Beste cellulite apparaat voor een gave huid

Last updated by Simon on

Beste anti-cellulite apparaten

Heb je op bijvoorbeeld je bovenbenen of dijen allemaal kleine putjes in je been? Dan wijst dit op cellulitis. Dit is geen ziekte of aandoening, maar gaat door het leven als een schoonheidsprobleem.

De putjes en gaatjes in de huid ogen namelijk – volgens veel vrouwen – niet al te fraai.

Om iets tegen cellulitis te doen, kun je het beste een cellulite apparaat gebruiken. In dit artikel laten wij je kennismaken met de beste cellulite apparaten van dit moment.

De beste anti cellulitis apparaten die echt werken

Ben je op zoek naar een goed anti cellulitis apparaat? Dan kun je voor een elektronisch apparaat kiezen, maar ook voor een cellulitis roller.

Wij adviseren je om echt voor de elektronische apparaten te kiezen. Met een dergelijk cellulite massage apparaat geniet je van de gewenste werking. Dat is bij veel van dergelijke rollers niet het geval.

Maar, voor welk anti cellulitis apparaat kun je het beste kiezen? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben een top 3 samen weten te stellen.

Over deze drie beste anti cellulitis apparaten ontdek je hieronder meer.

1. Medisana AC850 Anti-Cellulitis – Massageapparaat

medisana_ac850
Bekijk meer foto’s, reviews & prijs

Wil jij iets tegen de minder fraaie sinaasappelhuid doen? En wil je vooral op een efficiënte en duurzame manier afscheid nemen van de putjes in je huid? Dan doe je er verstandig aan om voor dit Medisana AC850 massageapparaat te kiezen. Met dit apparaat neem je namelijk op de juiste manier afscheid van de cellulitis.

Door met dit apparaat over je bovenbeen heen te rollen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Ook de lymfedrainage wordt gestimuleerd, waardoor de huid zich als het ware weet te herstellen. Indien je dit massage voor langere periode achtereen gesloten gebruikt, is de kans heel groot dat de cellulitis volledig verdwijnt.

Bijkomend voordeel is dat je uit twee massagestanden kunt kiezen. Met de handige schuifknop selecteer je de gewenste stand, waarna je je bovenbeen of dijen direct kunt masseren. Met dank aan het compacte ontwerp doe je dit bovendien op een aangename manier.

Ook over de prijs-kwaliteitsverhouding van dit cellulite apparaat zijn wij enthousiast. Je betaalt een bedrag van slechts 30 euro, terwijl de resultaten van dit apparaat onbetaalbaar zijn. Een strakke, stralende en zachte huid; daar tekent elke vrouw voor, niet waar? Met dit anti cellulite apparaat kun je een dergelijke huid verkrijgen!

👍 Voordelen:

 • Keuze uit twee massagestanden
 • Compact en lichtgewicht ontwerp
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Zichtbaar resultaat

👎 Nadelen:

 • Je kunt niet al te veel druk zetten
 • Maakt relatief veel lawaai
2. Innovagoods Anti Cellulitis Apparaat Pro

anti_cellulitis_apparaat_pro
Bekijk meer foto’s, reviews & prijs

Als je van je cellulite afscheid wilt nemen, kun je ook voor dit apparaat van Innovagoods kiezen. Met dit apparaat is het relatief makkelijk om de cellulitis te laten verdwijnen. Bovendien kun je dit apparaat voor tal van lichaamsdelen gebruiken; voor de bovenbenen, voor de dijen, voor de kuiten, voor de armen en voor de billen.

Bij aanschaf van dit cellulite massage apparaat krijg je twee soorten zuigcapsules geleverd. Deze zuigcapsules kun je aan het apparaat vastmaken, waarna je het gewenste lichaamsdeel kunt verzorgen. De enkelvoudige roller is geschikt voor de armen en kuiten, terwijl de dubbele roller geschikt is voor de dijen, heup, buik en billen.

Feit is dat je dit cellulite apparaat erg makkelijk kunt gebruiken. Het is namelijk een volledig elektrisch apparaat met een compact ontwerp. Je houdt dit apparaat fijn in de hand vast, waarna je het apparaat over het gewenste lichaamsdeel heen kunt bewegen. Het advies is om dit maximaal 5 á 10 minuten dagelijks te doen.

Toen wij dit cellulite apparaat uit mochten proberen, werden wij eigenlijk direct enthousiast. Het apparaat ligt lekker in de hand, levert de gewenste power en is voor veel lichaamsdelen geschikt. Toen wij enige tijd van dit apparaat gebruik hadden gemaakt, merkten wij ook op dat de cellulite echt begon te verdwijnen.

Bij dit apparaat is het ideaal dat je zelf de intensiteit kunt bepalen. Door met de intensiteit te variëren, merk je snel genoeg op wat je prettig vindt. En op welke manier je zo snel mogelijk van je cellulite afscheid kunt gaan nemen. Al met al een prima cellulite massage apparaat met een interessant prijskaartje.

👍 Voordelen:

 • Voor veel lichaamsdelen geschikt
 • Ligt heerlijk in de hand en daardoor makkelijk te gebruiken
 • Zichtbaar resultaat na enige tijd
 • Met twee soorten rollers geleverd
 • Snel op te laden met de meegeleverde adapter

👎 Nadelen:

 • Je moet voor het gebruik crème of olie op de huid smeren
3. Beurer CM50 – Anti-Cellulitis Massageapparaat

beurer_cm50_-_anti-cellulitis_-_massageapparaat
Bekijk meer foto’s, reviews & prijs

Vind je het niet erg om iets meer geld aan het beste anti cellulite apparaat uit te geven? Dan is de Beurer CM50 wellicht de beste optie voor je. Voor dit apparaat betaal je relatief gezien veel geld, maar je krijgt wel heel veel waar voor je geld.

Zo valt direct het ontwerp van dit apparaat op. Het betreft een apparaat met meerdere rollers aan de onderzijde. Deze rollers rollen over de huid heen, waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Door dit langere tijd dagelijks te doen, maak je je huid een stuk gezonder. Grote kans dat je daardoor afscheid van de zogeheten sinaasappelhuid kunt nemen.

Tijdens het masseren geniet je van de gemakkelijke bediening. Dit anti cellulite apparaat ligt heerlijk in de hand en is naar wens te bedienen. Je kunt bijvoorbeeld uit twee intensiteitsstanden kiezen. Na het gebruik kun je de massagerollen uitnemen, waarna je deze goed kunt reinigen.

Wil je van dit beste anti cellulite massage apparaat gebruik maken? Houd er dan wel rekening mee dat je een stopcontact in de buurt nodig hebt.

Mocht daar sprake van zijn, geniet je van een heerlijke massage. Een heerlijke massage waarmee je bovendien afscheid kunt gaan nemen van de cellulite. Onze ervaringen met de Beurer CM50 zijn in ieder geval (erg) positief.

👍 Voordelen:

 • Ligt heerlijk in de hand
 • Beschikt over 2 elektrische massagerollen
 • De rollen zijn na gebruik makkelijk te reinigen
 • Makkelijk te bedienen en keuze uit 2 intensiteitsstanden
 • Merkbaar en zichtbaar resultaat na enige tijd

👎 Nadelen:

 • Je hebt een stopcontact nodig
 • Relatief duur
Cellulite thuis behandelen met een massage apparaat

anti cellulitis apparaat

Als je je cellulite wilt behandelen, heb je hier twee mogelijkheden voor. Je kunt ervoor kiezen om naar een massagesalon toe te gaan, maar je kunt ook voor een behandeling thuis kiezen.

Voor zo’n behandeling thuis heb je maar één ding nodig: een goed anti cellulite apparaat. 

Ons advies is om hierbij goed de gebruiksaanwijzing op te volgen. In deze gebruiksaanwijzing vind je bijvoorbeeld informatie over de voorbereidingen die je moet treffen. Bij sommige anti cellulite apparaten is het bijvoorbeeld zaak om je huid eerst in te smeren.

Tevens moet je goed kijken naar de duur van de behandeling. Het is namelijk niet aan te raden om langer dan 10 minuten van het anti cellulite apparaat gebruik te maken.

Hoe werkt een bindweefselmassage apparaat?

Cellulite ontstaat door een toename van het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel. Deze vetcellen zorgen ervoor dat de bloedvaten vernauwen, waardoor het bloed niet op de gewenste manier door kan stromen.

Het gevolg daarvan is dat vocht, vet en afvalstoffen zich in de huid gaan ophopen. Uiteindelijk herken je dit aan de putjes/gaatjes in je huid.

Door van een bindweefselmassage apparaat gebruik te maken, stimuleer je de bloedsomloop. Het bloed loopt beter door de bloedvaten heen, waardoor het vocht, het vet en de afvalstoffen afgevoerd worden.

Door consequent van een bindweefselmassage apparaat gebruik te maken, neem je op deze manier afscheid van de cellulite.

Na hoe lang zie ik resultaat?

Na een paar weken ga je – als het goed is – voor het eerst resultaat zien. Het is echter ook goed mogelijk dat je een hardnekkige vorm van cellulite hebt.

Mocht daar sprake van zijn, is het zaak om onderstaande tips op te volgen:

 • Gebruik een professioneel apparaat. Als je voor één van bovenstaande kiest, doe je volgens ons een verstandige aankoop. Wij adviseren je hierbij overigens ook om deze apparaten boven een cellulite roller te verkiezen.
 • Blijf geduld bewaren. Uiteindelijk gaat het om het resultaat op de lange termijn. Blijf daarom geduld bewaren en ga elke dag met het massage apparaat aan de slag. Uiteindelijk ga je het gewenste resultaat zien en voelen.

Anti cellulite massage ervaringen

De ervaringen met bovengenoemde anti cellulite apparaten zijn positief. Veel vrouwen geven aan dat zij – dankzij de dagelijkse behandeling – afscheid hebben kunnen nemen van de sinaasappelhuid. Daarbij geven zij ook aan dat het wel van belang is om het cellulite apparaat te blijven gebruiken. De cellulite kan namelijk zomaar weer terugkomen.

Onderstaande beoordelingen zijn volgens ons veelzeggend:

cellulite_apparaat_ervaring
cellulite_apparaat_review

Met andere woorden: blijf geduld bewaren en consequent het anti cellulite apparaat gebruiken.

Werkt een massage gun ook tegen cellulite?

Ja, met een massage gun kun je de cellulite ook verwijderen. Met dank aan de masserende werking wordt de bloedsomloop verbeterd en vernauwen de bloedvaten zich weer.

Dit betekent dat het bloed beter door kan stromen én dat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Na enige tijd zal je op gaan merken dat de huid gladder wordt.

Voor het beste resultaat kun je echter toch echt beter voor één van bovenstaande cellulite apparaten kiezen.


Meer producten:


Categorieën: Sport & Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *