Webcam van de Action, goede koop of miskoop?

Last updated by Simon on

Webcam Action

We zijn in de laatste jaren steeds meer afhankelijk geworden van het internet. We spreken er onze vrienden door sociale media, kopen de nieuwste snufjes en maken deel aan belangrijke videoconferenties voor ons werk.

Als je vaak moet videobellen voor je werk dan moet je natuurlijk beschikken over een goede webcam. Maar het kan zijn dat je liever niet al te veel geld hieraan uitgeeft.

Een van de eerste winkels die te binnen schiet bij deze criteria is dan ook de Action. De winkel die een hele hoop spullen aanbiedt voor een mats prijsje.

Maar hoe kun je de webcam van de Action kopen? Is dat een verstandige aankoop?

De Smartwares live wifi-camera

Als je op zoek bent naar een webcam, dan kan het goed zijn dat je deze wel eens hebt zien liggen bij de Action. De Smartware live wifi-camera ziet er dan ook uit als een prima cameraatje voor een klein prijsje.

Laten we meteen met de deur in huis vallen. De Smartware live wifi-camera is namelijk geen normale webcam.

Deze camera is ontworpen om te dienen als beveiligingscamera. Zo filmt hij in een resolutie van 720p en is hij uitsluitend te verbinden via wifi.

De camera is geschikt voor binnen gebruik. Hierdoor kun je hem gebruiken als babymonitor en bewakingscamera. Hij is helaas niet weersbestendig waardoor de camera niet buiten geplaatst kan worden.

Als je op zoek bent naar een webcam om mee te kunnen videobellen en vergaderen dan is de Smartwares live wifi-camera niet de camera voor jou.

Maar wat dan wel?

Het kan goed zijn dat je jezelf hebt neergelegd bij het feit dat de webcam van de Action misschien niet de aankoop is die jij zoekt.

Maar is er dan wel een passend alternatief? Je bent namelijk nog steeds op zoek naar een webcam.

NOVIGA Full HD-webcam; jouw oplossing

Als je een passend alternatief zoekt voor de webcam van de Action, dan ben je waarschijnlijk bij de NOVIGA Full HD-webcam aan het goede adres.

Deze webcam filmt in volledige HD-kwaliteit. Hierdoor heeft hij een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit zorgt ervoor dat je altijd helder en haarscherp in beeld bent.

De kwaliteit wordt nog eens extra verbeterd door de H.264 compressie technologie. De camera kan ook nog eens filmen tot wel 30 FPS.

Hierdoor beweegt alles wat er gefilmd wordt ook nog eens erg soepel. De lens van 3,6 mm beschikt over een 90 graden kijkhoek, waardoor je ook nog eens een groot deel van de ruimte kunt zien.

Naast het heldere en haarscherpe beeld beschikt de NOVIGA-webcam over twee ingebouwde microfoons. Hierdoor kan de webcam ook nog eens in compleet stereo geluid opnemen.

Deze microfoons zijn uitgerust met een automatische ruisonderdrukking. Hierdoor weet je zeker dat je ook nog eens goed te verstaan bent tijdens jouw vergaderingen en video belletjes.

De webcam kun je eenvoudig aansluiten via de USB 2.0-poort van je computer. Deze zorgt ervoor dat de webcam zijn beeld en geluid kan overdragen en ontvangt de webcam zijn stroom.

Over connectiviteit hoef je je geen zorgen te maken. De webcam is namelijk comptabel met elke moderne Windows en Apple-computer. Ook hoef je geen aparte programma’s te installeren voor het gebruiken ervan.

Als je dus op zoek bent naar een kleine webcam die veel kan maar weinig kost, dan ben je bij de NOVIGA Full HD-webcam aan het goede adres!

Bekijk deze webcam hier >>

Conclusie

We zijn steeds afhankelijker geworden van het gebruiken van webcams. Het is dan ook lang niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ze beschikken over een laptop die hiermee uitgerust is.

Als je niet veel te besteden hebt en je wilt bij de Action kijken voor een webcam, dan is dat waarschijnlijk geen goed idee. De webcam die hier aangeboden wordt is van vrij slechte kwaliteit en dient eigenlijk alleen gebruikt te worden als beveiligingscamera.

Op bol.com vind je verschillende webcams die van een stuk betere kwaliteit zijn. Hierdoor nemen ze scherper op, betere audio en gaan ze langer mee.

Denk maar niet dat het je veel zal gaan kosten. Ook de goedkopere webcams zijn van prima kwaliteit.

Welke webcam kies jij uit?Misschien ook interessant:

Categorieën: Computer

1 reactie

johan · op

ik heb n Trust webcam voor 2,99 bij Action gehaald en ben tevreden . beeld en geluid doen het, ok beeld is niet vlijmscherp doch duidelijk genoeg, wat wil je voor die prijs en idd ik gebruik m voor beveiliging, ook mee video gebeld en werkt naar behoren

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *