Vliegenverjager kopen? Top 10 beste insectenverjagers

Last updated by Kaz on

vliegenverjager kopen

In de zomer buiten eten? Het is heerlijk, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Zo is de kans groot dat je last van vliegen hebt bij de eettafel in de tuin.

Om deze vliegen te verjagen, kun je gelukkig een vliegenverjager op tafel neerzetten. Deze verjager doet er alles aan om de vliegen op afstand te houden.

Je kunt een vliegenverjager vergelijken met een kattenverjager en marterverjager. Ook zo’n verjager doet er alles aan om bepaalde dieren op afstand te houden.

Dit geldt ook voor een vliegenverjager, maar een vliegenverjager is niet alleen voor vliegen geschikt. Het is niet voor niets dat dit ook wel een ‘insectenverjager’ genoemd wordt.

Ook andere insecten hou je hier perfect mee op afstand.

De beste vliegenverjagers uitgelicht

Met een vliegenverjager hou je insecten probleemloos op afstand. Maar, wat is nou de beste vliegenverjager voor op tafel?

Die vraag hebben wij onszelf ook gesteld, waarna wij op onderzoek uitgegaan zijn. Tijdens ons onderzoek zijn wij bij 10 prima insectenverjagers uitgekomen.

Kies je voor één van onderstaande vliegenverdrijvers? Dan kies je voor een prima vliegenverjager. Een vliegenverjager waarmee je de vervelende vliegen – en andere insecten – perfect op afstand houdt.

1. Sediamo vliegenverjager voor op tafel

De vliegenverjager van Sediamo vinden wij de beste koop van dit moment. Dit komt onder meer doordat je deze vliegenwaaier in een set van 2 koopt. Met beide vliegenverjagers hou je aan beide kanten van de tafel alle insecten op afstand.

Deze vliegenverjager is oplaadbaar, waardoor je hier te allen tijde een beroep op kunt doen. Voor het opladen van het apparaat krijg je overigens een USB kabel meegeleverd.

Je kunt ‘m vervolgens bijvoorbeeld met je smartphone oplader opladen. Deze vliegenverjagers zien er ook nog eens strak uit en zijn 24 centimeter hoog.
2. ByeByeFly vliegenverjager voor op tafel

Gaat je voorkeur uit naar een klein vliegen molentje? Dan is de variant van ByeBye Fly de beste optie. Volgens opgaven van de fabrikant is deze vliegenverjager slechts een paar centimeter hoog.

Ondanks dat ‘ie niet al te hoog is, levert ‘ie wel een geweldige werking op.

Met deze vliegenverjager hou je allerlei insecten op afstand. ByeByeFly geeft aan dat het om vliegen gaat, maar ook om wespen, muggen en motten.

Je kunt hierdoor op een fijne en rustige manier van je avondmaal genieten. Deze vliegenverjager voor op tafel is ook nog eens erg voordelig!
3. Gusta vliegenverjagers

De meeste vliegenverjagers zijn in het zwart uitgevoerd. Vind je dat echter zelf helemaal niks? Dan kun je beter voor deze vliegenverjagers van Gusta kiezen. Deze vliegenverjagers zijn in het wit uitgevoerd en hebben hierdoor een prachtige uitstraling.

Met deze elektrische vliegenverjager doe je een prima aankoop. De verjagers doen hun werk goed, zien er stijlvol uit en zijn makkelijk op te laden.

Bovendien zijn deze twee vliegenverjagers niet al te duur. Voor een schappelijke investering geniet je van een stuk minder insecten in je tuin.
4. Eurom Fly away twister

Als je een vliegenverjager voor op tafel wilt kopen, is ook deze variant van Eurom aan te raden. Deze vliegenverjager ziet er stijlvol uit, is 10 centimeter hoog en volledig in het zwart uitgevoerd.

Volgens Eurom werkt deze vliegenverjager goed tegen vliegen, maar ook tegen muggen en andere insecten.

Voor deze vliegenverjager heb je slechts 2 AA batterijen nodig. Deze krijg je niet meegeleverd, maar heb je ongetwijfeld nog thuis liggen. Stop de batterijen in de vliegenverjager en zet de verjager aan.

De verjager gaat direct draaien, waarbij de glanzende strips op de bladen voor de gewenste afschrikwekkende werking zorgen. Door de spanwijdte van 40 centimeter is dit een uiterst efficiënte vliegenverjager.
5. Knock Off vliegenverjager

Ben je op zoek naar een veelzijdige vliegenverjager? Dan is deze variant van Knock Off interessant voor je. Deze vliegenverjager kun je niet alleen staand op tafel gebruiken, maar kun je ook nog ophangen.

Plaats ‘m op de gewenste plek, zet ‘m aan en laat de rest van het werk aan dit apparaat over.

Dit apparaat werkt prima tegen meerdere insecten. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor vliegen, muggen, wespen en andere insecten.

Deze vliegenverjager werkt volledig geruisloos en is makkelijk op te laden. Je kunt ‘m overigens ook op batterijen laten werken, maar die krijg je bij aanschaf niet meegeleverd.
6. Altho vliegenverjager voor de tafel

Ook over de Altho Vliegenverjager voor op tafel zijn wij enthousiast. Deze vliegenverjager ziet er strak uit, is van handige extra’s voorzien en werkt tegen meerdere insecten.

Het merk Altho geeft aan dat je hiermee onder meer muggen, vliegen, wespen, fruitvliegjes en motten op afstand houdt.

Deze vliegenverjager kun je bovendien op twee manieren gebruiken. Je kunt ‘m met AA batterijen gebruiken, maar je kunt ‘m ook opladen met de USB adapter. Door deze vliegenverjager op te laden, ga je voor de meest duurzame optie.

Dankzij de aan- en uitknop heb je bovendien altijd de gewenste controle over dit vliegenmolentje voor buiten.
7. InovaGoods Ecologische vliegenverjager

Hecht je veel waarde aan de uitstraling van je nieuwe vliegenverjager? Dan raden wij je van harte deze variant van InnovaGoods aan. Deze ecologische vliegenverjager is fraai vormgegeven, doet zijn werk prima en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Voor deze vliegenverjager heb je slechts één ding nodig: 2 AA batterijen. Jammer genoeg krijg je deze batterijen niet meegeleverd. Waar wij wel enthousiast over zijn, zijn de bladen van 20 centimeter.

Doordat de bladen zo groot zijn, is de afschrikwerkende werking prima.
8. Navaris tafel vliegenverjager

Wil je in je tuin de insecten op afstand houden? Dan komt deze Navaris vliegenverjager maar al te goed van pas. Je kunt deze vliegenverjager prima op de tafel neerzetten, maar je kunt ‘m ook ophangen.

Door de spanwijdte van 39 centimeter hoef je hoe dan ook niet bang te zijn voor vliegen en andere insecten.

Het is mogelijk om deze vliegenverjager op batterijen te laten werken. Maar, je kunt er ook voor kiezen om ‘m op te laden met de meegeleverde USB kabel.

Dat is de meest duurzame optie, waarmee je jarenlang van deze goedkope vliegenverjager kunt genieten.
9. ShooAway vliegenverjager voor tafel

Ben je op zoek naar een fraaie vliegenverjager voor op tafel? Dan raden wij je van harte deze variant van ShooAway aan. Zoals je op de foto’s kunt zien, is de vormgeving van deze vliegenverjager prachtig.

De vliegenverjager oogt strak en doet zijn werk meer dan prima. Dat is onder meer te danken aan de flinke spanwijdte.

De bladen van deze vliegenverjager zijn geoptimaliseerd. Het merk ShooAway geeft namelijk aan dat deze bladen van holografische punten voorzien zijn.

Deze punten worden door insecten als bedreigend gezien, waardoor de insecten automatisch op afstand blijven.
10. Oneiro’s Luxe duurzame insectenverjager voor op tafel

Tot slot raden we je ook van harte deze Oneiro’s Luxe Duurzame Vliegenverjager voor op tafel aan. Deze vliegenverjager ziet er stijlvol uit, doet zijn werk meer dan prima en wordt met 2 AA batterijen geleverd.

Doordat je deze batterijen meegeleverd krijgt, kun je ‘m direct gebruiken.

Met deze insectenverjager hou je meerdere dieren op afstand. Je kunt hierbij denken aan vliegen, maar ook aan allerlei andere vliegende insecten.

Doordat je deze insecten op (flinke) afstand houdt, kun je in alle rust van je maaltijd(en) genieten. Wel zo prettig, niet waar?
Wat is voor jou de beste vliegenverjager?

Heb je binnenshuis last van vliegen? Dan is de aanschaf van een elektrische vliegenmepper aan te raden. Heb je in je tuin last van vliegen? Dan kies je het beste voor een vliegenverjager voor op tafel.

Maar, wat is nou de beste vliegenverjager voor op tafel? Om dat te bepalen, zijn er enkele knopen die je door moet hakken. Daar vertellen we je hieronder graag meer over.

Afmetingen

Ten eerste moet je goed naar de afmetingen van de vliegenverjager kijken. Let hierbij goed op de hoogte van de vliegenverjager, maar ook op de spanwijdte. Des te groter de spanwijdte is, des te meer insecten er op afstand gehouden kunnen worden.

Bladen

Ten tweede is het aan te raden om goed naar de bladen te kijken.

Let hierbij op twee verschillende punten:

  • Afmetingen: zoals hierboven al aangegeven, is het belangrijk om goed naar de spanwijdte te kijken. Des te groter de spanwijdte is, des te beter de afschrikwekkende werking is.
  • Afwerking: let ook goed op de afwerking van de bladen. Zijn de bladen voorzien van holografische punten? Dan werken de bladen des te beter tegen de insecten.

Design

Ten derde kan het geen kwaad om naar het design te kijken. Is de vormgeving van de vliegenverjager naar je wens? En vind je de kleur van de elektrische vliegenverjager ook fraai? Dan heb je de perfecte vliegenverjager te pakken.

Aantal verjagers

Ten vierde moet je kijken naar de hoeveelheid vliegenverjagers. Denk je aan één vliegenverjager voldoende te hebben? Of kun je beter voor meerdere vliegenverjagers kiezen? De keuze is aan jou. Sommige verjagers worden in een set van 2 of 3 aangeboden.

Kwaliteit

Tot slot moet je goed naar de kwaliteit kijken. Ons advies is om de vliegenverjager altijd bij een goede aanbieder te bestellen.

Hierbij kun je denken aan Bol.com, Welkoop, Gamma, Intratuin, Blokker, Kruidvat en Hema. Deze aanbieders proberen te allen tijde om de gewenste kwaliteit te bieden.

Kies je voor een vliegenverjager van Aldi of Action? Dan kun je je vraagtekens bij de kwaliteit zetten. En daarmee ook bij de levensduur van de elektrische vliegenverjager.


Categorieën: Outdoor