Elektrische step winkels: Waar je e-step kopen?

Last updated by Joni on

winkels om een elektrische step te kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe e-step? Dan kun je hiervoor bij veel winkels terecht, zowel online als offline.

Kun je beter voor de aanschaf in een webshop kiezen? Of kun je beter voor de aanschaf van een e-step in een fysieke winkel kiezen?

Dat zijn enkele van de vragen waar we in dit artikel een uitgebreid antwoord op geven.

In dit artikel richten wij ons volledig op de beste elektrische step winkel. We bespreken hierbij niet slechts 1 winkel, maar we richten onze pijlen op een volledige top 10.

Nadat je onze top 10 doorgenomen hebt, weet je precies bij wie je het beste een elektrische kunt kopen.

Ongeacht of je nou een goedkope step, een opvouwbare step of een step voor kinderen wilt; je hebt de keuze uit véél winkels/aanbieders!

Dit zijn de beste elektrische step winkels

Elektrische step winkel

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe elektrische step? Dan raden wij je aan om voor één van onderstaande winkels te kiezen.

Deze winkels scoren de beste punten op onderstaande criteria:

  • Aanbod: we hebben bij alle winkels naar het aanbod gekeken. Hoe uitgebreid is het aanbod? En welke merken e-steps worden zoal verkocht?
  • Prijskwaliteitsverhouding: binnen het aanbod hebben wij ook gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Wat moet je voor de e-steps bij de aanbieders betalen? En welke kwaliteit krijg je voor dat bedrag? Uiteraard gaat dit hand in hand met het aanbod.
  • Support: ook hebben we onderzoek gedaan naar de support van de aanbieder. Kun je bij hen terecht met een vraag of klacht? Hoe zit het met de bedenktermijn? En hoe is het gesteld met de service bij een probleem met je elektrische step?
  • Soort winkel: tot slot hebben we naar het soort winkel gekeken. Betreft het bijvoorbeeld een webshop of een fysieke winkel? En biedt de aanbieder ook accessoires voor een elektrische step?

Aan de hand van deze criteria hebben wij een top 10 samengesteld. Over deze beste aanbieders vertellen wij hieronder graag meer.

1. Bol.com

Bol.com logo

Met afstand op nummer 1 staat de grootste en bekendste webshop van ons land. Bij Bol.com ben je aan het juiste adres voor het kopen van een e-step.

Deze aanbieder biedt meer dan 200 verschillende e-steps aan. Dit zijn e-steps voor kinderen, maar zijn ook e-steps voor volwassenen.

Bij Bol.com valt ook de diversiteit binnen het aanbod op. Je kunt voor een goedkope e-step kiezen, maar je kunt ook voor een e-step van meer dan 500 euro kiezen.

Juist doordat je bij Bol.com zóveel keuze hebt, vind je altijd de gewenste step.

Uiteraard ben je bij Bol.com van een geweldige support verzekerd. Je kunt bij de klantenservice terecht met al je vragen en je bent van prima leveringsvoorwaarden verzekerd. Veel elektrische steps worden binnen 1 werkdag gratis verzonden.

Bekijk aanbod bij Bol.com >>

2. MediaMarkt

Logo mediamarkt

Als je een goede elektrische step wilt kopen, zit je ook bij MediaMarkt goed. Bij deze aanbieder kun je uit méér dan 70 e-steps kiezen.

Binnen dit aanbod zijn steps van de merken Denver, Oxboard, Segway, UrbMob en Xiaomi te vinden. Deze merken tezamen bieden een veelzijdig én hoogwaardig aanbod aan.

Voor MediaMarkt geldt eigenlijk hetzelfde als voor Bol.com: je kunt van een prima service uitgaan. Zeker als er onverhoopt iets met de step aan de hand is, is het een fijne gedachte dat je de step bij MediaMarkt gekocht hebt.

Leuk detail: MediaMarkt stunt regelmatig met flinke aanbiedingen op de elektrische steps.

Ten opzichte van Bol.com ligt de gemiddelde aanschafprijs bij MediaMarkt wel een stuk(je) hoger. Dat heeft puur met het aanbod te maken; Bol.com richt zich ook op de goedkopere merken.

Bekijk aanbod bij MediaMarkt >>

3. Decathlon

Logo decathlon

Bij Decathlon vind je een aanbod van bijna 40 elektrische steps. Deze steps zijn van bekende merken, zoals Suotu, Razor en Decent.

Door deze merken ben je bij Decathlon hoe dan ook van een prima kwaliteit verzekerd. Dit zijn namelijk merken die écht kwaliteit leveren.

Dat is overigens wel terug te zien in het prijskaartje. Ten opzichte van Bol.com ligt de gemiddelde aanschafprijs bij Decathlon vrij hoog. Maar, dit komt puur doordat Decathlon met de beste merken samenwerkt.

Wil je het liefste zo min mogelijk geld uitgeven? Dan kun je ook prima kiezen voor een e-step bij Decathlon. Het merk Razor biedt namelijk betaalbare steps aan.

Wil je een elektrische step voor je kind aanschaffen? Dan zit je bij Decathlon ook goed. Deze aanbieder biedt veel elektrische steps speciaal voor kinderen aan.

Bekijk aanbod bij Decathlon >>

4. BCC

Logo BCC

Ben je op zoek naar een hoogwaardige elektrische step? Dan zit je bij BCC goed.

Deze aanbieder biedt ongeveer 20 elektrische steps van de beste merken aan. Het gaat hierbij onder meer om Xiaomi, Denver, Ninebot en RED6.

Voordeel van BCC is dat je op twee manieren de e-steps kunt kopen. Je kunt deze online kopen, maar je kunt ook langsgaan in een fysieke winkel.

In de fysieke winkel kun je de elektrische step even met eigen ogen aanschouwen. Daarmee weet je 100% zeker dat je de juiste aankoop gaat doen.

Update; met de huidige ontwikkelingen van deze winkel is het onzeker of de webshop/winkels blijven bestaan.

5. Lidl

Logo LIDL

Wil je het liefste zo min mogelijk geld aan een elektrische step uitgeven? Dan zit je bij Lidl goed. Deze supermarktketen biedt met enige regelmatig interessante elektrische steps aan.

Dit zijn niet de meest hoogwaardige of innovatieve e-steps, maar de steps zijn wél erg voordelig. Met name voor voordelige elektrische steps zit je prima bij deze discount supermarktketen.

Bekijk aanbod in Lidl-shop >>

6. Conrad

Logo Conrad

Wil je graag een elektrische step van Denver aanschaffen? Dan kun je ervoor kiezen om bij Conrad de gewenste e-step te kopen.

Deze aanbieder biedt alleen steps van dit merk aan, waardoor je van een prima kwaliteit verzekerd bent. Nadeel is echter wel dat het aanbod bij Conrad hierdoor relatief beperkt is.

Bekijk aanbod bij Conrad >>

7. Makro

Logo Makro

Ben je een ondernemer? Dan kun je een Makro pas aanvragen, waarmee je vervolgens een bezoekje kunt brengen aan een Makro groothandel.

In die groothandel vind je met enige regelmaat elektrische steps terug. Deze steps zijn van prima merken, voordelig geprijsd en zijn daardoor erg interessant.

8. Wehkamp

Logo Wehkamp

Koop je het liefste producten bij een grote en bekende webwinkel? Dan is Wehkamp wellicht de beste optie voor je.

Deze aanbieder biedt ongeveer 20 elektrische steps van e merken Denver en Razor aan. Je bent hierdoor van een prima kwaliteit verzekerd, terwijl de prijzen bij Wehkamp ook interessant zijn.

Verder zijn wij te spreken over de support en de leveringsvoorwaarden van deze aanbieder.

9. Amazon

Logo Amazon

Wil je uit heel veel soorten elektrische steps kiezen? Dan zit je bij Amazon goed. Deze aanbieder is sinds enige tijd in ons land actief en biedt veel soorten e-steps aan.

Wel moet je even goed opletten: de kans bestaat dat je een e-step bij een aanbieder uit het buitenland aanschaft. Je krijgt in dat geval met een behoorlijke lange levertermijn te maken.

10. Action

Logo action

Deze top 10 sluiten we graag af met Action. Deze aanbieder richt zich op allerlei goedkope producten én doet dat met verve.

In de afgelopen jaren heeft Action immers een ongekende groei doorgemaakt. Dat heeft ervoor gezorgd dat men meer en meer producten is gaan verkopen, waaronder elektrische steps.

Men biedt af en toe elektrische steps aan, dus je zou goed het actuele aanbod in de gaten moeten houden.

Meer informatie Action e-steps >>

Bonus: Coolblue

Logo Coolblue

Het blijft echter niet bij bovenstaande top 10. Een andere optie die je hebt, is om Coolblue in de gaten te houden. Deze aanbieder bood eerst wel elektrische steps aan, maar doet dat nu niet meer.

De kans bestaat echter wel dat Coolblue dit op korte termijn weer gaat doen. Dat verwachten wij in ieder geval wel, dus hou het aanbod van Coolblue goed in de gaten!

Elektrische step in de winkel of online kopen?

Welke van bovenstaande aanbieders spreekt jou het meeste aan? Deze keuze is vooral van je eigen voorkeuren afhankelijk.

Koop je een elektrische step bijvoorbeeld het liefste online of in de winkel? In onze ogen brengen beide ‘soorten winkels’ veel voordelen met zich mee.

Fysieke winkel

Het kopen van een elektrische step in een fysieke winkel biedt veel mogelijkheden.

Je kunt immers de step met eigen ogen aanschouwen en mogelijk ook even proefsteppen. Wel moet je in deze winkels met een beperkter aanbod rekening houden.

Wil je graag van goed advies voorzien worden? Dan is een fysieke winkel ook de betere optie voor je. In de fysieke winkels lopen immers specialisten rond die je graag van dienst zijn.

Let wel op: de meeste fysieke winkels vind je in of in de buurt van grote steden.

Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht? Dan is de kans groot dat je één of meerdere fysieke winkels in de buurt kunt bezoeken.

Webshop

Geniet je graag van gemak, van scherpe prijzen en van een divers aanbod? Dan kun je het beste voor een webshop kiezen.

Bij zo’n aanbieder kun je uiteraard de step niet bekijken, maar je kunt wel een prima vergelijking maken. Dit is te danken aan de filters in de webshop, maar ook aan het diverse aanbod.

Weet je niet zeker of een e-step aan je wensen voldoet? Je kunt ‘m bestellen en binnen 14 dagen weer retourneren. Dat is namelijk de wettelijke bedenktermijn die voor elke elektrische step (en overige aankopen) geldt.

Wij geven zelf de voorkeur aan een webshop. Je geniet namelijk van een divers aanbod, van scherpe prijzen en van veel gemak.

Zeker als je de elektrische step bij Bol.com koopt, zijn de leveringsvoorwaarden bijzonder fijn!


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *