Elektrische massagestoel: 4 luxe, professionele massagestoelen

Last updated by Simon on

elektrische_massagestoel_met_trilfunctie

Ervaar jij op dit moment de nodige stress door jouw werksituatie? Of heb je om een andere redenen last van een verstijfd en pijnlijk lichaam?

Het advies is om daar zo snel mogelijk iets aan te doen; dit doe je bijvoorbeeld door gebruik van een elektrische massagestoel te maken.

In dit artikel laten wij je graag kennis maken met de vier beste elektrische massagestoelen van dit moment.

Wat een goede massagestoel is? Die vraag hebben wij onszelf ook gesteld. Vervolgens hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht, waarbij wij op zoek zijn gegaan naar de beste massagestoel voor thuisgebruik.

Tevens zijn wij op zoek gegaan naar de beste professionele massagestoel, maar daar moeten we het volgende over concluderen: een professionele massagestoel is toch van een hele andere orde.

In dit artikel richten wij onze pijlen daarom op de elektrische massagestoel voor thuisgebruik.

Wat zijn de voordelen van een elektrische massagestoel?

Weet je nog niet zeker of een elektrische massagestoel iets voor jou? Volgens ons is de aanschaf hiervan eigenlijk altijd aan te raden, onder meer vanwege deze voordelen:

 • Een elektrische massagestoel is goed voor het lichaam: met een dergelijke stoel kun je jouw lichaam op een hele aangename manier laten masseren. Dit komt onder meer de doorbloeding, de (eventuele) pijn in jouw lichaam en de algehele conditie van jouw lichaam ten goede.
 • Het is heerlijk om van een elektrische massagestoel te gebruiken: tevens is het heerlijk om van zo’n massage te genieten. Je komt tot rust, terwijl je lichaam ook nog eens op een aangename manier onderhanden genomen wordt. De kans is bovendien groot dat je zelfs in een volledige ontspanningsmodus terecht gaat komen!
 • Je hoeft slechts één keer een investering te doen: als je een lekkere massage wenst te hebben, kun je naar een massagesalon toe gaan. Indien je dit regelmatig doet, merk je echter al snel dat dit veel geld kost. Een elektrische massagestoel is ook niet goedkoop, maar hier hoef je slechts één keer een investering voor te doen.

Spreken deze voordelen jou aan? Dan is het advies om te kiezen voor de beste elektrische massagestoel. Neem onderstaande reviews door en maak direct jouw keuze!

1. NRG Wellness Massagestoel – Deluxe

massagestoel-elektrisch-professioneel

Ben je bereid om te investeren in de beste elektrische massagestoel? En wil je graag een stoel met veel mogelijkheden tot je beschikking hebben?

Dan kies je het beste voor deze massagestoel van NRG Wellness. Deze luxe massagestoel brengt onwijs veel mogelijkheden met zich mee.

Zo beschikt deze massagestoel over maar liefst 14 rollers. Deze rollers zorgen voor een heerlijke rugmassage, maar daar blijft het niet bij.

Nee, je kunt ook jouw nek, jouw schouders, jouw armen, jouw heupen, jouw kuiten, jouw voeten en jouw taille laten masseren. Heerlijk!

Tijdens de massage behoud je ook de optimale controle. Zo bepaal je zelf de intensiteit, de druk en de snelheid. Wil je nergens omkijken naar hebben?

Dan kies je voor één van de 6 automatische programma’s. Met dank aan de handige afstandsbediening stel je de luxe massagestoel snel naar wens in. Echt de beste massagestoel wat ons betreft!

Voordelen:

 • Zelf intensiteit, druk en snelheid bepalen
 • Massage voor eigenlijk het gehele lichaam
 • Transportwieltjes voor het verplaatsen van de stoel
 • Geweldige kwaliteit
 • 6 automatische programma’s

Nadelen:

 • Deze elektrische massagestoel is prijzig
2. Tchair TC-296 massagestoel

massagestoel_tchair_tc-296

Gaat jouw voorkeur uit naar een massagestoel met een fraai design? Wil je de massagestoel bijvoorbeeld midden in jouw woonkamer zetten? Als je voor deze Tchar TC-296 massagestoel kiest, heb je die mogelijkheid. Dit is namelijk een massagestoel die echt heel fraai vormgegeven is.

Zo heeft deze massagestoel een fraai design, terwijl de zitting ook van leer vervaardigd is. Dit zit niet alleen aangenaam, maar zorgt dus ook voor een toffe uitstraling.

Uiteraard is dat niet het belangrijkste voordeel van deze massagestoel. Nee, het belangrijkste voordeel is toch wel de magnifieke werking.

Bij deze stoel kun je bijvoorbeeld uit vier automatische programma’s kiezen: Energy, Recovery, Cradle of Sleep. Daarnaast kun je ook nog uit vier handmatige programma’s kiezen: Kneading, Tapping, Kneading & Tapping en shitasu.

Met dank aan deze mogelijkheden ben je ook in staat om meerdere lichaamsdelen te masseren.

Hierbij geniet je van een heel belangrijk voordeel: deze stoel is in staat om de contouren van jouw lichaam te volgen. Juist dáárdoor geniet je van een massage met een optimaal resultaat!

Voordelen:

 • Prachtig design
 • De keuze uit meerdere programma’s
 • De stoel maakt gebruik van een unieke 3D technologie
 • Meerdere lichaamsdelen kunnen gemasseerd worden

Nadelen:

 • Maximale gebruikersgewicht is slechts 96 kilo
 • Dit is geen goedkope elektrische massagestoel
3. Medina Massagestoel verstelbaar

medina_massagestoel_verstelbaar_stof_bruin

Geef jij liever iets minder geld uit aan een elektrische massagestoel? En hoeft de massagestoel niet zo professioneel voor jou te zijn? Dan kies je het beste voor deze stoel van het merk Medina. Deze stoel lijkt net een normale stoel, maar schijn bedriegt. Het is namelijk zo dat je op deze stoel van een heerlijke massage geniet.

Op deze stoel kun je meerdere lichaamsdelen heerlijk tot rust laten komen. Dit is te danken aan de 8 drukpunten welke in de stoel te vinden zijn.

Dankzij deze drukpunten kunnen de schouders, de billen, de rug en de benen heerlijk gemasseerd worden. Daarbij heb je de keus uit 3 intensiteitsniveaus, 5 instelbare modi en geniet je van een heerlijke verwarmingsfunctie.

Bijkomend voordeel: voor deze stoel betaal je niet de hoofdprijs. Bovendien is het design van de stoel lekker basic; het is daardoor dus net een normale stoel.

Als je op deze elektrische massagestoel plaatsneemt, merk je eigenlijk direct dat het echter iets bijzonders is. Iets bijzonders waar je jarenlang van kunt/gaat genieten!

Voordelen:

 • Geschikt voor meerdere lichaamsdelen
 • Voordelig geprijsd
 • Fraai basic design
 • 3 intensiteitsniveaus en 5 instelbare modi
 • Inclusief verwarmingsfunctie

Nadelen:

 • Biedt minder mogelijkheden dan hierboven besproken varianten
4. Bobby’s Elektrische Massagestoel

bobbys_elektrische_massagestoel_-_massagestoel_-_relax_stoel_-_chill_stoel_-_creme_-_kunstleer_-_tv_stoel_-_warmtefunctie_-_lig_en_trilfunctie_-_92_x_92_x_109_cm

Deze top 4 sluiten we graag af met deze stoel van het merk MCombo. Dit merk heeft met de Bobby’s elektrische massagestoel echt een waanzinnige stoel op de markt gebracht. Zo heeft deze stoel een tof design, maar zijn vooral de vele functies ideaal te noemen.

Zo is het een groot voordeel dat je de stoel geheel naar wens in kunt stellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de rugleuning naar wens te verplaatsen.

Hierbij kun je kiezen uit onder meer een zit- én een ligfunctie. Vervolgens kun je uit één van de vele massagestanden kiezen.

Met dank aan de verschillende massagestanden kun je jouw rug, kuiten, benen en heupen heerlijk laten masseren.

Hierbij bepaal je ook volledig zelf hoelang de massage moet duren. Verder is het ideaal dat de stoel aangenaam zit, dat de stoel in vier kleuren verkrijgbaar is en dat de stoel van kunstleder vervaardigd is.

Al met al een fraaie en handige massagestoel die je moeiteloos midden in jouw woonkamer neer kunt zetten!

Voordelen:

 • Stijlvol design
 • Zowel een zit- als een ligfunctie
 • Geschikt voor kuiten, benen, heupen en rug
 • Meerdere massagestanden
 • Met een handige afstandsbediening

Nadelen:

 • Niet de goedkoopste elektrische massagestoel
 • Het kunstleder kan gaan plakken bij hitte
Waar op letten bij de aanschaf van een luxe elektrische massagestoel?

Heb jij jouw pijlen op de beste elektrische massagestoel gericht? Zoals de reviews hierboven laten zien, kun je uit behoorlijk veel verschillende massagestoelen kiezen.

Met deze koopgids willen wij je graag een handje helpen om uiteindelijk tot de juiste keuze te kunnen komen.

Soort massagestoel

Allereerst moet je goed kijken naar het soort massagestoel. Wil je voor een vrij basic massagestoel gaan? Of wil je voor een professionele massagestoel gaan? De keuze is aan jou.

Soort massage

Kijk ook goed naar het soort massage. Betreft het bijvoorbeeld een massagestoel met een trilfunctie, met een verwarmingsfunctie of met een shiatsu massage?

De ervaring leert dat eigenlijk alle stoelen van drukpunten gebruik maken. Indien de stoel ook nog een tril- of verwarmingsfunctie heeft, is dat absoluut mooi meegenomen.

Design van de stoel

Wil je de massagestoel een prominente plek in jouw woonkamer geven? Dan is het uiteraard ook wenselijk dat het design van de stoel naar wens is.

Bekijk daarom goed de vormgeving, de kleurstelling en het materiaalgebruik van de stoelen.

Massagestanden

Idealiter kun je bij een elektrische massagestoel uit meerdere massagestanden kiezen. Ga goed na welke standen dit zijn, wat je allemaal zelf in kunt stellen én welke lichaamsdelen je kunt laten masseren.

Kwaliteit van de stoel

Ga je voor een luxe massagestoel? En wil je de massagestoel ook dagelijks gaan gebruiken? Zorg er dan voor dat je voor een écht goede massagestoel kiest.

Wij hebben – helaas – op moet merken dat veel stoelen niet aan onze kwaliteitseisen voldeden. De hierboven besproken stoelen uiteraard wel.

Prijskaartje van de stoel

Kun je een massagestoel Lidl kopen? Of kun je het beste een elektrische massagestoel bij een gespecialiseerde partij kopen? Onze voorkeur gaat toch uit naar het tweede.

Je betaalt dan mogelijk iets meer, maar je krijgt dan wel veel meer waar voor je geld.

Let op: niet voor iedereen geschikt

Tot slot willen wij je op het volgende wijzen: een elektrische massagestoel is niet voor iedereen geschikt. Wij raden aan de volgende personen af om gebruik van een massagestoel te maken:

 • Vrouwen die zwanger zijn
 • Mensen met een pacemaker
 • Kinderen jonger dan 14 jaar oud


Meer artikelen:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *