische jas?

Dan kom je al snel bij deze prachtige jas van het merk GLØDE uit. Deze jas heeft eigenlijk alles waar je naar op zoek kunt zijn.

De jas ziet er ten eerste geweldig uit. Dit is te danken aan de gebruikte materialen, de kleurstelling en de lengte van de jas.

Zoals je op de foto al kunt zien, is deze jas vrij lang uitgevoerd. Hiermee blijft sowieso je bovenlichaam en achterwerk al lekker warm.

Deze warmte wordt alleen maar verder versterkt door de verwarmingselementen. Het merk GLØDE heeft hierbij voor 4 verwarmde zones te vinden.

Eén zone in de nek, één zone op de rug en twee zones op de buik. Met dank aan deze verwarmingselementen blijft je gehele bovenlichaam heerlijk warm.

Bij aanschaf krijg je een 10.000 mAh powerbank geleverd. Deze powerbank drijft de verwarmingselementen aan en zorgt voor een lange batterijduur.

Tijdens deze batterijduur – tot wel 8 uur lang – geniet je van aangename warmte. Bovendien geniet je van de fraaie uitstraling van de jas en van de heerlijke pasvorm.

Uiteraard is deze hoogwaardige elektrische jas met verwarming volledig wind- en waterdicht.

👍 Voordelen:

 • Ideaal voor de stijlvolle man
 • Fraai design en heerlijke pasvorm
 • Inclusief powerbank geleverd
 • 4 verwarmingselementen
 • Temperatuur naar wens in te stellen
 • Geschikt voor alle gelegenheden

👎 Nadelen:

 • Duur
Wat is voor jou de beste elektrische jas?

Heb je het idee dat een elektrische jas aan je wensen voldoet?

Dan is het zaak om op zoek te gaan naar de beste elektrische jas. Hierbij raden wij je sowieso aan om voor één van bovenstaande jassen te gaan.

Maar, wat is van deze jassen nou voor jóu de beste keuze? Om dat te bepalen, moet je goed op tal van factoren letten. De belangrijkste factoren bespreken we hieronder in het kort.

Soort jas

Soorten verwarmde jassen

Ten eerste moet je goed kijken naar het soort jas. Ga je voor een speciale dames- of herenjas? Of kies je voor een zogeheten unisex jas?

Ook moet je goed naar de pasvorm van de jas kijken. Zoals je aan bovenstaande varianten al kunt zien, kun je tussen een korte- en lange jas kiezen.

Verwarmingselementen & temperatuur

Wij adviseren je om heel goed naar de verwarmingselementen te kijken.

Waar bevinden deze elementen zich? En om hoeveel elementen gaat het precies? Let hierbij ook op de maximale temperatuur van deze elementen.

Verder zou je goed moeten kijken naar de instellingen van deze temperatuur. Is het mogelijk om dit zelf te bepalen? Of ben je aan één temperatuurstand gebonden?

Pasvorm en materiaal

Verwarmde jas pasvorm en materiaal

Ook is het belangrijk om goed naar de pasvorm en het materiaal te kijken. Is het bijvoorbeeld een jas die getailleerd is? En gaat het om een jas die volledig water- en winddicht is?

Twee belangrijke vragen waar je goed naar moet kijken.

Powerbank

Wat hebben verwarmde jassen, een verwarmde bodywarmer en verwarmde inlegzolen met elkaar gemeen?

Juist; al deze producten werken op basis van een accu. In het geval van een elektrische jas gaat het hierbij altijd om een powerbank.

Ga goed na of je deze powerbank meegeleverd krijgt. Zo ja, wat is de kracht van de accu? En hoe lang kun je van één acculading genieten?

Prijs-kwaliteitsverhouding

Bij het uitkiezen van de beste jas met verwarming moet je goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding kijken.

Durf in ieder geval te investeren, aangezien je jarenlang van zo’n jas geniet. Dat is zeker het geval als je voor een jas van één van de betere merken kiest.
Meer verwarmde kleding:

Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *