Beste nekmassage apparaat kopen? De Top 10!

Last updated by Kaz on

beste nekmassage apparaat

Zit je de gehele dag achter je computer? Grote kans dat je na verloop van tijd last van je schouders en nek krijgt.

Zonder dat je het doorhebt, span je de spieren in je nek namelijk voortdurend aan tijdens het zittend werken. Dit los je gelukkig op met een goed nekmassage apparaat.

Een goed nekmassage apparaat voorziet je nek van een fijne massage. Je nekspieren komen hierdoor tot rust, waardoor de spanning uit de spieren verdwijnt.

Dat betekent dat je minder last hebt van pijn in je nek. Alleen maar voordelen toch?

De 10 beste nekmassage apparaten uitgelicht

Wil je graag een massage apparaat voor nek en schouders aanschaffen? Dan raden wij je aan om voor één van onderstaande 10 varianten te kiezen. Uit onze test zijn deze 10 varianten als beste naar voren gekomen.

Dat is uiteraard niet zonder reden. Nee, deze apparaten bieden de gewenste massage. Je neemt hierdoor snel afscheid van de vervelende pijn in je nek. En je geniet tijdens de massage ook nog eens van een aangenaam gevoel!

1. FAMBZ Ultimate Infrarood Nekmassage Apparaat

Wil je voor het beste nekmassage apparaat gaan? Dan kun je niet om deze variant van het merk Fambz heen. Dit massage apparaat is speciaal voor de nek ontworpen.

Dit blijkt onder meer uit de vormgeving en het soort massage. Dit massage apparaat biedt namelijk een heerlijke shiatsu massage aan.

Met dit nekmassage apparaat heb je alle touwtjes in eigen handen. Je kunt ‘m op de gewenste manier instellen, waarbij je uit maar liefst 5 soorten massages kunt kiezen. Ook is het mogelijk om tussen de 16 snelheden te variëren.

Dit massage apparaat richt zich hierbij hoofdzakelijk op de nekspieren, maar neemt ook de spieren in de schouders mee.
2. Sanbo Draadloos Massagekussen WL30

Ben je op zoek naar een fijn nekmassage apparaat? Dan sluit een massagekussen prima op je wensen aan. Of beter gezegd: dan sluit het Sanbo WL30 massagekussen perfect op je wensen aan.

Je legt je hoofd tegen dit kussen aan, waarna je nek van een heerlijke massage voorzien wordt.

Het fijne is dat je dit massagekussen voor meerdere massages kunt gebruiken. Je kunt ‘m als shiatsu massageapparaat inzetten, maar ook als infrarood massageapparaat.

In dat geval geniet je ook nog van een heerlijke warmtefunctie. Snel afscheid nemen van pijn in je nek? Het is mogelijk met de Sanbo WL30.
3. Vulpes BodyCare Nekmassage Apparaat met Infrarood

Het Vulpes BodyCare Nekmassage Apparaat met Infrarood vinden wij eveneens een geweldige optie. Dit nekmassage apparaat biedt een heerlijke massage én een heerlijke warmte. Door de warmte neem je nog sneller afscheid van de pijn in je nek.

Wat bij dit kussen direct opvalt, is de veelzijdigheid. Je kunt bijvoorbeeld uit maar liefst 6 verschillende soorten massages kiezen.

En je bent ook nog in staat om dit kussen op 15 snelheden in te stellen. Dankzij de afstandsbediening kun je dit kussen op een ideale manier bedienen!
4. Recures Shiatsu Massagekussen

Ben je specifiek op zoek naar een shiatsu massagekussen voor je nek? Dan is deze variant van het merk Recures de beste optie voor je.

Dit massagekussen biedt een heerlijke shiatsu massage inclusief infrarood verwarming. Door dit kussen regelmatig te gebruiken, neem je snel afscheid van de pijn in je nek.

Dit kussen beschikt over maar liefst 8 massageballen. Deze ballen drukken tot diep in je nek, waardoor alle spierklachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bovendien is dit nekmassage apparaat makkelijk naar wens in te stellen.
5. FAN HOME Nekmassage Apparaat

Wil je thuis van een heerlijke nekmassage kunnen genieten? Dan is de aanschaf van dit FAN HOME Nekmassage Apparaat aan te raden.

Dit nekmassage apparaat sluit heerlijk op je nek aan, waarna je van een heerlijke massage geniet. Hierbij kun je uit meerdere soorten massages kiezen!

Je hebt in totaal de keuze uit 5 massagestanden. En je kunt dit kussen ook nog op 16 verschillende standen instellen.

Deze bediening gaat erg simpel, dankzij de afstandsbediening die meegeleverd wordt. Wat ons ook aanspreekt, is de lange draadloze werking van dit nekmassage apparaat.
6. Duerté – Shiatsu Massagekussen Nek en Rug

Heb je het liefste een nek- en rugmassage apparaat? Dan raden wij je van harte dit apparaat van het merk Duerté aan.

Dit is een massage stoel waar je op plaats moet nemen, waarna je van een heerlijke massage voorzien wordt. Je kunt hierbij uit meerdere soorten massages kiezen.

Zo op het eerste oog lijkt dit een grote massage stoel te zijn. Dat is ook het geval, maar je kunt de stoel gelukkig inklappen. Nadat je dit hebt gedaan, berg je ‘m moeiteloos op.

Of je neemt ‘m probleemloos ergens mee naar toe. Binnen 10 minuten geniet je van een veel fijner gevoel in je nek, schouders en rug!
7. Northwall Massagekussen

Wil je zowel je nek als je rug van een heerlijke massage voorzien? Kijk dan eens naar het Northwall Massagekussen.

Dit kussen zorgt voor een heerlijke massage van de spieren in de nek, maar ook in de bovenrug. Op deze manier neem je snel afscheid van pijn, waaronder de vervelende spanningspijn.

Met dit apparaat kun je alle kanten op. Zo heb je de keuze uit meerdere massagestanden, waaronder een infrarood warmtefunctie.

En het is ook nog ideaal dat je uit drie intensiteitstanden kunt kiezen. Met dit kussen creëer je al met al altijd de gewenste massage.
8. Massagerr Shiatsu Massagekussen

Weet je van jezelf dat je veel last van stress hebt? Dan biedt dit massagekussen van Massagerr uitkomst.

Dit kussen gaat de pijn ten gevolge van stress tegen, terwijl je ook nog een stressbal meegeleverd krijgt. Met dit kussen ga je overigens ook de pijn in je bovenrug en schouders tegen.

Ook met dit massagekussen kun je alle kanten op. Het kussen biedt namelijk meerdere soorten massages aan. Ook kun je gebruik maken van de heerlijke infrarood warmtefunctie. Deze warmte gaat de pijn tegen én zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens de massage.
9. ForDig Shiatsu Massagekussen

Weet je niet zeker of een nekmassage apparaat iets voor jou is? Probeer het dan eens uit met dit ForDig Shiatsu Massagekussen.

Voor dit kussen betaal je slechts +/- 20 euro, waardoor het een vrij risicoloze aankoop is. Mocht je het alsnog niks vinden, heb je er in ieder geval niet al te veel geld aan uitgegeven.

Met dit kussen voorzie je je nek van een heerlijke massage. Dit is voornamelijk te danken aan de 4 koppen die ingebouwd zijn.

Deze koppen kun je naar wens instellen, waardoor je altijd van de gewenste massage geniet. Dankzij de 12V autolader kun je dit kussen óók in de auto gebruiken.
10. WeRelieff Shiatsu Massagekussen met Warmte

Een goed nekmassage apparaat voor een zacht prijsje. Dat is één van de manieren waarop we het kussen van WeRelieff kunnen omschrijven.

Dit nekmassage kussen biedt meerdere soorten massages aan én biedt een warmtefunctie aan. Met dit kussen neem je snel afscheid van de pijn in je nek en rug.

Bijkomend voordeel: je kunt uit meerdere snelheden en draairichtingen kiezen. Door deze instelmogelijkheden geniet je te allen tijde van de gewenste massage.

Ook is het fijn dat dit nekmassage apparaat over een timer beschikt. Houd er wel rekening mee dat dit geen draadloos apparaat betreft.
Wat is voor jou het beste nekmassage apparaat?

Heb je interesse om een nek massage apparaat aan te schaffen? Kies met een gerust hart voor één van bovenstaande varianten. Het lastige is alleen dat deze varianten nogal verschillend zijn.

Om tot de beste koop te komen, zijn er daarom bepaalde zaken waar je goed over na moet denken. Deze zaken bespreken we graag hieronder in het kort.

Gewenste gebruik

Je moet allereerst over het gewenste gebruik nadenken. Wil je een massage apparaat voor alléén je nek hebben? Of wil je een massage apparaat voor nek en schouders (en rug) hebben? De keuze op dit gebied is reuze.

Overigens zijn er ook sommige apparaten die je voor je hele lichaam kunt gebruiken. Wij raden je echter aan om altijd voor speciale massage apparaten te kiezen.

Wil je je handen masseren? Kies dan voor een handmassage apparaat. Wil je je gezicht rustgevend laten masseren? Kies dan voor een gezichtsmassage apparaat.

En voor je rug kies je het beste voor een rugmassage apparaat. Net zoals dat je voor je voeten en benen voor respectievelijk een voetmassage apparaat en beenmassage apparaat zou moeten kiezen.

Soort massage

Ten tweede moet je goed naar het soort massage kijken. Kun je het nekmassage apparaat bijvoorbeeld in meerdere massagestanden instellen? Of heb je slechts één soort massage tot je beschikking?

Dit is iets waar je op voorhand goed over na moet denken. Verdiep je daarvoor ook even goed in de verschillende soorten massages. En bepaal welk soort massage het beste op jouw situatie en wensen aansluit.

Tip: let ook goed op de aanwezigheid van een warmtefunctie. Dit geniet onze voorkeur in ieder geval absoluut, aangezien je met de warmtefunctie van een nog fijnere massage geniet.

Je neemt nog sneller afscheid van de pijn in je nek, terwijl de warmte ook voor een aangenaam gevoel zorgt.

Draadloos of bedraad

Waar wil je je nieuwe nekmassage apparaat gebruiken? Als je dat weet, kun je ook een keuze maken voor het juist soort nekmassage apparaat. Daarbij moeten we onderscheid maken tussen een draadloze- en bedrade variant.

Met een draadloze variant geniet je van onbeperkte bewegingsvrijheid. Maar, je moet wel met enige regelmaat de accu/batterijen opladen. Bij een bedrade variant is dat uiteraard niet het geval.

Instelmogelijkheden

Je zou ook goed naar de instelmogelijkheden moeten kijken. Kun je bijvoorbeeld tussen meerdere soorten massages kiezen?

En kun je ook uit meerdere draairichtingen en snelheden kiezen? Het is absoluut wenselijk dat je uit meerdere instelmogelijkheden kunt kiezen, maar dit is niet bij alle nekmassage apparaten het geval.

Kwaliteit

Tot slot wijzen wij je graag op de kwaliteit van een nekmassage apparaat. Kies altijd voor een variant van een A-merk. En check ook goed de ervaringen van andere kopers.

Daarbij raden wij je ook aan om goed naar de aanbieder te kijken. Laat bijvoorbeeld nekmassage apparaten van Kruidvat en Action links liggen.

Die apparaten zijn goedkoop, maar voldoen niet aan de verwachtingen. Je kunt daarvoor beter investeren in één van bovenstaande nekmassage apparaten. 


Meer massage apparaten:


Categorieën: Sport & Verzorging