Verwarmde handschoenen: Beste elektrische handschoenen

Last updated by Joni on

Beste verwarmde handschoenen

In de kou op de motor stappen, in de kou op de fiets stappen of in de kou skiën. Niet fijn, maar je kunt het wel zo fijn mogelijk voor jezelf maken.

Dát doe je door de beste verwarmde handschoenen te dragen. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de beste handschoenen met verwarming.

Dit zijn de beste elektrische handschoenen met verwarming

Zie jij het zitten om verwarmde handschoenen te kopen? Bepaal dan eerst goed op welk moment je de handschoenen wilt dragen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je hieronder de juiste review doornemen.

Wij laten je hieronder namelijk direct kennismaken met de beste elektrische handschoenen van dit moment.

Om de zoektocht zo makkelijk mogelijk voor je te maken, hebben wij verschillende categorieën opgesteld. Zo bespreken we wat de beste verwarmde werkhandschoenen zijn, wat de beste verwarmde skihandschoenen zijn en wat de beste verwarmde handschoenen voor op de fiets zijn.

1. Beste verwarmde fietshandschoenen – Capit WarmMe Guanti

Beste verwarmde fietshandschoenen Capit WarmMe Guanti

Wil je graag op je fiets van warme handen verzekerd zijn? Dan kies je het beste voor deze elektrische fietshandschoenen.

Deze handschoenen zijn perfect op de fiets, maar kun je ook prima tijdens het wintersporten dragen. Zoals het merk Capit zo mooi zegt: het koud hebben, is vanaf nu een keuze.

Het merk Capit heeft bij deze handschoenen voor een compacte lithium-accu gekozen. Deze accu geeft een heerlijke warmte af en kan zo’n 7 uur lang verwarmen op één acculading. Met dank aan de meegeleverde lader laad je de accu vervolgens weer snel op.

Iets wat wij ook geweldig vinden, is de bediening. Deze handschoenen hebben een easy touch knop, zijn geschikt om een smartphone mee te bedienen en zitten bovenal heerlijk. Daarbij is het ook fijn dat je uit drie temperatuurstanden kunt kiezen: 38°C, 33°C en 28°C.

De Capit handschoenen brengen nóg meer gemak met zich mee. Zo zijn deze handschoenen waterafstotend en volledig waterdicht.

Ook is het ideaal dat de verwarming tot in het bovenste topje van de vingers komt; je hebt hierdoor nóóit meer last van koude handen of koude vingers op de fiets!

👍 Voordelen:

 • Accuduur van 7 uur
 • Zitten heerlijk
 • Je kunt je smartphone hiermee bedienen
 • Voor zowel dames als heren geschikt
 • Drie temperatuurstanden

👎 Nadelen:

 • Niet goedkoop
2. Verwarmde handschoenen motor – Happyment Verwarmde handschoenen

Happyment oplaadbare verwarmde motorhandschoenen

Op een motor heb je relatief snel last van koude handen. De koude wind schuurt hard langs je handen, waardoor deze al snel koud aanvoelen.

Met deze Happyment verwarmde handschoenen voorkom je dit probleemloos. Dit zijn volgens ons gewoonweg de beste verwarmde motorhandschoenen.

Zoals je op de foto al kunt zien, beschikken deze handschoenen over een handig verwarmingselement. Dit element zorgt voor een warme handpalm, maar ook voor warme vingers. Je hoeft het hierdoor nooit meer koud op de motor te hebben.

Hierbij is het ook ideaal dat je uit drie temperatuurstanden kunt kiezen. Des te hoger je de temperatuur instelt, des te sneller de accu opgaat.

Bij de laagste stand kun je uitgaan van een accuduur van maar liefst 6 uur. Bij de hoogste stand kun je uitgaan van een accuduur van ongeveer 3 uur.

Verder zijn deze motor handschoenen volledig waterdicht, zitten de handschoenen heerlijk en geniet je van de gewenste warmte. Bijkomend voordeel: met deze handschoenen kun je ook nog je smartphone of motornavigatiesysteem bedienen.

👍 Voordelen:

 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Snel oplaadbaar én prima accuduur
 • Volledig waterdicht, fijne pasvorm en lekker warm
 • In meerdere maten te verkrijgen
 • Inclusief vingertoppen voor touchscreen

👎 Nadelen:

 • Minder geschikt voor dames
3. Verwarmde motorhandschoenen (ook voor scooter) – PIXMY Verwarmde Handschoenen

PIXMY-verwarmde-handschoenen

Ben je voor op je motor of scooter op zoek naar de beste verwarmde handschoenen? Kijk dan niet verder.

Deze PIXMY handschoenen zijn de beste verwarmde handschoenen voor op de motor, voor op de scooter én voor op bijvoorbeeld een quad.

Uit onze test is gebleken dat deze handschoenen uitermate fijn zitten. De pasvorm is heerlijk, je kunt het gaspedaal van je motor/scooter prima bedienen en je geniet uiteraard van de gewenste warmte.

Deze warmte is te danken aan de batterijen waar PIXMY voor gekozen heeft. Dit gaat om twee duurzame 3.7v 4000mAh batterijen die de warmte zeer efficiënt afgeven. Je hebt hierdoor binnen de kortste keren lekkere, warme handen.

Bovendien kun je uit drie temperatuurstanden kiezen: laag, neutraal en hoog. Zodra je deze handschoenen aan hebt, begint het echte genieten direct. Je kunt – met de handschoenen aan – ook prima je motornavigatiesysteem of smartphone bedienen!

👍 Voordelen:

 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Snel oplaadbaar én prima accuduur
 • Zitten erg aangenaam
 • Krachtige en duurzame batterijen
 • Bieden veel grip

👎 Nadelen:

 • Voelen soms een beetje lomp aan
4. Verwarmde skihandschoenen – IWARMD Verwarmde handschoen

IWARMD handschoenen verwarmd

De kans dat je tijdens het skiën last van koude handen krijgt, is vrij groot. De temperaturen liggen tijdens de wintersport al laag, terwijl je ook nog vol door de wind heen skiet.

Grote kans dus dat je al tijdens de afdaling last van koude handen hebt. Dát voorkom je door deze handschoenen van IWARMD te dragen.

Deze handschoenen zorgen voor een efficiënte opwarming van je handen. Dit is onder meer te danken aan de krachtige batterij en aan de verwarmingsdraad van carbonfiber.

Welke warmte precies afgegeven wordt, bepaal je zelf. Je kunt uit meerdere temperatuurstanden kiezen, waardoor je bijvoorbeeld in de gondel de temperatuur iets lager in kunt stellen. Als je eenmaal boven op de berg aanbeland bent, kun je de temperatuur weer lekker opschakelen.

De batterij gaat ongeveer 3 á 6 uur mee. Nadat de batterij leeg is, laad je deze middels de USB kabel weer snel op.

Tijdens het skiën geniet je bovendien van de fijne grip in de handpalm. Dankzij deze grip hou je je skistokken perfect vast.

Wil je met deze handschoenen aan je smartphone kunnen bedienen? Zelfs dat is mogelijk. Eigenlijk kun je met deze beste verwarmde skihandschoenen alle kanten op!

👍 Voordelen:

 • Keuze uit meerdere temperatuurstanden
 • Aangename en efficiënte warmteoverdracht
 • Extra grip in de handpalm voor de skistokken
 • Zitten heerlijk
 • Inclusief touch materiaal voor bedienen van smartphone

👎 Nadelen:

 • Accucapaciteit loopt hard terug door de kou
5. Elektrische verwarmde wanten – Bertschat Dual Heating wanten

Bertschat verwarmde wanten

Draag jij het liefste wanten tijdens bijvoorbeeld het wandelen? Wil je alleen geen last meer van koude handen hebben?

Dan kies je het beste voor deze verwarmde wanten van het merk Bertschat. Deze wanten zitten heerlijk én zorgen voor een aangename warmte.

Deze wanten zijn echt van de beste kwaliteit. Dit blijkt uit de gebruikte materialen, maar ook uit de krachtige accu’s. Deze accu’s zorgen voor een aangename warmteoverdracht én voor lekkere warme handen.

Nadat de accu’s leeggelopen zijn (duurt zo’n 8 uur), kun je deze snel opladen. Deze verwarmde handschoenen laad je op met de USB kabel en oplader.

Bij deze wanten bepaal je bovendien zelf de temperatuur. Je hebt de keuze uit drie warmtestanden, waarmee je het zo aangenaam mogelijk voor jezelf maakt. De wanten zitten ondertussen heerlijk, met dank aan de ritssluiting.

Bijkomend voordeel: deze wanten zijn waterdicht én winddicht. Ongeacht waar of wanneer je deze verwarmde wanten draagt, hoef je niet meer bang te zijn voor koude handen. Ideaal!

👍 Voordelen:

 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Onwijs krachtige accu’s (accuduur tot wel 8 uur)
 • Snel op te laden met de meegeleverde oplader
 • Zitten heerlijk (ritssluiting)
 • Betreft een unisex model

👎 Nadelen:

 • Vallen volgens onze test klein
6. Werkhandschoenen met verwarming – 30seven Verwarmde werkhandschoenen

30SEVEN verwarmde werkhandschoenen

Werk je elke dag op de bouwplaats? Met name in de wintermaanden kan dit behoorlijk koud zijn, ongeacht hoe hard je werkt.

Om het op de bouwplaats zo aangenaam mogelijk voor je te maken, schaf je het beste deze handschoenen van 30seven aan.

Deze verwarmde handschoenen zorgen voor lekker warme handen. Door de samenstelling, gebruikte materialen en het versterkte leer kun je deze handschoenen bovendien prima tijdens het werken dragen.

Je behoudt de optimale kracht in je handen, de handschoenen zitten fijn en je kunt alle werkzaamheden naar wens uitvoeren.

Doordat deze handschoenen over een wollen voering beschikken, zitten deze sowieso al relatief warm. Zodra je ook nog het warmte element aan zet, begint het echte genieten. Hierbij kun je ook nog eens uit drie warmtestanden kiezen.

In deze handschoenen heeft 30seven een batterij aangebracht. Deze batterij is makkelijk te bedienen, heeft een accuduur van 2 tot 6 uur en laadt binnen 4 uur volledig op. Wat de exacte accuduur is, is afhankelijk van de gekozen temperatuurstand.

Dit zijn echt geweldige werkhandschoenen, maar wel vrij prijzig naar onze mening.

👍 Voordelen:

 • Zitten heerlijk tijdens het werken
 • Door zowel dames als heren prima te dragen
 • Laadt snel op en relatief lange accuduur
 • Keuze uit drie temperatuurstanden
 • Van de beste materialen vervaardigd

👎 Nadelen:

 • Nogal duur
7. Elektrische handschoenen voor dames – Heat Experience Heated All Mountain Mitten S

Heat Experience verwarmde wanten

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar de beste verwarmde handschoenen? Dan raden we je deze handschoenen van het merk Heat Experience aan. Dit zijn de warmste handschoenen ooit geproduceerd door dit merk!

Bij aanschaf krijg je niet alleen deze handschoenen geleverd, maar ook een krachtige batterij en oplader. De batterij is in staat om een heerlijke warmte te leveren, waarbij je zelf uit drie temperatuurstanden kunt kiezen.

Doordat deze handschoenen klein uitvallen, zijn deze volgens ons ideaal voor dames. De meeste dames hebben kleinere handen, waardoor deze handschoenen als gegoten zitten. Dat is ook te danken aan het nauwsluitende ontwerp van deze verwarmde handschoenen.

👍 Voordelen:

 • Ideaal voor dames (vallen klein)
 • Warmste handschoenen ooit van Heat Experience
 • Keuze uit meerdere temperatuurstanden
 • Krachtige batterij en oplader
 • Zitten als gegoten

👎 Nadelen:

 • Nogal duur
8. Verwarmde onderhandschoenen – HeatPerformance Verwarmde onderhandschoenen

HeatPerformance verwarmde onderhandschoenen

Ben je op zoek naar dunne verwarmde handschoenen? Dan kies je volgens onze test het beste voor deze HeatPerformance verwarmde onderhandschoenen.

Een belangrijk voordeel van deze handschoenen is de dikte. Doordat deze handschoenen alles behalve dik zijn, kun je ze prima onder andere handschoenen dragen. Dit is ideaal tijdens bijvoorbeeld het skiën of het motorrijden.

Niet alleen het gemak is bij deze handschoenen subliem, maar ook de pasvorm en de warmteoverdracht.

Je geniet van heerlijke warme handen, waarbij je zelf de temperatuurstand kunt bepalen. De hoogste temperatuurstand is indrukwekkend: 65 graden.

👍 Voordelen:

 • Perfect onder andere handschoenen te dragen
 • Ideale pasvorm
 • Keuze uit meerdere temperatuurstanden
 • Je kunt je vingers makkelijk bewegen
 • Inclusief touchscreen materiaal op de vingertoppen

👎 Nadelen:

 • Nogal duur
Waar op letten bij het kopen van handschoenen met verwarming?

Wil je graag handschoenen met verwarming aanschaffen? Let dan heel goed op onderstaande aandachtspunten:

 • Wanneer wil je de handschoenen dragen? Wil je deze tijdens het motorrijden dragen? Kies dan voor verwarmde motorhandschoenen. Wil je deze tijdens het sporten dragen? Kies dan voor skihandschoenen, voor golfhandschoenen of voor verwarmde handschoenen tijdens het paardrijden.
 • Kwaliteit. Tijdens onze test kwamen wij er achter dat niet alle verwarmde handschoenen even goed zijn. Wij raden je hierom aan om heel kritisch naar de kwaliteit van de handschoenen te kijken.
 • Accuduur en oplaadtijd. Ga goed na wat de precieze accuduur is. Uiteraard wil je dat dit zo lang mogelijk is, maar ga hierbij wel goed na op welke temperatuurstand deze maximale accuduur gemeten is. Doe tevens goed onderzoek naar de oplaadtijd.
 • Pasvorm. Zitten de verwarmde handschoenen lekker? Dit is wellicht lastig te bepalen, dus hierbij kun je het beste afgaan op de ervaringen van andere gebruikers.
 • Prijskaartje. Tot slot moet je ook goed naar het prijskaartje kijken. Uit ons onderzoek is namelijk gebleken dat de prijzen nogal uiteenlopen. Voor sommige varianten betaal je 60 euro, maar voor andere varianten 260 euro. Probeer daarom voor jezelf een maximum budget vast te stellen.

Waar je het beste de verwarmde handschoenen aan kunt schaffen? Je kunt dit doen bij Bol.com, bij ANWB, bij Decathlon en bij Bever. Overigens is het ook bij andere outdoor specialisten mogelijk om de beste verwarmde handschoenen te kopen!Misschien ook interessant:

Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *