Aroma diffuser draadloos kopen? De Top 5 draadloze diffusers

Last updated by Kaz on

aroma diffuser draadloos

Is de geur in je woning niet altijd naar wens? En wil je daarom in je woning van een fijne geur genieten? Dan is het aan te raden om van een aroma diffuser gebruik te maken.

Met zo’n diffuser geef je de lucht in je huis een heerlijk geurtje mee. Het aanbod van aroma diffusers is vrij divers.

Zo kun je voor een elektrische diffuser kiezen, een diffuser op draad en een diffuser draadloos.

Gaat je voorkeur uit naar een draadloze aroma diffuser? Dan zit je in dit artikel goed. In dit artikel maak je namelijk kennis met de 5 beste draadloze diffusers!

De beste aroma diffusers draadloos

Wil je graag je nieuwe aroma diffuser draadloos gebruiken? Dat is maar al te goed voor te stellen. Een draadloze aroma diffuser op accu of op batterijen kun je immers overal gebruiken. En je hebt ook nooit meer zo’n lelijke stroomkabel door je woning heenlopen.

Maar, voor welke diffuser zonder snoer kun je nou het beste kiezen? Wij adviseren je om voor één van onderstaande 5 varianten te kiezen. Uit onze test is gebleken dat dit de beste draadloze aroma diffusers van dit moment zijn.

1. Gingko – Smart Aroma Diffuser

De Gingko – Smart Aroma Diffuser is de best draadloze aroma diffuser. Dit prachtige product gebruik je niet alleen als aroma diffuser, maar ook als lamp. De batterij van deze diffuser kun je bovendien makkelijk opladen, waardoor je nergens omkijken naar hebt.

Met deze aroma diffuser geniet je van veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit 3 kleurentemperaturen. En ook kun je tal van soorten oliën in deze aroma diffuser gebruiken.

Met deze oliën creëer je snel de gewenste geur in je woning. Deze aroma diffuser ziet er ook nog eens fraai uit en is relatief betaalbaar.
2. Luchtsnel Aroma Diffuser 550ML

Ook over de Luchtsnel Aroma Diffuser 550ML zijn wij erg te spreken. Dit is volgens ons één van de beste draadloze aroma diffusers, maar ook de beste luchtbevochtiger draadloos.

Met dit veelzijdige apparaat kun je de lucht in je woning bevochtigen, maar ook een heerlijke geur meegeven.

Deze aroma diffuser is echt een lust voor het oog. Je geeft ‘m op elke gewenste plek in je woning een plekje, aangezien deze diffuser volledig draadloos werkt.

Voor het opladen van de diffuser krijg je een oplader meegeleverd. En uiteraard kun je deze aroma diffuser helemaal naar wens instellen.
3. ICENTI Luchtbevochtiger met Aromatherapie

De ICENTI Luchtbevochtiger met Aromatherapie is volgens ons de beste draadloze aroma diffuser voor in de slaapkamer en babykamer.

Met deze diffuser creëer je niet alleen een heerlijke geur, maar bevochtig je ook nog de lucht. Hiermee maak je de luchtkwaliteit in je woning alsmaar beter.

Opvallend bij deze aroma diffuser is het compacte design. Doordat deze diffuser zo compact vormgegeven is, neem je ‘m overal mee naar toe.

En met dank aan de meegeleverde USB kabel kun je deze aroma diffuser snel opladen. Door het waterreservoir van 150 ml is deze aroma diffuser niet voor grotere ruimtes geschikt.
4. Aemster – Wally

De  Aemster – Wally vinden wij de beste slimme draadloze aroma diffuser. Deze aroma diffuser werkt volledig draadloos en beschikt ook nog over een bluetooth ontvanger.

Dit stelt je in staat om deze aroma diffuser met je smartphone te bedienen. Dat is toch wel het toppunt van gemak.

Wat wij ook een groot voordeel vinden, is de fraaie vormgeving. Deze aroma diffuser is een lust voor het oog en is dus een prima aanwinst voor je interieur.

Ook is deze aroma diffuser compact vormgegeven, waardoor je ‘m makkelijk meeneemt. Deze draadloze aroma diffuser werkt op een D-batterij.
5. Zenful Harmony

Tot slot laten wij je ook graag kennismaken met de Zenful Harmony. Dit is volgens ons één van de meest handige draadloze aroma diffusers.

Deze diffuser is compact vormgegeven, makkelijk te verplaatsen en doet zijn werk prima. Dat laatste is ook te danken aan de makkelijke bediening.

Met deze draadloze aroma diffuser heb je nergens omkijken naar. Je geniet hiermee snel van een heerlijke geur in je woning. Je geniet van veel gemak.

En je geeft ‘m probleemloos een mooi plekje in je woning. Deze aroma diffuser draadloos is voor elke woning een ware aanwinst.
Wat is voor jou de beste aroma diffuser draadloos?

Voor welke draadloze aroma diffusers kun je het beste kiezen? Jij bent de enige die op deze vraag een antwoord kan geven. Om je hier een handje mee te helpen, zetten we in deze koopgids de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje.

Aandrijving van de aroma diffuser

Je moet ten eerste naar de aandrijving van de aroma diffuser kijken.

Op dit gebied heb je twee mogelijkheden:

  • Een accu. Het voordeel van een accu is veelal dat deze lang mee gaat. Maar, als je de accu op moet laden, kost dit vaak ook de nodige tijd.
  • Batterijen. Je kunt ook kiezen voor een aroma diffuser op batterijen. Ga goed na of dit vervangbare batterijen zijn of dat je deze batterijen op kunt laden. Dat laatste geniet toch wel de voorkeur.

Inhoud van de aroma diffuser

Je moet ook goed naar de inhoud van de diffuser kijken. Des te groter het reservoir is, des te groter de ruimte is die je heerlijk kunt laten ruiken. Maar, voor een groter reservoir is uiteraard meer ruimte nodig. De aroma diffusers met een groter reservoir zijn dan ook een stuk groter.

Design van de aroma diffuser

Waar wil je je nieuwe draadloze aroma diffuser neerzetten? Zeker als je ‘m een prominente plek in je woning wilt geven, moet het design van de diffuser volledig naar je wens zijn. Kijk daarom heel kritisch naar het design van de aroma diffuser.

Let hierbij op de vormgeving, de afmetingen, de kleurstelling en de afwerking.

Functies van de aroma diffuser

Met een aroma diffuser kun je je woning heerlijk laten ruiken. Maar, met sommige aroma diffusers kun je meer.

Kies je bijvoorbeeld voor een aroma diffuser en luchtbevochtiger in één? Dan is dit apparaat ook nog in staat om de lucht te bevochtigen.

Je ademt hierdoor vochtigere lucht in, waarmee je van de nodige gezondheidsvoordelen geniet. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen en/of huisdieren.

Verder kun je kiezen voor een aroma diffuser met een lamp. Met zo’n lamp geniet je van nog meer sfeer. Gaat hier je voorkeur naar uit? Ga dan goed na in hoeverre je deze lamp naar wens in kunt stellen.

Geluidsniveau

Tot slot wijzen wij je op het geluidsniveau van de draadloze aroma diffusers. Waarom? Omdat wij opgemerkt hebben dat sommige draadloze varianten het nodige geluid produceren.

Zeker als je de aroma diffuser in je slaapkamer wilt zetten, is dit alles behalve wenselijk. Kijk daarom kritisch naar het geluidsniveau.
Veelgestelde vragen

Hoe hebben wij de beste draadloze aroma diffusers geselecteerd?

We hebben hiervoor gekeken naar de exacte draadloze werking, de functies, het design en de algehele prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteindelijk zijn we op basis van deze facetten bij bovenstaande 5 beste draadloze diffusers uitgekomen.

Hoeveel draadloze aroma diffusers hebben wij beoordeeld?

Bij onze test hebben we naar meer dan 20 draadloze aroma diffusers gekeken. Dit betekent dat wij een hele goede vergelijking hebben kunnen maken.


Meer voor in huis:


Categorieën: Huishouden