Samsung Crystal UHD 43tu7020 | Review

Last updated by Franziska on

samsung_crystal_uhd_43tu7020_review

Ben je op zoek naar een goede 43 inch televisie? En is tijdens jouw zoektocht jouw oog gevallen op de Samsung Crystal UHD 43tu7020?

Dat is heel goed voor te stellen; deze TV is om meerdere redenen het bekijken meer dan waard.

Maar, is het ook aan te raden om de Samsung Crystal UHD 43tu7020 uiteindelijk aan te schaffen?

Het antwoord op die vraag ga je vinden in deze Samsung Crystal UHD 43tu7020 review. In deze Samsung Crystal UHD 43tu7020 review zoomen wij volledig in op deze 43 inch TV.

We kijken naar de voordelen, naar de nadelen, naar de ervaringen van andere kopers en naar het prijskaartje.

Uiteindelijk vellen wij – op basis van ons eigen onderzoek – een eindoordeel over deze Samsung tv!

Wat zijn de voordelen van de Samsung Crystal UHD 43tu7020?

Als je op zoek naar een nieuwe 43 inch tv bent, heb je meer dan voldoende keuze. Binnen dit uitgebreide aanbod vind je echter ook meerdere varianten die het aankopen niet waard zijn.

Of wij de aankoop van de Samsung Crystal UHD 43tu7020 aan kunnen raden? Nou, op dit moment kunnen wij één ding verklappen: deze 43 inch tv brengt vrij veel voordelen met zich mee.

Over deze voordelen vertellen wij je hieronder meer.

Geweldige beeldkwaliteit

samsung_crystal_uhd_43tu7020

Allereerst kunnen we stellen dat de beeldkwaliteit van deze tv uitmuntend is. Volgens ons is dit aan meerdere aspecten te danken:

  • 4K resolutie: deze Samsung tv beschikt over 4K resolutie. Dit zorgt er al voor dat de beelden een stuk scherper zijn dan bij bijvoorbeeld een Full HD tv.
  • Crystal Processor: ook heeft Samsung bij deze tv voor een razendsnelle processor gekozen. Met dank aan deze processor geniet je van rijke kleuren en van een heel fraai contrast.
  • Crystal Display: in combinatie met de Crystal Processor zorgt Crystal Display echt voor een feestje voor de ogen. De kleuren zijn echt perfect; wat wens je nog meer?

Geschikt voor gaming

Ben je een fervente liefhebber van gamen? Dan is de Samsung Crystal UHD 43tu7020 voor je op het lijf geschreven.

Samsung heeft bij deze TV namelijk voor een uniek systeem gezorgd. Een uniek systeem waarmee alle mogelijke bewegingsonscherpte of trillingen uit de game weg gefilterd wordt.

Dit komt het gameplezier uiteindelijk alleen maar ten goede. Al met al is het dus een zeer geschikte TV om op te gamen.

Fraai design

Samsung tv Crystal UHD 43TU7020

Kan een televisie een fraai design hebben? Als we naar de Samsung Crystal UHD 43tu7020 kijken, vinden wij dat dit inderdaad het geval is.

Deze televisie ziet er strak uit, heeft fraaie pootjes en is gewoonweg netjes afgewerkt. Dat is sowieso iets wat je aan het merk Samsung prima over kan laten.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Zoals je in deze Samsung Crystal UHD 43tu7020 review kunt lezen, zijn we behoorlijk enthousiast over deze televisie.

Dat is ook te danken aan de algehele prijs-kwaliteitsverhouding. Over de algehele kwaliteit zijn we behoorlijk te spreken; dit geldt echter ook voor het prijskaartje.

Vrij weinig andere televisies kunnen aan de prijs-kwaliteitsverhouding van de Samsung Crystal UHD 43tu7020 tippen.

Kabels kunnen netjes weggewerkt worden

Aan de achterzijde van deze televisie heeft Samsung een handig kabelsysteem aangebracht. Met dank aan dit systeem heb je nooit meer last van zichtbare kabels.

Dit betekent dat jouw televisiehoek alleen maar fraaier wordt. Iets wat dus ook te danken is aan het fraaie design van de Samsung Crystal UHD 43tu7020.

Streamen vanaf Apple devices

Tot slot is het ideaal dat Samsung AirPlay 2 aan deze televisie toegevoegd heeft. Hierdoor ben je in staat om allerlei mogelijke content vanaf jouw Apple devices te streamen.

Dát zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van deze televisie, van jouw iPhone, van jouw iPad en/of van jouw MacBook.

Wat zijn de nadelen van de Samsung Crystal UHD 43tu7020 ?

apps Samsung Crystal UHD 43TU7020

Vooralsnog is deze Samsung Crystal UHD 43tu7020 review behoorlijk positief te noemen. Daar gaat echter nu verandering in komen.

Wij zijn namelijk ook tegen enkele aandachtspunten aangelopen.

Vrij lastig te installeren

Heb je in de afgelopen jaren geen nieuwe televisie aangeschaft? Dan gaat het installeren van deze televisie vrij lastig worden.

In onze ogen heeft Samsung dit eigenlijk onnodig ingewikkeld gemaakt. Ook voor mensen die een jaartje ouder zijn, kan het installeren van deze televisie vrij lastig zijn.

De Rakuten app is vrij irritant

Op de Samsung Crystal UHD 43tu7020 staat de Rakuten app standaard geïnstalleerd.

Deze app is in onze ogen echter veel te nadrukkelijk aanwezig. Zeker ook omdat vrij weinig mensen in ons land daadwerkelijk gebruik van Rakuten maken.

Bovendien is het helemaal niet mogelijk om deze app van de televisie af te halen.

Slechts 2 HDMI aansluitingen

Tot slot moet je rekening houden met de beperkte hoeveelheid HDMI aansluitingen.

Deze Samsung tv heeft er slechts 2; in onze ogen hadden dit er zeker iets meer mogen zijn.

Wat vinden andere kopers van de Samsung Crystal UHD 43tu7020?

samsung_crystal_uhd

Zijn andere kopers te spreken over de Samsung Crystal UHD 43tu7020?

Ja, dat is zeker het geval. In de meeste beoordelingen valt te lezen dat met name de prijs-kwaliteitsverhouding ideaal is.

In één van de beoordelingen zagen wij daar de volgende opmerking over verschijnen: “dit is de goedkoopste manier om van 4K televisie te genieten”.

Een opmerking die wij kunnen onderschrijven en die wij erg typerend vinden.

Wat kost de Samsung Crystal UHD 43tu7020?

Heeft deze Samsung Crystal UHD 43tu7020 review jou geïnteresseerd weten te maken? En heb je daarom mogelijke interesse om deze 43 inch tv aan te schaffen?

Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je: deze tv is absoluut niet duur.

Bij onze partner Bol.com betaal je een bedrag van ongeveer 460 euro. Voor dit bedrag krijg je echt een prima tv tot je beschikking.

Zoals we hierboven al hebben gesteld, is de prijs-kwaliteitsverhouding prima!

Kunnen wij de Samsung Crystal UHD 43tu7020 aanraden?

samsung_crystal_uhd_43tu7020_tv

Al met al zijn wij behoorlijk enthousiast over de Samsung Crystal UHD 43tu7020. Deze televisie levert haarscherp beeld af, biedt veel mogelijkheden en is ook voor veel mensen geschikt.

Dat is onder meer te danken aan het beeldschermdiagonaal (43 inch) en het feit dat deze tv ook voor gamers geschikt is.

Houd wel goed rekening met de installatie, de navigatie en de Rakuten app. Als wij het voor het zeggen hadden gehad, was die app direct van de televisie verwijderd.

Desalniettemin is dit een Samsung televisie waar wij behoorlijk enthousiast over zijn. Check hieronder direct de prijzen bij onze partners:


Meer reviews:


Categorieën: TV

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *