Top 5 beste voetenbadjes met massage

Last updated by Kaz on

beste voetenbad met massage

Wil jij je voeten op de best mogelijke manier verzorgen? Dan heb je baat bij een goed voetenbad.

Als je voor het beste van het beste wilt gaan, heb je baat bij een voetenbadje met massage.

Dankzij de massagefunctie is het nog fijner om je voeten in het voetenbadje te leggen.

Maar, wat is nou het beste voetenbadje met massage? En waar moet je op letten bij het uitkiezen van een voetenbad massage apparaat? Je leest het allemaal in dit artikel.

5 beste massage voetenbaden op een rijtje

Wil je het beste massage voetenbad kopen?

Kies dan voor één van onderstaande vijf beste varianten:

  1. Medisana FS 881
  2. Dreaver MZD-02
  3. Sanbo Voetenbad F22 PRO
  4. Florevita XL Voetenbad
  5. Niceey Massage Voetenbad XXL

Hoe kies je het beste voetenbad met massage uit?

Een voetmassage apparaat is normaal gesproken een aanrader. Dit geldt wat ons betreft ook zeer zeker voor een voetenbad massage apparaat.

Doordat je je voeten in het water hebt zitten, weken je voeten perfect schoon. Ondertussen zorgt de massagefunctie voor een aangenaam gevoel.

Voordat het zover is, moet je het beste voetenbad met massage uitkiezen. Wij raden je daarvoor aan om goed op onderstaande aandachtspunten te letten.

Soort massagefunctie

Het is allereerst belangrijk om goed naar het soort massagefunctie te kijken. Biedt het voetenbad bijvoorbeeld een combinatie van bubbelmassage en vibratie?

Of beschikt het voetenbad over een warmtefunctie? Met een voetenbad met infrarood sla je twee vliegen in één klap. Je geniet daarmee van een fijne massage en van een lekker warm gevoel.

Wat voor jou de beste massagefunctie is? Dat hangt vooral van het gewenste gebruik af. Bepaal daarom goed voor jezelf waarom je een voetenbad massage apparaat wilt kopen. Bepaal vervolgens ook op welke manier je het voetenbad wilt gebruiken.

Afmetingen & inhoud

Ten tweede is het advies om goed naar de afmetingen te kijken. Hoe groot is het voetenbad precies? En is het voetenbad geschikt voor je voeten, ongeacht de maat? Als je voor één van de grotere voetenbaden kiest, is het voetenbad tot en met maat 48 geschikt.

Daarnaast moet je goed naar de inhoud kijken. Net zoals je dit bij een opblaasbare jacuzzi en opblaasbaar opvouwbaar bad moet doen. Ook bij een voetenbad is dit van belang, aangezien dit bepalend is voor het algehele effect en gevoel.

Instelmogelijkheden

Ten derde zou je even goed naar de instelmogelijkheden moeten kijken. Kun je bijvoorbeeld de massagefunctie naar wens instellen?

En kun je mogelijk ook de temperatuur van het water naar wens instellen? Dit zijn twee voorbeelden van instelmogelijkheden waar wij veel waarde aan hechten.

Handige extra’s

Ten vierde wijzen wij je graag op handige extra’s van een voetenbadje met massage. Een goed voorbeeld hiervan is een eeltverwijderaar. Er bestaan voetenbaden met een ingebouwde eeltverwijderaar. Met deze combinatie verzorg je je voeten simpelweg nog beter.

Ook zijn er voetenbadjes met massagefunctie die opvouwbaar zijn. Als je voor zo’n voetenbad kiest, ben je in staat om het badje veel makkelijker op te bergen.

Dit stelt je overigens ook in staat om het badje overal mee naar toe te nemen. Ga je bijvoorbeeld met je camper of caravan op vakantie? Neem het voetenbad met massagefunctie dan zeker mee naar de camping.

Prijs & kwaliteit

Als laatste punt wijzen wij je op de prijs en de kwaliteit. Ten eerste hebben wij opgemerkt dat de kwaliteit niet altijd naar wens is. Kies daarom voor één van bovengenoemde vijf voetenbadjes met massage. Deze voetenbadjes zijn sowieso van de gewenste kwaliteit.

Ten tweede raden wij je aan om goed naar het prijskaartje te kijken. Bij bovenstaande varianten zijn bijvoorbeeld al grote prijsverschillen zichtbaar.

Bepaal daarom goed hoeveel geld je uit wilt geven. Verlies hierbij echter nooit de voor- en nadelen van de voetenbadjes uit het oog. Niet alles draait om de prijs.


Meer massage:


Categorieën: Sport & Verzorging