Action koptelefoon kopen? Review & koopadvies

Last updated by Simon on

Action koptelefoon kopen

Een goede koptelefoon is belangrijk. Je wilt namelijk op een goede en waardige manier naar je muziek kunnen luisteren. De kwaliteit tussen koptelefoons is echter behoorlijk groot.

Het aanbod van koptelefoons is dan ook gigantisch. Je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten.

Zo kun je tegenwoordig ook een koptelefoon bij de Action krijgen. Maar is een Action koptelefoon wel een beetje goed? En geldt dat hetzelfde voor een headset van de Action?

(Bluetooth) koptelefoons van de Action

De Action is een winkel die veel verschillende producten verkoopt voor een klein prijsje. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is haast wel te verkrijgen bij de Action.

Doordat het bedrijf zoveel verschillende soorten producten aanbiedt hebben zij ook hoofdtelefoons. Het bedrijf biedt iets minder dan tien verschillende koptelefoons aan, zowel voor kinderen als volwassenen.

Het gaan om zowel bluetooth koptelefoons als koptelefoons met draad.

De prijsklasse van deze koptelefoons ligt onder de € 20,- waardoor ze voor veel mensen prima te betalen zijn.

Het is echter wel zo dat als je gaat voor een goedkoper model je vaak wel wat inlevert op verschillende vormen van kwaliteit.

Zo beschikken deze koptelefoons over het algemeen over minder stevige hoofdbanden, slechtere speakers en breekbaardere kabels.

De bluetooth functies van deze koptelefoons zijn ook niet bepaald om over naar huis te schrijven. Het signaal is lastig vast te houden en zorgt voor de nodige verliezen in geluid.

Dit zijn de beste alternatieven

Nu is het eenmaal zo dat lang niet iedereen het even breed heeft. En velen van ons zouden al lang blij zijn met een koptelefoon.

Maar voordat je je zuurverdiende geld uitgeeft aan een model van de Action willen we je toch een paar alternatieven aanbieden!

Silvergear Bluetooth – draadloze koptelefoon

silvergear_bluetooth_action

Voor de muziekliefhebbers onder ons die graag wille profiteren van de bewegingsvrijheid van een draadloze koptelefoon!

De Silvergear Bluetooth on-ear koptelefoon is niet alleen stijlvol, maar geeft ook nog eens een prima geluid!

De koptelefoon is te verbinden via een sterk bluetooth signaal en via een 2.5 mm jack kabel. De koptelefoon heeft een batterijduur van 10 uur, waardoor je ook nog eens lang kunt genieten van alle muziek!

Deze beginnersklasse koptelefoon is een prima staaltje techniek voor een laag prijsje!
Philips SHK2000 – Voor kinderen

kinder-koptelefoon-action

Het kan goed zijn dat je niet op zoek bent naar een koptelefoon voor jezelf, maar juist voor een van je kinderen! In dat geval is de Philips SHK2000 een prima koptelefoon voor de kleintjes.

Het speelse ontwerp zorgt ervoor dat hij meteen in de smaak valt bij zowel kind als ouder. De oorschelpen van de koptelefoon zijn gemaakt van een zacht materiaal waardoor er minder last op de oren valt.

Gehoorschade is ook absoluut geen risico! De SHK2000 is namelijk voorzien van een limiet van 85 dB. Hierdoor is het niet mogelijk om harder te gaan dan die grens en is het gehoor van je kleintje veilig.

De hoofdband van de koptelefoon is verstelbaar, waardoor je hem jaren kunt gebruiken terwijl de kleintjes groot worden. Deze ergonomische koptelefoon is al voor muziekliefhebbertjes vanaf 4 jaar.
Trust Ironn GXT 430 – Headset

headset-action

Ben je juist op zoek naar een headset waarmee je uren achterelkaar de beste games kunt spelen? Dan is de Trust Ironn GXT 430 misschien wel de perfecte oplossing voor jou!

Deze stevige over-ear headset beschikt over een 1 meter kabel die te verbinden is met zowel je pc als je favoriete gameconsole. Is de kabel te kort? Dan kun je deze gemakkelijk verlengen met de bijgeleverde kabel.

Je kunt het volume van je games en muziek gemakkelijk harder en zachter zetten via de volumeknop op de oorschelp. De gevoelige microfoon is ook gemakkelijk zelf te dempen door een druk op de knop.

De Trust Ironn GXT 430 is een flink stevige headset voor een flink laag prijsje!
Conclusie

Als je op zoek bent naar een budget koptelefoon dan kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn dan ook veel mensen die snel naar de Action zullen gaan voor het kopen van een koptelefoon.

Echter zijn er voor dezelfde prijzen ook betere koptelefoons te vinden van betrouwbare merken zoals Trust en Philips. Deze zijn gemakkelijk en snel te bestellen via betrouwbare webshops.


Misschien ook interessant:

Categorieën: Audio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *