Bureaufiets kopen? De 5 beste fietsen voor onder je bureau

Last updated by Kaz on

bureaufiets kopen

Voer je veelal zittend werk uit? Dan weet je ongetwijfeld dat dit een behoorlijke belasting voor je lichaam is. Je lichaam is eigenlijk niet gebouwd om voortdurend te zitten.

Gelukkig kun je tijdens het zitten in beweging komen én blijven. Dat doe je door een goede stoelfiets onder je bureau neer te zetten.

Met een fiets onder je bureau geniet je van talloze voordelen. Lees snel verder!

5 beste bureaufietsen uitgelicht

Fietsen onder het bureau is goed voor je lichaam, voor de doorbloeding, voor je algehele gezondheid en voor het verbranden van calorieën. Bovendien werk je ondertussen met een goede kantoor fiets ook nog door. Je slaat hierdoor twee vliegen in één klap.

Maar, wat is nou de beste fiets bureaustoel? Kun je het beste kiezen voor een normale bureaufiets? Of kun je toch beter voor een compacte stoelfiets gaan?

Je leest het allemaal in dit artikel. Hieronder maak je in ieder geval direct kennis met de beste bureaufietsen van dit moment.

1. Tunturi Cardio Fit M35

De Tunturi Cardio Fit M35 is wat ons betreft de beste bureaufiets. Deze fiets is bijzonder compact, waardoor je ‘m onder elk bureau kwijt kunt.

Met deze bureaufiets train je ook nog op een veelzijdige manier. Hij is namelijk voor je benen geschikt, maar je kunt ‘m ook als een handfiets gebruiken.

Deze bureau hometrainer werkt op batterijen. Je hebt dus ook niks van doen met iets van een snoer. Tevens is de fiets van een manueel magnetisch remsysteem voorzien.

Dit stelt je in staat om de gewenste weerstand in te stellen. Je traint met deze beste bureaufiets zodoende altijd op de gewenste manier!
2. Luxari Stoelfiets Pro

Wil je het trainen relatief zwaar voor jezelf kunnen maken? Dan raden wij je de Luxari Stoelfiets Pro aan. Deze stoelfiets stelt je in staat om intensief te trainen.

Tijdens het trainen heb je bovendien goed zicht op het duidelijke LCD display. Op dit display zie je allerlei waarden naar voren komen. Het is net alsof je op een heuse hometrainer aan het trainen bent.

Net zoals bovenstaande variant is deze bureaufiets lekker compact uitgevoerd. Dat zorgt ervoor dat je ‘m makkelijk een plekje onder je bureau geeft. Ook is ‘ie lekker licht van gewicht, waardoor je ‘m makkelijk kunt verplaatsen.
3. VirtuFit V4

De VirtuFit V4 is ook een geweldige trapfiets voor onder het bureau. Deze stoelfiets is lekker compact uitgevoerd, waardoor je de trappers onder het bureau op een ideale manier rond kunt laten draaien.

Daarbij bepaal je ook nog zelf met welke weerstand je traint.

De ervaringen met deze bureau trainer zijn ook bijzonder goed. Veel mensen hebben deze stoelfiets reeds gekocht én geven aan dat ze hier erg over te spreken zijn.

Deze hometrainer is ook nog relatief betaalbaar, van een A-merk en is van een computer voorzien. Met deze computer maak je de trainingen nog leuker voor jezelf.
4. Dreaver Stoelfiets

De Dreaver Stoelfiets is voor onder meer de meeste bureaus een geweldige optie. Deze stoelfiets is compact uitgevoerd en wordt met een antislipmat geleverd.

Door die mat schuift deze stoelfiets niet weg, waardoor je ‘m op elke ondergrond neer kunt zetten.

Deze deskbike biedt ook nog eens de nodige trainingsmogelijkheden. Dit alles is niet in het prijskaartje terug te zien. Dit is één van de goedkopere stoelfietsen die je op dit moment kunt kopen.

Met deze bureaufiets kun je in ieder geval op een fijne, duurzame en gezonde manier trainen tijdens het werk.
5. Luxari Deskbike Pro Magnetische Hometrainer

Heb je liever niet zo’n compacte stoelfiets? Ga je liever voor een ‘echte’ bureaufiets? Dan raden wij je graag de Luxari Deskbike Pro aan.

Deze bureaufiets is vrij groot uitgevoerd, moet je aan je bureau gebruiken en stelt je in staat om op de juiste manier in beweging te komen.

Wil je deze beste bureaufiets gebruiken? Kijk dan wel goed naar je werkplek. Deze bureaufiets neemt immers de nodige ruimte in beslag.

En je moet er ook nog voor zorgen dat je deze fiets op de juiste manier onder je bureau kunt schuiven. Als dit je lukt, ben je in staat om op een diverse én comfortabele manier te trainen tijdens het werken.
Wat is de beste bureaufiets voor in jouw situatie?

fiets voor onder bureau

Wil je graag een nieuwe fiets bureaustoel of stoelfiets aanschaffen? Dan moet je heel goed naar je eigen situatie kijken. Kijk goed naar je werkplek, maar ook naar je voorkeuren.

Heb je bijvoorbeeld het liefste een compacte stoelfiets? Of ga je liever voor een grotere bureaufiets? Of sluit mogelijk een handfiets het beste op je wensen aan?

Je kunt overigens ook nog voor een hometrainer met bureau of een loopband met bureau kiezen.

Vervolgens is het zaak om per soort bureau hometrainer op zoek naar de beste koop te gaan. Let hierbij op de samenstelling, de trainingsmogelijkheden en de afmetingen.

Wil je het liefste een goedkope hometrainer aanschaffen? Ook dan is een stoelfiets een ideale optie voor je. Meerdere varianten die we hierboven geselecteerd hebben, zijn erg betaalbaar te noemen!

Sluit een stoelfiets wel op je wensen aan? Of kun je wellicht beter voor een ‘normale’ hometrainer kiezen? In dat tweede geval is misschien een inklapbare hometrainer de juiste keuze.

Al met al is een stoelfiets absoluut een interessante optie. Maar, het is wel een optie die op je wensen aan moet sluiten. Zet daarom eerst je wensen goed op een rijtje.


Categorieën: Fitness