Mobiele Airco Aanbieding: Hoe en waar vind je de beste?

Last updated by Kaz on

Mobiele airco aanbieding

Mobiele airco’s zijn in trek. Het nieuwe weerbeeld is daar één van de belangrijkste oorzaken van.

Het is in ons land vaker en vaker erg warm, waardoor een mobiele airco een welkome aanvulling is. Wil je zelf ook een nieuwe mobiele airco aanschaffen?

Als je naar het huidige aanbod kijkt, vallen twee dingen op:

  • Je kunt uit heel veel soorten mobiele airco’s kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een mobiele airco zonder slang of voor een variant met slang? En ga je voor een koelvermogen van 12000 BTU of is een koelvermogen van 9000 BTU voor jou voldoende?
  • Mobiele airco’s zijn vrij prijzig. In het huidige aanbod valt de prijsstelling van de mobiele airco’s direct op. Op een niet al te fijne manier, aangezien de meeste mobiele airco’s erg prijzig zijn. Genoeg reden dus om op zoek te gaan naar een interessante mobiele airco aanbieding.

Heb je interesse in de aanschaf van een mobiele airco? Wacht dan op een interessante airco aanbieding. De beste aanbiedingen vind je in/via dit artikel!

Vind direct de beste aanbiedingen

aanbieding-mobiele-airco

Speciaal voor jou hebben we de beste aanbiedingen op mobiele airco’s alvast geselecteerd. Check deze hieronder en profiteer direct van een flinke korting:Waar op letten bij een airco aanbieding?

Als iets te mooi is om waar te zijn, is dat het ook. Kom je een mobiele airco aanbieding van een paar honderd euro tegen?

Kijk dan eerst heel kritisch naar de volgende zaken:

  • De aanbieder. Het is verleidelijk om maar direct voor de beste mobiele airco aanbieding te kiezen, maar kijk wel goed naar de partij waarbij je de airco aanschaft. Ons advies is om een mobiele airco alléén bij een specialist aan te schaffen. Dit heeft onder meer met de betrouwbaarheid en de after sales service te maken.
  • De kleine lettertjes. Uit ervaringen weten we dat bij sommige aanbiedingen kleine lettertjes gehanteerd worden. Neem deze lettertjes heel goed door, aangezien ze niet zomaar klein zijn.

Hier blijft het niet alleen bij. Voordat je van een airco aanbieding profiteert, moet je ook goed op onderstaande punten letten.

Soort airco

Bepaal eerst naar wat voor soort airco je op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld per sé een mobiele airco met slang hebben? Ga dan op zoek naar een geschikte mobiele airco met slang aanbieding.

Heb je andere wensen met betrekking tot je nieuwe mobiele airco? Zet eerst je wensen op een rijtje en ga vervolgens op zoek naar een aanbieding.

We zien jammer genoeg dat sommige mensen dit juist andersom doen. Zij gaan eerst op zoek naar een aanbieding en schaffen direct de goedkoopste mobiele airco aan. Prijstechnisch interessant, maar de kans is dan groot dat de airco niet op de wensen aansluit.

Type airco + specificaties

Kom je een interessante mobiele airco aanbieding tegen? Doe dan goed onderzoek naar het type airco. Verdiep je in het merk van de airco, zoek het modelnummer op en type dit modelnummer vervolgens bij Google in.

Als het goed is, krijg je nu veel meer informatie over de mobiele airco te zien. Let hierbij goed op bijvoorbeeld de specificaties, het koelvermogen, de energieklasse en het geluidsniveau.

Eén van de belangrijkste aandachtspunten is uiteraard het koelvermogen. Dit vermogen moet je afstemmen op de ruimte waar je de airco wilt gebruiken.

Tip: kies altijd voor een mobiele airco van een A-merk. Deze beste airco merken leveren kwaliteit, zorgen voor een lange levensduur en bieden mobiele airco’s met de juiste specificaties aan. Voor die airco’s betaal je iets meer, maar dat is logisch. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal betalen.

Gewenste gebruik

Voordat je van een mobiele airco aanbieding profiteert, moet je over het gewenste gebruik nadenken.

Waar wil je bijvoorbeeld je nieuwe mobiele airco gebruiken? Wil je dit in je slaapkamer doen? Dan hoeft het koelvermogen niet al te hoog te zijn, maar moet de airco juist zo min mogelijk lawaai produceren.

Wil je de mobiele airco in je (grote) woonkamer neerzetten? Dan heb je uiteraard wel een mobiele airco met een hoog/hoger koelvermogen nodig. Stem al met al de specificaties goed af op het gewenste gebruik.

De exacte aanbieding

Wij raden je ook aan om heel kritisch te kijken naar de exacte aanbieding. Wat is de prijs waar je de mobiele airco nu voor kunt kopen? En wat is normaal gesproken de prijs van de airco? De ervaring leert dat niet alle aanbieders even eerlijk zijn met de laatstgenoemde prijs.

Veel aanbieders verhogen de initiële prijs van de mobiele airco. De korting lijkt daardoor nóg interessanter te zijn, terwijl dit in werkelijkheid reuze meevalt.

Voordat je van de aanbieding profiteert, moet je daarom goed onderzoek doen naar de adviesprijs/vaste prijs van de mobiele airco.

Overige aandachtspunten

Het blijft niet alleen bij bovenstaande punten. Voordat je een mobiele airco koopt, zou je ook nog goed op onderstaande punten moeten letten:

  • Kleur & design. Het design van de mobiele airco wordt wel eens vergeten, maar is zéker een belangrijk aandachtspunt. Als het design – of de kleur – niet naar je wens is, is de mobiele airco altijd een doorn in het oog voor je.
  • Bediening. Als je van zoveel mogelijk gemak wilt genieten, kies je voor een mobiele airco met afstandsbediening. Dankzij de afstandsbediening stel je de mobiele airco op afstand naar wens in.
  • Connectiviteit. Ga je graag voor het beste van het beste? Check dan goed of de mobiele airco over bluetooth beschikt. Met bluetooth kun je ‘m aansluiten op je smartphone, waardoor je je mobiele airco via je smartphone kunt bedienen. Ideaal!
  • Ervaringen van andere gebruikers. De mobiele airco’s die in de aanbieding aangeboden worden, zijn veelal interessant. Althans; dat lijkt zo als je naar het prijskaartje en de specificaties kijkt. Check echter voor de zekerheid de ervaringen van andere gebruikers. Dan weet je direct of de mobiele airco wel/niet aan de wensen voldoet.

Hoeveel geld kan ik besparen?

De keuze om van een mobiele airco aanbieding te profiteren, is een logische keuze. Je kunt hier namelijk oprecht veel geld mee verdienen.

Op een mobiele airco krijg je tot soms wel een paar honderd euro korting. Een en ander is wel afhankelijk van de initiële prijs van de mobiele airco.

Heb je bijvoorbeeld een mobiele airco op het oog van 1300 euro? Dan kun je met een mobiele airco aanbieding voor zo’n airco slechts 1000 euro betalen.

Op een mobiele airco die normaal gesproken 600 euro kost, krijg je echter geen 300 euro korting. De korting gaat dan ook hand in hand met de adviesprijs van de airco.

De kortingen op een mobiele airco kunnen in ieder geval hoog oplopen. Dit is met name het geval als de zomer over is. Na de zomer willen veel webshops/aanbieders van hun airco’s af, waardoor ze airco’s in de aanbieding verkopen.

Daarnaast is het aan te raden om bij Black Friday erg scherp te zijn. Rondom deze ‘feestdag’ bieden veel winkels hun producten met een flinke korting aan. Rondom Black Friday is het daarom zéker interessant om toe te slaan.

Is een mobiele airco aanbieding je geld waard?

Ja, maar het ligt wel aan meerdere zaken. Een mobiele airco aanbieding is sowieso interessant, omdat je hier geld mee kunt besparen. Maar, het soort aanbieding is uiteindelijk doorslaggevend.

Kom je bij een onbekende partij een interessante aanbieding tegen? Dan zou je eerst goed onderzoek naar de betreffende partij moeten doen. Zoals we eerder al stelden; als iets te mooi is om waar te zijn, is dat het ook.

Daarnaast moet je goed naar de mobiele airco zelf kijken. Laat je nooit leiden door het prijskaartje, maar kies alleen voor een mobiele airco als deze volledig naar je wens is. Zowel de airco als het prijskaartje moeten naar je wens zijn.

Tot slot is het advies om de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Door kortingen kan het erg interessant zijn om voor de goedkoopste mobiele airco te kiezen, maar goedkoop is vaak duurkoop. Durf daarom te investeren in de beste mobiele airco.

Aanbiedingen bij Lidl, Aldi & Action

Bij meerdere specialisten kun je regelmatig van een mobiele airco aanbieding profiteren. Maar, zoals eerder al gesteld, zijn mobiele airco’s steeds populairder aan het worden. Meerdere ketens spelen hier slim op in.

Dit geldt onder meer voor Lidl. Dit is van origine een discountsupermarktketen, maar Lidl biedt tegenwoordig ook elektronische apparaten aan. Het is hierdoor tegenwoordig mogelijk om bij Lidl een mobiele airco aan te schaffen.

Is dit aan te raden? Dat hangt heel erg van het soort mobiele airco af. Ga altijd goed na of de airco wel van de gewenste kwaliteit is. En of deze wel aan je wensen voldoet. Laat je in ieder geval nooit alléén door de prijs leiden.

Dat wat voor Lidl geldt, geldt ook voor Aldi en Action. Ook deze ketens richten zich op het aanbieden van goedkope producten, waaronder af en toe mobiele airco’s. Ook bij Aldi en Action zou je heel kritisch moeten zijn.

Wil je bij één van deze ketens van een mobiele airco aanbieding profiteren? Check dan goed de folders van deze ketens.

In de folders staan de beste aanbiedingen, waardoor je een mobiele airco aanbieding ook altijd in de folders vindt. Daarnaast kun je ook de website/webshop van deze ketens in de gaten te houden.

Vergelijk de beste airco aanbiedingen

Kom je een interessante mobiele airco aanbieding tegen? Sla dan niet direct toe, maar kijk eerst kritisch naar de airco én de aanbieding. Ook is het aan te raden om meerdere mobiele airco aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Daar helpen wij je graag nog een extra handje bij:


Meer airco’s:

Categorieën: Huishouden