Geheime kluis kopen? De beste verborgen kluisjes

Last updated by Kaz on

geheime kluis kopen

Wil je waardevolle spullen op een veilige plek opbergen? Dan kom je al snel bij een kluis uit. Het nadeel van een kluis is alleen dat deze veelal vrij opvallend is.

Gelukkig is het ook mogelijk om voor een geheime kluis te kiezen.

Wat een geheime kluis is? Een geheime kluis is een verborgen kluis. Dit is bijvoorbeeld een boek kluisje, een stopcontact kluis of een andere geheime opbergruimte.

Deze ruimtes zijn soms zichtbaar, maar lang niet iedereen associeert dit direct met een kluis. Vandaar ook dat een verborgen kluis een goede geheime verstopplek is.

De beste verborgen kluisjes uitgelicht

Spreekt een verborgen kluis je nu al aan? Dan is het zaak om op zoek naar de beste verborgen kluis te gaan. Net zoals bij een spy camera zou je op dit gebied een goede vergelijking moeten maken.

Graag helpen wij je hier een handje bij. Dat doen we door in dit artikel de beste verborgen kluisjes te bespreken. Door voor één van onderstaande kluisjes te kiezen, ben je in staat om je waardevolle spullen op een veilige manier op te bergen.

1. Qumax Geheime Kluis

De Qumax Geheime Kluis vinden wij de beste geheime kluis van dit moment. Dit is een zogeheten boek kluisje. Het is net alsof er een boek in de kast staat, maar in werkelijkheid zit er een waardevol object in het boek.

Op het boek staat overigens ‘The New English Dictionary’. Je hoeft niet bang te zijn dat zo’n boek gestolen wordt door een inbreker.

Met dit boek geniet je bovendien van handige extra’s. Zo is het boek van een handig cijferslot voorzien. Als je de ingestelde code alleen voor jezelf houdt, ben jij de enige die dit boek kan openen.

Daarmee ben je in staat om je kostbaarheden op een veilige manier te bewaren.
2. BLANCC Boek Kluis

Spreekt het Qumax geheime boek je aan? Dan kun je ook prima kiezen voor dit boek van het merk BLANCC. In de basis lijkt dit boek heel erg op bovenstaand boek. Beide boeken hebben zelfs dezelfde naam gekregen.

De binnenzijde van het boek is alleen net iets anders vormgegeven. Ook is dit boek een paar euro goedkoper dan bovenstaand boek. Mocht je in ieder geval een goede geheime kluis thuis willen hebben, is dit een geweldige optie voor je.
3. ESTARK Geheime Boekkluis Geldkist

Ben je op zoek naar een veilige bewaarplek voor geld, sieraden en/of autosleutels? Al deze kostbaarheden kun je bewaren in het ESTARK Geheime Boekkluis Geldkist.

Dit is hetzelfde boek als bovenstaande variant(en), maar is in het rood uitgevoerd. Ook is dit boek van een extra ‘laag’ voorzien. In deze extra laag kun je al je kostbaarheden op een veilige manier opbergen.

Dit is wat ons betreft één van de beste geheime kluizen. Niemand heeft simpelweg door dat dit om een geheime kluis gaat. En je kunt de kluis ook nog goed dichtmaken, dankzij het cijferslot. Voor slechts 20 euro bewaar je al je kostbaarheden op een veilige manier.
4. Securata Boekkluis met cijferslot

Vind je een Engels woordenboek als geheime kluis iets teveel van het goede? Dan kun je ook prima kiezen voor dit boek van Securata. Het gaat hierbij namelijk om een boek van Alice in Wonderland.

Althans; van de buitenkant lijkt het om een normaal boek te gaan. In werkelijkheid betreft dit een geweldig boek kluisje.

Zodra je dit boek openklapt, kom je op een geheime kluis uit. Deze kluis is met een cijferslot af te sluiten. Mede daardoor ben jij de enige met toegang tot deze kluis.

Allerlei kostbaarheden kun je in dit handige boeken kluisje bewaren! En je kunt dit boek ook nog in 2 afmetingen aanschaffen.
5. De Raat Stopcontactkluis STW – Ral 7035

Gaat je voorkeur uit naar een stopcontactkluis? Dan is dit een geweldige optie. Dit is een geheime muurkluis in optima forma!

Het is zaak om het stopcontact gewoon in de muur in te bouwen. Wat echter niemand weet, is dat zich achter dit stopcontact een geheime opbergruimte bevindt.

In deze geheime opbergruimte kun je al je kostbaarheden veilig opbergen. Niemand heeft toegang tot deze kostbaarheden.

En ook weet niemand dat deze kostbaarheden zich op die plek bevinden. Voor het opbergen van kostbaarheden, zoals sieraden, is dit dan ook een geweldige optie.
Wat is voor jou de beste geheime kluis?

Heb je interesse om een geheime verstopplek in je woning te creëren? Met bovengenoemde geheime kluizen gaat dit perfect. Het is echter wel zaak om voor jezelf te bepalen wát voor geheime kluis je wilt creëren. Met onderstaande tips kun je dit voor jezelf bepalen.

Tip 1: bepaal wat voor geheime kluis je wilt hebben

Het is allereerst zaak om een keuze te maken tussen de soorten geheime kluizen. Het grootste deel van alle geheime kluizen is uitgevoerd in boekvorm. Dit betekent dat in een boek een kluis verwerkt wordt.

Zet je zo’n boek in je boekenkast neer? Dan denkt iedereen dat er een normaal leesboek staat. Een inbreker gaat echt niet alle boeken in je boekenkast openen. Nee, daar heeft een inbreker gewoonweg de tijd niet voor.

Een andere optie is de stopcontact kluis. Dit is een kluis die als het ware achter een stopcontact verborgen zit.

Ook dat is een plek waar een inbreker niet naar kijkt. Waarom niet? Ook hiervoor is de reden simpel: een inbreker heeft niet de tijd om alle stopcontacten te bekijken.

Het blijft echter niet bij deze twee soorten geheime kluizen. Als je het huidige aanbod bekijkt, vind je nog veel meer varianten. Zo bestaan er ook blikjes drinken waarin je bijvoorbeeld geld kunt bewaren.

Hier moet je echter wel mee oppassen; je wilt niet dat je dit blikje drinken per ongeluk weggooit. Als je even vergeten bent dat je juist in dat blikje veel geld verstopt had zitten.

Tip 2: bepaal wat je in de kluis op wilt bergen

Je moet ook bepalen wat je in de kluis op wilt bergen. Wil je bijvoorbeeld een grote som geld bewaren? Dan kun je je afvragen of het wel verstandig is om dat geld contant te bewaren. Wellicht is het een stuk veiliger om het geld gewoon op je bankrekening te zetten.

Een geheime kluis leent zich, wat ons betreft, beter voor bijvoorbeeld sieraden. Heb je een duur horloge, een dure ring of een dure hanger? Dat zijn sieraden je prima in een geheime kluis op kunt bergen. Dit geldt overigens ook voor autosleutels.

Heb je een auto met keyless entry? Dan kan het sowieso geen kwaad om je autosleutels veilig op te bergen. Dit kun je in een geheime kluis doen, maar ook in een metalen blik.

Dit metaal voorkomt dat autodieven het signaal van de keyless entry sleutel op kunnen vangen.

Tip 3: bepaal waar je de kluis wilt bewaren

Het is uiteraard ook zaak om te bepalen waar je de kluis wilt bewaren. Ga je voor een boek kluisje? Dan moet je goed bepalen waar je dit boek neer gaat zetten.

Wat ons betreft moet de plek van zo’n boek aan een paar eisen voldoen:

  • Het moet niet opvallen dat het om een speciaal boek gaat. Je zou bij voorkeur het boek kluisje met andere boeken in een kast neer moeten zetten. Uiteraard moet je dan wel goed onthouden wat het speciale boek kluisje is.
  • Het boek moet herkenbaar zijn. Niet zozeer voor de inbreker, maar wel voor jou. Als je een boekenkast met honderden boeken hebt, wil je uiteraard het boek wel altijd terug kunnen vinden.

Tip 4: bekijk het aanbod zorgvuldig

Het advies is om het gehele aanbod van geheime kluizen op je gemakje te bekijken. Waarom? Omdat je keer op keer andere handige kluizen tegenkomt. Veel geheime kluizen lijken in de basis op elkaar, maar zijn toch verschillend.

Mede daarom moet je heel goed de tips uit dit artikel opvolgen. Of wil je het zo makkelijk mogelijk voor je maken? Kies dan voor één van de vijf geheime kluizen die we hierboven hebben besproken!


Meer voor in huis:


Categorieën: Huishouden