Elektrische golftrolley kopen? Bekijk de 6 beste uit de test

Last updated by Kaz on

Elektrische golftrolley kopen

Vind je het heerlijk om een balletje op de golfbaan te slaan? Is dit een moment waarop je heerlijk tot rust komt en even alles om je heen vergeet?

Dan kun je het nog  aangenamer voor je maken; dat doe je met een elektrische golftrolley.

Een elektrische golftrolley kun je met een afstandsbediening bedienen. Dit betekent dat je ‘m niet langer met je handen voort hoeft te duwen.

Dit biedt veel gemak, is luxe en sluit perfect aan op deze sport. Golf is immers al een sport waar je niet overdreven moe van wordt.

En met een elektrische trolley maak je het al met al nog aangenamer (en leuker) voor jezelf.

De 6 beste merken van elektrische golftrolleys

Graag helpen wij je een handje met de aanschaf van een elektrische golftrolley. Hiervoor hebben wij een uitgebreide test achter de rug. Normaal gesproken richten we ons in zo’n test op specifieke trolleys, maar nu hebben we ons op merken gericht.

Kies je voor een elektrische trolley van één van onderstaande merken? Dan doe je volgens ons een prima aankoop.

Deze merken leveren kwaliteit, bieden meerdere soorten golftrolleys aan en voorzien de trolleys van handige extra’s.

1. KingCaddy

Gaat je voorkeur uit naar een betaalbare elektrische golftrolley? Dan kom je al snel bij het merk KingCaddy uit. Dit merk biedt slechts één golftrolley aan, maar deze variant is wel opvallend voordelig en in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Bovendien geniet je met deze golftrolley van meerdere voordelen:

 • Fraai design. Dit merk heeft het aangedurfd om de elektrische golftrolley grotendeels in het wit uit te voeren. Je valt hiermee goed op de golfbaan op.
 • Met draadloze afstandsbediening. Met dank aan de draadloze afstandsbediening bedien je deze golftrolley geheel naar wens. De ervaring leert dat je deze bediening snel onder de knie hebt. Bijkomend voordeel: je kunt deze elektrische golftrolley op 4 snelheden instellen!
 • Veel handige extra’s. De KingCaddy golftrolley is van veel handige extra’s voorzien, zoals een bekerhouder, scorekaarthouder en parapluhouder. Ook is deze trolley makkelijk in te klappen.
2. Powakaddy

Gaat je voorkeur uit naar een handige en makkelijk te bedienen golftrolley? Dan sluiten de varianten van het merk Powakaddy prima op je wensen aan.

Bij dit merk geniet je van de nodige voordelen:

 • Keuze uit meerdere golftrolleys. Het aanbod van Powakaddy is net zo uitgebreid als het aanbod van het onderstaande merk Motocaddy. Dit betekent dat je een goede vergelijking kunt maken en de perfecte golftrolley voor jezelf uit kunt kiezen.
 • Perfect te bedienen. De bediening van een Powakaddy golftrolley is subliem te noemen. Je bedient ‘m makkelijk met de afstandsbediening, waarbij de grote wielen goed van pas komen. En met dank aan het kleinere voorwiel is deze trolley prima in staat om snel te manoeuvreren.
 • Prima prijskwaliteitverhouding. De prijs-kwaliteitverhouding van een Powakaddy golftrolley is meer dan prima te noemen. Het zijn niet de goedkoopste trolleys, maar ze behoren wel tot de top van de markt.
3. Motocaddy

Het merk Motocaddy is een prachtig merk in de wereld van elektrische golftrolleys.

Dit merk heeft namelijk het nodige te bieden:

 • Veel soorten elektrische golftrolleys. Als je bij de firma Jumbo (niet de supermarktketen) het aanbod van Motocaddy golftrolleys bekijkt, zie je zo’n 20 varianten naar voren komen. Dit betekent dat je meer dan voldoende om uit te kiezen hebt.
 • Erg handig te bedienen. De Motocaddy golftrolleys zijn stuk voor stuk handig te bedienen. Deze trolleys worden namelijk standaard met afstandsbediening geleverd.
 • Veel handige extra’s. Ongeacht voor welke Motocaddy golftrolley je kiest, geniet je van meerdere handige extra’s. Wat te denken van een onwijs snelle opvouwmogelijkheid? En wat te denken van de pop-out poort? Met deze poort kun je tijdens het golven je smartphone opladen!
4. Justar

Heb je het liefste geen zwarte golftrolley? Dan kom je al snel bij het merk Justar uit.

Dit merk biedt louter zilveren/witte golftrolleys aan, waarbij je van het nodige gemak verzekerd bent:

 • Licht van gewicht. Indien je voor een Justar golftrolley kiest, kun je voor een variant van carbon kiezen. Belangrijk voordeel hiervan is dat deze trolley licht van gewicht is. Dit maakt het optillen van de golftrolley, bijvoorbeeld je auto in, nog makkelijker.
 • Slimme vormgeving. De golftrolleys van Justar zijn slim vormgegeven. Ze wegen niet al te veel, terwijl je zelf wel geheel naar wens i9n kunt stellen. Zo is de stuurstang in hoogte verstelbaar.
 • Lange accuduur. De trolleys van Justar worden aangedreven door krachtige accu’s. Met deze accu’s kun je tot wel 45 holes aflopen.
5. Ticad

Ben je bereid om veel geld aan je nieuwe elektrische golftrolley uit te geven? Dan kom je al snel bij het merk Ticad uit. Voor de golftrolleys van dit merk betaal je tussen de 4000 en 5000 euro.

Een hoop geld, maar je krijgt wel veel waar voor je geld:

 • De trolleys zijn makkelijk te bedienen. Dit is te danken aan de algehele samenstelling van de trolley. Hier bovenop komt ook nog dat deze trolley erg slim vormgegeven is.
 • Uniek design. De golftrolleys van Ticad beschikken absoluut over een uniek design. Met zo’n trolley steel je op de golfbaan in ieder geval direct de show.
 • Handige extra’s. De golftrolleys van Ticad zijn ook nog van handige extra’s voorzien. Zo beschikken de trolleys over een parkeerrem, kun je de duwstang in hoogte verstellen en kun je de trolley laten graferen.
6. Jucad

Deze top 6 van beste elektrische golftrolleys merken sluiten we af met Jucad. Dit merk biedt meerdere golftrolleys aan en levert hierbij een prima kwaliteit.

Je geniet bij deze golftrolleys bovendien van enkele fijne voordelen:

 • Erg slim vormgegeven. Bij de golftrolleys van Jucad valt direct de vormgeving op. Zo is de duwstang vrij lang en zijn de achterwielen erg groot. Dit zorgt ervoor dat je zonder enig probleem deze golftrolleys voort kunt bewegen.
 • Veel handige functies. De golftrolleys van Jucad zijn van veel handige extra’s voorzien. Zo kun je kiezen voor een bediening middels afstandsbediening, maar je kunt ook gebruik maken van de automatische vooruitloopfunctie. Hierbij kun je kiezen voor een afstand van 10, 20 of 30 meter.
 • Licht van gewicht. De Jucad golftrolleys wegen slechts 7 á 8 kilogram. Dit is te danken aan de gebruikte materialen, maar ook aan de slimme vormgeving. De accu is bovendien ontzettend krachtig; op één acculading kun je tot wel 45 holes aflopen.
Wat is voor jou de beste elektrische golftrolley?

In dit artikel heb je kennis kunnen maken met de beste merken golftrolleys. Het is zaak om tussen deze merken een keuze te maken. Ongeacht voor welk merk je kiest, kun je terecht bij het bedrijf Jumbo Golf.

Dit bedrijf komt van origine uit Duitsland, maar is sinds enige tijd ook actief in ons land. Bij dit bedrijf kun je de golftrolleys van bovenstaande merken bekijken en bestellen.

Maar, voor welke elektrische golftrolley kun je dan het beste kiezen? Om de juiste keuze te maken, zou je goed op meerdere aandachtspunten moeten letten. De belangrijkste aandachtspunten zetten we in deze koopgids graag voor je uiteen.

Bediening

Ten eerste moet je heel goed naar de bediening kijken. Je kunt een golftrolley met de hand voortduwen, maar dat is niet altijd wenselijk. Dit kost bijvoorbeeld kracht en het leidt je af van hetgeen dat je aan het doen bent.

Een andere optie is om de golftrolley met een afstandsbediening te bedienen. Dit is ideaal, aangezien je hiervoor alleen maar de afstandsbediening beet hoeft te houden. Bovendien leert de ervaring dat je de bediening op deze manier snel onder de knie hebt.

Een andere optie is de vooruitloopfunctie. Je kunt hierbij de golftrolley automatisch voor je uit laten rijden. Hierbij kun je, bij sommige merken, zelfs uit verschillende afstanden kiezen. Dit is wat ons betreft één van de meest unieke vormen van bediening van een golftrolley.

Samenstelling

Ten tweede moet je goed naar de samenstelling van de golftrolley kijken.

Dit is een nogal ruim begrip, dus graag raden wij je aan om goed op onderstaande punten te letten:

 • Vormgeving van de golftrolley. Je zou eigenlijk eens de foto’s van de trolleys van bovenstaande merken moeten bekijken. Je merkt dan al snel op dat de trolleys allemaal een uniek en eigen design hebben. Ga daarom goed voor jezelf na welke vormgeving/welk design je het mooiste vindt.
 • Gewicht van de golftrolley. Je zou ook goed naar het gewicht van de golftrolley moeten kijken. Meerdere merken richten zich in ieder geval op het aanbieden van lichtgewicht golftrolleys. En die trolleys spreken ons in ieder geval erg aan.
 • Wielen van de golftrolley. Het is vrij gebruikelijk dat een golftrolley over drie wielen beschikt. Maar, hoe groot zijn deze wielen? En waar bevinden deze wielen zich precies? Dit is per merk en mogelijk ook per golftrolley verschillend. Let hier daarom goed op.
 • Instelmogelijkheden. Heb je bij de betreffende golftrolley de mogelijkheid om de trolley naar eigen wens in te stellen? Dat is wat ons betreft zeer wenselijk. Zo hechten wij veel waarde aan een duwstang die je naar eigen wens in hoogte kunt verstellen.
 • Opvouwbaarheid. Hoe krijg je de golftrolley mee naar de golfbaan? Juist; dit doe je in je auto. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, zou je moeten kiezen voor een golftrolley die je makkelijk op kunt vouwen. Met dank aan deze opvouwbaarheid geniet je simpelweg van veel gemak.

Materialen

Let niet alleen op de samenstelling, maar ook op het gebruikte materiaal. Het gebruikte materiaal is onder meer van invloed op het design van de golftrolley.

Onderschat hierbij ook het belang van de kleurstelling niet. Een golftrolley ziet er in het zwart compleet anders uit dan in het wit.

Het materiaal is ook nog bepalend voor het gewicht. Kies je voor een golftrolley die van hoofdzakelijk carbon vervaardigd is? Dan geniet je van een lichtgewicht golftrolley. En dat biedt uiteraard de nodige gemakken.

Accu

Bij een elektrische golftrolley moet je ook goed naar de accu kijken. Ga goed na om wat voor accu dit gaat en wat de capaciteit van de accu is. Ga ook goed na hoe je de accu op moet laden en of je een oplader meegeleverd krijgt.

Ga ook goed na wat de maximale accuduur is. De meeste merken duiden dit niet aan in een bepaald aantal uren, maar in een bepaald aantal holes. Kies bij voorkeur voor een accu die tot wel 45 holes meegaat.

Handige extra’s

Bij een elektrische golftrolley zou je ook goed naar handige extra’s moeten kijken. Wat te denken van een parkeerrem? Dit is erg wenselijk, aangezien je een golftrolley niet altijd op een vlakke ondergrond zet. Kies daarom altijd voor een elektrische golftrolley met parkeerrem.

Verder is het handig om naar de houders te kijken. Beschikt de golftrolley bijvoorbeeld over een scorekaarthouder? Of kun je een beker in de speciale bekerhouder neerzetten? Dit zijn slechts twee voorbeelden van houders waar een golftrolley over kan beschikken.

Een ander goed voorbeeld is een paraplu houder. Een echte golfer gaat door weer en wind, maar wil uiteraard wel enigszins droog blijven tijdens het golfen. Dat krijg je voor elkaar door voor een elektrische golftrolley met paraplu houder te kiezen.

Tot slot willen wij je nog wijzen op een pop-out poort. Deze poort kom je op vrij weinig elektrische golftrolleys tegen, maar biedt een absolute meerwaarde.

Met zo’n poort ben je namelijk in staat om de batterij van je smartphone op te laden. Ja, dit doe je met de elektrische golftrolley. Uniek en erg handig!

Prijskaartje

Hoeveel geld wil je aan je nieuwe elektrische golftrolley uitgeven? Ook dat is belangrijke vraag waar je goed naar moet kijken.

Hierbij raden wij je het volgende aan:

 • Schaf de elektrische golftrolley bij Jumbo Golf aan. Je bent bij deze partij verzekerd van de beste kwaliteit en ook nog van scherpe prijskaartjes. Laat bijvoorbeeld de golftrolleys van Decathlon links liggen.
 • Bepaal hoeveel geld je uit wilt geven. De prijskaartjes van de elektrische golftrolleys lopen nogal uiteen. Het is daarom erg belangrijk om voor jezelf te bepalen hoeveel geld je uit wilt geven. Heb je geen al te ruim budget? Dan kun je ook eens kijken naar een tweedehands elektrische golftrolley. Ga in ieder geval wel altijd voor kwaliteit, net zoals je dit bij een golfhorloge en een elektrische golfkar zou moeten doen.
Veelgestelde vragen

Hoe hebben wij de beste elektrische golftrolley merken geselecteerd?

Hiervoor hebben we naar het aanbod gekeken, naar de kwaliteit en naar de algehele samenstelling. Uiteraard hebben we ook gekeken naar de ervaringen van andere kopers. Uiteindelijk zijn we bewust voor merken van Jumbo Golf gegaan. Dit bedrijf weet simpelweg alleen maar kwaliteit te leveren.

Hoeveel elektrische golftrolley merken hebben wij beoordeeld?

We hebben naar pakweg 20 elektrische golftrolley merken gekeken. Uiteindelijk zijn we in staat geweest om de 6 beste merken aan te wijzen. Deze merken bieden kwaliteit en voorzien hun elektrische golftrolleys van de meest handige extra’s.


Categorieën: Sport & Verzorging