Groot horloge & Grote smartwatches – Bekijk de Top 5 beste

Last updated by Kaz on

groot horloge

Heb je een brede pols? Dan doe je er verstandig aan om een groot horloge te kopen. Een groot horloge staat mooier en sluit ook beter aan op je pols.

Dit geldt overigens niet alleen voor een horloge, maar ook voor een smartwatch.

Horloge collecties voor mannen met brede polsen

Ben je op zoek naar een geschikt horloge voor je brede pols? Kies dan voor één van onderstaande collecties. In deze collecties vind je grote horloges, smartwatches en robuuste smartwatches.

1. Casio Edifice serie

De horloges uit de Casio Edifice serie zijn stuk voor stuk van een grote wijzerplaat en kast voorzien. Zo bestaan er horloges in deze serie met een diameter van 51 mm. Groter ga je eigenlijk niet vinden, waardoor dit volgens ons de beste collecties van grote horloges is.

De horloges uit deze serie voldoen ook aan andere eisen. Zo zien de horloges er gaaf uit, zijn ze veelal van een stalen horlogeband voorzien en kun je vertrouwen op de kwaliteit van Casio.
2. Apple Watch Series 8

Ben je op zoek naar een grote smartwatch voor heren? Dan kun je eigenlijk niet om de Apple Watch Series 8 serie heen. Deze serie bevat allemaal grote smartwatches met een opvallende ‘wijzerplaat’.

De diameters variëren hierbij van 41 mm tot aan 45 mm. Met name als je voor een 45 mm variant kiest, sluit de smartwatch perfect op je brede pols aan.

Bijkomend voordeel: de smartwatches van Apple behoren tot de top van de markt. Zeker als je een iPhone hebt, kun je van ontelbaar veel functies gebruik maken. En daarmee van ongekend veel mogelijkheden profiteren.
3. Diesel Mr. Daddy

Diesel-Mr.-Daddy_grote-horloges-heren

In het huidige aanbod kan onderscheid worden gemaakt tussen grote en extra grote horloges. Heb je het liefst een extra groot horloge?

Kijk dan naar de horloges uit de Diesel Mr. Daddy serie. In deze serie zijn drie horloges te vinden. Al deze horloges hebben een diameter van maar liefst 57 mm.

Deze horloges behoren hiermee tot de allergrootste horloges ter wereld. De horloges zijn door de afmetingen opvallend, maar ook door de vormgeving. Je kunt uren naar de wijzerplaat kijken; deze is groot en super fraai vormgegeven.
4. Invicta Speedway

Het merk Invicta biedt een groot horloge voor dames aan, maar ook hele dikke horloges voor heren. Met name in de Invicta Speedway serie vind je geweldige grote horloges voor heren. Deze horloges zijn niet alleen dik, robuust en groot, maar ook nog eens een lust voor het oog.

Dit komt vooral doordat Invicta durf te experimenteren met de vormgeving. Het merk gaat niet altijd voor een standaard vormgeving, maar past graag andere stijlen toe. Prachtig.
5. Invicta Reserve

Deze top 5 van collecties met grote horloges sluiten we met het merk Invicta af. Dit merk biedt namelijk ook nog meerdere fraaie én grote horloges in de Invicta Reserve serie aan.

Deze horloges kenmerken zich door een tof design, opvallende kleurstellingen en een diameter van ruim 50 mm. Kies je voor een gangbaar horloge uit deze serie? Dan kom je al snel uit bij een diameter van 52 of 54 mm.

Vind je dat net iets te groot? Dan kun je ook nog voor een diameter van 48 mm kiezen. Feit is wel dat de horloges uit deze serie niet goedkoop zijn. Maar goed, als je een mooi groot horloge wilt, ben je ongetwijfeld bereid om hier in te investeren.


Meer horloges:


Categorieën: Wearables