Voerboot met GPS kopen? Bekijk de Top 3 beste!

Last updated by Kaz on

voerboot met gps

Ben je op zoek naar een goede voerboot? Zet dan goed je wensen op een rijtje. Wil je bijvoorbeeld een voerboot met fishfinder hebben?

Wil je een voerboot met fishfinder met GPS hebben? Of wil je een voerboot met GPS hebben? In dit artikel ligt de focus op de laatstgenoemde soort.

In dit artikel maak je kennis met de beste voerboten met GPS. Door de GPS functie geniet je van veel gemak en extra mogelijkheden tijdens het vissen.

Met een GPS voerboot is de kans op een succesvolle vangst in ieder geval erg groot!

Beste voerboten met GPS vergeleken

Speciaal voor dit artikel hebben wij veel voerboten bekeken. We hebben gekeken naar de GPS functie, maar ook naar de algehele samenstelling.

Uiteindelijk zijn we in staat geweest om de drie beste voerboten met GPS aan te wijzen. Over deze drie voerboten met GPS lees je hieronder meer.

1. BUDDIE’S Voerboot

BUDDIES-voerboot-met-fishfinder

De BUDDIE’S® Voerboot is de beste voerboot met GPS. Deze voerboot beschikt niet alleen over een GPS, maar ook over een fishfinder.

Met deze twee (extra) functies vergroot je de kans op een succesvolle vangst aanzienlijk. De gehele samenstelling van deze voerboot is ook naar onze wens.

Dit is onder meer te danken aan de twee grote voerbakken. Deze twee voerbakken hebben een inhoud van 1,5 kilogram per stuk. De boot kan dus genoeg voer verspreiden in het water.

Bovendien beschikt deze voerboot over verlichting en is het bereik maar liefst 500 meter. Bij aanschaf krijg je een handige opbergtas meegeleverd.
2. Boatman Actor Plus Pro Sonar & GPS

Gaat je voorkeur uit naar de beste voerboot met GPS én dieptemeter? Dan kun je niet om deze variant van Boatman heen. Dit is één van de duurste voerboten van het moment, maar het is ook één van de beste. Dit is vooral te danken aan de vele functies van de boot.

Deze boot beschikt over 2 voerbakken met een vermogen van in totaal 3 kilogram. Je kunt deze voerbakken tot één voerbak samenvoegen, maar ook afzonderlijk van elkaar vullen.

Het bereik is 500 meter, de fishfinder werkt prima en dat geldt ook voor de GPS en dieptemeter. Al met al een prima voerboot, maar wel een vrij prijzige.
3. Needventure GPS Voerboot Deluxe

Tot slot zijn we ook over de Needventure GPS Voerboot Deluxe te spreken. Met deze voerboot geniet je van een prima GPS functie, maar ook van een fijne afstandsbediening. Het bereik is maar liefst 500 meter, waardoor je de nodige kanten op kunt met deze voerboot.

Het mooie hierbij is dat deze voerboot over 3 opbergvakken beschikt. Je kunt hiermee de vissen in de wateren nog beter voeren. En ook over de nachtlamp, het laadvermogen van 4 kilogram en de gave vormgeving zijn we te spreken.

Bij aanschaf krijg je deze voerboot in een handige opbergtas geleverd. Deze variant beschikt jammer genoeg niet over een fishfinder.
Wat is voor jou de beste voerboot met GPS?

Wil je het vissen nog leuker voor jezelf maken? En wil je ook nog de kans op een succesvolle vangst aanzienlijk vergroten? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een voerboot met GPS.

Met zo’n voerboot geniet je simpelweg van veel gemak. Maar, waar moet je nou op letten bij het uitkiezen van de beste voerboot met GPS? Wij raden je aan om goed op onderstaande punten te letten.

Met of zonder fishfinder

Een GPS is een geweldige toevoeging aan een voerboot. Dat geldt ook voor een fishfinder, maar niet alle voerboten beschikken over een fishfinder. Ga daarom goed voor jezelf na of je een dergelijke fishfinder op de voerboot wilt hebben.

Voerbakken

Je zou ook goed naar de voerbakken moeten kijken. Ten eerste is het belangrijk om naar de hoeveelheid voerbakken te kijken. Gaat het bijvoorbeeld om 2 of 3 voerbakken? Of heb je de mogelijkheid om beide voerbakken om te zetten naar één grote voerbak?

Ten tweede moet je naar het totale laadvermogen kijken. Het is wenselijk om voor een voerboot met een flink laadvermogen te gaan. Dit maakt voeren van het vissen alleen maar makkelijker.

En ten derde moet je goed kijken naar de bediening van de voerbakken. Op welke manier kun je het voer uit de voerbakken laten komen?

Bereik

Je moet ook goed naar het maximale bereik van de voerboot kijken. Onze voorkeur gaat uit naar een variant met een maximaal bereik van 500 meter. Daarmee ben je net iets ‘vrijer’ dan met een maximaal bereik van 300 meter.

Uiteraard moet je ook goed naar de afstandsbediening kijken. Wat voor afstandsbediening krijg je meegeleverd? En wat kun je precies met deze afstandsbediening?

Samenstelling van de voerboot

Wij raden je ook aan om goed naar de samenstelling van de voerboot te kijken. Beschikt de voerboot bijvoorbeeld ook nog over een dieptemeter? Dat maakt de voerboot al helemaal compleet, maar dit zie je dan wel duidelijk aan het prijskaartje terug.

Vormgeving van de voerboot

Ook adviseren wij je om goed naar de vormgeving van de voerboot te kijken. Hoe ziet de voerboot er precies uit? En spreekt de vorm van de voerboot je aan? Dit is uiteraard niet het belangrijkste punt, maar het is wel iets om even goed naar te kijken.

Kijk hierbij ook naar de kleurstelling van de voerboot met GPS. Je kunt voor een compleet zwarte variant gaan, maar je kunt ook voor een variant in camouflage kleuren kiezen. Zo’n laatstgenoemde variant valt nog minder op in de wateren.
Veelgestelde vragen

Hoe hebben wij de beste voerboten met GPS geselecteerd?

We hebben allereerst een selectie gemaakt van de beschikbare voerboten met GPS. Vervolgens hebben we naar de GPS functie gekeken, evenals naar de algehele samenstelling. Hierbij hebben we onder meer kritisch naar de voerbakken, bediening en maximale bereik gekeken. Ook hebben we nog naar de prijs-kwaliteitsverhouding gekeken.

Hoeveel voerboten met GPS hebben wij beoordeeld?

We hebben naar tientallen voerboten met GPS gekeken. Uiteindelijk zijn we, door dit uitgebreide onderzoek, in staat geweest om de drie beste voerboten met GPS aan te wijzen. Als je voor één van deze voerboten kiest, doe je een meer dan prima aankoop.


Categorieën: Outdoor